icon

Skúsenosti s venčením psov na Poliankach

sombetka
10. okt 2025

Po zaregistrovaní sa na venčenie psov som prišla do útulku Sloboda zvierat na Poliankach v hodinách na venčenie, (medzi 12-16 hod). Napriek tomu, že som po viacerých operáciách a nie je pre mňa jednoduché prísť cez celé mesto, prišla som s cieľom pomôcť psíkom.
No nikto neotváral, zbytočne som tam čakala a dlho zvonila. Telefóny nedvíhali vôbec. Žiadna odpoveď, žiadne info, ani lístok na dverách.
Možno majú veľa práce, možno sú preťažení. Neviem, kto za to môže. Ale myslím, že takto sa k ľuďom ktorí chcú pomáhať, nespráva.
Má niekto podobnú skúsenosť? Funguje to tam vôbec tak, ako informujú?
Ak máte iný útulok, kde si vážia pomoc - dajte vedieť

chrobak7
10. okt 2025

@sombetka Ja by som z toho tragédiu nerobil. Možno tam bol na službe len jeden človek, ktorý možno musel ísť s niektorým zvieraťom k veterinárovi.

Na budúce by som si termín venčenia radšej overil telefonicky.

pribinak
10. okt 2025

Sloboda zvierat stojí za figu. Nedovolas sa tam, na maily nikto neodpisuje, dozvonit sa nedá ….

janai1
11. okt 2025

No neviem ale vždy keď chodím, tak v čase venčenia je otvorená brána, vojdes dnu až ku kotercom, do schránky hodíš venčiaci preukaz. Max. čo som tam čakala bolo 5 minút cez víkend keď bolo veľa ľudí. Cez týždeň tam je málo ľudí, tak vždy niekto z pracovníkov hneď príde a spýta sa akého chcem psa (malý, veľký) Nikdy som tam žiaden problém nemala

motylik2559
12. okt 2025

@sombetka Ahoj, tiez som kedysi chodila dobrovolne vencit psikov na Polianky a nikdy som nemala problem. Prvy krat som si tam zavolala, zdvihli mi po 4 raze, ale to preto, lebo akurat riesili papierovacky okolo adopcie psika, co som sa potom dozvedela, boli tam, isla som tam, zaplatila venciarsky preukaz a isla vencit. Ked som vedela, kedy chcem prist dalsi raz, tak som sa opytala toho pracovnika tam, ci to bude ok, a potvrdil alebo vyvratil ci ano ci maju zavrete z nejakeho dovodu. Netreba to hned takto zahadzovat, aj ked ostalo sklamanie, pretoze to nie je ze by si nevazili...a konieckoncov by si tam nechodila kvoli ich uznaniu, ale kvoli psikom predsa. Ja som si nakoniec odtial vzala psika ako 2 rocneho, teraz uz ma 11😊 Nemala som s nimi ziaden problem🙂