Súkromná stredná pedagogická škola v Bratislave
Ahojte dievčatá, je tu niektorá z vás, ktorá ide od septembra 2023 na súkromnú strednú pedagogicku školu v Bratislave?
@tinna22 ahoj uz tam teds chodis ?mozem ti napisat?
Ahojte, je tu niekto kto by ma zobral autom z Bytče alebo z Považskej Bystrice? Budem chodiť na Bieloruskú_1, v sobotu.
@avanucia ahoj pripnem sa ak otvoria specku tak by som sa k vam pridala ale som z Tn.
Ahojte prosím vás čítala som vaše odpovede , chcem sa však ešte raz spýtať na prijmacom konaní je to teda vlastne už len ,,že ste prijaté,, nejaký podpis a podobne alebo sa pýtajú aj nejaké otázky ohľadom tej jazykovej spôsobilosti?
A mali ste prosím alebo máte aj cudzí jazyk ak áno je to niečo jednoduchšie ale o to berú vážne keďže s cudzím jazykom som není veľká kamarátka 😃
@rena135 tiež sa chystáte 20juna na prijímacie konanie 🙂 tiež ma zaujíma že ako to bude prebiehať 🤔
@rena135
@zuzanna_sz
Ahojte som zo Žiliny študujú tam známe ,
toho 20 teho by sa malo asi iba zapisovať v ktorý deň
chcete chodiť na
štúdium info o škole kedy sa nastupuje koľko môžte vymeškať koľko sa plati
Podmienka ako písali ak sa nedostavíte na ten termín20.6. od septembra už nenastupujete.
@zuzanna_sz ahoj. Ja sa chystam toho 20.juna na prijimacky na bielorusku🙂 odkial si? Ak sa smiem spytat. Ja pojdem z Novych Zamkov
@zuzanna_sz tak aj ja dufam ze len formalita☺️ tak ty to budes mat celkom blizko do ba😁
Dobrý večer. Chcem sa opýtať koľko sa platí školné na pedagogickej (bieloruská)?
@lenulka85 neviem presne ale počula som okolo 500-600€
@zuzanna_sz dakujem
@zuzanna_sz áno 20.6 o 9:00 tak píšu
@rena135 o 12:00