Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava
Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem
Dobrý deň,dá sa urobiť len maturitný ročnik na IP(OA)..syn bude mať 3 ročnik OA ukonceny.Ďakujem
Ahojte boli ste niekto na prijimačkách ?
@hodiny22
@marickahla
@kristiin
Ahojte, ja sa chystám tiež od septembra na OA 🙂
@erikababula
@zuzanap9 jej super, tak budeme spolu 😀💪
@marickahla napis mi ip, založíme skupinu 🙂 buď na Messengeri alebo whatsapp
@zuzanap9
@marickahla
Ahojte baby ja idem zajtra posielať prihlášku snáď ma zoberú od septembra. Vy už máte po prímacích skúškach?
@sweetbrownie nie, ja som tam ešte len dnes volala
@sweetbrownie ja idem na konci júla nakoľko tam mám cestu a som z ďaleka tak skôr sa mi nedá pri deťoch 😀
Ahojte, syn nastupuje na gymnázium od septembra na e - learning, prišla nám už zmluva aj sme vyplatili, ale neviem aký je ďalší postup, tak čakáme na ďalšie info.
@sweetbrownie ja mám doma 5 ročnú a 6 mesačne bábätko 🙂 tiež idem na e-learning 🙂 trieda 3.B
@zuzanap9 super tak sa snáď stretneme🙂ja už budem rada keď už budem mať po všetkom.Sú to stresy,😁
Ahojte, prosím, ako prebiehajú online polročné skúšky na gymnáziu ? Ďakujem srdečne za info 🙂
@martinastaj čo mi odpísali so sekretariátu tak pošlú ti testy ako budú aj skúšky v ten deň vytlačis, vyplnis naskenujes a nahras do toho predmetu ako ti treba. Tak ako sme robili informatiku čo si odovzdávala do predmetu. Ale dá sa vraj robiť aj len určite predmety online a ostatné nie. Môžeš na polročné skúšky neprísť a si hodnotená za 5 a ideš ďalej iba koncoročné musíš spraviť a prejsť ročník. Tak mi to napísali zo školy aj riaditeľka potvrdila čiže žiadne niekto povedal😉
Nikto sem nechodi na 4r alebo 5r gympel?
@rainee 5r nieje myslím. len 3-4
Ahojte , keďže som chcela od septembra ale bol už plny stav , prišiel mi email že v marci sa mám hlásiť tak keď si to bude niekto citat kto bude tiež tak začínať napíšte tu a spravíme si skupinu kde si môžeme pomoct 🙂
@lenulik88 chodíš sem ešte ? Písmen ty správu
@nelkajojko ahoj mohol by som sa opýtať pár otázok
@vev82 na ústnych tam boli kolky v komisi profesori ?

@yoge ahoj skúšky sú prosím v jeden deň alebo treba chodiť viac dni do Ba ? Myslím koncoročné a polročne