2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@alenka_ela tak veru ze jaaj keby tak neprisla,.,.,.taak drzam prsty vela,.,.. 😀 😀 😀
@alenka_ela tak jsme v tom spolu v tom čekání držím palečky 😉
@elebe ahoj, co je biotehotenstvo?
@jutu07 no neskor som sa docitala, ze aj ty si na tom rovnako 🙂 he he no nach nam to teda dobre dopadne 🙂) my uz 8. mesiac skusame....ach...
@alenka_ela my sice od dubna,ale mrcha chodí po dlohé době, takže únor je 7snažení a už jsem měla něco jako elebe to biotěhotenství. U nás mi doktorka řekla, že jsem měla slabé těhu. Vajíčko se neuhnízdí správně a odejde s opožděnou mrchou
@jutu07 aha, chapem a ako sa to da zistit? mala si nejake pocity? alebo videla si to v krvy?
@alenka_ela no vyšel mi pozitivní test. Měla jsem příznaky těhu jenže čárka nesílila,ale slábla a pak nakonec zmizela a já dostala mrchu(ani jsem nestihla dojít k doktorce) Mrcha byla hodně silná a pár dnů s velkýma kusama sliznice. Doktoři právě proto nedoporučují dělat testy takto brzy,ale až 2týdny po meškání, že se to stává skoro u 50%žen a ty ani neví, že byly těhotné. Jenže kdo by vydržel čekat další 2týdny 😒
@alenka_ela nevím jestli je to stejné jako to biotěhotenství co měla elebe,ale závěr to má stejný ☹
@jutu07 aha, ake priznaky tehu si mala? ja nebudem testovat tak skoro, ani nemam testy, uz som to vzdala, menej aj na to myslim...lebo ked som na to myslela intenzivne,tak som si ms oddialila o 5 dni ☹ tak teraz uz netestujem...no tak verim, ze teraz sa ti to uz podari 🙂
@alenka_ela jo tak to se mi taky stalo,ale já jsem si psychikou mrchu oddálila tak o 14dní takže mi došla 49DC 😕 tento měsíc akorát měřím teplotu,abych věděla kdy mám plodné dny a taky jsem tomu moc nedávala naději ani jsem dokonce nechtěla tento měsíc testovat, protože mám malou sliznici a teprve jsem začala pít čaj na její podporu, tak nevím jestli tak rychle je schopen zafungovat a navíc jsem měla nějaké pobolívání v krku atd. Jenže ovulace došla tak krásná a navíc po ovulaci od 4dne mám pobolívání břicha, výtok, únava, a jsem nafouklá jak balon, sem tam je mi zle a teplota se drží nahoře, tak jsem si řekla, že teda zkusím testnout a tyto příznaky vím, že si nenamlouvám,protože po minulém měsíci jsem jakoby rezignovala a nějaké vsugerování. Můj manžel mi řekl, že se mu teď pár dní zdám nějaká miloučká a pořád se usmívám.už několikátý den ráno se budím růžovoučká jako bych měla horečku a přitom nic. Nevím jestli to něco znamená prostě buď to vyšlo a nebo to vyjde příště 😉
@jutu07 no tak unavu mam aj ja, ale myslim, ze asi zo zmeny pocasia, zle mi byva taktiez, ale skor poobede a nie rano ☹ a cikat chodim strasne casto, ale to asi tiez nic neni...ja by som chcela decembrove babo, tak ked teraz nie, tak v marci je este sanca 🙂)) aj v aprili mozno 🙂)
@alenka_ela jo přesně nemusí ty příznaky nic znamenat může to být jen počasím atd. Je dobré se na to neupínat 🙂 Neboj určitě to vyjde a prosincové miminko budete mít pod stromečkem 😉 tak se s tebou loučím jdu spát jsem po dvou dvanáctkách, tak už skoro usínám na židli 😀 dobrou
@jutu07 Dobru nocku a dakujem!!!
@marosusu no lenže ten môj ma naháňa 2x denne 😀 už som povedala že si na neho kúpim lopatu 😀 😝 😀 lebo on je taký macko 🙂 ja beriem femibion a biotehu je že vajíčko bolo oplodnené,ale slabo sa zahryzlo do maternice,tak mi ho oneskorená mrcha vyplavila ☹ ale dokymi povedal že sa to ani nezačalo vyvíjať,lebo to bolo len to počiatočné štádium,tak mi to nie je až tak lúto a snažilkujeme ďalej.....a neboj moja určite vám po výjde,počítaj plodné dni,meraj teplotu a určite sa trafíte a možno už ste sa trafili 😉
@sarias no ved to sme na tom asi rovnako..s tym sexovanim. 🙂 ale ked to ma prist tak to pride.. 🙂 no ja zvladam deti v pohode..co sa tyka vychovy a tak da sa to dcera je uz velka a rozumna tak tam nemame ziadne problemy akurat maly je taky mamin maznacik a nechce sa odo mna ani odtrhnut.. 😉
@rakovcanka ahoj no jasne tak to mas potom super ked je to lepsie platene...a aj bez stresov 🙂 no dakujeme pekne za drzanie palcekov..uvidime..len mam taky mensi problem vcera sme sa milovali 😉 teda aj vikend a boli ma na lavej strane aj ked siel do mna tak neviem co to znamena..nikdy som to nemala..no uvidime 😒 aj vam moc drzim prsty vsetkych 20 aby vam to uz vyslo... 🙂
Ahojte, no muísm sa vám priznať... Včera som bola v obchode a tak som asi kúpila vložky a keď som zahliadla otvorenú lekíreň, tak som sa neovládla a kúpila si test, že akcia 2 v 1 za 1,29 eur, no nekúp to :o)))
Ráno som už robila test, ale vyšiel negatívny.. No ale nič ti, lebo aj tak to bolo asi skoro.... V sobotu by mala prísť mrcha, tak uvisíme, či príde.... Nemám pokazený deň, ale tak keď ti dajú ešte akciu na 2 testy, tak potom si jeden neurob, keď vieš, že jeden ti ešte ostáva.... :o)))
@veronika002 ahojky škoda,ale šance je dokud nepřijde mrcha. Já teda taky testovala a mám tam // a jsou vidět pěkně žádný náznak ani duch, tak jen drž palečky ať čárka sílí. Po té mé zkušenosti se nechci radovat zbytečně.
@jutu07 Júúúúúj, tak to ti veľmi veľmi gratulujem moja... Bodaj by tam bola stále a čoraz viac silnejšia a silnejšia..... Paráda.... :o))) Veľmi sa s tebou teším..... :o))))
@drobik1 tak to je super mas vacsie deti tie sa postaraju o mensie ked pride 🙂 ja mam zatial iba pol rocnu dcerku takze sa venujem iba jej, ale snad tento mesiac nam to vyjde, uvidime, zase niekedy nemame sex aj tyzden, dva... ale uz by sa to malo zlepsit 🙂 vcera muz prisiel unaveny ako kon tak som videla ze nemam ziadnu sancu 😀
@veronika002 děkuju a opravdu potichoučku přijímám gratulace,ale ještě není vyhráno. Dokoupila jsem si calibrum babyplan, tak snad se nás udrží zuby nehty. Tobě moc držím palečky ať máš taky vytoužené // 😉
@jutu07 No ve´d neviem, či tam budú.... Dnes som mala výraznú jednu / a viac ani náznak.... Je to síce skoro, ale tak som si myslela, že či náhodou aspoň nejaký náznak... A nič :o(( No ale tak nevešiam hlavu, ale netuším, že prečo by som nebola, veď sme sa tento mesiac fakt intenzívne snažili, a tak tomu nerozumiem,.... Ale uvidíme, že čo a ako....
@veronika002 no každému HCG jinak stoupá,takže dokud není mrcha je velká šance 😉 Moje doktorka může až 21.3. no tak to snad vydržím a snad zvládnu i ty dvanáctky v práci bez úhony.

@jutu07 jooj tiez drzim prsteky nech to vyjde,.,.,daj vediet ze ako si dopadla,,.,.:D