icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

tinika
2. mar 2011

@jafnka nie je to prve dieta :( no ani rok po porode sa nemoze ist, takze ja som tiez mimo :( je tam vela kriterii :/ ale dufam, a snazim sa hladat čo najviac ludi, aby bola vačšia sanca najst vhodneho darcu

jafnka
2. mar 2011

@tinika dúfam, že sa darca nájde čo najskôr. je to strašné, že takéto choroby existujú a že postihujú aj nevinných

tinika
2. mar 2011

@jafnka veru, deti by nemali takto trpiet

alenka_ela
2. mar 2011

@tinika to sa stalo tvojmu synovi?

tinika
2. mar 2011

@alenka_ela to nie synovi ale synovcovi, ma leukemiu najvyssieho stadia, ma len 1,5r a uz takto trpi :( potrebuje transplantaciu kostnej drene, hlada sa vhodny darca

jutu07
2. mar 2011

@tinika to je mi fakt moc líto. A co ty? Byla jsi už u doktora na potvrzení těhu?

kucminka
2. mar 2011

@veronika002 ahoj.ja som mala bolesti pichlave v podbrusku,a gynekolog ma chcel poslat aj do nemocnice,ak by mi hrozil potrat,ale som slubila ze budem radsej doma pekne lezat,lebo tie nemocnice su tak depresivne miesta.Dal mi aj Dufaston a nejake vtaminy.V utorok idem na kontrolu a dufam,ze uz budem amt aj nejau tu fotecku.

alenka_ela
2. mar 2011

@tinika chcem darovat krv, ale som z Nitry..nevies kam by som mala zajst?

tinika
2. mar 2011

@jutu07 ahoj nie, lebo som teraz dost chora, dufam, ze do konca tyzdna sa dam dokopy a v utorok alebo vo stvrtok by som isla 🙂
@alenka_ela niekde kde u vas je transfuzna stanica, kde sa chodi darovat krv, ale ak chces pomoct mojmu synovcovi, tak nie krv ale musis povedat, ze chces darovat krvotvorne bunky. Oni ti zoberu vzorku krvi zo zili a zistia ake mas parametre, zradia ta do registra darcov a ked sa najde človek, ktory bude mat zhodne udaje ako ty, tak ta zavolaju, Bohuzial sa neda darovat priamo určitemu človeku :( takze ak chces darovat nasmu synovcovi, chod tam, nech ta zaradia do registra a po nejakom čase ked sa ti neozvu, znamena, ze pre neho nie si vhodna a mozes bez udania dovodu z registra vystupit. Dakujem ti velmi pekne za ochotu. Ak by i bola tehu, tak tie krvotvorne bunky nemozes darovat rok po porode az potom

elebe
2. mar 2011

čauky kočky....tak ja akurát dorazila domov....bola som sa truchu flákať a na klebety 😀 😀 musela som vypadnúť lebo doma by ma už šlak trafil....no a všetko som pekne vyrozprávala kamarátke,ktorá je momentálne v 15tt a tá mi povedala že nech mažem k dokymu.....tak zajtra sa chystám....tak uvidím že čo mi povie.....zase ma bolí podbruško,dúfam že zase nedostanem mrchu ☹ ☹

sarias
2. mar 2011

@veronika002 ooo dakujem pekne, tak ako inak pomoct ludom ak nie vtipnym slovom a povzbudenim 🙂)) castokrat som bola aj ja v depke, kazdy je ale s dobrou naladou to ide vsetko lepsie...a hlavne otehotnenie 😅

sarias
2. mar 2011

@jutu07 obden, treti den stvrty den ...a tak 🙂)) ale raz sa to musi zadarit ok?

jutu07
2. mar 2011

@elebe jo běž k doktorce pošle tě na krev a budeš vědět na čem jsi. Hlavně buď v klidu 😎

jutu07
2. mar 2011

@sarias jo přesně jednou to vyjde 😉

elebe
2. mar 2011

@jutu07 no len teraz mám zase také tlaky v podbrušku,tak sa bojím že dostanem mrchu ☹ presne toto isté som mala vo štvrtok a v piatok som dostala 😒

raza
2. mar 2011

@elebe držím zajtra pästičky, nech ti potvrdia tehu 😉
@tinika tvojho ssynovca mi je moc ľúto, prajem pevné nervy a vela sily celej rodine .

tinika
2. mar 2011

@raza dakujem, ak by ste vedeli o niekom, kto je ochotny darovat krvotvorne bunky, tak sa pytajte, mozno bude vhodny pre neho , alebo aj pre nejake ine dieta

tinika
2. mar 2011

inac pri patkovi sme v teme mali tabulku kde sme mali pisany termin porodu a čo čakame 🙂 urobime si aj my? aj foto brusiek ako nam rastu? 🙂

elebe
2. mar 2011

@raza ďakujem pekne....ajkeď si myslím že by bol zázrak keby som bola tehu....ja som len dala na radu dobrej kamarátky....lebo ona mi povedala že je to celé čudné a videla aj moje testy....no len ak nedorazí mrcha,zase 😒 , lebo mám taký divný pocit 😖

jutu07
2. mar 2011

@elebe však když ráno nedorazí, tak tam upaluj a hned budeš moudřejší, takhle by ses utrápila ☹ budu taky držet palečky!!!

elebe
2. mar 2011

@jutu07 no mám take tlaky v podbrušku,že čakám že mi dorazí každú chvílu ☹ ☹ ale nerozumiem, však som ju mala od piatku do nedele a potom nič a teraz zase? ja som sa pýtala kamošky že či je možné že som tehotná dva mesiace a neviem o tom.....a ona že to kludne môžem byť.....a testy mi vôbec nemusia výjsť,teda ja tam mám také slabučké druhé paličky.....a aj min. mes. som bola u dokyho lebo namiesto mrchy som mala špinenie a on mi povedal že tam nič nevidí,ale že to neznamená že nie som tehotná a že mám príjsť keď mi vynechá druhá mrcha.....no a teraz táto druhá bola taká.....tak čo ty na to

raza
2. mar 2011

@elebe neboj moja, keď budeš tehu, tak budeš. a keď nie, tak to víde nabudúce. no doktorka ti aspoň môže pomôcť, keby si napríklad potrebovala duphaston, alebo tak..
inak, je to super, že sme v tom snažení takto všetky spolu. normálne sa vždy neviem dočkať, kedy prídem z roboty, aby som sa sem mrkla, čo tu kto popíše, ako dopadol s testami atak... 🙂 a keď niekto napíše, že našiel 2 paličky, tak sa usmievam od ucha k uchu, akoby sa to mňa týkalo 😀 😀

elebe
2. mar 2011

@raza no ja som taká istá....síce nerobím som doma,ale keď volakde idem a pak dojdem,tak lezem ku compu že čo,kto a kedy..... 🙂 ja sa bojím že zase dostanem mrchu,to by už bolo strašne čudné..... 😒 a ty moja ako?

jutu07
2. mar 2011

@elebe podle mě klidně můžeš být těhu u někoho testy neukazujou vůbec a někdy pokud je už vysoké HCG, tak taky nemusí ukázat. To co jsi měla bych za mrchu nepovažovala zajdi k němu a pokud těhu jsi už to stopro uvidí 😉

jutu07
2. mar 2011

@raza myslím, že to máme všechny stejné můj už se mi směje, že jsem zase na koníkovi 😀 Ale počiťuju, že mi to pomáhá nemyslím ani tolik na své problémy a navíc když už je člověk z něčeho zmatený, tak si tu aspoň všechny navzájem pomůžem. Každá měla a má nějakou zkušenost a to je k nezaplacení 😀

raza
2. mar 2011

@elebe no, mne už mrcha skončila a na plodné dni asi čakať dnes nebudem 😀 😀
už si totiž jak sprostá nahováram, že so mnou neni niečo v poriadku a preto nemôžem otehotnieť. kázala som mužovi, nech zavolá svojmu tatovi, že si na víkend objednávame ich chalapu.. potrebujem trošku vypnúť, aj keď víkend je na to žalostne málo 😢 dnes som sa v robote tak nasrala... pracovať s ment. postihnutými deťmi sa síce väčšine ľudí zná krásne, humánne a čo ja viem ešte, ale zároveň je to niekedy neuveriteľne náročné, hlavne keď máš v triede ťažké postihnutia, snažíš sa ako taký dilino, aby si ich niečo naučila a nejde to 😒 niekto to nepochopí, ale je to niekedy až zúfalosť, hlavne keď vedenie od teba čaká zázraky, a keď sa to nedarí, vrchnosť vidí vinu v tebe.. myslím, že keby nemusím zažívať také stresy v robote(myslím tým prevažne zlé vzťahy v kolektíve a tak), možno by aj to tehu prišlo..
každý večer si sama sebe slubujem, že už to tak brať nebudem... a potom ma to zase vezme a porevem si...
no, tak som si ulavila aspoň takto 😖
zajtra na teba budem moc myslieť, potom hneď napíš . 😉

raza
2. mar 2011

@jutu07 presne tak! 😉

elebe
2. mar 2011

@jutu07 ja sa len bojím aby som nedostala mrchu,lebo tá v piatok presne takto isto začínala.... ☹ ja už ničomu nerozumiem,som z toho jeleň.....a bojím sa aj toho aby to nebolo niečo vážne.... ☹

raza
2. mar 2011

hi a ide modré z neba, idem kukať, mám to rada, zas si možno trochu porevem ... 😀

elebe
2. mar 2011

@raza ty pracuješ s takými detičkami....klobúk dole...ja by sok to asi nedokázala.....no a tie stresy urobia velmi veľa....firmu v ktorej som ja pracovala zrušili a odvtedy ani ťuk....ale našťasie priateľ pekne zarobí a tak mi povedal nech som doma a že bude bábo a vidíš 4mes. a nič..... ☹

raza
2. mar 2011

@elebe hlavne si zatiaľ nič zlé nenahováraj.. je to predčasné a len si robíš nervy! moja kamoška mala cystu a pozerala to na nete... prerevala 2 týždne, lebo sa dozvedela samé katastrofálne scenáre! potom jej primár vysvetlil, že tých cýst je vela druhov a ona kukala nejakú inú.. tá jej neznamená skoro nič, resp. nieje taká vážna ako tá, o ktorej čítala ona... tak strašne sa stresovala zbytočne, keď sa dozvedela, že sa stresovala zbytočne, bola som vedla nej a revali sme od šťastia.. niekedy je zlé robiť predčasné závery..