Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava
Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem
@zuzkadatko ty si z kade? Ja až Tornaľa 🙄
@lia1949 fu ja zPrievidze
@lia1949 ale na pol roka mozem mat 5 tak pohoda :D
@zuzkadatko aj ja sa na to spolieham 😁
@lia1949 tak sa teda vidime o mesiac :D
Nebojte sa to dáte 😉 učte sa hlavne maturitné predmety
@ontkovicova Dobrý deň, chcem sa spýtať,neviete či IP umožňuje aj online polročné a končoročné skúšky?
@nun_ko fakt sa da online ? To som nevedela. Na pol roka nemozem ist na skusky tak by sa to hodilo
@zuzkadatko noo ked mas navyse tolko penazi tak mozes aj online.
@nun_ko kolko to stoji ked tak pises
@mia.kll 50€ za predmet .....takže ta to určite nevyjde lacnejšie ako prísť, ale zasa na pol roka je dovolené prepadnúť.....pekne sviatky všetkým a šťastný nový rok 😊
@kiki160283
@mia.kll ako píše Kika 50€ za predmet. Podla mna je lepsie na polroka ist na skusky urcite usetris a na polroka mozes prepadnut takze nemas co stratit a aspon si vyskusas co vlastne vies.
Ahojte ja sa chystám nastúpiť od septembra je tu ešte niekto?🙂 na marec si plánujem termín prijímacích skúšok. Dajú sa zvládnuť alebo sa treba učiť veľa ? Som zo školy už 5 rokoc a mam malú dcérku tak by ma zaujímalo ci to zvládnem a nech sa naučím aspoň niečo lebo vraj sa netreba pripravovať? 😀
@mkapralikova1 Ahoj, prijímacie skúšky sú spravené tak aby to každý zvládol..Neboj 🙂
@lia1949 ahoj no ako bola si na skuskach ? Ja mam taku anginu ze ani prehltat no des. Tak bohuzial idem s 5kami
@mia.kll ahoj a bola si na tych skuskach nakoniec ?
@zuzkadatko @mia.kll ahojte, nebola som lebo som z ďaleka a nedalo sa mi prísť hneď aby som bola ešte v 22/23 rocniku, tak aby som to stihla poslali mi zmluvy ja som to vypísala poslala a skúšky budem mat vraj dodatočne tak som zvedavá. 🙂
@mkapralikova1 nebudes aj mne tak povedali a ziadne skusky neboli. Iba som normalne nastupila
Ahojte. Ako prebiehali maturity na OA? ďakujem
Ahojte od septembra by som chcela nastúpiť na externe štúdium na tejto škole vedeli by sme mi povedať možno vaše skúsenosti a podobne ďakujem
@lia1949 ahoj a ide ti stranka skoly ? Myslim kde si vieme uciva pozriet lebo mne to nejde najst
@zuzkadatko ahoj no hlavná stránka ako edoage ,ten mi nejde ani prihlásiť ale aplikácia Google ucebna tam áno,tam sú teraz učiva aj nedávno pridané. 🙂
@mkapralikova1 no ale na elearning neboli ucebne len nam nahodili uciva na pol roka a bolo. Nestihla som si to vytlacit ani zmluvu na prax. Tak teraz neviem co s tym
@mkapralikova1 google ucebna mi dava ze neexistuje trieda
@zuzkadatko fuha tak to neviem mne to ide učebňa, tak skus sa obrátiť na sekretariát alebo na niekoho lebo toto ti neporadim, ale ak chceš posli mi mail a môžem ti poslať aspoň tu zmluvu na prax, ja ju mam v počítači🙂
@mkapralikova1 pisala som a poslala mi novy link no ani ten nejde tak toto nechapem :D posli mi prosim ta zuzana20@gmail.com dakujem ti

@lia1949 keby byvas niekde blizko tak ti to vysvetlim. Hadam to dako dame :D