icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

sarias
2. mar 2011

@jutu07 niekedy ovulka pride necakane kedy ani netusis ze ju mas aj na zaciatku ci konci cyklu alebo sa opozdi o tyzden ako sa jej zachce, preto treba skusat staaaaale 😉

veronika002
2. mar 2011

@jutu07 Ďakujem aj tebe :o)))) Lebo už sa mi pomaly o výtokoch a bolení podbruška aj sníva, tak dnes preistotu zase rozoberáme aj svadbu čo si chystá kolegynka a tak ani nevieme ako, lebo pred chvíľou bolo 9 hod. :o)))

A ty máš čo nové???

veronika002
2. mar 2011

@sarias A hlavne sa odosobniť od toho, že juuuj teraz to asi prišlo (otehotnenie) musíš myslieť na svojho muž ako ho ľúbiš a užiť si ten sexík bez myšlienok na dieťa... Lebo niekedy to chlap môže vycítiť a potom to berie, že ho máš iba ako hlavný diel z puzzle na spravenie dieťaťa, a potom sa bude cítiť skľúčene a ani to nebude chcieť robiť :o)))) Môj muž to zase keď som mu cez ovulku povedala, že sa chcem milovať, že mám na neho strašnú chuť, tak mi povedal, že mu to hovorím, akoby mal ísť do roboty na šichtu :o))))) Ach, tí chlapi..... vzťahovační :o)))

alenka_ela
2. mar 2011

Ahojte, nemate prosim niektora skusenost, ze vcera rano som mala ked som sa po vycikani utrela mierne naruzovkali vytok na papiery. Vecer sme mali styk a ponom zo mna islo (muzove rybicky) spolu s ruzovou farbou, a dnes tiez este ked sa utriem, tak je tam ruzovkasty vytok. Som dva dni po ovulke, myslite ze to nieco moze znamenat. Pretoze odkedy mi skoncila posledna MS, tak mam v srdci take chvenie. Myslite si ze som mohla otehotniet aj v den skoncenia ms, alebo ten ruzovy vytok je len nejake poranenie? prosim, kto o tom nieco vie? dakujem!!!

dadak
2. mar 2011

baby, mozem sa opytat taku blbu otazku? na 12 den po mrche som mala take pichlave bolesti v podbrusku a trosku vytok...ale teraz, co je cca 19 den, tak mam tiez vytok....tak ako zistim co je ovulka a kedy je? poradte mi prosim...len nie s teplomermi, bo merat sa mi nechce... 😒 dakujem

chirabell
2. mar 2011

@alenka_ela no pozri, teoreticky si mohla otehotniet aj pri konci MS? lebo to uz je par dni cyklu za tebou a faza pred ovulkou sa lisi, niekto ju ma stabilne rovnaku, niekto premenlivu a ovulka moze prist aj skor...dokonca ojedinele sa moze stat, ze sa uvolnia aj 2 vajicka pocas cyklu...mozu to byt znamky uhniezdovania, ak ti sedi pocet dni cca...ale aj mierne poranenie. Mne raz lekarka povedala, ze to moze byt aj od toho, ze pri vasnivom mil muz jednoducho narazil do krcka maternice (niekedy tomoze zena citit, inokedy nie) a praskla jemna cievka atd,...moze to byt vsetlico...ak to to prejde a nebude sa to opakovat, nemusis to riesit. Ak by sa ti to opakovalo, skoc k lekarovi, na pohlad ti bude vediet povedat, ci je to poranenie alebo nieco ine a ak ine, tak mozete hladat pricinu. Ale pokial to nebola dostlova krv, len ruzovkasty nadych, tak to by nemalo byt nic vazne.

chirabell
2. mar 2011

@dadak tak bez teplomerov jedine podla vytoku a podla matematiky...takze si skus zapamatat (zapisat alebo odfotit) dany vytok a ked pride menzes, odrataj si dni. Faza po ovulke zvykne byvat 12-16 dnova, vacsinou sa udava ale 14 dni...alebo potom pouzivat ovulacne testy (pouzitie podobne tehutestom) ktore kupis bezne v lekarni.

jutu07
2. mar 2011

@dadak ahoj já to měla podobně tento měsíc. 15.2 jsem měla pobolívání podbříška a výtok a myslela jsem si, že mám ovu jenže já si ještě měřím teploty a podle nich to ovu nebyla a ovu testy taky nic jen slabá čárka a teď 23-25 jsem měla znovu výtok, ale bylo toho víc a bolesti,ale opět větší a udělala jsem si ovu test, který mi to potvrdil a navíc teplota se hned pak zvedla, takže je možné, že jsi měla ovu až ten 19den,ale opravdu si to myslím jen podle sebe. Asi ty ovu testy jsou nejlepší, když si nechceš měřit teplotu.

alenka_ela
2. mar 2011

@chirabell dakujem! no tak to z vecera bude ta cievka 🙂) ale mala som to aj vcera rano a to som nebola po styku, styk bol v sobotu. no uvidime, necham sa prekvapit, len to cakanie je hrozne ☹

jutu07
2. mar 2011

@veronika002 u mě nic nového slabší pobolívání a výtok a teplota stoupá. Jsem ale dost unavená,ale to je taky možná z toho nic nedělání 😀 mám teď 3dny volna, tak lenoším 😀 jinak já si chci udělat test 10.3.,tak do té doby na to ani nechci myslet.

jutu07
2. mar 2011

@sarias jo to s tebou souhlasím chce to pojistit celý měsíc,ale tento měsíc jsem byla nějaká nemocná a s mužem jsme se dost míjeli, takže toho snažilkování moc nebylo,ale ovu jsem měla jistou,tak to jsme zvojnásobili snažení 😀 😉

alenka_ela
2. mar 2011

co sa robi s teplotou, ked je zena tehotna, myslim priebeh tej teploty, ze stale stupa a neklesne?

veronika002
2. mar 2011

@jutu07 haaa, tak to budeš testovať 2 dni predo mnou... 12.03. mám dosť mršku... teda nebudem musieť testovať ak príde, ale dúfam, že nie :o))))))

jutu07
2. mar 2011

@alenka_ela nejsem v tom nějak zaběhnutá,ale co jsem zatím pochopila musí stoupat nebo se držet vysoko a nesmí klesnout ani po termínu mrchy

jutu07
2. mar 2011

@veronika002 chtěla jsem to původně taky nechat na 12.3.,ale to nevydržím. Takže pokud příští týden mrcha nedorazí tak testuju. V nějakých výpočtech bylo, že mám testovat až 14.3 a někde dokonce až 16.3.,ale to je doba a to bych byla už 19DPO.

kucminka
2. mar 2011

@elebe no ved prave,skus si dat test este tak za 2-3dni a uvidis.

kucminka
2. mar 2011

@jutu07 dakujem velmi pekne,snazim sa oddychovat co najviac,aby som nejako to male neohrozila 😉

veronika002
2. mar 2011

@kucminka a čo ti je???

veronika002
2. mar 2011

@jutu07 no ja sa tento týždeň ešte udržím, ale ten budúci, neviem neviem..... :o))

dadak
2. mar 2011

@chirabell dakujem za spravicku...tak asi to skusim bud s tymi testami, alebo to necham jednoducho na prirodu... velmi sa mi nechce do toho sprtat...hihi...ty sa uz kolko snazis? a ako vam to ide? bola si aj na nejakom vysetreni,
@jutu07 no, jutu chapes? asi som mala aj ja ovulku az na ten 19 den...to sa ale neda nic planovat...ja uz mam dvoch chlapcekov...a tak velmi by som si priala jednu princeznicku...a zevratj to je najlepsie pred ovulkou...ked ako, ked ani neviem presne kedy pride...hm.. 😠
asi to necham na prirodu... inac ty ako? kolko uz snazilkujjete?

chirabell
2. mar 2011

@dadak no ja asi nie som vzorovy priklad snazilky, lebo sme si s drahym povedali, ze najskor to nechame na prirodu...takze nic neratam, meneriam, len si uzivame spolocne chvile :D Ale je pravda, ze nieco ti telo povie same, napr ja zvyknem mavat ovulacne spinenie...tak uvidime ako nam to pojde, "snazime" sa len prvy mesiac a mrsku cakam-necakam kazdym dnom...tak uvidime 🙂

sarias
2. mar 2011

@veronika002 presne tak!!!moj muz mi hned na zaciatku povedal, ze nebudeme behat ako panacikovia koli tomu aby som otehotnela lebo to neni maraton a on neni stopovaci pes 😝 myslim, ze to zobral racionalnejsie ako ja, lebo ja uz by som ho nahanala v case ovulky a to presne ako hovoris, to potom chlapi maju pocit ze su len na oplodnenie pod sup urob mi to a pritom to nie je len o tom, a nemala byt to byt jeho povinna sichta 😠 svojich muzickov lubime robme to z lasky k nim, oni to vycitia a potom sa budu snazit ako blazni aby nas oplodnili a ten chtiiic potom, mozno aj spermie to pocitia a juchuuu 😅

sarias
2. mar 2011

@jutu07 tak to treba v case prepdokladanej ovu zvysit pozornost a nie nejak extra velku lebo zase aj prilis casty sex neprospieva nasmu cielu 😀

sarias
2. mar 2011

@chirabell spravny pristup 😵

jutu07
2. mar 2011

@sarias jo jo někde jsem čela, že ideální je ob den 😀

jutu07
2. mar 2011

@dadak nevím jak jinak ti poradit asi zvýšit sex na každý druhý den, ale s dvouma dětma to asi moc nejde, co? No my tentokrát po 7 čekáme zda mrcha dorazí a nebo ne, takže se příští týden necháme překvapit 😉

tinika
2. mar 2011

• PROSIME
vsetkych co to nemaju daleko do KE alebo su ochotni tam dojst na transfuzku nech tak urobia ak su ochotni svojim cinom pomoct chorym s onkologickymi chorobami.
Treba tam dojst. Povedat ze chcete byt darcom krvotvornych buniek a hlavne si to nerozmysliet.
potom vam zoberu ampulku krvi a ak najdu prijemcu ozvu sa vam na darovanie
Po obvolaní - Nadácia Leukémie FNsP Bratislava, sme dostali kontakt do Prešova, PRIAMO VOLAť Dr. Kazimirovu - Hematologicka ambulancia Prešov.tel. 051/ 7011538
Odber sa robí každu stredu, pítať si len tuto ...Dr, nik iny tam bližšie nevedel nič... povedať.
Povedať PRESNE čo chceme - Povedat ze chcete byt darcom krvotvornych buniek !!!!!!!!!!

Nasmu synovcovii diagnostikovali leukemiu a bude potrebovat trensplantaciu krvotvornych buniek (inac povedane - kostnej drene) takze takto prosim vsetkych znamych nech tento odkaz daju zdielat a hlavne kto sa toho neboji a chcel by pomoct nech ide cim skor
na krvnej skupine tu pri tomto nezalezi
ak mate problem ist do KE alebo PO alebo sa vam nechce tak aj v meste kde ste a je tam trensfuzka
Dakujem vsetkym co dojdete. netreba sa nicoho bat. Vy nieste ohroz...

veronika002
2. mar 2011

@sarias ty by si mala písať do časopisov, na povznensenie nálady pre ľudí :o))) Bohovsky si to napísala :o)))

tinika
2. mar 2011

vy ni ste ohrozeni a oni to potrebuju

jafnka
2. mar 2011

@tinika juj tak to ma mrzí, držím chlapčekovi palce nech sa mu to podarí čo najskôr prekonať. ja by som hneď išla darovať, ale bohužiaľ sama mám bielkoviny trochu mimo normy. a nemá súrodencov? tí majú veľkú pravdepodobnosť, že budú dobrí darcovia a tuším existuje aj medzinárodná databáza, tak ale to im určite povedali.