icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

veronika002
3. mar 2011

@sarias To je od teba veľmi milé - taktiež - čo si mi napísala,... Aj kolegynke som to čítala.... Ja som si svadbu spravila do 42 hostí a tak som tam mala iba ľudí, na ktorých mi záležalo a len 3 kamaráatky, ktoré mi to zo srdca želali... A keď prišli k nám domov a videli ma učesanú - jedna z nich ma česala, namaľovanú a oblečenú, tak stáli s otvorenými ústami :o)) Nehovorím - nie som dokonalá a ani postavou, ale mala som všetko čo sa mi páčilo a bol to môj najkrajší deň v živote a prežila som ho tak, že som si tú nádheru dokonale vychutnala... :o))) Som šťastná aj tera po tom dni, síce je to len pol roka od svadby, ale nezáväzne od seba obaja našim kamarátom hovoríme, že to bol veľmi dobrý ťah vziať sa a tak potvrdiť náš 6 - ročný vzťah :o)))
Teraz nám chýba už len to miminko... :o)))
Áno, mám výborného manžela, ktorý viem a som silno o tom presvedčená, že ma ľúbi najviac na svete, a je to ten najlepší muž akého som mohla nájsť.. Iného by som ani nechcela.... Náš vzťah je super, že je miestami bláznivý, miestami štipľavý a miestami zase romantický... :o) Správne vyvžený...
Ja mám bráška, ale sestru žiadnu, tak možno ... :o))

veronika002
3. mar 2011

@elebe Výborne a keď už bude úpne vysilený, tak mu len pohroz vyšetreniami :o))))

elebe
3. mar 2011

@veronika002 😀 😀 😀 😀 😀 no jo....skús to aj ty 😀 😀 😀

kucminka
3. mar 2011

@veronika002 viem,ze to cakanie je hrozne,ale co uz narobime,tak drzim palce,nech su tam dve ciarky ako repa 🙂

veronika002
3. mar 2011

@elebe Ja zatiaľ v takom najnutnejšiom prípade :o))) Zatiaľ skúšame len prvý mesiac, ale stále mám také talky v podbrušku a aj plynatosť... Neviem, je tam dolu rozhodne niečo, ale neviem čo.... však uvidíme... Možno sa len telo pripravuje na ďalšiu mršku.... :o))

sarias
3. mar 2011

@veronika002 kolko magte obaja rokov**? nie je podstatne aka je velka svadba ale to ze obaja viete do coho idete, vsetko ostatne su len "slova, obycajne slova". Miminko je krasne zalezitost, je to dar a ked mas zdrave dieta mozes sa tesit a si stastna. Ja sa tak citim a dakujem, ze som to mohla prezit a ze to stale prezivam....moj muz sa objavil v case ked som ani nedufala, ze sa niekedy vadm a budem stastna a prisiel, zobral si ma, oplodnil ma 😀 a tak si spolu nazivame nas spolocny obycajny neobycajny zivot 😵 nie je to vzdy lahke, bojujeme ale zivot s laskou je ten pravy, bez nej je to len povinnost 😔
Tak si vazme co mame, tesme sa spolocne, prajem to aj inym a hned je svet o nieco krajsi 😅

Ja by som prijala sestru (starsi mladsiu je mi jedno) ..vyklabosit sa z trablov, a potesit sa z radosti ... ale co som pochopila je to, ze kazdy ma svoje problemy, kazdy si zije svoj zivot a tak to je spravne...

veronika002
3. mar 2011

@kucminka Ďakujem pekne, ja to tu tiež prajem keždej, ktorá o tom sníva... Zatiaľ čakm ale nejako z toho nerobím nejaký problém... Teraz mám zase nabitý víkend tkaže ten ujde akoby nič a už potom nastupuje ten ďalší, takže potom uvidím :o)))

kucminka
3. mar 2011

@veronika002 inak ja som mala tiez po ovulacii take tlaky a brucho ako balon,ale nikdy predtym nie,tak mozno sa tam dolu nieco deje 😉 daj vediet.

veronika002
3. mar 2011

@sarias Super, vlastne váš vzťah si zhodnotila do 3 úkonov - prisiel, zobral si ma, oplodnil ma...
Bohovské.... Ja mám 25 rokov v auguste a manžel 27 teraz v apríli.... :o))) Nie je dôležité, presne koľko máš ľudí na svadbe, ale ako si ten deň užiješ :o)) A ja som si tiež užila dokonale.. Moja mamina mi hovorila, že si myslela že budem plakať a hyserčiť, ale nie...... Ja som bola vyrovnaná a šťastná.. S tým plačom som to prenechala na môjho manžela, ten keď ma zbadal, tak plakal a až do konca obradu a aj pri gratuláciách. A keď sme asi po 7 krát videli tú našu svadbičku, tak sa mu opäť tisli slzy do očí :o)))) Zlatý....
Ak budeš čokoľvek potrebovať, tak sa ozvi, veľmi rada si ťa vypočujem a snáď aj pomôžem... :o)))
A inak nevieš ako to je na Slovensku??? Všetci radšej riešia problemy tých druhých ako svoje :o)))

veronika002
3. mar 2011

@kucminka Iste hneď ako budem vedieť, tak sa ozvem, resp. pochválim :o)))

raza
3. mar 2011

@elebe ahoj, tak som rada, že všetko dopadlo ok, takže večer sa snažíme spolu 😀

elebe
3. mar 2011

@raza ahoj moja,už si doma? normálne sa mi ulavilo,som sa super porozprávala s dokym a teraz som kludná a spokojná,aj keď nie som tehotná.....je fakt zlatý....tak sa snažte zo všetkých síl,aby sme mali potom dobré správy 😀 😀 😝

sarias
3. mar 2011

@veronika002 tak si mladsia odomna o 5 rokov, a to vidis ja som mala prve babatko pred pol rokom 🙂 a niet stastnejsiej zeny na svete 😀 samozrejeme, ze kazda je stastna ktora ma svoje dietatko. Nic lepsie sa mi v mojom zivote nemohl stat ze mam jeho a on to tvrdi tiez tak sme obaja natom rovnako 😉
Tak moj muz neplakal, ale bol velmi dojaty a mna to herej pri srdiecku 🙂
NO ale aby sme neodbacali od tejto nadhernej temy snahy roku 2011, tak teda mas 10 dni pred menzesom, prve priznaky tehu sa prejavia tak najskor v case mentruacie ...
Ked budes nieco potrebovat spatj sa ma "sestra moja" 😅

chirabell
3. mar 2011

@veronika002 napisala "Zatiaľ skúšame len prvý mesiac, ale stále mám také talky v podbrušku a aj plynatosť... Neviem, je tam dolu rozhodne niečo, ale neviem čo.... však uvidíme... Možno sa len telo pripravuje na ďalšiu mršku.... :o))"

Aj my len prvy mesiac...a dnes som zacala krvacat. 5 dni po termine MS...neviem co to je, lebo to nemalo ziadne predzvesti ako bezna MS, len zrazu krv. A ked som to preberala tak vlastne tie priznaky co mas aj ty, tak vraj telo po vysadeni HAK citi vsetko, tak som ho vraj len zacala citit, pocas ovulky a tak. Aj ked mne sa to nezda...no uvidime. Drahy ma upokojoval, ze to este nic nemusi znamenat, ze zeny su tehotne a este maju par krat nieco ako by MS...a ze vsak sa nic nedeje, prvy mesiac, bude dalsi...no hej, ma pravdu, ale ked mne sa ta predstava mat skorpionika narodeneho takmer na jeho narodky tak pacila. Tak bud je toto mikropotrat alebo nechapem a nerozumiem potom vlastnemu telu, lebo to ako sa spravalo, no nemalo dovod, ze podvedomie, lebo som to nijak neprezivala ze by vsugerovane...az ked som sa citila, tak som zistovala co to je, nie naopak. Tak uvidime...ako bude dalej 🙂

Tebe drzim palce, aby to vyslo na prvy krat 🙂

veronika002
3. mar 2011

@sarias Dobre super ďakujem "sestra", určite ťa tu využijem :o))) No uvidíme, čo čas prinesie.... Život si treba krásne užívať a nei sa nahánať len za jednou vecou a vkuse nato myslieť... ja si napr. dnes idem kúpiť možno 2 a aj tri knihy a budem čítať, zamestnám si myseľ :o)))

yvetta
3. mar 2011

@chirabell - a kolko si od vysadenia? ci uz davno si vysadila? ja som po vysadeni mala tak rozhadzany cyklus, ze som si myslela kazdy mesiac, ze som tehu 😖 😲 , ale mozno u teba je to inak vela holiek otehu hned po vysadeni 😅

veronika002
3. mar 2011

@chirabell Ahoj, fuu tak ja ti moc neporadím, čo sa to deje v tvojom telíčku... Ak sa to nepodarilo, tka hlavne nezúfaj... Skús trošku vypadnúť medzi kamošky, nech sa ti oni posťažujú čo majú nové... Nesmieš si to pripúšťať, aj keď mne sa ľahko hovorí a možno toto isté budem potrebovať, aby si mi napísala ty o týždeň a pol... Ale nesmieš sa vzdávať, veľa báb tu píše, že ako neskutočne dlho skúšajú... Neviem či to je HAK, lebo ja HAK neberiem už od konca decembra a takéto pocity som nemala predchádzajúce 2 mesiace.... už som mala 3 mršky od vysadenia HAK a absolútne som to nepociťovala ako teraz... No ale kľudne môže byť, že teraz si viac sama seba všímam...

Tak hore hlavu moja a ja by som ti poradila, choď do obchodu a kúp si nejakú vec, čo sa ti veľmi páči, tvoja potreba niečo mať a cítiť sa troška zmierni a pomôže ti to premôcť tento stav bezmocnosti... Nezúfaj si moja :o(

chirabell
3. mar 2011

@yvetta vysadila som 1.2. , 4.2. som mala MS po vysadeni, teraz 3.3 sa spustila asi normalna. Asi pisem preto, lebo podla ovulky sa mi mala spustit v piatok alebo v sobotu. No meskala 5 dni...podla ovulky...ale keby som to brala ako 1 DC ze bolo toho 4.2., tak to na dnes akurat sedi. Predtym som mavala 28-29 dnove cykly, teraz by bol 27 dnovy, takze pohoda. Len fakt tie priznaky...kamoska s 5 detmi ma svatosvate presviedcala, ze je to tehu...no ale dnes ta krv...tak nadej ostava, lebo niektore zistia ze su tehu az v 3 mesiaci, ale ja si tu nadej nechcem falosne davat, tak to beriem ze tento mesiac nic a uvidime

chirabell
3. mar 2011

@veronika002 dakujem za mile slova, ale ja to nejak traumaticky neberiem, ved je to prvy mesiac skusania, mna len mrzi ten prepasnuty termin 🙂 lebo keby to vyslo teraz, tak male by sa narodilo cca na draheho narodky, tak by to bola krasna symbolika, ze na moje sme splodili a na jeho narodilo sa...ale tak co uz, mozno niektore dalsie babatko sa takto podari, ked toto prve skorpionik nebude 🙂 Zatial to beriem s usmevom a v pohode...riesit zacnem az po pol roku a viac, ak by nic...

yvetta
3. mar 2011

@chirabell - ono ja som po vysadeni asi do roka vobec nemala ovulku tak preto sa pytam ci si mala ovu 😅 , ale ked si mala tak super aspon vies, ze fungujes tak ako mas 😉 no ja si nadeje vobec nebudem davat dopredu, pretoze uz som mala obdobie po vysadeni, ked som si skoro kazdy mesiac myslela, ze som tehu a nebolo to dobre na psychiku 😖 😲 🙄

veronika002
3. mar 2011

@chirabell vieš, dnešný svet je stále o nejakých symbolikách a ľudia si radi spájajú veci... Ale osud je úpne iný... Moja mama nikdy neriešila symboliku... Ona má narodky v máji, ja som augustová, brat januárový a otec hádam novembrový... Mamina sa mi smiala, keď som za symbolický deň považovala výer dátumu mojej svadby. Brali sme sa v deň nášho 6 - teho výročia chodenia... Oni nič také nepoznali, a pozri, mali deti a bolo im jedno nejakej smyboliky :o))) Vďaka tomu som tu ako poriadna Levica :o)))) A aj tak ma ľúbi..
Mne je to úplne jedno, že kedy sa narodí, hlavne nech u ho mám v brušku... Dnes som sa bruška pýtala, či tam je už nejaký zárodok a bolo y úžasné ak by bolo :o)))

sarias
3. mar 2011

@veronika002 co dobre ides citat? niekedy je citatnie vyborny odreagovac 😀 ani nebudes vediet ako a otehotnies 😝 cim menje nato zena mysli, tym lahsie to pojde, vsetky tie ovu testy a prilisne snazenie sa je viac na zlo veci ako na dobro veci...mozno ked zena nevie vsetko o sebe je lepsie, aj telo si potrebuje uchranit svoje tajomstva, svoje vnutorne "ja"...a robi so co chce a nemusiem o tom zrovna vediet vsetko ..priroda je uz taka. Ked som bola tehu, bolo mi neskutocne zle, bola som na dovolenke daaaaaleko v Australii a pri pomysleni na morske prisery sa mi dvihal zaludok az tak ze som sa skoro "doblvala" na ulici, napinalo ma vkuse...ked si teraz nato spomeniem, napne sa 😝

veronika002
3. mar 2011

@sarias mne na tyčku nie je... Ani prsia nemám naliaté, ale ako hovoríš, tieto pocity by som mala pociťovať až v období MS, takže pohodička.... Ešte neviem, čo idem čítkať, hádam Evitovku novú... Ale keď som ju videla v obchode tak je to fakt taká jednohubka.... Tak asi budem potrebovať aspoň 2 :o)))
Obdobie ovulky prešlo a tak už len spokojne čakám čo sa bude diať ďalej,.... Hádam to vydá a keď nie, tak je tu ďalší mesiac... žiadne trápenie toto musí byť moje najkrajšie obdobie.... :o)))

chirabell
3. mar 2011

@yvetta tak priznaky ovu boli, tak klop klop hadam aj normalne prebehla 🙂 Ale viem , ze vela zien ma po vysadeni HAK problemy. No co som si zistovala, tak vacsina tych zien mala problemy aj predtym, bude velke bolesti, nepravidelna atd...ja som problem s cyklom nikdy nemala, tak dufam, ze to tak aj ostane 🙂
Tak drzim palceky, nech sa coskoro podari babatko 🙂

chirabell
3. mar 2011

@veronika002 ja tiez nie som na symboliku a tak...len ako mi zacali divne stavy tak ma napadlo, ze co keby nahodou sa podarilo a tak som si hned preratala a az potom som si uvedomila, ze my sme takto narodeni, ze presne jedno tehu by to vyslo...tak ked uz som to zistila, tak sa mi to zapacilo 🙂 Inak mi to je tiez jedno, kedy sa narodi, hlavne aby bolo zdrave...jedine znamenie co by som velmi nechcela je panna, ja mam sice sestru pannu, aj draheho brasko je panna, ale inak s cudzimi pannami si velmi nerozumiem. Nemame konflikty, ale nechapem ich vo vela veciach tak nejak pri inych ludoch mi to nevadi, ale pre seba by som ako dietatko velmi pannu nechcela...

yvetta
3. mar 2011

@chirabell - my snazime az od maja 😅 ...no ja som mala pred vysadeni HAK normalny cyklus pravidelny a aj plet super, vlasy krasa a mensie bolesti a teraz je to vsetko prec takze uz v zivote nechcem vidiet HAK ani z rychlika 😝

veronika002
3. mar 2011

@chirabell Mne to je úplne jedno :o))

chirabell
3. mar 2011

@yvetta tak my by sme chceli viac deticiek, dufam ze postihame 🙂 lebo uz nejaky ten rocik mame...ale HAK az ked skoncime s plodenim 😀 😀 😀 😝 dovtedy pekne ako priroda da...hoc aj po sebe...aspon sa spolu vyhraju 🙂

sarias
3. mar 2011

@veronika002 presne ako pises, najkrajsie obdobie plne ocakavania 🙂 tieto pocity mozes mat najskor v case vymeskanej menstruacie alebo az po nej...a najlepsie je ked to vobec necakas ako ja, lebo vtedy sa nepozorujes, neriesis ci ti je zle alebo nie je...jednoducho zijes normalne, ja som dovolenkovala a bolo mi super...aj ked mi bolo spatne, myslela som si ze mi nerobi dobre ta klima a to jedlo...ale teda az tak spatne mi moze byt z toho jedla?? som sa pytala sama seba..vzdy ked som isla okolo drink baru kde nam podavali aj nejake jednohubky uz pred nim z tej aromy ma napinalo, na ranajky som chodila obvesana vsetkym moznym aby som nemusela dychat tie pachy...a co sa mi njaviac osvedcilo bola horka cokolada... 😀 totisto pred odletom domov som musela zvladnut 28 hodnovu cestu ltietadlom kde si kazdy clovek otvori jedlo vnutri..z tej predstavy mi bolo dost spatne...cely den pred odletom som do seba davala len cokoladu, zo vstekeho ostatneho ma napinalo, a prezila som let na cistej vode a horkej cokolade s babom v brusku 😵
Prijemne citanie jednohubiek, a vecer prijemne radovanky...milujte sa aj ked nemas ovulku, milujte sa stale ked mate nato chut...to je najlepsi recept na babo... 😉

chirabell
3. mar 2011

@sarias napisala "milujte sa aj ked nemas ovulku, milujte sa stale ked mate nato chut...to je najlepsi recept na babo... " ano ano, presne tak je to 🙂 treba mat z toho radost a uzivat si to 🙂