icon

Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava

lenulik88
30. okt 2020

Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem

kristiin
11. jún 2024

@yoge ahoj skúšky sú prosím v jeden deň alebo treba chodiť viac dni do Ba ? Myslím koncoročné a polročne

kristiin
11. jún 2024

@iviatko ahoj nastúpila sa ?

yoge
11. jún 2024

@kristiin dva dni

alexandra56
12. jún 2024

Dobrý deň,dá sa urobiť len maturitný ročnik na IP(OA)..syn bude mať 3 ročnik OA ukonceny.Ďakujem

kristiin
15. jún 2024

Ahojte boli ste niekto na prijimačkách ?

missynka
16. jún 2024

@kristiin ahoj áno ja

zuzanap9
20. jún 2024

@hodiny22
@marickahla
@kristiin
Ahojte, ja sa chystám tiež od septembra na OA 🙂
@erikababula

marickahla
20. jún 2024

@zuzanap9 jej super, tak budeme spolu 😀💪

zuzanap9
20. jún 2024

@marickahla napis mi ip, založíme skupinu 🙂 buď na Messengeri alebo whatsapp

sweetbrownie
20. jún 2024

@zuzanap9
@marickahla
Ahojte baby ja idem zajtra posielať prihlášku snáď ma zoberú od septembra. Vy už máte po prímacích skúškach?

zuzanap9
20. jún 2024

@sweetbrownie nie, ja som tam ešte len dnes volala

kristiin
21. jún 2024

@sweetbrownie ja idem na konci júla nakoľko tam mám cestu a som z ďaleka tak skôr sa mi nedá pri deťoch 😀

sweetbrownie
21. jún 2024

@zuzanap9
@kristiin
No super ja som dnes odosielala papiere. Akú formu vyučovania ste si vybrali? Ja som si dala e-learning nakoľko som z východu a mám doma 3 mesačné babätko.

martinastaj
21. jún 2024

Ahojte, syn nastupuje na gymnázium od septembra na e - learning, prišla nám už zmluva aj sme vyplatili, ale neviem aký je ďalší postup, tak čakáme na ďalšie info.

kristiin
21. jún 2024

@sweetbrownie ja mám doma 5 ročnú a 6 mesačne bábätko 🙂 tiež idem na e-learning 🙂 trieda 3.B

erikababula
21. jún 2024

@zuzanap9 super tak sa snáď stretneme🙂ja už budem rada keď už budem mať po všetkom.Sú to stresy,😁

doda3103
22. jún 2024

@kristiin máš gymnázium? Ja som ti z 3.B

kristiin
22. jún 2024

@doda3103 nie nemám :/ ja mám OA

vev82
22. jún 2024

@lenulik88 ja som tam studovala externe nejakych 15 rokov dozadu. Žiadne uplatky. Maturita ako vsade inde. Nikto nebral ohlad na to, ze to je sukromna skola. Ucit som sa musela ako kazdy jeden student na maturitu.

zuzanap9
22. jún 2024

@vev82 ja si tiež myslím že študent na tejto škole maturuje rovnako ako všade inde ostatní študenti…

martinastaj
19. nov 2024

Ahojte, prosím, ako prebiehajú online polročné skúšky na gymnáziu ? Ďakujem srdečne za info 🙂

doda3103
19. nov 2024

@martinastaj čo mi odpísali so sekretariátu tak pošlú ti testy ako budú aj skúšky v ten deň vytlačis, vyplnis naskenujes a nahras do toho predmetu ako ti treba. Tak ako sme robili informatiku čo si odovzdávala do predmetu. Ale dá sa vraj robiť aj len určite predmety online a ostatné nie. Môžeš na polročné skúšky neprísť a si hodnotená za 5 a ideš ďalej iba koncoročné musíš spraviť a prejsť ročník. Tak mi to napísali zo školy aj riaditeľka potvrdila čiže žiadne niekto povedal😉

rainee
19. nov 2024

Nikto sem nechodi na 4r alebo 5r gympel?

branislavklen1
20. nov 2024

@rainee 5r nieje myslím. len 3-4

kristiin
20. nov 2024

@doda3103 treba ale dodať že ta každú skúšku online sa platí 😃

doda3103
21. nov 2024

@kristiin áno zabudla som 50€ skuska

niki559
28. dec 2024

Ahojte , keďže som chcela od septembra ale bol už plny stav , prišiel mi email že v marci sa mám hlásiť tak keď si to bude niekto citat kto bude tiež tak začínať napíšte tu a spravíme si skupinu kde si môžeme pomoct 🙂

ingridmotyl
1. jan 2025

@lenulik88 chodíš sem ešte ? Písmen ty správu

dejv13
28. jan 2025

@nelkajojko ahoj mohol by som sa opýtať pár otázok

ingridmotyl
28. jan 2025

@vev82 na ústnych tam boli kolky v komisi profesori ?