2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kucminka Zatiaľ neviem, teda môžem to tak nazvať, že nie som... :o))) 12.03. uvidím... :o))
@solinkarka a kolko ti meska?lebo mne meskala 2dni a robila som si tento test co ty,a potom na druhy den iny a tam som mala uz slabu ciarku,tak nehadz flintu do zita,uvidis,drzim palce.
@veronika002 este si len pred mrchou,ci uz ti meska?
@kucminka som len pred mrchou... :o))
@drobik1 ahoj..no neboj vsetko bude dobre, aj chut pride, my sme mali taky minuli mesiac, lebo manzel bral antibiotika, tak to bolo taka cele bez chute a kedze bol chory, tak aj nie velmi casto .. no uvidime, tento mesiac zacal celkom dobre 🙂
@drobik1 a este moja, drzim palce aby bolo aj doma vsetko v pohode, cim skor 🙂
@veronika002 ty si moje druhe ja pocuvaj 😀 nasi muzi si nielen vztahovacni ale aj jestini, pohladit im ego treba 😎
potom spravia aj nemozne, ale nas to stale nabavi vsak? 😒 a ked nebudes chciet sexik a rychlo ho zrusis ako " ziadost o byt" pockaj ako ta bude nahanat ako baca ovecku 😀 a on si to potom rychlo rozmysli s tym strojom na oplodnenie a uvidis ako ta bude s otvorneou narucou cakat vysmiaty ked mu povies "pod ku mne ty moj stroj na deti" 😅 😅 😅
@veronika002 este nie sme ale chystame sa byt tehu. Tvoj manzel je vzorka 90%muzov, ktori si myslia ze naozaj ked sa pomiluju uz je babo, aj moj na zaciatku tak hovoril, ups a uz mame babo 😅 ked sa do mna prvy krat spravil bez ochrany 😀 ale musim mu dat za pravdu, podvedomie robi vela!!!
@sarias Jáááj sranda s týmito mužmi, ale keby to tak pravda bola.... :o))) Keby mali aj oni také nejaké cítenie... :o)) To už by čo bolo :o))) Tak podľa výpočtov som ovulku mala vo štvrtok 24.02., tak sme to poistili, a podľa hlienu, mi to pripadalo, že v sobotu tak tam až 2x... Tak asi je unavený a myslí si, že "preto" spravil maximum :o))))
tak co ine mozeme od chlapa chciet ako len "pod zlatko urob mi to" 😉 ako dlho sa snazite? Ja mam teraz menzes zakze mame pauzu. Moj muz chodi domov rozne, niekedy je doma na obed hodinku potom v noci este pracuje je to rozne, ja ovu test nepouzivam lebo by som ho urcite nezastihla a by som mu naburala pracovne plany a to by bola stihacka 😀
čaute kočky....tak som doma od dokyho....prekonala som biotehotenstvo preto sa mi začal produkovať HCG hormón,ale všetko je v úplnom poriadku,spravil mi dva druhy ultrazvuku,pokecali sme a úplne ma ukludnil a predpísal mi clostil....a povedal mi že je všetko na dobrej ceste......baby nemenila by som ho za nič..... 😉 síce mimi tentoraz nebude,ale som spokojná a kludná 😀
@elebe Ahoj, tak to mi je ľúto, že to nie je normál tehu, ale aké to je BIOtehtotenstvo???? Fuuu, napádajú ma rôzne veci, tak mi to prosím vysvetliš?? Ďakujem... :o)
@sarias No my sa snažíme teraz prvý mesiac... Ja som si tiež ovu testy nerobila... Dnes sme sa dohodli, že pôjdeme na dobrú večeru a na nákup, aj nejakú knihu si chcem kúpiť, tak uvidíme... Schyľuje sa nám na celkom pekný večer... :o)) No ja keď som mala "asi" ovulačné dni, takk som bola ako stíhačka a teraz keď včera prišiel a niečo chcel, tak ja nič... Reku poďme radšej spať... Ale bol unavený, inak by som to už dnes počúvala :o))))
@sarias a tvoj muž podniká, či ako?? :o)))
@veronika002 nie je to nič strašné....laicky povedané priateľová spermia prebehla cez moju maternicu a potom to tá dvojdňová mrcha vyplavila.....nič strašné,ani bolesti som nemala,ani nič....a preto mi tak ukazovali testy,lebo sa mi začal tvoriť HCG hormón a chvílu potrvá kým sa z tela vyplaví.....ale doky bol úplne užasný a všetko mi pekne poukazoval,lebo som na neho vyvalovala oši, a úplne ma ukludnil.....povedal že teraz to vyzerá tak že by sme s otehotnením nemali mať problém a preto mi dal clostil..... 🙂 😉
@veronika002 my sme sa zacali snazit tak vlazne minuly mesiac, raz sme islsi na ostro raz nie..nie je asi dobre aby sme zakazdym chlapa nutili na sex, a nie vzdy ma aj on chut... to poznam, ked nemas ty chut on ma a opacne 😉 to je vtedy take male rodeo, u nas sa stalo ze sme aj 2 tyzdne nemali sex, lebo vies dietatko da zabrat a este jeho pracovne aktivity ho tiez znicia potom funime ako dve male prasiatka 😝 juuuuj tak ked ste tak dobre naladeny dneska....a dnes si v akom cykle, teda si v strede ci nakonci.... tak vies, tak ovulka to ti je potvorka 😉 keby aspon obcas zabuchala na stenu brusnu ze halooo pripravte sa tu sooooom 😵
@veronika002 podnika tak je rozlietany sem a tam, u nas nejaka periodicita ci rovnaky cas domov neexistuje 😅
@sarias no aj s mojou kolegynkou sme sa zhodli, že si jednoducho jednotka... že máš dar písania.... :o))) Kolegynka zatiaľ neplánuje, tá si plánuje svadbu v septembri, tak sa nám tu prelínajú také príjemné témy.... Ja jej čítam o vás a ona mi zase ukazuje aké šaty sa jej najviac páčia.... Super, som rada, že si rozumieme... Inak dobrá pracovná náplň :o))) No môj muž síce nie je podnitateľ, ale obracia sa ako vie a robí 2 roboty naraz, lebo raz mi chce splniť môj veľký sen - bývať v dome :o)))
Neviem, ja som teraz 10 dní pred očakávanou mrškou... Neviem ako to napísať, lebo neviem presne kedy bola ovulka alebo 21DC. Vieš, ešte sa s týmito novými vecami len zoznamujem, nikdy ma to netrápilo a v podstate ani nezaujímalo, až mi kolegynka spomeula túto stránku a tak som rada, že som tu a trošičku viac spoznávam, čo sa vo mne odohráva, aj keď jedna napíše, že možno som tehu, ďalšia, že možno nie :o))) Ale ja sa nechám prekvapiť a uvidím... :o)))
@elebe Ahá, vidíš, zase som múdrejšia... tak len šup šup do snažilkovania, aby to už tento raz vyšlo :o)))
@veronika002 no však dúfam že sa zadarí,doky ma tak naštartoval.... 😀 😀 😝
@elebe to je potom správny doktor.... Ale nepovedz to takto priateľovi, aby sinepomyslel svoje :o))) Vieš, lebo ťa správne naštartoval, to mu bude podozrivé :o))))
@veronika002 dakujem krasne za taketo mile uznanie, obcas som premyslala ci sa nedat na drahu nejakejo modnej ci filmovej kriticky, alebo jednoducho spisovatelky alebo basnickarky, pre mna by to bol sice nejaky sposob realizacie ale nie dostatocny 😅 a pokial by som mohla nejakym sposobom rozveselit ludi, tych moznosti je myslim dost vela, tak ma to tesi. POzdravujem kolegynku a nech si uzije svadbu, pred tym je to trosku obdobie stresu a vyjasnovania si nazorov na spolocnu svadbu potom je to prenadherna vec, hlavne nevesta je vzdy okukavana a "ohovarana". Ja som mala na svadbe svoje kamosky tak dufam, ze o mne hovorili len v dobrom 😀 😀 😀
Ja soms a sem prihlasila prednedavnom, to som uz mala cerstvo narodenu svoju dcerku ale myslim, ze toto je skvela prilezitost povymienat si svoje nazory a skusenosti (samozrejme ak sa tu pise uprimne).
No a ja som odmalicka snivala o dome tiez, hovorim si ako moja druha sestra (nemam surodencov). To co chcem ja chces aj ty a opacne. Ozaj, klobuk dole ak ti tvoj muz chce splnit po com tuzis (hlavne ak je to hmotne a drahe) 🙂 ...je to obdivuhodne a velmi cenene .....
@rakovcanka ahoj no u nas je to este horsie ako vcera uz sa vobec spolu nebavime a nieto este ze babo bude.. ☹ zase mame tichu domacnost 😉
@veronika002 jasné že nepoviem....vymyslím niečo iné.... 😝 ale keď som mu dnes volala,tak hovoril že večer poriešime 😀 😝
@elebe No vidíš, chápajúci partner je viac ako 30.000 eur na účte... Ale dokonalosť by bola spojiť to :o)))
@veronika002 lekár mi aj hovoril že ak do pol roka nič,tak bude treba aj spermiogram a rehotali sme sa s priateľom že to budeme robiť do flaštičky 😝 .....takže v tomto žiadny problém..... 😀
@elebe super, to je málokde,že chlap si dá takto povedať a premyslí si, či chyba nie je v ňom a chce to vedieť :o)) Klobúk dolu.. :o))
@veronika002 no on si je vedomý že nemá 20rokov a aj keď už jedného syna má,to nie je záruka momentálnej plodnosti.
ale u nás je rozhodujúce to že my odbery môžme spraviť doma a zobrať ich k urológovi....ale myslím si že aj keby musel ísť k dokymu,tak by mu to nerobilo problém. takže tento mesiac sa bude snažiť,aby sme nemuseli robiť vyšetrenia.... 😀 😀 😝

@jutu07 ja este nemam celkom potvrdene tehu,len testami,na sono idem az buduci tyzden,ale mam PN uz teraz,koli bolestiam,takj ak sa necitis dobre a mas robotu namahavu,tak sa daj kludne vypista aby si babetko neohrozila.