icon

Zamlčaný potrat - Ružinov tabletka

adel89
30. sep 2021

Ahojte baby,

Chcela by som sa opýtať či ste niektorá absolvovali zamlčaný potrat tabletkou v Ružinovskej nemocnici ako to prebiehalo či ste Vás pustili domov ešte ten deň???
Žiaľ dnes som sa dozvedela že v 9 týždni prestal vývoj plodu doktorka my odporučila túto metódu aby som zas nemusela podstúpiť kyret. Toto je už moje 5 tehotenstvo z toho mám jednu zdravú 5 ročnú dcérku. Ďakujem za odpoveďe

Strana
z4
sargema
25. apr 2024

Ahojte. Mali by ste prosim niektora email kontakt do ruzinova ohladom vysledkov z histologie? Kontaktny mail bol napisany na prepustacej sprave po kyretazi ale ten zostal u mojho gynekologa s ktorym sa neviem spojit posledny tyzden.

lady511
24. sep 2024

@timeabeni ahoj ja akorat niecim veľmi podobným prechádzam,,MA 9tt dnes ma preháňal medzi dvoma budovami akože prístup Ružinov otras,,tabletku som dostala ráno o 9 teraz je štvrť na 5 a stále nič len kŕče ale ani krv,,mala som zimnicu a hnačku ráno mám ísť znovu tak rozmýšľam vi im nepoviem aby rovno spravili kyret,,veď to dokedy ma takto nechajú trápiť

timeabeni
25. sep 2024

@lady511 v prvom rade ti chcem povedať - je mi to ľúto ….a tisnu sa mi slzy do oci zakaždým keď sú take niečo čítam od ženy. Je to strašne čo si musíme zažiť, ale sme silne a každá jedna to prekoná síce podľa seba , ale prekoná..🙏💖💖💖
Vieš každá sme iná a mame iné telo, organizmus, plod.. na každého tá tabletka asi inak vplýva. Niektorá mame strach z uspatia a “vyskrabu” (kyretaze) niektorá zas nechce v sebe mat mŕtve babo další týždeň a čakať kym sa “vyplavi” ..
Ja som bola ten druhý prípad ale aj tak som sa nechala prehovoriť na tabletku, keďže som bola po dvoch pôrodoch a toto bol druhý potrat, tak som sa nechala presvedčiť na tuto sestrnejsiu voľbu čistenia.. Vravím mne to ale nepomohlo…🤷🏼‍♀️ práve naopak predĺžilo to moje trápenie.

timeabeni
25. sep 2024

@lady511 držím ti palce aby si to mala čím skôr za sebou 🙏🙏🙏🙏

lady511
26. sep 2024

@timeabeni ďakujem moc🙏😞stále tomu neviem uveriť,neviem sa zmieriť,ležím doma v kŕčoch a čakám kedy potratim naše vytúžené dieťa je snáď vecsia bolesť?snad ešte horšie je to že sa s partnerom už 4dni skoro vôbec nebavíme on už sa nechce snažiť o mimi a stále mi to pripomina(viem aj on trpí)každý sa trápime vo svojej bubline

sono2
Autor odpoveď zmazal
anonym_8a6d52
1. sep 2025

Baby, absolvovali ste čistenie tabletkou niektorá posledné mesiace? Zaujíma ma, či to nezrušili

Strana
z4