Zamlčaný potrat - Ružinov tabletka
Ahojte baby,
Chcela by som sa opýtať či ste niektorá absolvovali zamlčaný potrat tabletkou v Ružinovskej nemocnici ako to prebiehalo či ste Vás pustili domov ešte ten deň???
Žiaľ dnes som sa dozvedela že v 9 týždni prestal vývoj plodu doktorka my odporučila túto metódu aby som zas nemusela podstúpiť kyret. Toto je už moje 5 tehotenstvo z toho mám jednu zdravú 5 ročnú dcérku. Ďakujem za odpoveďe
@timeabeni ahoj ja akorat niecim veľmi podobným prechádzam,,MA 9tt dnes ma preháňal medzi dvoma budovami akože prístup Ružinov otras,,tabletku som dostala ráno o 9 teraz je štvrť na 5 a stále nič len kŕče ale ani krv,,mala som zimnicu a hnačku ráno mám ísť znovu tak rozmýšľam vi im nepoviem aby rovno spravili kyret,,veď to dokedy ma takto nechajú trápiť
@lady511 v prvom rade ti chcem povedať - je mi to ľúto ….a tisnu sa mi slzy do oci zakaždým keď sú take niečo čítam od ženy. Je to strašne čo si musíme zažiť, ale sme silne a každá jedna to prekoná síce podľa seba , ale prekoná..🙏💖💖💖
Vieš každá sme iná a mame iné telo, organizmus, plod.. na každého tá tabletka asi inak vplýva. Niektorá mame strach z uspatia a “vyskrabu” (kyretaze) niektorá zas nechce v sebe mat mŕtve babo další týždeň a čakať kym sa “vyplavi” ..
Ja som bola ten druhý prípad ale aj tak som sa nechala prehovoriť na tabletku, keďže som bola po dvoch pôrodoch a toto bol druhý potrat, tak som sa nechala presvedčiť na tuto sestrnejsiu voľbu čistenia.. Vravím mne to ale nepomohlo…🤷🏼♀️ práve naopak predĺžilo to moje trápenie.
@timeabeni ďakujem moc🙏😞stále tomu neviem uveriť,neviem sa zmieriť,ležím doma v kŕčoch a čakám kedy potratim naše vytúžené dieťa je snáď vecsia bolesť?snad ešte horšie je to že sa s partnerom už 4dni skoro vôbec nebavíme on už sa nechce snažiť o mimi a stále mi to pripomina(viem aj on trpí)každý sa trápime vo svojej bubline
Baby, absolvovali ste čistenie tabletkou niektorá posledné mesiace? Zaujíma ma, či to nezrušili

Ahojte. Mali by ste prosim niektora email kontakt do ruzinova ohladom vysledkov z histologie? Kontaktny mail bol napisany na prepustacej sprave po kyretazi ale ten zostal u mojho gynekologa s ktorym sa neviem spojit posledny tyzden.