icon

Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava

lenulik88
30. okt 2020

Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem

zuzkadatko
2. mar 2023

@mkapralikova1 uz som sa tam dostala 😆

lia1949
3. mar 2023

@zuzkadatko áno ja mam presne ten istý problém. Vôbec nemám stiahnuté učivo,
asi tam budem musieť zavolať

mkapralikova1
14. mar 2023

@zuzkadatko prepáč ja som na to úplne zabudla už to teda máš?🙂

mkapralikova1
14. mar 2023

@zuzkadatko ak náhodou to nemáš kľudne ti to pošlem akurát sa učím tak kľudne,len teraz bolo chaosne obdobie.

mkapralikova1
14. mar 2023

Ahojte baby ja som v 2 polroku OA 22/23 je tu niekto kto Jr tiež tak? Ak by ste chceli môžme sa dat do kontaktu na messenger ci už kvôli skole,učivo je lepšie niekoho tam mat🙂 môžme na skúškach pokecat aspoň postresovat he

zuzkadatko
15. mar 2023

@mkapralikova1 ahoj aj ja OA 3.L 🙂

zuzkadatko
15. mar 2023

@mkapralikova1 mam to poslali mi link. Ucivo mam len cas nie 🙈

mkapralikova1
Autor odpoveď zmazal
popelka5000
17. mar 2023

@lenulik88 ahoj prosím ťa aké boli prijímačky?napr otázky ? Ďakujem

yoge
20. mar 2023

Ahojte ako to je s dĺžkou trvania štúdia v prípade, ak má študent ukončené iba dva ročníky strednej školy? Musí študovať 4 alebo 2 roky? Pretože na ich webe spomínajú, že sa študuje iba 2 roky?

Tiež by ma zaujímalo ako vlastne hodnotíte túto školu? Ste s ňou spokojní alebo nie? Zaujímalo by ma, či niekto kto túto školu absolvoval aj pokračoval na štúdiu na nejakej VŠ ak áno ako hodnotíš kvalitu výučby?

A inak je tu niekto kto tam ide študovať od septembra?

Vďaka

monika5513
22. mar 2023

@lenulik88 Ahoj prosim ta zacala som na skole si robit maturitu,z coho si robila primacky?da sa zvladnut maturita?Dakujem

monika5513
Autor odpoveď zmazal
monika5513
Autor odpoveď zmazal
monika5513
Autor odpoveď zmazal
monika5513
Autor odpoveď zmazal
lenulik88
autor
22. mar 2023

@monika5513 ahoj, ja som bola na gympli, to je uplne odlisne od obchodnej.. cize neporadim, ine predmety, ine vsetko.

mkapralikova1
22. mar 2023

@monika5513 to zvládneme nejako snáď, ja mam tiež stresy 🙂

monika5513
Autor odpoveď zmazal
monika5513
Autor odpoveď zmazal
monika5513
Autor odpoveď zmazal
monika5513
Autor odpoveď zmazal
monika5513
Autor odpoveď zmazal
mkapralikova1
23. mar 2023

@monika5513 ja som 3.J s vami v triede, myslím ze by sme mali mat budúci rok marec ako tento rok majú. Samozrejme to neviem ale na 100% zatiaľ len moje domienky

monika5513
23. mar 2023

@mkapralikova1 Ja mám v Júni skušky už teraz sa bojim
Našla som si na doučovanie známeho na matiku a jednu kočku na učtovníctvo🙈🙈🙈

mkapralikova1
Autor odpoveď zmazal
mkapralikova1
Autor odpoveď zmazal
mkapralikova1
23. mar 2023

@monika5513 to uplne chapem aj ja sa bojim na skusky, 9-10jun mam, matiku som pochopila tak že niečo krok po kroku (asi,uvidime) a uctovnictvo tiez len je toho vela ,popri každodennom kolobehu je toho fakt dosť.
určite to zvladnete, dufam aj ja, že tam nepojdem s tým snad všetko viem a potom zo seba nevypustím nič :D

lenkator1989
30. mar 2023

Ahojte, rozhodla som sa taktiez prihlasit do BA na dokoncenie si maturity na OA na Kremnickej. Chcela by som nastupit od Septembra 2023 , nakolko posledny termin prijatia je v Maji. Potrebujem niekoho, komu mozem polozit par otazok a ci nahodou sa niekto nechysta taktiez. Ja som z TN.

lenkator1989
30. mar 2023

@monika5513 Ahoj, prosim Ta, aj ja sa idem, kedy nastupujes? Ja mam cas do Maja zaplatit a zapisat sa.

mkapralikova1
31. mar 2023

@lenkator1989 ja som už nastúpila🙂 ale kľudne môžeš ak budem vedieť odpoviem 😀