icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
1. mar 2011

@jutu07 jaj prepáč....myslím že som to čítala....môj priateľ bol tak strašne sklamaný keď mi prišla mrcha ☹ on by strašne chcel malú princeznú....tak to stále hovorí....copatú princeznú ☹

jutu07
1. mar 2011

@elebe to je krásné 😅 můj muž chce cokoli ať je to holčička nebo kluk samozřejmě to má taky vymyšlené kluk bude hrát fotbal nebo hokej a holčička tenis(no někdo nás na stará kolena musí živit, ne?) 😀

elebe
1. mar 2011

@jutu07 no jo.... 😀 môj chce preto dievčatko lebo už syna má,je to taký dáblik 13 ročný....a mne je to v podstate jedno,len nech mám a nech je to zdrave,ale keby som si mohla vybrať tak tiež dievčatko....mne to povedala aj veštica a už mám aj meno a pre chlapca nie. takže my budeme mať určite dievčatko 😀 😀 bože ešte som ani neni tehu.....

jutu07
1. mar 2011

@elebe pociťuješ teď nějaké bolesti v podbříšku, nebo jsi je už měla? mě od ovulky furt bolí a dnes v něm obzvlášť píchá,ale je terpve 4DPO, tak pochybuju, že by bylo zahnizďování tak brzy

jutu07
1. mar 2011

@elebe je to krásné a hlavně člověk tomu musí věřit, protože síla myšlenky je velká 😀

kykyna888
1. mar 2011

@jutu07 presne tak..hlavne treba veriť...50% úspechu je v pozitívnom myslení... 🙂

1mima
1. mar 2011

ahoj žienky, môžem sa k vám pridať? nedávno sme sa začali s priateľom snažiť o drobca, tak sa snažím nabrať čím viac informácií 🙂

solinkarka
1. mar 2011

@1mima znama tvar 😕

adka11
1. mar 2011

Ahojte baby 🙂 Mozem sa k vam pridat? My sa chceme zacit snazit o mimi od maja, lebo teraz este mi to zdravotny stav nedovoli 😠 baby nedate mi trocha rady do zivota ako sa pripravit na zaciatok snazilkovania - jedlo, vitaminy, sport atd...dakujem 😀

veronika002
1. mar 2011

@jutu07 mňa ale prsia vôbec nebolia, tak neviem.. Ale na druhej stránke som rada, že nebolia, lebo to som si už odskúšala, keď som si vysadila HAK ako dokážu bolieť...

rakovcanka
1. mar 2011

@drobik1 no mrcha vcera konecne skoncila a huraaaa uz len pockat na spravne dni, ale kedze chuti je vela tak asi na to skocime uz dnes 🙂 juj, uz aby bol muzicek doma z prace..

veronika002
1. mar 2011

@jutu07 No počkaj s tým, že "síla myšlenky je velká".... To sa nezhoduje s názorom mojej starej mamy, že NEMYSLI NATO!!!!!! Ako na to nemám myslieť,????? Aaaaa zbláznim sa už z toho :o(((

kucminka
1. mar 2011

@elebe ja som si robila prvy test,a uz som to chcela vyhodit,ale ojavila sa tam ta ciarka,tiez velmi slabucka,tak som pockala dva dni,tirz nic moc,tak zasa za dva dni auz bola celkom k svetu 😉 a kolko dni ti meska?ja si myslim,ze ak sa tam ta ciarka objavi co i len trosinka,tak si tehotna,tak to pisu an pribalovom letaku k testu.Ak si nie si ista,tak pocak 2dni a daj dalsi,ale ak mas aj nejake ine priznaky,ja som to zbadala hned na mojich malych prsiach,ze sa nejako nafukli 😉 tak drzim palce a daj vediet co nove.

kucminka
1. mar 2011

@jutu07 dakujem ti velmi pekne,dufam ze bude vsetko dobre.A ty sa setri a daj vediet ak sa nieco zmeni 😉

jutu07
1. mar 2011

@veronika002 jo samozřejmě nemysli na to teď,ale je to myšleno spíš celkově jako na celou věc 😀

kucminka
1. mar 2011

@jutu07 ja som mala tieto priznaky tiez asi tyzden po ovulacii,strasne ma pichalo v podbrusku,a nevedela som co to znamena.Tak drzim palce,mozno sa tam uz to malicke pripravuje na zivot. 😉

kucminka
1. mar 2011

@adka11 ahoj.No ja som si davala asi pol roka pred tym kyselinu listovu a tu beriem doteraz,inak som nic zvlastne nerobila,ak mas byt tehotna tak bude,a ziadny sport ani strava ti nepomoze,tak vela stastia.

veronika002
1. mar 2011

Baby, koľko dní po DPO si môžem robiť test????

raza
1. mar 2011

@veronika002 hi, ja by som najradšej tak 2hoďky po 😀

solinkarka
1. mar 2011

@veronika002 ja som si robila dnes- 10dpo a cosi tam bolo ale aj to potom zmizlo 😒 berem to tak ze bolo skoro a testnem o dva dni este, to uz by som mala vediet na com som....ty si kolky dpo???

raza
1. mar 2011

@solinkarka tfuj, tfuj! držím päste!

solinkarka
1. mar 2011

@raza dakujem 😉

elebe
1. mar 2011

@jutu07 pociťujem bolesti,najmä večer a dnes keď som išla von umyť auto a dala som si ryfle a opasok tak ma strašne tlačili a bolelo ma z toho brucho,ale nepribrala som nič.... 😒 a jasné že som si musela kúpiť aj test 🙂

veronika002
1. mar 2011

@raza No ani mi nevrav, nápodobne :o)))))))

veronika002
1. mar 2011

@jutu07 Zaujímevé... :o))

chirabell
1. mar 2011

@jutu07 robila jeden, ale vecer, povodne som nechcela, no ma prehovorili a bol negativny, no bola som v inej teme sfuknuta, ze vecer je to blbost a ze este skoro a dokonca jedna zienka pisala, ze ona uz mala tehu lekarom potvrdene a test stale negativny...tak dalsi som uz nerobila...si pockam este tyzden dva a potom mam aj tak navstevu gynekologa objednanu, tak to nejak vydrzim. Mrcha zatial nikde ...

veronika002
1. mar 2011

Kočky odchádzam domov z práce, tak sa vidíme zas za 20 min. lebo idem ešte na nákup tak potom :o)))

chirabell
1. mar 2011

@elebe tak daj potom vediet vysledok testu 🙂 nech sa potesime s tebou

elebe
1. mar 2011

@kucminka no akurát som prišla domov a doniesla som aj test 🙂 tak uvidíme.....mňa prsia bolia tak čudne,tak zvrchu,či ako to mám napísať a niekedy bradavky a chodím často cikať a dnes mi prišlo z ničoho nič strašne zle....tak uvidíme,či to nie je len v moje hlave 😒

elebe
1. mar 2011

@chirabell jasné zajtra ráno si ho spravím,tak dúfam že to bude tam.... 🙂