icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

sarias
10. mar 2011

@dadak hej to zvykne po porode si ovulka chodit kedy sa jej zachce...tak ja tiez neveim ze kedy ju mam a manzel chodi domov niekedy neskoro v noci potom na sex neni ziadna chut a ja byvam tiez unavena z malej. hmm..neviem rpesne ako to bolo, ale mam tak ypocit ze ked splodite do 1.pol roka 1. tristvrte roka babo malo by to byt dievcatko, 2.polrok chlapec...2.stvrtrok opacne a 3.stvrtrok tak ako 1.stvrtrok...dufam ze som to vysvetlila pochopitelne 😀 ale neviem ci to funguje ale za pokus to mozno stoji...

jutu07
10. mar 2011

@dadak jo a teplotu jsem si měřila každé ráno zhruba ve stejnou dobu a pak jsem to zapsala do grafu na fertility a ten ti sám ukáže kdy ovu byla.

dadak
10. mar 2011

@sarias prepac, nepochopila som to absolutne...bud je skoro na mna, starnem, alebo neviem...😀, nemozes mi to skusit vypocitat? dam ti aj potrebne udaje...hihi

sarias
10. mar 2011

@veronika002 kazda zena to pocituje niekdy inak a niektore maju obdobne priznaky, moc sa teraz nesleduje lebo to teraz este nema vyznam...asi tyzden po vynechanej mrske uz mozes zbystrit pozornost 🙂

sarias
10. mar 2011

@dadak no teraz je 1.polroka roku 2011, hej? no a keby ste teraz splodili babo do 1.stvrtroka tohto polroka, cize do konca marca malo by to byt dievcatko...hmm, chapes??? Ked by to bol 2.stvrtrok tohto polroka tak by to mal byt chlapec...uz je to zrozumitelnejsie??

jutu07
10. mar 2011

@sarias to je zajímavé a moje tchýně má zase nějaký výpočet podle toho kolik má chlap roku, prej každých 7let se mu čistí organismus nebo co a změní se možné pohlaví na splození,nerozumím tomu ☹

tinika
10. mar 2011

@jutu07 no teraz nie, pri prvom som sa bala, lebo ako som pisala som mala problemy a teraz ani nemam chut 😢 ani čas, lebo mam vela prace 🙂 a po pravde, my s muzom toho nenasexujeme 😀 😀 😀

tinika
10. mar 2011

@jutu07 to je podla veku krvi, a nie chlapa ale oboch rodičov, mne pri prvom podla toho aj činskej tabulky vychadzal chlapec a sedi to a teraz mi podla oboch vychadza baba tak som straaasne zvedava, sranda by bola keby jedno tvrdilo ze baba a druhy chalan to je 50/50 hihi

dadak
10. mar 2011

@sarias @jutu07 aha, ale to by potom vsetky decembrove babatka boli dievcatka..nie?inac jutu, to s tym vypoctom 7 rocnej krvi vela ludom vyslo z mojho okolia....len ja si to nemozem nejako vypocitat, lebo my s manzelom sme rovnako stari..., Sari, inac dik za vypocet...

jutu07
10. mar 2011

@tinika aha tak jsem to krásně popletla 😀 😀 😀 já právě sexovat nechci,ale manžel je chápavý a hlavně moc chce mimi a nechce riskovat,aby jsme kvůli nočnímu uspokojení o něho přišli.

sarias
10. mar 2011

ja viem ma to diery, a asi to neplati pauslane mozno ez este su tam v tom nejake vynimky a nuansy ...co znamena ta 7 rocna krv??nemas zac tak snad som nejako pomohla.... 🙂

jutu07
10. mar 2011

@tinika tak mě to vychází na chlapečka podle čínského kalendáře,ale nebudu předbíhat s pohlavím hlavně aby bylo vše v pořádku a zjištění pohlaví je už jen taková třešinka na dortíčku 😀 i když máme vymyšlené jména pro holčičku 😅

jutu07
10. mar 2011

@sarias podle tvého výpočtu by jsme měli mít holčičku, tak se necháme překvapit 😀

chen
10. mar 2011

@meduela ahojcek,skusam tie testy uz dlhsie a pravidelne...zatial nic..niekedy to tak cudno vyjde,ze sa vobec nesfarbi to okienko...neviem...doskusam to a uvidime co dalej..ty mas aku skusenost s tymi ov.test.???

sarias
10. mar 2011

no budem zvedavaaa.... je to asi velmi jednoduchy vypocet, ozaj auz mate nejake babetko? drzim palceky

veronika002
10. mar 2011

@dadak Nooo tak to nekúpiš, ale čo tak nejaký pekný sused??? Vieš, čo?? Mne občas stačí byť sama doma.... Dať si vaňu a potom pekne v mäkučkom župane pochlipkávať :o))))

veronika002
10. mar 2011

@sarias veď sa ani nejako moc nesledujem.. nie je v podstate čo sledovať.... :o)) Cítim sa normálne.... :o))) Len sa keždé ráno zobudím a rýchlo utekám na wc, či som náhodou už nedostala mršku, lebo to ja tak mám aj pri HAK a aj teraz že vždy ráno dostanem... :o)) Zatiaľ nič :o))))

jutu07
10. mar 2011

@sarias nevím jestli je ta otázka směřovaná mě,ale my ještě mimi nemáme. Od svatby se snažíme a za měsíc máme výročí svatby 😀 Právě se furt na něco ptám člověk je tak zmatený když se s ním děje něco nového

sarias
10. mar 2011

@veronika002 ja som takto behala na wc ked som bola tehu ze si som uz dostala a stale som mala pocit ze mam dostat 😀 presne priznaky mrsky som mala este dva tyzdne po vynechani a nie a nie prist ...to uz som vedela kolka bije, lebo mne nezvykol menzes meskat az dva tyzdne.. apotom mi zacalo byvat zle a uz som bola v tom ako hrom 😀 a mala som vytok taky hustejsi bile y ale nic mi nesposoboval...takze to bola ta hlienova zatka uz... 😀

sarias
10. mar 2011

@jutu07 neboj to pochopis ked budes tehulkovat ake je to krasne nove avsteko vzrusujuce 🙂 ...kransy darcek pocat babo na vyrocie svadby...

tinika
10. mar 2011

@jutu07 🙂 tak u nas to bude tazke s menami pri prvom som mala nejaky zoznam a manzel vybral Paťka, hoci to nebol moj favorit, ale teraz uz to bude tazsie 🙂) lebo niektore sa uz ani mne nepačia, a dievčenske mne ine ako mm :( tka som sama zvedava

jutu07
10. mar 2011

@tinika 😀

jutu07
10. mar 2011

@tinika ještě potřebuju radu. Chtěla jsem tento měsíc změnit doktrorku akorát jsem to nestihla, tak přemýšlím jestli ji nemám změnit ještě teď a jít na vyšetření už k novému

tinika
10. mar 2011

@jutu07 kludne mozes aj teraz

jutu07
10. mar 2011

@tinika tak jsem to udělala objednala jsem se k novému doktorovi a tu původní jsem zrušila. Nová sestra byla úplně skvělá a vše mi pěkně vysvětlila, sice mi řekla, že bych měla dojít až tak za 2až 3týdny,ale domluvili jsme se už na příští týden. Mám radost a dobrý pocit, tak děkuju a pěkný den 😉

tinika
10. mar 2011

@jutu07 nie je zač 🙂 dakujem

veronika002
10. mar 2011

@sarias No mňa teraz nebolí ani podbruško a ani nič iné.... Tak neviem... A odkedy nepoužívame žiadnu ochranu a pracujeme na mimču, tak ja nemám nijaký výtok... Gaťky by som si kľudne mohla obliecť aj druhý deň, ale to nerobím :o))) Neviem... Čo to má znamenať, vždy som mala výtok,aj pred HAK aj s HAK a teraz absolútne nič... Pekne čistá :o))) No veď uvidíme čo sa bude ďalej diať... Však test, čo som si spravila včera, na ukľudnil, že nič tam nebolo tak ďalší si ani nemám chuť robiť :o))) Tak uvidíme v sobotu.. Ak nič, počkám ešte nedeľu a keď teiž nič, tak v pondelok ráno cikám do pohárika :o)))

sarias
10. mar 2011

nemusi sa rovnake priznaky ako ja...a predtym si mala aky vytok? Kazdy den?? Dalsi si nerob skor ako tyzden po vymeskani menstruacie moja....

veronika002
10. mar 2011

@sarias no vždy každý deň som mala niečo na gaťkách už aj ako panna som mala a potom aj pri HAK..... Každučký deň a to som bola niekoľko krát u lekára a tn mi povedal, že to nič nesignalizuje, že to nie je zápal, to som už jednoducho pripravená na materstvo a že každá žena to má inak... A teraz ako sme sa začali snažiť, tak odvtedy akoby uťaho a nič.... Ale neprikladám tomu nejaký význam,..... Sranda, aká je táto psychika a podvedomie.... Keď čítam, že niekto bolí podbruško, pomyslím si na to moje a hneď ma trošku pobolí... Sranda.... :o)))) Ale to viem, že je vyvolané psychikou :o))) Ale cez ovulku a po nej ten týždeň ma fakt pobolievalo... Aj som ho inak mala nafúknuté... A včera osm zjedla jablčko, no si mala vidieť, čo sa mi s bruškom dialo... katastroooofaa :o))))

sarias
10. mar 2011

@veronika002 ja tomu hovorim pseudopsichika a pseudopocity 🙂) vyprovokovane velkym chcenim tak uz prikladas dolezitost veciam, ktorym by si predtym vobec neprikladala 😀 ale tak kazda to preziva inak, a ked zena tuzi po babatku tak potom sa nato pripravuje aj psychicky 😉 tak vytoky som ja nemala pred tehu a ak som ostala tehotna s malickou tak odvtedy mam stale vytok, taky priehladny, ako bielko ale je ...sice obcas par dni mam ciste gatky ale potom to zacne nie vela ale na gatkach to vidno 😀