2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe ta tvoja kamoska ma teda silny zaludok, kolke zeny by dali vsetko za to aby mali aspon 1 dieta a ona ze 3x potrat...vsak to nie je pilulka "po" preboha. Moze byt naozaj rada, ze s nou priroda spolupracovala a dopriala jej babatko aj po tolkych ani neviem ako to nazvat, lebo mne to pride ako hazard so stastim....
@slimme Gratulujem, nech ste šťastní a zdraví.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Boze baby nech uz je stvrtok 😠 ja uz chcem // 😀
@solinkarka ty nedočkavec 🙂 🙂 ja len do zajtra a pak krutá realita,takto človek môže ešte snívať 🙂 bože to je nuda,priateľ ešte nie je doma a ja tu hnijem ako taká hruška 😒
@elebe ale uvidis // ver mi...ja som bola tiez skoro do vecera sama...priatel bol na telesnej 😀
@solinkarka no nie som až tak sama,mámtu moju malú herečku 😀 môj priateľ má stavebnú a tak popri robote (kancelárska krysa) ešte prerába byty,domy,obklady,zateplujú a také....
@elebe aku herecku?
@solinkarka však my máme čivavku....to je naša herečka a zatial jediné bábo.... 😀 😝
@elebe jaaaj hej zabudla som 😀
@veronika002 uvidíme jsme na tom stejně já měla ovu jen o jeden den dřív a jsem teď 4DPo a někde jsem četla, že ty příznaky můžou být hned po ovu. Jsme každá jiná každý organismus je jiný a jedné se může vajíčko uhnizďovat už 4tý den a jiné až 7mý den,takže žádné chmurné myšlenky a brát to tak prostě buď bude mrcha a nebo // 😀
@solinkarka no jo...tu chrochní pri mne v posteli.... 😀
@chirabell aha s tím testem to jsem taky někde už slyšela, že se dokonce stalo, že byla holka ve 4měsíci a test byl pořád negativní. Ty příznaky bych taky měla. Včera a dnes fakt dost velké píchání a když sedím musím si rozepnout kalhoty jak mě stahujou. O tom čurání ani nemluvím.
@elebe já jsem taky sama mm je v práci a taky tu mám aspoň pejska,takže se člověk necítí tak sám 😎
baby nestresujte tolko...kazda sa docka // 😀
@solinkarka máš pravdu nestresovat a nesledovat se tolik 😀
@jutu07 kedby to tak lahko islo ze? 🙂
@solinkarka no, keď mne to bez toho stresu nejde ☹
@solinkarka právě, že tento měsíc jsem si to zakázala, jenže to břicho fakt dost bolí a přehlídnout to nejde. ☹ ale je fakt, že jsem už tak nějak otupělá a míň si všechno připouštím, takže jak jsem psala pokud neuvidím // tak nic neplaším.
inak mne keď som bola tehu, tak mi velmi rychlo vyskočilo brucho, proste už keď som bola ale v siedmom týždni, tak som mala zaokrúhlené bruško, jak pred mrchou... všetky rifle ma tlačili, takže som najradšej nosila tepláky 😀
ahojky mohu mezi vas??
Ach, ovulka skoncena, teraz uz len cakat, tento cas je ako cela vecnost ☹

@slimme veľmi vám to prajem a dúfam že sa aj my budeme čoskoro tak tešiť....a koľko ste sa snažili?