Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava
Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem
@michaldurza mala som prihlášku aj na gym. BA a aj Sukr. Str.skola podnikania keďže som z MT šla som Ruzomberok a som spokojná v BA mam kamarátku a veľmi ich tam drvia a ďalšiu mam v Bytči a tiež dost náročné aj keď cez net … my sme napr celý minulý rok mali školu cez Zoom prisli sme len na začiatku a na konci roka … skúšky koncoročné a polročne sa robia doma dostaneš hárky každý polrok a treba ich vypracovať do pól roka dajú dátum a poslať im poštou . Inak nič len sa pripravuješ na maturitu zatiaľ online dávajú maturitné témy a tiež si vypracovávali doma učíš sa len odborne eko ,podnikatelsky zámer a angličtinu a slovenčinu nič viac nevyžadujú len tie polročne hárky a stym ti pomôžu aj známy … ak by si ešte nieco potreboval vedieť pis vezmú tá rovno do 3 ročníka a robíš len 2 roky jeden rok stojí zatiaľ 500€ a zápisné bolo 100€ tak dokopy dáš 1100€ v BA to bolo viac … myslím že keď beháš ako podnikateľ by ti to vyhovovalo vedia sa veľmi prispôsobiť mam spolužiakov aj vojakov čo sú na misiách a v pohode im dovolia online alebo ospravedlnia …
@dzailen ahoj ja som tiez tam nastupila tento rok.
@zuzkadatko ahojte baby aj ja by som sa chcela studovat este tento rok ...aj som tam volala ze ma este vezmu ..len clovek ma strach ci sa stihnem naucit predmety do polrocnych skusok ,ktore by mali byt 10.12 ako mi bolo povedane
@tina121212 no viac menej ja sa spolieham na to ze ked to platim ze to aj spravim 🙂 nieco sa ucim samozrejme ale dve deti a praca .. a to ani nevirm ze 10.12 su skusky. To ma este nikto neinformoval
Ahoj,
Aj si nastúpila?
@tina121212
Ja tam študujem už 4.ročník
@nun_ko dnes som posielala papiere ...tak mi ma prist zmluva obratom o prijati
@zuzkadatko len pozeram ze 10.12 je sobota tak neviem teda ci mi pani povedala spravny datum alebo ozaj budu skusky v sobotu
Áno aj ja mám teraz skúšky 2.12 a 3.12. tj piatok sobota
@tina121212 nie dobre vam napisala gymnazium ma skusky skor piatok sobota. My na OA mame januar. Radsej som im pisala lebo som sa celkom aj zlakla. Este som nestihla ani len precitat vsetko
@nun_ko takze gymnazium ? Mozem sa spytat ako prebiehaju tie skusky. Da sa to zvladnut?
@zuzkadatko ja som na OA ano dajú keď človek nieje lenivy
@nun_ko ucit sa snazim no dve deti 12ky v robote nie vzdy sa da pozriet na ucivo. Tak hadam si hanbu nespravim. A je to nejako rozdelene ze piatok su testy z polky predmetov a tak ? Neviem si to predstavit
@zuzkadatko ja sa tiež chystám, ale asi až na další rok. Síce zatiaľ nie 12stky v práci, ale dve malé skoro trojročné mám. Takze si ta viem zhruba predstavit. Veľmi silno držím palce
@saska_ba ďakujem :*
@zuzkadatko ja som uz prijata len skusky mi dali na 9 teho a 10 teho a vobec mi nedali ani z coho sa mam ucit ..a za par dni to nedam
@tina121212 to budes mat v pohode su tam fajn vyucujuci pomozu ti a zvladnes to v pohode👍
@tina121212 mali by ti poslat prihlasovacie udaje na stranku elearning.ipgymnazium.sk tam davaju podklady k predmetom co sa treba ucit . Napis im mail na to prihlasenie
@tina121212 budem drzat palce cez vikend. Mohla by si mi napisat potom ako to prebiehalo a tak.. kludne do spravy.
@zuzkadatko Ahoj nie nebola som nakoniec nakolko som mala sluzbu ..ale ze na pol roka mozem prejst s 5 kami ..co uz no ..ale potom mam v maji skusky tak to istotne dam
@tina121212 fakt ? Tak uz sa menej bojim. Ja tam idem 13.14.januar tak uvidim ci daco vypotim 😄
@zuzkadatko aj ja mam vtedy skúšky. Ty si 3.ročník OA?
@lia1949 ano 🙂
@lia1949 zatial co mam problem je matika. Akoze to vobec neviem ako spravim.
@zuzkadatko neboj sa to dáš 🙂
@zuzkadatko no ja aj účtovníctvo. Absolútne nerozumiem ako sa to počíta 🙈😁

@michaldurza dobry den ano zvladnete to.Na skole je uzasna zastupkyna riaditelky Dr.Zonova.Najlepsie je vybehnut za nou na skolu na Kremnicku.Vsetko Vam vysvetli,povie co k tomu treba a co Vas to bude stat.