icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
2. mar 2011

@elebe mne stále muž vraví, keď sa trápim: miláčik, šak sa na to vyser a daj výpoveď, no obaja vieme, že by sme to finančne nezvládli ☹

jutu07
2. mar 2011

@elebe ale zase čekat co a jak taky není dobré a jestli to je něco vážné(což si nemyslím),tak raději ať se na to dojde zavčasu. Takže zítra držím palečky a dej vědět. Dostanu se k PC až večer,ale celý den budu na tebe myslet 😀

elebe
2. mar 2011

@raza však hej....ale povedz to mojej hlavičke šišatej....ja by som bola išla k dr. aj dnes,ale dnes má klinický deň tak neordinuje.... 😒

jutu07
2. mar 2011

@raza já se taky v práci pořád nervuju a nadávám a už jsem si tolikrát říkala, že se nesmím stekat,ale to nejde. Zkouším počítat do deseti a nebo ještě zblajznu čokoládku 😀

jafnka
2. mar 2011

@elebe ahoj. držím palce nech ti to dobre dopadne - najlepšie aby ti dr povedal, že si tehu 🙂 ja som tiež doma, že keď otehotniem tak by som aj tak dlho nerobila tak ostanem rovno doma. a teraz sme po mesiaci snaženie prerušili a tak hľadám robotu

jutu07
2. mar 2011

@jafnka tak ať se zadaří nějakou tu prácičku najít 😉 a jak to vlastně doktorky dělají. Když zjistíš, že si těhu a víš, že v práci to nazvládáš a nebo je ti dost blbě, tak tě rovnou nechá doma a nebo musíš prostě počkat až ti dá těhu knížku a pak tě teprve nechá doma?Ani nevím kdy se těhu průkaz dává tak ve 14týdnu ne?

jafnka
2. mar 2011

@tinika tie tabuľky detičiek pri niektorých mesiacoch som už obzerala. no ja si tam zatiaľ môžem dať akurát tak foto bruška pred. ale tak tuším, že už dáke zo 4 babenky stadeto mimi čakajú, akosi strácam prehľad

jafnka
2. mar 2011

@jutu07 preukaz ti dr dá tuším keď už je to najnebezpečnejšie obdobie za tebou čiže okolo 12 týždňa, ale niektorý aj skôr. mám pocit, že to dosť záleží od dr. a môže ťa napísať na rizikové, nie? vôbec sa ešte do takýchto vecí nevyznám

jutu07
2. mar 2011

@jafnka děkuju aspoň tak 😀

veronika002
2. mar 2011

@kucminka ahaaa... ale ja o tom neviem, že by som bola tehu.... A pichanie v podbrušku som nepociťovala skôr pobolievanie.... Ale už mi aj to prešlo,tak teraz len vyčkať.... Ale tak teraz som spravila cesnakovú pomazánku a 2 rožky nezjedla ale zožrala ....:o))) Takého prípadné tehu by ma bavilo 😀 😀 😀 😀

veronika002
2. mar 2011

@sarias 😀 😀 😀 ešte teraz sa na tom zabávam..... 😀 Ale tak tí muži sú strašne vzťahovační... Počkaj keď som teraz povolila uzdu a nebudem sa dožadovať sexíku... 😝 To bude 😀 A ako sa vráti domov, tak ho budem volať, ty môj stroj..... 😀 😀 😀

tinika
2. mar 2011

@jafnka jaj som sa sekla v teme, to malo ist do oktobroviek 🙂)) ale ved kludne aj tu mozme ako postupne budu tehulky pribudat 🙂)

elebe
3. mar 2011

@raza je to na prd....ale zase keď budeš tehotná,tie detičky to budú cítiť a uvidíš že to aj zbadáš..... 😀 ja som MS nedostala tak dnes letím k dokymu,som zvedavá čo mi je.....

solinkarka
3. mar 2011

@elebe ahoj..moj testik je negativny...ale kym neni mrcha tak neni nic stratene 😉

elebe
3. mar 2011

@solinkarka jasné moja....testy sú naprd....aj tie moje 😒 ja dnes idem k dokymu,lebo na tých mojich testoch je stále taká slabučká palička. a min.mes. som namiesto mrchy mala tiež len akože a bola som u dokyho či nie som tehu a on povedal že tam nič nevidí,ale že to neznamená že nie som tehu a že mám príjsť keď mi vymeská ďalšia. no a tá bola takáto....včera som bola u kamošky a všetko som jej povedala a ona že kludne môžem byť v druhom mesiaci a ani o tom nemusím vedieť a že testy mi nemusia vychádzať....a BT si nemeriaš?

solinkarka
3. mar 2011

@elebe nie BT nmeriam vobec...radsej chod k dokymu a dufam ze povie ze mas bublinku 😉 a akym testom si testovala?

elebe
3. mar 2011

@solinkarka no však to že som si robila tri rôzne značky a všetky mi vyšli rovnako,tak ja už neviem....akurát tento posledný mi kamoška vravela že je úplne naprd a že ani jej a ani susede nič neukázal a boli tehu....ale ja tam mám také slabučké čiarky....ukázala som ich kamoške a aj ona zkonštatovala že je to divné.... 😒

solinkarka
3. mar 2011

@elebe pojdes k lekarovi a budes mudrejsia nic sa teraz robit neda

elebe
3. mar 2011

@solinkarka a ten tvoj test si pozerala priadne?

solinkarka
3. mar 2011

@elebe hej hej....sice som robila nejaky rapiclear ale nepozdava sa mi, najlepsi je mamatest...a v noci som bola cikat tak neviem

elebe
3. mar 2011

@solinkarka takže si si istá že tam nemáš ducha alebo nejakú slabučkú paličku? lebo ja mám také a aj kamoška mi ich obzerala a videla....

solinkarka
3. mar 2011

@elebe tak cosi ale veeeeelmi slabunke to je ale uz daavno po limite cize to je negativne

elebe
3. mar 2011

@solinkarka moja pekná mojej kamoške vyšli čiarky vždy polimite a teraz je v 15tt.....takže každému to vychádza inak

chirabell
3. mar 2011

@solinkarka rapiclear a mamatest podla mojich informacii ziskanych tu na fore idu ruka v ruke, oba su velmi spolahlive vraj...jedny odporucaju tie a ine tie...to nocne cikanie to mohlo ovplyvnit, ale zas na druhu stranu, oba testy tvrdia, ze sa daju pouzit v priebehu celeho dna, teda aj nie z prveho ranneho mocu. No ja sa tiez na testy velmi nespolieham, lebo naozaj su zeny, ktore maju neg test aj ked uz maju tehu potvrdene lekarov v 6-8 tt...
Inak mne tiez vysiel negativne, dnes som neodolala...no priznaky pretrvavaju...tak uvidime, pockam este do pondelka utorka a skusim este raz...a ked nic a mrcha nikde, tak ma aj tak caka navsteva lekara o cca 2 tyzdne, tak sa dozviem. Moj drahy to berie rovnako sportovo ako ja, ved sme len prvy mesiac bez ochrany, ze nevadi, ked nebude teraz, bude neskor. No hej, len keby to vyslo teraz, bol by tonadherny darcek...spolocny...na moje narodky zarobeny :D na jeho cca narodeny...a este aj babicky by to mali ako darcek v par dnovom predstihu 🙂 Tak uvidime...drzme si navzajom palceky 🙂

solinkarka
3. mar 2011

Inak tu mate ten test

elebe
3. mar 2011

@solinkarka moja ja ti tam niečo vidím....

solinkarka
3. mar 2011

@elebe no ved aj ja ale co ked to je po limite...uvidime v den mrchy co ukaze mamatest

veronika002
3. mar 2011

Ahojte kočky, tak čo máte nové??? Čítam, že niektoré ste chceli ísť k lekárovi a testovať sa... Sú tu nejaké tehu??? Môj manžel bol v noci zlatučký, keď prišiel domov po 2 dňoch, tak s i ku mne ľahol do postielky a poťapkal ma po brušku.. A tak mu hovorím, nebúchaj mi po brušku, lebo je to nepríjemné, keď ja som už napoly spinkala.... A on hovorí: "jáj som si neuvedomil, prepáč miminko naše" No to bolo také zlaté, ale hneď som mu povedala, že tam zatiaľ nemusí byť.....
Takže z toho vyplýva, že chlapi si myslia, že len sa pomylujú a už spravili bábo.... Tá ich "viera" je úžasná... Ale ak niekde v kútiku duše cíti, že tam miminko už máme, tak ja budem len vrelo súhlasiť :o)))

elebe
3. mar 2011

@solinkarka aje to nevadí,keby si nebola tehu,tak tam nie je ani po limite.....hovorím ti moja kamoška to tak tiež mala....

kucminka
3. mar 2011

@veronika002 no ja mam skor tiez take pobolievanie teraz,neviem ci je to z prechladnutia,alebo zeby sa to tam vsetko dolu menilo,ale mam to uz skoro tyzden,tak neviem.Ty nie si tehotna,ci si?troska mi to uniklo 😉