Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava
Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem
@ontkovicova Dobrý deň, chcem sa spýtať,neviete či IP umožňuje aj online polročné a končoročné skúšky?
@nun_ko fakt sa da online ? To som nevedela. Na pol roka nemozem ist na skusky tak by sa to hodilo
@mia.kll 50€ za predmet .....takže ta to určite nevyjde lacnejšie ako prísť, ale zasa na pol roka je dovolené prepadnúť.....pekne sviatky všetkým a šťastný nový rok 😊
@kiki160283
@mia.kll ako píše Kika 50€ za predmet. Podla mna je lepsie na polroka ist na skusky urcite usetris a na polroka mozes prepadnut takze nemas co stratit a aspon si vyskusas co vlastne vies.
Ahojte ja sa chystám nastúpiť od septembra je tu ešte niekto?🙂 na marec si plánujem termín prijímacích skúšok. Dajú sa zvládnuť alebo sa treba učiť veľa ? Som zo školy už 5 rokoc a mam malú dcérku tak by ma zaujímalo ci to zvládnem a nech sa naučím aspoň niečo lebo vraj sa netreba pripravovať? 😀
@mkapralikova1 Ahoj, prijímacie skúšky sú spravené tak aby to každý zvládol..Neboj 🙂
@lia1949 ahoj no ako bola si na skuskach ? Ja mam taku anginu ze ani prehltat no des. Tak bohuzial idem s 5kami
@zuzkadatko @mia.kll ahojte, nebola som lebo som z ďaleka a nedalo sa mi prísť hneď aby som bola ešte v 22/23 rocniku, tak aby som to stihla poslali mi zmluvy ja som to vypísala poslala a skúšky budem mat vraj dodatočne tak som zvedavá. 🙂
@mkapralikova1 nebudes aj mne tak povedali a ziadne skusky neboli. Iba som normalne nastupila
Ahojte od septembra by som chcela nastúpiť na externe štúdium na tejto škole vedeli by sme mi povedať možno vaše skúsenosti a podobne ďakujem
@lia1949 ahoj a ide ti stranka skoly ? Myslim kde si vieme uciva pozriet lebo mne to nejde najst
@zuzkadatko ahoj no hlavná stránka ako edoage ,ten mi nejde ani prihlásiť ale aplikácia Google ucebna tam áno,tam sú teraz učiva aj nedávno pridané. 🙂
@mkapralikova1 no ale na elearning neboli ucebne len nam nahodili uciva na pol roka a bolo. Nestihla som si to vytlacit ani zmluvu na prax. Tak teraz neviem co s tym
@zuzkadatko fuha tak to neviem mne to ide učebňa, tak skus sa obrátiť na sekretariát alebo na niekoho lebo toto ti neporadim, ale ak chceš posli mi mail a môžem ti poslať aspoň tu zmluvu na prax, ja ju mam v počítači🙂
@mkapralikova1 pisala som a poslala mi novy link no ani ten nejde tak toto nechapem :D posli mi prosim ta zuzana20@gmail.com dakujem ti

@lia1949 keby byvas niekde blizko tak ti to vysvetlim. Hadam to dako dame :D