icon

Sukromné IP Gymnazium - Gymnázium Bratislava

lenulik88
30. okt 2020

Ahoj baby je tu niekto kto studuje, alebo studoval externe na IP Gymnaziu v BA? Viete o niekom, ako sa vam ta skola pozdava? Ako ste zvladli maturitu? Citam starsie recenzie, ze vraj je to o uplatkarstve, respektive, ze si vyberaju kto urobi maturitu a kto si este priplati opravne..
Je na tom nieco pravdy?
Dakujem

Strana
z14
vev82
Autor odpoveď zmazal
vev82
Autor odpoveď zmazal
vev82
28. jan 2025

@ingridmotyl uz som ti to pisala v súkromnej sprave. Na tejto skole prebiehaju maturity presne tak isto ako na kazdej strednej skole na Slovensku! Su tam presne take iste otazky a temy ako vsade, je tam taky isty pocet profesorov v komisii ako vsade a musis sa ucit presne tak isto ako denny student na statnej skole! Ak si nevies vygooglit tieto zakladne informacie o beznej maturite na Slovensku, ja ti osobne neodporucam studium. Budu to vyhodene peniaze.

ingridmotyl
29. jan 2025

@vev82 zabudla že som sa tá pitala sorry

ingridmotyl
29. jan 2025

@vev82 viem si to vygooglit ale pýtať sa lepšie takých ktorý tam študovali

evellm
30. jan 2025

Ahojte, chystáte sa niekto začať od septembra 2025? Gymnázium ?

zuzkazp
Autor odpoveď zmazal
doda3103
31. jan 2025

@zuzkazp napíšem Ip

rainee
31. jan 2025

@evellm ides na klasicke ci bilingvalne denne? Ja rozmyslam ze keby dceru nevzali na bezny gympel ze by isla sem.

ingridmotyl
1. feb 2025

@zuzkazp čo ste to skôr nenapísali 😂

mirkalik784
3. feb 2025

Ahojte, rozmýšľala som nad tým skúsiť si na tejto škole spraviť externé maturitu a nastúpiť od septembra. Stále si ale nie som úplne istá, či sa do toho naozaj chcem pustiť a chcela by som sa opýtať pár otázok niekoho, kto na tejto škole momentálne študuje, či na nej už zmaturoval. Ak by bol niekto ochotný zodpovedať mi pár otázok, tak mi píšte do správ. Bola by som naozaj veľmi vďačná a veľmi by mi to pomohlo. 🙂

kristiin
5. feb 2025

Chodím na obchodnú akadémiu a škola je finančne dosť náročná 2x ročne školné po 1000e + 350 maturita+ prijímačky 100 + ak chceš vo štvrtom ročníku kľud na učenie a zamerať sa len na maturitné predmety tak koncoročné skúšky si dávajú online to sa platí 650e …časovo je učenie tiež dosť náročné je tam 13. Predmetov pri deťoch a práci je takmer nemožné sa všetko učiť a nehovorím o tom že materiály na učenie si väčšinu dohladavame samostatne ..plus si platíme doučovanie čo každý mesiac tiež spraví dosť

kristiin
5. feb 2025

A samozrejme ak nie ste z okolia na skúšky si platia hotel na prespatie keďže trvajú dva dni takže ďalšie peniaze

doda3103
5. feb 2025

@kristiin nie každý to že prídem do 100km otočím a ráno znova ale sú z ďaleká aj tak vtedy áno ale podľa mňa zbytočnosť

kristiin
6. feb 2025

@doda3103 nám končili v piatok skúšky okolo 6 večer cesta mi trvá dve hodiny neviem si predstaviť ísť ešte večer autom domov a ráno o pol 5 vstávať znova ísť 2hodiny a potom sa sústrediť na testy :/ ale tak ak je niekto z blízkeho okolia tak je hlúposť platiť hotel to je jasne

ingridmotyl
9. mar 2025

@kristiin no ja som musela platiť aj hotel Ano lebo niesom z ba

ajai
3. jún 2025
@evellm

Ahojte, chystáte sa niekto začať od septembra 2025? Gymnázium ?

@evellm ahoj práve sa chystám poslať prihlášku

doda3103
3. jún 2025
@kristiin

@doda3103 nám končili v piatok skúšky okolo 6 večer cesta mi trvá dve hodiny neviem si predstaviť ísť ešte večer autom domov a ráno o pol 5 vstávať znova ísť 2hodiny a potom sa sústrediť na testy :/ ale tak ak je niekto z blízkeho okolia tak je hlúposť platiť hotel to je jasne

@kristiin skúšky bolo teraz na konci iba jeden deň,trvali od 13h a o 17:35h som už sedela v aute na ceste domov😁 čiže neviem či už budú bývať zakaždým 2dni uvidíme budúci rok

kristiin
9. jún 2025
@doda3103

@kristiin skúšky bolo teraz na konci iba jeden deň,trvali od 13h a o 17:35h som už sedela v aute na ceste domov😁 čiže neviem či už budú bývať zakaždým 2dni uvidíme budúci rok

@doda3103 a bolo to také voľnejšie či dávali pozor ?? My mame z OA dva dni aj teraz na konci v piatok a sobotu

doda3103
9. jún 2025
@kristiin

@doda3103 a bolo to také voľnejšie či dávali pozor ?? My mame z OA dva dni aj teraz na konci v piatok a sobotu

@kristiin ako ktory/a profesor/ka. Ale ja som mala skúšky už skoro pred mesiacom

kristiin
9. jún 2025
@doda3103

@kristiin ako ktory/a profesor/ka. Ale ja som mala skúšky už skoro pred mesiacom

@doda3103 to ste mali super aspoň máte dlhšie prázdniny

ajai
26. jún 2025

Ahojte ľudkovia 😄práve dnes mi prišla zmluva podpísaná a od septembra nastupujem na gympel🙈 aj sa teším aj mám obavy 😬

nixie96
4. júl 2025
@lenulik88

@paula1502 ja som tiez na gympli 🙂 Obchodnu mi neodporucili na skole pokial nemam aspon nejake skusenosti s uctovnictvom.. predsa len tam preskakujes rocnikz, takze ti to potom chyba..

@lenulik88 ahoj, viem že je to dlhší čas čo ste sa tu o tom bavili, ale napísala som ti súkromnú správu ohľadne IP gymnázia a štúdia na ňom. Budem moc moc vďačná za odpoveď

doda3103
4. júl 2025
@nixie96

@lenulik88 ahoj, viem že je to dlhší čas čo ste sa tu o tom bavili, ale napísala som ti súkromnú správu ohľadne IP gymnázia a štúdia na ňom. Budem moc moc vďačná za odpoveď

@nixie96 čo potrebuješ vedieť pýtaj sa

monita06
8. júl 2025
@doda3103

@nixie96 čo potrebuješ vedieť pýtaj sa

@doda3103 Ahoj, písala som ti správu 🙂

anonym_46635a
7. dec 2025

Chodime na denne studium 1. rok. Je to gympel ako kazdy iny, len ovela mensi. Zato dobre vybaveny. Ved na ktorej skoke mozete pisat poznamky priamo do notebooku. Je tam sice problem s ucitelmi, ktory dost casto vypadavaju, ale to sme mali aj na statnej ZS, kde bolo suplovanie uplne bezne. Tu kedze je to mala skola, hodina vacsinou odpadne alebo sa rozvrh posunie. A nie je to skola pre hornych 10tisic. Videl som tam aj rodicov ktori si ocividne odskocili zo stavby. Zatial sme teda rozhodnuty ostat tu cele 4 roky.

Strana
z14