icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

sarias
7. mar 2011

@veronika002 juuj no vidis my zeny musime byt zodpovedne 😝 a o chlapov sa postarat ked to prezenu..tak prijemny vikendik, a co ta tvoja menstruacia, kedy ma dorazit???

veronika002
7. mar 2011

@sarias 12.03. hádam že nepríde...

rakovcanka
7. mar 2011

@drobik1 no tak to si viem predstavit, ja som uz tiez dostala krik za to ze ona je divna... :D ale co uz ... u nas je vsetko v poriadku, aspon co sa tutu mutu tyka, boli sme na plese, a teraz oddychujeme, zmenila som pracu, pravdepodobne zmenim aj byvanie coskoro 🙂 a tento mesiac sa nam mozno konecne podari ... inak mam dobru novu vyhovorku, ked sa niekto pyta, ze kedy planujeme babo, a ked poviem, ze ked sa podari, tak vsetci prestanu, lebo ako keby vedeli ze uz sa snazime :D

meduzka35
7. mar 2011

snažilky, ako sa tak pozorujem..tak mám veľmi slabú mrchu 😨 na to že prvý deň sa mi to nezdá 😠 a strašne strašne som stále hladná 😅 čo si o tom myslite??mám sa testovať??

raza
7. mar 2011

ahojte babule... tak ja sa hlásim po krásnom víkende. boli sme s mužíčkom na chate, trošku vypnúť a oddýchnuť si.
dnes som dostala vo výplate aj vrátené dane a tak som sa rozhodla po dlhšej dobe nevariť!! teraz sme sa vrátili z reštiky a je mi na prasknutie, ale spokojne 😀 😀 . no, ja si teraz všetko ospravedlňujem tým, že "hlavne nech so v pohodke, nech mám pokoj, keď už sú tie plodné dni" 😀 😀

jutu07
7. mar 2011

@veronika002 ahoj tak to určitě nevydržím 😀 mám už testy doma a budu testovat ve středu měla bych být 12DC. Pořád mě bolí břicho,ale každý den jinak dnes jako by mě někdo tahal vaječníky. necháme se překvapit 😉

veronika002
8. mar 2011

@jutu07 no ja keby som mala doma testy tak ich už mám dávno spravené :o)))) myslíš,, že ti to už ukáže či si??? Ja sa to skôr bojím robiť dopredu, lebo aby mi neukázlo že nie som a predsa len budem a tak.... :o))) Ja momentálne nejaké stavy neprežívam a snažím sa na to ani nemyslieť, keď ma potiahne v podbrušku.... Len tak veľmi nechcem mrchu..... Dúfam, že nepríde, ale mám ešte veľa dní pred sebou.... tak uvidíme....

sarias
8. mar 2011

@veronika002 dufajme...a mas aj nejake priznaky zeby si mala dostat alebo zatial nic? My uz sa zaciname snazilkovat 😀

sarias
8. mar 2011

@meduzka35 este nie, pockaj kym prejde mrcha, prvy den sa zvykne iba rozbiehat..ja mavam taky slabohnedy vytok a potom silnesji a potoms aspusti krv na druhy den...tak len vyckaj, ak budes mat podozrivo inu mrchu, to znamena ze budes mat iba hnedy vytok mozes byt tehu...testuj sa az po ukonceni mrchy najskor...

sarias
8. mar 2011

@rakovcanka dobry tah si myslim, ludia co sa stale pytaju su dost otravni akoby netusili ze je to len vase sukromie 😝 ale ludia su zvedaviiiiii.....nie a nie prestat dobiedzat, u nas to ani nestihli dat nastol a uz pocas svadby som nosila v brusku nas batoztek lasky 😅

drobik1
8. mar 2011

@rakovcanka no ale uz sme v pohode..vsetko je krasne ako ma byt..necitim sa sice dobre boli ma dole na lavej strane neviem ci som prechladla ale asi vajecniky..no neviem. 😅 a tak ze si zmenila pracu a preco??stalo sa nieco?tak to bude fajn ked zmenis aj bydlisko..budete sa mat omnoho lepsie.. 🙂 a hlavne bez stresov a mozno sa uz daco aj podari.. 😵 drzim palce..no my skusime asi az buduci mesiac kedze teraz to bolo take vselijke. 😉

hlauka
8. mar 2011

test

veronika002
8. mar 2011

@sarias zatiaľ žiadne príznaky... :o)) Ale veď uvidíme, ešte mám pred sebou veľa času do soboty....

sarias
8. mar 2011

no budem na teba intenzivne mysliet a drzat palce!!! mne po porode lieta menzes 2 tyzdne hore dole takze kym sa to ustali bude to troksu trvat, ale my sexikujeme kedy mame chut a naladu 😀

drobik1
8. mar 2011

@sarias ahoj no my sme na tom podobne..s tym sexikom 🙂 aj s mrcou to bolo vselijak ale uz sa to ustalilo len prvy den je katastrofalny..a potom uz pohoda 😎

chirabell
8. mar 2011

@sarias urcite dam vediet...ale este je na to skoro 🙂

chirabell
8. mar 2011

@meduela kludne sa pytaj 🙂

sarias
8. mar 2011

@drobik1 myslis prv den mrsky? No ja so tiekla ako vodopad na cerveno 😀 teraz je to uz lepsie 2.krat....takze planuejte este babo? 🙂 teraz neviem kedy mam ovulku...ale tak budeme mat sexik aj na zaciatku aj na konci cyklu...aj v strede... 😀

veronika002
8. mar 2011

@sarias Ďakujem moja drahá :o)))) No vieš s tou mrškou neviem presne, kedy by mala prísť, lebo v decembri som vysadila HAK a aj dostala mršku, ale nepoznačila si kedy... No a tak keď som mala ďalšiu v januári tú som si už poznačila a tak som to napočítala, že keď som dostala vo februári, tak som mala 30DC. Tak hádam alebo dúfam, že taký mám aj cyklus na tento mesiac :o))) Neviem... A možno som už mala dostať a nedostala :o))) Ale nie... počkám do soboty čo sa bude diať... No včera som nachystala seba :o), šampanské, jahody a šlahačku, že už dávno som neurobila takéto milé prekvapeníčko manželíkovi (podotýkam, aj keď nemám plodné dni) ale chudáčik, mal byť v práci do 19.30 a bol až do 23.45, lebo sa vyskytla jedna komplikácia, tak to musel riešiť... tak som sa odmaľovala, prezliekla do starého pyžamka a ľahla spať... :o((((

drobik1
8. mar 2011

@sarias no jasne ze mrsku..u mna je to hroza prvy den. ☹ no planujeme este do tretice dieta by sme chceli teda ak sa podari 😵 ale ja dufam ze hej..uvidime do konca roka..no ja ani netusim kedy mam ovu dni..takze ked sa pritrafi budeme len radi.. 🙂 skusame ked mame chut...achce sa nam..hihi 😎

sarias
8. mar 2011

@veronika002 fiha moja, tak ste si to neuzili taky pekny vecer a vedel ze si take nieco pripravovala??priznam sa ze ja by som tiez nieco take chcel pripravit manzelovi ale nestiham pri malej ani dychat, a som rada ze vecer mozem zalahnut spat 😅 a aj ked mas neplodne dni podla teba mozes mat plodne a naopak....na tieto plodne neplodne obdobie by som sa moc nespoliehala...je to veeelmi variabilne a kto vie kedy si tvoje telo povie tak dost uz ma nebavi robit vsetko podla toho ako by to malo byt ...a sups a budes tehu 😀 v neplodne dni (podla tvojich vypoctov)

sarias
8. mar 2011

@drobik1 jo jo to je presne m,oja rec, lebo aj ja netusim kedy mam plodne dni...teoria je v strede cyklu, ale nikdy som si to nekontrolovala nejakymi testami zatial...vsetko moze byt. Ale tiez to robime ked mame chut a naladu ...a tesime sa z toho, niekedy sex neni aj viac dni, inokedy casto po sebe 😎 a ako zvladas tvoje dve ratolesti?

veronika002
8. mar 2011

@sarias no tú poznámku s tými neplodnými dňami, som len napísala preto, aby si si nemyslela, že som to umelo vytvorila - príjemný večer, len za jediným účelom... Nie, nevedel, však to malo byť prekvapenie, ale potom som nechala aj šampus, aj poháre s nastoknutými jahodami a pritom pohodeným spodným prádlom na stole v kuchyni... Ale nie preto, že by som mu to tam nechala ako výčitku, ale ako že aj tak by videl dnes víno, lebo má voľno ide do nočnej.... No nemal šancu prísť skôr domov... Musel riešiť vzniknutú situáciu, takže to chápem.... Ale vieš akú chuť som včera mala na takýto večer??? :o)))

sarias
8. mar 2011

@veronika002 juuuj viem si predstavit sestricka 🙂 s milovanym muzom kraaaasne, a pritom bezucelove len preto ze chces byt s nim, velmi pekne. Veru tak, preco mame svojich muzov nicit vycitkami ked chodia do rpace a pracuju aj pre nas..budem radi ze pracuju a ze sa snazia 😅
Ja by som tiez chcela tykto vecer dnes prezit, ale neviem v akom stave pride domov, myslim tym unaveny bude urcite a tahat ho este na pekny sexik s flaksou vinka, a on mi tam zaspi a nic nebude to budem este na nic z toho...ako Marco Polo 😀

veronika002
8. mar 2011

@sarias Ale možno ho práve tým preberieš k životu, keď budete popíjať vínko a ty zo seba hodíš županík a tam bude nejaké vzrúšo oblečko.. :o)))) No ja si slovíčko UNAVENÝ už ani nevšímam.... A ja tak nenápadne zavolám dokedy bude v práci a či má toho veľa a až potom idem na nákup a robím nálety :o))))

sarias
8. mar 2011

@veronika002 tak ja nie som aktivna v tychto veciach, som asi nejaka stara skola, ale zyslo by sa urcite..na ozivenie zvadzat svojho muza 🙂 ale vies ja mam este malu, je to trosku komplikovanejsie s tym casom... 😉 ale nieco vymyslim, asi po porode ma presiel ten chtic zvadzat lebo nemam pocit ze som taka pritazliva ako pred porodom 😀 ale ono to casom bude lepsie .... 😝 😝 😝

veronika002
8. mar 2011

@sarias Ale nehovor, určite si krásna a tvoj muž ťa považuje za najkrajšiu ženu pod slnkom, lebo si mu dala krásnu dcérku a isto ťa veľmi ľúbi :o))))

obedwix
8. mar 2011

prajem nielen snažilkam krasny MDŽ 🙂

veronika002
8. mar 2011

@obedwix aj tebe a áno všetkým žienkám.... :o)))

veronika002
8. mar 2011

Baby ktorý deň po DPO si môžem robiť test, aby mi ukázalo nejaký výsledok???? Už som veeeeľmi netrpezlivá....