icon

Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava

lenulik88
30. okt 2020

Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem

lenkator1989
1. apr 2023

@lenulik88 Ahoj, mozes sa mi prosim ozvat? Dakujem

kiki160283
4. apr 2023

@monika5513 ahoj,ja ešte len maturujem. A ak ti môžem poradiť, uč sa hlavne maturitné predmety. Keďže si na obchodnej,tak cudzí jazyk, účtovníctvo, ekonómiu a SJL.

erikababula
7. apr 2023

Ahojte dievčatá ,tiež by som sa chcela prihlásiť na dvojročné štúdium e-learningovou formou.Mám obavy ,keďže mám 3deti pracujem 12tky neviem si to celkom predstaviť a teda aj tá suma 800€ je celkom dosť.Da sa to platiť aj štvrť ročne alebo to musí byť zaplatené naraz.Študovali ste niektorá takto ako ste to zvládli ?Ja som začala strednú 16rokov dozadu ako predavačka ,toto je zas niečo iné .No mám strach a neviem či sa prihlásiť alebo nie.

lenkator1989
7. apr 2023

@erikababula Ahoj, prosim Ta, napis mi sukromnu spravu. Ja som tu nova, neviem ako 🙂 Dakujem

nun_ko
7. apr 2023

@erikababula Ahoj, ano da sa s nimi dohodnut na splatkach. Napis email na sekretariat a povedia Ti viac. Ja som takto platila posledny polrok na 3x

erikababula
7. apr 2023

@nun_ko ahoj ďakujem za info 🙂

nikaaaaa
8. apr 2023

Ahojte viete mi poradiť ako alebo či sa dá zvládnuť maturita ? mám 2 deti pracujem a nemám toľko času na učenie ? poprosím každú informáciu

nikaaaaa
8. apr 2023

Planujem obchodnú akademiu

katarina0123
Autor odpoveď zmazal
nikaaaaa
8. apr 2023

@katarina0123 ahoj chodila si na Obchodnú akademiu ?

katarina0123
8. apr 2023

@nikaaaaa píšem, že som chodila na gymnázium 😆

katarina0123
8. apr 2023

Ja som tam študovala na gymnáziu aj skončila. Chodila som normálne nie elearning l. Ak niekto chce predám podklady. Treba mi napísať.

nikaaaaa
8. apr 2023

Chodí niekto popri deťoch a práci a študuje e learning ?

nikaaaaa
8. apr 2023

@monika5513 Ahoj môžeš mi prosím dať info ? ako to je ? veľa je učiva ? aj ja plánujem e learning avšak mám obavy mám malé deti a pracujem tak neviem či to dám

nun_ko
9. apr 2023

@nikaaaaa Zvládnuť sa to dá stačí ak prídeš 2x za rok na skúšky, všetky podklady posielajú na classroom a máš niečo aj na e-learningu.

yoge
9. apr 2023

@nun_ko myslíš google classroom?

nikaaaaa
9. apr 2023

@nun_ko dakujem vela je učiva ?

nikaaaaa
9. apr 2023

@nun_ko musím ist do BA ? Alebo je možné online ? Niekde som čítala že je možné aj online robiť skúšky či ?

nun_ko
10. apr 2023

@nikaaaaa Ano je možné aj online avšak musíš zaplatiť 50€ za predmet.

nun_ko
10. apr 2023

@yoge Áno

yoge
10. apr 2023

@nun_ko vďaka a čo príjimacie skúšky? Mne tvrdili, že sú viac formálne (na rozdiel od SSG Gymnázia, kde reálne robia skúšky z Matematiky a SJ). Ale čo si mám pod tým predstaviť? Nepamätáš si náhodou ako si robila prijímacie skúšky?

A inak čo sa týka uplatnenia, tak zamestnávatelia túto maturitu prijali normálne? Tj. nemali prípadne nejaké poznámky (tá škola je zdá sa v poriadku, len sa pýtam zo zvedavosti)

yoge
10. apr 2023

@nun_ko a to ako prebieha tá online skúška? Akože cez videohovor ? :D To sa neboja, že ten študent môže podvádzať?

A čo sa týka ešte skúšok, tak dajú sa absolvovať v priebehu jedného dňa alebo je tam nejaký limit koľko môže študent urobiť denne skúšok? Pretože v Bytči je to nejak 2 skúšky max za den. Ideálne by to bolo počas jedného dňa, aby som prípadne nemusel na viackrát cestovať do BA.

nun_ko
11. apr 2023

@yoge Prijímacie skúšky sú v pohode tých sa vôbec báť nemusíš :D Sú prispôsobené aby ich naozaj všetci zvládli. Online skúška neviem ja mávam normálne v škole bývajú v piatok poobede a v sobotu od rána. Ak máš cca 600€ navyše tak si zaplať online, no podľa mňa je to škoda peňazí.

yoge
11. apr 2023

@nun_ko Takže sa robí raz za polrok celkovo 12 skúšok ak správne rozumiem (600 € / 50 € = 12)? Mne to nevadí tam dôjsť raz/dva krát za pol roka, skôr ide o to, aby tie skúšky napr. netrvali celý týždeň to už by som musel riešiť asi nejaké ubytovanie, keďže nie som z BA.

A čo tam teda bolo na tých prijímacích skúškach, keď ich zvládne každý? Kreslenie krížikov :D alebo aj niečo z GYM učiva.

Ešte by ma zaujímalo, že treba sa tam asi ideálne učiť aj druhý cudzí jazyk alebo riešia skôr iba ten z ktorého sa maturuje?

A ty si mimochodom tú školu už vyštudovala alebo tam ešte študuješ (nepozeral som celú diskusiu)?

yoge
11. apr 2023

A inak otázka pre tých čo absolvovali tú školu. Neboli nejaké problémy pri maturite alebo niečo podobné? Našiel som jedno fórum https://forum.zdravie.sk/2348446/ip-gymnazium kde tvrdia, že to nie je zrovna výberová škola. Ale možno sa to skôr týka denného štúdia?

janulienka89
16. apr 2023

@erikababula
@lenkator1989
Ahojte, ja sa chcem tiež prihlásiť na dvojročné štúdium e-learningovou formou na OA od septembra.
Mám 4 deti a tiež mám obavy ako to zvládnem aj popri práci 😀

369maria369
25. máj 2023

@zuzkadatko Ahoj..chcem sa spytať či náhodou ako tretiaci nemáte vytvorenú nejaku spoločnú skupinu na messengeri ?

zuzkadatko
30. máj 2023

@369maria369 ahoj nemame. Pisem si tu asi s dvoma babami tretiacky

iviatko
31. máj 2023

Ahojte baby,idem aj ja do toho. Bud.tyzden tam bud skocim,alebo sa prihlasim cez email. Prosim,da sa zacat len od 3.rocnika? Alebo su aj nejake vynimky,ze rovno do 4.? Baby,ktore koncite,prosim ,mohli by ste poslat len tak pre info ucivo? By som chcela nakuknut iba. Dakujem 🙂

zuzkadatko
1. jún 2023

@iviatko skus sa opytat ci nemozem od 4r ak si trufas hned ist na maturity😁