icon

Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava

lenulik88
30. okt 2020

Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem

iviatko
1. jún 2023

@zuzkadatko 🫣 asi nie. V pondelok budem mudrejsia 😂

yoge
1. jún 2023

@zuzkadatko a to je možné? Ty si to skúšala?

monika5513
10. aug 2023

@nikaaaaa napis mi sp lebo n fb Monika Finková

zuzkazp
15. aug 2023

@lenulik88 ahoj môžem sa spýtať aké predmety bolo na gymnáziu?

yoge
29. aug 2023

Nedostali ste niekto už nejaký mail alebo oznam kedy bude prvá konzultácia? Je koniec augusta (školné som už uhradil), ale zatiaľ mi nič neprišlo. Z Bytče (SOŠ) mi už prišlo pozvanie na osobnú konzultáciu, tak neviem či mám začať urgovať či niečo nezabudli poslať 🙂 ?

dreadmommy
2. sep 2023

@nun_ko ahoj, mohla by som ti niekam napísať súkromnú správu? Tiež by som mala pár otázok a úplne ich nemám zodpovedané v tejto diskusii

iva4444
3. sep 2023

Ahojte.neviete ako prebiehaju online prijimacky nahodou? V utorok ich mam a vobec neviem co sa bude diat😂.

yoge
3. sep 2023

@iva4444 Ahoj, písal som ti súkromnú správu, ale týka sa to aj ostatných. Vám prišiel nejaký mail, pošta alebo oznam že budú prijímačky v utorok? Mne absolútne nič

natali52
3. sep 2023

@yoge Ahoj, ja som volala so zástupkyňou asi cca pred týždňom. Vravela, že prijímačky budú v priebehu školského roka, lebo vraj riaditeľka nemá nato čas. Každopádne vôbec e-mail neprišiel, dokonca ani prihlasovacie údaje, neviem či to budú zajtra posielať. Kľudne mi napíš do súkromnej správy, môžme sa spojiť na messenger

iviatko
3. sep 2023

@iva4444 ja som ziadne prijimacky nerobila,len som za ne zaplatila. Takze uvidime,co sa bude diat,ci nieco poslu 🙂

buruturu86
11. sep 2023

@nelkajojko Dobrý deň. Našla som starší príspevok ohľadom školy IP Ba. Skončili ste tam školu? Ďakujem

buruturu86
11. sep 2023

@buruturu86 prosím Vás, ak tam niekto teraz nedávno študoval, rada by som si popisala s ním ohľadom školy. Zháňam info, chcem tam začať študovať.

buruturu86
11. sep 2023

@buruturu86 kontakt na mňa keby mi chcel niekto napísať buruturu@centrum.cz, budem veľmi vďačná.

yoge
11. sep 2023

@buruturu86 Ahoj, neviem dokonca či si ešte nemôžeš podať prihlášku aj pre tento ročník (ak si tak neurobila). Skús zavolať na to číslo +421 (0)2 63812551 to by ti mala zdvihnúť zástupkyňa. Len vraj teraz moc nestíhajú a 15.9 majú posielať prístupy do edupage

yoge
16. sep 2023

Ahojte, dostali ste nejaké nové info alebo prístupy? Mne doteraz prístupy neprišli a čo som tam minule volal, tak ich mali posielať okolo 15.9

monika5513
16. sep 2023

@yoge nie ešte škola nič neposlala

yoge
16. sep 2023

@monika5513 počkám ešte 1, 2 dni a keď tak v stredu asi zavolám. Ona minule spomínala, že vraj teraz nejak nestíhajú, že im menili systém a majú v tom zmätok...

A si inak pridaná do tej virtuálnej triedy v google classroom? https://www.ipvzdelavanie.sk/externe/aktuality-...
https://www.ipvzdelavanie.sk/wp-content/uploads...

Ty ideš asi tiež študovať 3.ročník však?

monika5513
16. sep 2023

@yoge ja som už ukončila OA 3ročník,teraz od sep idem do štvrteho

yoge
16. sep 2023

@monika5513 A minulý rok ste dostali normálne prístup do Edupage alebo ako to prebiehalo?

buruturu86
19. sep 2023

@nelkajojko Ahoj. Študovala si tam?

buruturu86
19. sep 2023

@ontkovicova ahoj. Skončila si školu na Ip?

buruturu86
19. sep 2023

@lenulik88 Ahoj. Môžem bližšie info o škole? Ďakujem

iviatko
20. sep 2023

@yoge stale nic

yoge
20. sep 2023

@iviatko ja som tam volal, momentálne nestíhajú (vraj im tam menili systémy, tak v tom majú chaos preto po minulé roky tie prístupy odosielali skoro hneď), že rada by to odoslala do konca týždňa. Ale asi reálnejšie podla mňa počas budúceho.

iviatko
20. sep 2023

@yoge dikes za info

iviatko
21. sep 2023

Uz rozposielaju 🙂

zuzkazp
26. sep 2023

Dobrý deň náhodou nemá niekto vzor testu ktorý bude za 1. Polrok zo SJ. Ďakujem

zuzkazp
27. sep 2023

Dobrý deň 6/7.10 idete niekto fyzicky na tie stretnutia?

iva4444
27. sep 2023

@zuzkazp ahoj.ja nejdem,pretoze nemozem. Bolo by fajn ak by nam niekto dal vediet, co sa tam dialo🙂. Popripade ak by sa zalozila nejaka skupina, aby sme si medzi sebou mohli posielat, ak niekto niecomu nechape.

yoge
27. sep 2023

Ahojte, prišli vám už tie prístupy do edupage? Mne stále zatiaľ nie