2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 kazda zena to pocituje niekdy inak a niektore maju obdobne priznaky, moc sa teraz nesleduje lebo to teraz este nema vyznam...asi tyzden po vynechanej mrske uz mozes zbystrit pozornost 🙂
ja viem ma to diery, a asi to neplati pauslane mozno ez este su tam v tom nejake vynimky a nuansy ...co znamena ta 7 rocna krv??nemas zac tak snad som nejako pomohla.... 🙂
no budem zvedavaaa.... je to asi velmi jednoduchy vypocet, ozaj auz mate nejake babetko? drzim palceky
@dadak Nooo tak to nekúpiš, ale čo tak nejaký pekný sused??? Vieš, čo?? Mne občas stačí byť sama doma.... Dať si vaňu a potom pekne v mäkučkom župane pochlipkávať :o))))
@sarias veď sa ani nejako moc nesledujem.. nie je v podstate čo sledovať.... :o)) Cítim sa normálne.... :o))) Len sa keždé ráno zobudím a rýchlo utekám na wc, či som náhodou už nedostala mršku, lebo to ja tak mám aj pri HAK a aj teraz že vždy ráno dostanem... :o)) Zatiaľ nič :o))))
@veronika002 ja som takto behala na wc ked som bola tehu ze si som uz dostala a stale som mala pocit ze mam dostat 😀 presne priznaky mrsky som mala este dva tyzdne po vynechani a nie a nie prist ...to uz som vedela kolka bije, lebo mne nezvykol menzes meskat az dva tyzdne.. apotom mi zacalo byvat zle a uz som bola v tom ako hrom 😀 a mala som vytok taky hustejsi bile y ale nic mi nesposoboval...takze to bola ta hlienova zatka uz... 😀
@tinika tak jsem to udělala objednala jsem se k novému doktorovi a tu původní jsem zrušila. Nová sestra byla úplně skvělá a vše mi pěkně vysvětlila, sice mi řekla, že bych měla dojít až tak za 2až 3týdny,ale domluvili jsme se už na příští týden. Mám radost a dobrý pocit, tak děkuju a pěkný den 😉
@sarias No mňa teraz nebolí ani podbruško a ani nič iné.... Tak neviem... A odkedy nepoužívame žiadnu ochranu a pracujeme na mimču, tak ja nemám nijaký výtok... Gaťky by som si kľudne mohla obliecť aj druhý deň, ale to nerobím :o))) Neviem... Čo to má znamenať, vždy som mala výtok,aj pred HAK aj s HAK a teraz absolútne nič... Pekne čistá :o))) No veď uvidíme čo sa bude ďalej diať... Však test, čo som si spravila včera, na ukľudnil, že nič tam nebolo tak ďalší si ani nemám chuť robiť :o))) Tak uvidíme v sobotu.. Ak nič, počkám ešte nedeľu a keď teiž nič, tak v pondelok ráno cikám do pohárika :o)))
nemusi sa rovnake priznaky ako ja...a predtym si mala aky vytok? Kazdy den?? Dalsi si nerob skor ako tyzden po vymeskani menstruacie moja....
@sarias no vždy každý deň som mala niečo na gaťkách už aj ako panna som mala a potom aj pri HAK..... Každučký deň a to som bola niekoľko krát u lekára a tn mi povedal, že to nič nesignalizuje, že to nie je zápal, to som už jednoducho pripravená na materstvo a že každá žena to má inak... A teraz ako sme sa začali snažiť, tak odvtedy akoby uťaho a nič.... Ale neprikladám tomu nejaký význam,..... Sranda, aká je táto psychika a podvedomie.... Keď čítam, že niekto bolí podbruško, pomyslím si na to moje a hneď ma trošku pobolí... Sranda.... :o)))) Ale to viem, že je vyvolané psychikou :o))) Ale cez ovulku a po nej ten týždeň ma fakt pobolievalo... Aj som ho inak mala nafúknuté... A včera osm zjedla jablčko, no si mala vidieť, čo sa mi s bruškom dialo... katastroooofaa :o))))
@veronika002 ja tomu hovorim pseudopsichika a pseudopocity 🙂) vyprovokovane velkym chcenim tak uz prikladas dolezitost veciam, ktorym by si predtym vobec neprikladala 😀 ale tak kazda to preziva inak, a ked zena tuzi po babatku tak potom sa nato pripravuje aj psychicky 😉 tak vytoky som ja nemala pred tehu a ak som ostala tehotna s malickou tak odvtedy mam stale vytok, taky priehladny, ako bielko ale je ...sice obcas par dni mam ciste gatky ale potom to zacne nie vela ale na gatkach to vidno 😀

@dadak hej to zvykne po porode si ovulka chodit kedy sa jej zachce...tak ja tiez neveim ze kedy ju mam a manzel chodi domov niekedy neskoro v noci potom na sex neni ziadna chut a ja byvam tiez unavena z malej. hmm..neviem rpesne ako to bolo, ale mam tak ypocit ze ked splodite do 1.pol roka 1. tristvrte roka babo malo by to byt dievcatko, 2.polrok chlapec...2.stvrtrok opacne a 3.stvrtrok tak ako 1.stvrtrok...dufam ze som to vysvetlila pochopitelne 😀 ale neviem ci to funguje ale za pokus to mozno stoji...