icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
1. mar 2011

@slimme veľmi vám to prajem a dúfam že sa aj my budeme čoskoro tak tešiť....a koľko ste sa snažili?

slimme
1. mar 2011

@elebe Budem Vám držať palce, všetkým snažilkám držím palce, my sme to raz skúsili bez ochrany v decembri a raz v januári ale to som mala pravdepodobne už deň po ovu. Poriadne sme sa začali snažiť až vo februári tak som strašne rada, že som stresovala len jeden mesiac.

elebe
1. mar 2011

@slimme no tak vám to vyšlo na prvý šup 😀 my sa snažíme asi 4mes. tak dúfam že sa to už podarí 😒

chirabell
1. mar 2011

@elebe ta tvoja kamoska ma teda silny zaludok, kolke zeny by dali vsetko za to aby mali aspon 1 dieta a ona ze 3x potrat...vsak to nie je pilulka "po" preboha. Moze byt naozaj rada, ze s nou priroda spolupracovala a dopriala jej babatko aj po tolkych ani neviem ako to nazvat, lebo mne to pride ako hazard so stastim....

elebe
1. mar 2011

@chirabell tak tak....ja som jej hovorila že je hlupaňa..... 😠 ale teraz má skvelého partnera a pri ňom trošku zmúdrela....a prvú dcéru má so stráááášnym debilom,takže si užila svoje v živote.....a teraz je z nej iný človek a svoje deti miluje z celej duše..... 🙂

veronika002
1. mar 2011

@slimme Gratulujem, nech ste šťastní a zdraví.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

solinkarka
1. mar 2011

Boze baby nech uz je stvrtok 😠 ja uz chcem // 😀

elebe
1. mar 2011

@solinkarka ty nedočkavec 🙂 🙂 ja len do zajtra a pak krutá realita,takto človek môže ešte snívať 🙂 bože to je nuda,priateľ ešte nie je doma a ja tu hnijem ako taká hruška 😒

solinkarka
1. mar 2011

@elebe ale uvidis // ver mi...ja som bola tiez skoro do vecera sama...priatel bol na telesnej 😀

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no nie som až tak sama,mámtu moju malú herečku 😀 môj priateľ má stavebnú a tak popri robote (kancelárska krysa) ešte prerába byty,domy,obklady,zateplujú a také....

solinkarka
1. mar 2011

@elebe aku herecku?

elebe
1. mar 2011

@solinkarka však my máme čivavku....to je naša herečka a zatial jediné bábo.... 😀 😝

jutu07
1. mar 2011

@slimme tiše gratuluji a ať je všechno v pořádku 😀

solinkarka
1. mar 2011

@elebe jaaaj hej zabudla som 😀

jutu07
1. mar 2011

@veronika002 uvidíme jsme na tom stejně já měla ovu jen o jeden den dřív a jsem teď 4DPo a někde jsem četla, že ty příznaky můžou být hned po ovu. Jsme každá jiná každý organismus je jiný a jedné se může vajíčko uhnizďovat už 4tý den a jiné až 7mý den,takže žádné chmurné myšlenky a brát to tak prostě buď bude mrcha a nebo // 😀

elebe
1. mar 2011

@solinkarka no jo...tu chrochní pri mne v posteli.... 😀

jutu07
1. mar 2011

@chirabell aha s tím testem to jsem taky někde už slyšela, že se dokonce stalo, že byla holka ve 4měsíci a test byl pořád negativní. Ty příznaky bych taky měla. Včera a dnes fakt dost velké píchání a když sedím musím si rozepnout kalhoty jak mě stahujou. O tom čurání ani nemluvím.
@elebe já jsem taky sama mm je v práci a taky tu mám aspoň pejska,takže se člověk necítí tak sám 😎

elebe
1. mar 2011

@jutu07 no nechce si ísť ku mne lahnúť,lebo tati ešte nie je doma 😀 a to čo si písala s tými nohavicami ja to mávam tiež a aj dnes ma rifle tak tlačili,ale nepribrala som.... 😒

jutu07
1. mar 2011

@elebe jo to náš mazel zase využívá, že páníček není doma a hups do postele a vyvaluje se tam jako by byla jeho 😀 dnes jsem si odpoledne i zdřímla byla jsem nějaká znavená a v leže mě bolesti aspoň trochu ustaly.

elebe
1. mar 2011

@jutu07 no moja je tiež na posteli,len sa ešte nevie tak uvolniť,lebo jej chýba tati 😀 mne dnes poobede prišlo z ničoho nič tak zle....už som pozerala vonku kde hodím tyčku ,ale potom to prešlo a dnes som taká hnilá celý deň,len sa motám jak prd v gatiach..... 🙂

solinkarka
1. mar 2011

baby nestresujte tolko...kazda sa docka // 😀

jutu07
1. mar 2011

@solinkarka máš pravdu nestresovat a nesledovat se tolik 😀

solinkarka
1. mar 2011

@jutu07 kedby to tak lahko islo ze? 🙂

raza
1. mar 2011

@solinkarka no, keď mne to bez toho stresu nejde ☹

jutu07
1. mar 2011

@solinkarka právě, že tento měsíc jsem si to zakázala, jenže to břicho fakt dost bolí a přehlídnout to nejde. ☹ ale je fakt, že jsem už tak nějak otupělá a míň si všechno připouštím, takže jak jsem psala pokud neuvidím // tak nic neplaším.

raza
1. mar 2011

inak mne keď som bola tehu, tak mi velmi rychlo vyskočilo brucho, proste už keď som bola ale v siedmom týždni, tak som mala zaokrúhlené bruško, jak pred mrchou... všetky rifle ma tlačili, takže som najradšej nosila tepláky 😀

jutu07
1. mar 2011

@raza jo jo tepláky. Doma je to v poho,ale co v práci. My musíme mít černé ryfle, tak si asi dám dlouhou mikinu a rozepnu knoflík 😀

janicka88
1. mar 2011

ahojky mohu mezi vas??

jutu07
1. mar 2011

@janicka88 určitě vítej 😉

alenka_ela
1. mar 2011

Ach, ovulka skoncena, teraz uz len cakat, tento cas je ako cela vecnost ☹