icon

Zariaďovanie bytu na prenájom v Bratislave

1. feb 2024

Ahojte, ako ste v Bratislave zariadovali byt, ktory ste davali podnajomnikom (a teda ste tam nebyvali)? Nabytok som kupila a som toho nazoru, ze doplnky (vazicky, koberceky, ramiky na foto, dekoracne vankuse atd atd) si podnajomnik kupi sam podla svojho vkusu. Byt je v neutralnych farbach. Kupovali ste aj riad, hrnce a pod. a davali ste zaviest aj internet a tv? Dakujem

Strana
z2
guiseppinka
1. feb 2024

My sme v minuse... a to ani dan nepocitam... nie je to nic tragicke, ale je to jemny minus... v kazdom pripade to vsak bola super investicia a na byte sme celkovo ziskovi okolo 50 60%.

andreatytler
1. feb 2024

Jednoznacne. Vsetko sa prepocitava. Vsetko to ide do danoveho priznania.

autor
1. feb 2024

@guiseppinka aha tak to je ine. Ja mam dany byt dva roky, cast isla na hypo, zvazujem ze ci ho zaradim do obchodneho majetku kvoli uznaniu vacsich vydavkov

palicka
1. feb 2024

Prenajali sme komplet zariadený aj s vybavou kuchyne- pribory, taniere, zakladne hrnce. Vsetko bolo uplne nove. Co sa tyka vykrytia nakladov, urcite sme s hypo v minuse, no byt za ren cas nadobudol hodnotu a splaca sa nam.aspon vacsia cast hypo

andreatytler
2. feb 2024

Tu kde zijem si mozeme odratat naklady na prevadzku bytu z dani. Elektrika, plyn, voda, poistka, urok na hypoteke, dane z nehnutelnosti, renovacie, udrzba. Velmi to pomaha. Pozri si ci nemate take aj na Slovensku. To zariadenie bytu uz sa neda tak jednoucho odratat. Inac sa to zapocitava, ale aj to sa da.

Strana
z2