icon

Ako funguje venčenie psov cudzou osobou?

31. máj 2026

Ahojte,

rozmýšľam nad službou venčenia psov, keďže občas bývam dlho v práci a je mi ľúto nechávať psíka toľko hodín samého.

Len mi vŕta v hlave jedna vec - ako to vlastne funguje v praxi? Dávate venčiteľovi kľúče od bytu alebo domu? Nechávate ho chodiť dnu aj keď nie ste doma?

Úprimne si to neviem úplne predstaviť, hoci viem, že veľa ľudí takéto služby využíva. Zaujímali by ma vaše skúsenosti a ako ste si vybrali človeka, ktorému ste dôverovali. Cez inzerát?

anonym_2c1106
31. máj 2026

Syn 1x týždenne chodí venčiť susedom, majú obaja dlhy deň v práci. Áno má kľúče, ako inak si to predstavuješ ?
Za vyvenčenie berie 20 eur. Podmienka je 30 min vonku.
Daj ai kameru nad dvere ak chceš úplne cudzieho človeka

marsmykkok
31. máj 2026

áno, však cennosti, šperky, peniaze, doklady si môžeš pre lepší pocit dať do izby ktorú vieš zamknúť a nebude mať od nej kľúče ak ti to pomôže. Napríklad ak pes bude bývať v obývačke, daj si to do spálne a zamkni ju. Podobne funguje aj napríklad upratovanie domácnosti, tiež to upratovačka robí ked si v práci a máš kľúče, často aj majstri rôzny ostanú sami doma.

slavomira236
31. máj 2026

@anonym_autor ja som v uk chodils zehlit do 3domacnosti a do jednej upratovat v jednej boli doma v druhej mi nechavala kluce pod rohoskou potom prisla neskor v dalsej som mala kluce

anonym_96d0c4
31. máj 2026
@anonym_2c1106

Syn 1x týždenne chodí venčiť susedom, majú obaja dlhy deň v práci. Áno má kľúče, ako inak si to predstavuješ ?
Za vyvenčenie berie 20 eur. Podmienka je 30 min vonku.
Daj ai kameru nad dvere ak chceš úplne cudzieho človeka

@anonym_2c1106 uf, riadne drahé venčenie.

anonym_2c1106
31. máj 2026
@anonym_96d0c4

@anonym_2c1106 uf, riadne drahé venčenie.

@anonym_96d0c4 ani nie

martinmmartin
31. máj 2026

V dnesnej dobe sa tie vykradacky ajtak neoplatia.
Cena diamantov je vo volnom pade
Ludia maju ajtak iba odpadky navlacene domov
Za kolko idu myslis na ciernom trhu ozuzlane telky?

marsmykkok
31. máj 2026
@martinmmartin

V dnesnej dobe sa tie vykradacky ajtak neoplatia.
Cena diamantov je vo volnom pade
Ludia maju ajtak iba odpadky navlacene domov
Za kolko idu myslis na ciernom trhu ozuzlane telky?

@martinmmartin Presne to som chcela napísať nežijeme v 90tkách kedy stačilo len sa vzdialiť z bytu a mohol si aj zamknúť a vykradli ťa, lebo len čakali kedy nebude nik doma... Nejaká žena alebo študent čo ako zoberie jej parkety alebo 30kilovú skriňu? Dnes už sa kradne inak-nie byty, ale napríklad cez internet získavajú podvodníci prístup ku karte alebo účtu a podobne, nik nepôjde ukradnúť telku 5 ročnú čo na bazosi predá za 50 eur a vydávať sa kvôli tomu za záujemcu o venčenia psa alebo upratovanie

anonym_5bb84f
31. máj 2026

ja mam osobu kt ma aj poistenie..mame zmluvu s jej informaciami a podmienkami vencenia.. zohnala som ju na doporucenie - len tak hockomu z netu by som si psa nezverila .. doma mam kamery - len si odomkne da psovy postroj a idu von ...

anonym_a7e53c
1. jún 2026

@anonym_autor v cz funguje portál hlídačky, ktorý využívam. Baby tam majú všetky možné overenia. Keď mi idú venčiť psa, majú kľúče. Doma mám kameru.

anonym_782af3
1. jún 2026

Nam chodi suseda-psickarka, nie kazdy den vecer pred vencenim jej odnesiem kluc, po venceni si ponho pridem. V chodbe mame aj kameru kedze tam spia psy. Uplne cudziemu cloveku, ktoreho absolutne nepoznam by som nedovolila ist.