icon

Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava

lenulik88
30. okt 2020

Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem

zuzkadatko
14. dec 2022

@lia1949 keby byvas niekde blizko tak ti to vysvetlim. Hadam to dako dame :D

lia1949
14. dec 2022

@zuzkadatko ty si z kade? Ja až Tornaľa 🙄

zuzkadatko
14. dec 2022

@lia1949 fu ja zPrievidze

zuzkadatko
14. dec 2022

@lia1949 ale na pol roka mozem mat 5 tak pohoda :D

lia1949
15. dec 2022

@zuzkadatko aj ja sa na to spolieham 😁

zuzkadatko
15. dec 2022

@lia1949 tak sa teda vidime o mesiac :D

nun_ko
16. dec 2022

Nebojte sa to dáte 😉 učte sa hlavne maturitné predmety

mia.kll
25. dec 2022

@ontkovicova Dobrý deň, chcem sa spýtať,neviete či IP umožňuje aj online polročné a končoročné skúšky?

nun_ko
25. dec 2022

@mia.kll ano umoznuje ale za kazdy predmet platis

mia.kll
Autor odpoveď zmazal
zuzkadatko
25. dec 2022

@nun_ko fakt sa da online ? To som nevedela. Na pol roka nemozem ist na skusky tak by sa to hodilo

nun_ko
26. dec 2022

@zuzkadatko noo ked mas navyse tolko penazi tak mozes aj online.

zuzkadatko
26. dec 2022

@nun_ko kolko to stoji ked tak pises

mia.kll
26. dec 2022

@nun_ko Želám pekné sviatky, aj mňa zaujíma cena za online preskúšanie, Ja som z Východu, možno ma fakt vyjde lacnejšie zaplatiť si online preskúšanie, ako platiť za cestu a ubytovanie v Bratislave. Vopred ďakujem za odpoveď.

kiki160283
27. dec 2022

@mia.kll 50€ za predmet .....takže ta to určite nevyjde lacnejšie ako prísť, ale zasa na pol roka je dovolené prepadnúť.....pekne sviatky všetkým a šťastný nový rok 😊

nun_ko
27. dec 2022

@kiki160283
@mia.kll ako píše Kika 50€ za predmet. Podla mna je lepsie na polroka ist na skusky urcite usetris a na polroka mozes prepadnut takze nemas co stratit a aspon si vyskusas co vlastne vies.

mkapralikova1
11. jan 2023

Ahojte ja sa chystám nastúpiť od septembra je tu ešte niekto?🙂 na marec si plánujem termín prijímacích skúšok. Dajú sa zvládnuť alebo sa treba učiť veľa ? Som zo školy už 5 rokoc a mam malú dcérku tak by ma zaujímalo ci to zvládnem a nech sa naučím aspoň niečo lebo vraj sa netreba pripravovať? 😀

nun_ko
11. jan 2023

@mkapralikova1 Ahoj, prijímacie skúšky sú spravené tak aby to každý zvládol..Neboj 🙂

zuzkadatko
13. jan 2023

@lia1949 ahoj no ako bola si na skuskach ? Ja mam taku anginu ze ani prehltat no des. Tak bohuzial idem s 5kami

zuzkadatko
19. jan 2023

@mia.kll ahoj a bola si na tych skuskach nakoniec ?

mkapralikova1
19. jan 2023

@zuzkadatko @mia.kll ahojte, nebola som lebo som z ďaleka a nedalo sa mi prísť hneď aby som bola ešte v 22/23 rocniku, tak aby som to stihla poslali mi zmluvy ja som to vypísala poslala a skúšky budem mat vraj dodatočne tak som zvedavá. 🙂

zuzkadatko
19. jan 2023

@mkapralikova1 nebudes aj mne tak povedali a ziadne skusky neboli. Iba som normalne nastupila

nika020
23. jan 2023

Ahojte. Ako prebiehali maturity na OA? ďakujem

didika91
1. feb 2023

Ahojte od septembra by som chcela nastúpiť na externe štúdium na tejto škole vedeli by sme mi povedať možno vaše skúsenosti a podobne ďakujem

zuzkadatko
2. mar 2023

@lia1949 ahoj a ide ti stranka skoly ? Myslim kde si vieme uciva pozriet lebo mne to nejde najst

mkapralikova1
2. mar 2023

@zuzkadatko ahoj no hlavná stránka ako edoage ,ten mi nejde ani prihlásiť ale aplikácia Google ucebna tam áno,tam sú teraz učiva aj nedávno pridané. 🙂

zuzkadatko
2. mar 2023

@mkapralikova1 no ale na elearning neboli ucebne len nam nahodili uciva na pol roka a bolo. Nestihla som si to vytlacit ani zmluvu na prax. Tak teraz neviem co s tym

zuzkadatko
2. mar 2023

@mkapralikova1 google ucebna mi dava ze neexistuje trieda

mkapralikova1
2. mar 2023

@zuzkadatko fuha tak to neviem mne to ide učebňa, tak skus sa obrátiť na sekretariát alebo na niekoho lebo toto ti neporadim, ale ak chceš posli mi mail a môžem ti poslať aspoň tu zmluvu na prax, ja ju mam v počítači🙂

zuzkadatko
2. mar 2023

@mkapralikova1 pisala som a poslala mi novy link no ani ten nejde tak toto nechapem :D posli mi prosim ta zuzana20@gmail.com dakujem ti