2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sarias ja to skôr pociťujem že človek potrebuje stále nejaké nové a nové ciele, aby mal za čím ísť.... U mňa to boli predtým operácie nôh, tie som absolvovala, potom svadba, potom ma hnevalo, že som nezamestnaná a teraz keď som zamestnaná, tak chcem bábo...Jednoducho stále očakávam nejaké nové ciele a ich úspešné splnenie... Neviem či sú takýto aj chlapi, alebo len ten môj nie... On práveže všetky ciele v rodinnom živote necháva na mňa.... A ja ho potom k tým cieľom jemne dokopem :o)))
@tinika děkuju, já tě obdivuju, že jsi tak v klidu. Včera jsem byla jakási nervozní, že jdu k doktorce až za tak dlouho a hlavně aby bylo vše v pořádku. Dnes jsem si znovu dělala test a čárka se silnější,ale možná to bude citlivějším testem,ale hlavně je možné,aby tak brzy 13DPO byla už silná skoro jako ta kontrolní? Včera jsem trošku zašpinila,ale spíš to byl výtok s béžovým nádechem, šel vidět jen na bílém papíru, tak jsem se okřikla, že se musím hodit do klidu, že vše bude ok. 😉
@jutu07 no ja si nepripustam zle veci a navyse teraz mame ine problemy v rodine, nestiham seba velmi sledovat a tiez by som rada sla skor na utz ako az v 12tt ale čo narobim, a ja som si tiez este robila test aby som aspon raz videla poriadnu dialnicu bo vzdy som mala len take tieniky aj to az po čase kedy test ukaze a teraz som prvykrat videla hned // 🙂 treba mysliet pozitivne a zbytočne sa nestresovat 🙂
@veronika002 tak by to malo byt,podstane je ze on chce a ze sa da dop toho jemne dokopat 🙂)) Ked muz chce byr riadeny tak je ak nechce tak sa mozes postavit aj na hlavu a zjest tisic stiplavych paprik...nic sa v tom nezmeni 😀 To je o ludskej povahe, to co mame je okukane a dobre poznane, to co nemame chceme...stale sme s niecim akoby nespokojni ale je to aj dobre...co by to bol za zivot, keby sme stale zili dokola ten rutinny zivota o nic nove sa nesnazili.... 😝
@veronika002 To su asi vsetci chlapi taki...potrebuju trosku podkopnut...tak ako ten moj...
@tinika děkuju jsi zlatá, já jsem se uklidnila hned ráno, jak jsem si dělala test, tak ta druhá čárka tam naskočila okamžitě a pak do těch 3minut už se jen dobarvovala, takže usuzuji, že bude vajíčko pěkně zakouslé 😀 minule se mi neudrželo,ale ten test, taky podle toho vypadal(úplně slaboulinký duch a do týdne se ztratil pak došla mrcha). Teď se kochám, taky těma krásnýma čárkama. Udělám si test až po pracovním víkendu a poslední až o víkendu před návštěvou doktorky jen pro jistotu a jinak to zkusím neřešit a co možno ve volnu odpočívat. 😉 akorát mě pobolívá podbříško. Nejsou to sice silné křeče,ale cítím to.Někde jsem četla, že to některé holky taky měly a je to normální.
@sarias Dobré ránko sestrička... No uvidíme, aký bude dnes deň... :o)) Šefku nemáme v SR, tak totál bezvládie :o))) Ale nie, dnes budem mať asi taký piatočkový dník :o)) zajtra mám totižto dovolenku... tak idem trošku po lekároch a aj po obchodoch :o)))) Ale dnes mám neželíka doma, tka som ho zaúkolovala, aby naložil prráčku... Už som ho to naučila:o))) Potriedila som mu prádlo a nachystala prach.... A nakázala mu ísť aj do obchodu, tak ja mám dnes o všetko postarané :o))))
@dadak já jsem to tento měsíc měla taky takové dvojité. 15DC jsem měla hlen a píchání,ale nic moc velké(taky jsem si myslela, že došla ovu)jenže teplota nestoupala, byla jsem z toho zmatená no a ta pravá ovu došla až 23-25DC silné bolesti v podbříšku(ale fakt jsem nemohla kolikrát ani vstát) a bílkový hlen,ale fakt hodně, ovu testy taky vyšly a pak teplota stoupala,takže jsem usoudila, že ovu byla až tak pozdě. To měření teploty ti fakt napoví. Někdo nemusí cítit nic. Neboj to vyjde! 😀
@dadak som natom tak ako tym, resp. ja si to nejak nesledujem..,lebo ja nemam nejake priznaky...ovu ani neviem ze prebehla...a ovu testy si kupovat zatial nebudem..uvidim casom... ja ked som cakal malu, tak mi znamy povedal ze to bude dievcatko,ostatni tvrdili ze chlapec... a on mi povedal, ako sa to rata, ze ked je splodena do polky meesiaca nejakeho obdobia...myslim ze to ratal na stvrtroky...tak je to baba ako druhy pol rok tak chlapec...ale netusim ci je to pravda...ale nam to vyslo 😉 mas dvoch chlapcov kedy sa vam podarili to vies?? v strede cyklu, nakonci...pamatas si to?
@sarias tak ten prvy chlapec sa pritrafil velmi zahadne a neplanovane...hihi...predstav si, 3 mesiace som nemala mrchu, nejako som to neriesila.. po 3 mesiacoch som isla k doktorovi, ten mi pichol vyvolavacku a nic...tak som k doktorovi isla este raz a cez ultrazvuk mi zistil ze som v 5 tyzdni...ale nechapal, lebo mrcha nebola 3 mesiace, tak neviem...zvlastne, nie?
No a druhy chlapec to viem presne ze som otehotnela v juni 19-ho a mrcha predtym bola nejak zaciatkom maja...uplne sialene to mam...podla tych tvojich vypoctoch...kedy by som mala mat dievcatko, co myslis....
@veronika002 vies si to zariadit 🙂)) mne manzle minule navaril takze soms a velmi tesila ze nemusi stat pri sporaku a chystame sa cez vikend poupratovat spolocne vsetko, umyt zem, vyprat pradlo, ja pozehlim a budeme v cistom 😀 uz si nedockava vsak??? 😉
@dadak @sarias super aspoň, že máme takých chlapov a zase komu by sa páčilo žiť s chlapom, ktorý by len pritakával???? Občas musí aj pohnevať, resp. kým sa nedozvie dôvody, prečo máš tento ďalší krok v živote... :o))) Môj teraz telefonoval, tak som ho navigovala, ako má dať prať.. :o))) Ešteže robí na tie smeny.. :o)) Ale nie... Ja by som si rada dala oprať, mám rada vôňu čerstvo opratého prádla, ale my máme 1-izbový byt a nemáme balkón a keď dám oprať večer keď prídem z práce, tak spíme vo veľmi vlhkom prostredí a tak sa zle vyspíme a ani potom chuť na snažilkovanie nemáme :o))))
Ale čo som kúpila to šampáňo na pondelok dnes padne ako hruška :o))) A dúfam, že aj manželík :o)))))))))
@sarias ani nevrav... ale tak pokúsim sa vydržať... včera sme boli aj s mojou maminou po obchodoch a potom sme si sadli na miešaný nápoj taká vitamínová bomba a tak som ju vyspovedala, že ako ona prežívala, keď nás čakala.... No a že jej bolo strašne zle pri oboch a ja nič nepociťujem.... Iba ma bolia prsia.... Ale nie tak závratne... Tak si veľké nádeje nerobím... :o(
@veronika002 sampano..mnam mnam mnam, to doma mam..jahody kupim, ale kua, manzelik doma nie je...toho assi nikde nekupim, vsak? hihi
@rakovcanka no a dnes mi je od rana nejako na zvracanie..neviem z coho..nechame sa prekvapit 🙂
@tinika zase si mě uklidnila děkuju 😅 . Můj to taky tušil, protože už týden mi říkal, že jsem taková jiná prej miloučká a pořád se směju 😀 a ještě se tě zeptám trochu soukromou otázku. Sexujete i teď nebo raději až co řekne doktorka? Já mám strach sexovat, teda ani moc zatím nemám chuť a chci až po verdiktu doktorky.

@dadak děkuju neboj dočkáte se všechny. já jsem měla nepravidelnou mrchu a ještě k tomu malou sliznici a pila jsem na to kontryhelový čaj a měřila bazální teplotu a ovu po tom čaji došla úplně jindy než jsem si myslela a hlavně podle bolestí šla krásně poznat.