2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
verim ti ze je to pekne chytlave 😀 ale je to prijemne robit babo a potm moct sledovat nejake tie priznaky 😀
@sarias Hej, ale až vtedy keď ich naozaj máš a vidíš aj // :o)))
@veronika002 ano..aj to pride 🙂
@sarias to verím... a pevne v to dúfam... :o)))
@veronika002 raz urcite mozno skor mozno neskor...niekto sa snazi roky, iny par mesiacov...ini to stihnu na prvy sup 😀 zalezi od vela okolnosti,a le ty mas jednu velku vyhodu mas staleho partnera, ktory ti znesie aj modre z neba... 😵
@sarias hej hej to teda mám... tak už len trpezlivo vyčkám a uvidím.. neberiem to tragicky.... veď ani nemám čo.... :o)) veď je to len prvý mesiac, tak je to také všetko, že sa nato neupínam... ešte je čas :o)))
@sarias a dnes dáme to šampano a zo mňa dnes bude jedna milá a dobrá manželka :o))))
@chirabell ja sa tiež pozerám, čo to tu čítam... :o)) zaujímavé--
@chirabell ked ja som tolko toho uz precitala o tom, ako pocat dievcatko...hihi...tu ti poslem par stranok, niektore mozes brat aj spatne, tak napis, ci ti to tiez tak vyslo...hej?
http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...
http://mimino.kvalitne.cz/index.php?file=jindy2...
no a tych 7 rokov, nam nemoze vyjst, lebo sme rovnako stari...:-/ ale pocita sa to takto:
Napr:
mesiac počatia: 6/2008
Manžel: 29 rokov
Manželka: 28 rpkov
Vydelíš obidve čísla 7-čkou.
M: 30 : 7 = 4,28
Ž: 28 : 7 = 4
A u ktorého pohlavia vyjde celé číslo, také pohlavie sa počne. A keď nevyjde celé, tak tam kde je väčšie číslo, to pohlavie platí. Ale nedá sa to počítať u partnerov, ktorý sú rovnako starý, lebo by stále vychádzali rovnaké čísla, takže vtedy je to otázne.
hm....velmi by som tuzila po dievcatku...
@veronika002 nooo....dobry napad, chlapi to maju veeelmi radi a myslim ze budem ednes dve moja mila sestricka, uz sa nato nesmierne tesim, taky romanticky vecer..ak mi manzel nepride velmi neskoro, inak som chcela aj upiect sacher tortu ale zatial pri malej nestiham skusim vecer 🙂
@drobik1 no tak mozno to bude prijemne prekvapenie, drzim palceky, ja som zvedava, ci mi tento mesiac pride mrcha..dufam, ze nie 🙂
@sarias No neviem, či stihnem byť dobrá manželka :o)) Asi sa dnes spustí mrška.... Nejako to tak pociťujem....
@dadak tak podla tych 7 rokov by sme mali mat vzdy chlapca, lebo nam nevychadzaju cele cisla a drahy je len o tolko starsi, ze mu vzdy vyjde vyssie ako mne..dievcatko by malo vyjst az ked by som ja mala 35...deticiek chceme viac, tak uvidime, co sa nam potrafi a kedy...tie ostatne este nie, idem to prave pozriet
@dadak tak pri tom "kluk nebo holka" mi vyslo, ze tenro rok ak pocneme tak chlapec...od buduceho do 2014 dievca a potom dlhooooooooo dlhooooooo chlapec...dalsia zmena uz je mimo moj vek plodnosti :D
v cinskom nam je dopriate aj aj...tento a buduci rok sice chlapca len januar, marec a december, inak dievcatka, buduci to iste. Ten dalsi nam ponuka chlapca este 2 mesiace navyse...tak ako to tak sledujem...kazdy vypocet ponuka nieco ine, tak som sama velmi zvedava, co sa zdari a kedy 🙂 mena vybrate mame, takze moze prist cokolvek 🙂 xixi aj dve naraz :D
@veronika002 ale no nestracaj hned nadej ...ved este nato mas cca. 5 dni ci sa spusti alebo nie....tak len v klude cakaaaaaj
@veronika002 ahoj moja pozeram ze ocakavas mrchu,,.kedy ti ma prist??,.,.teraz si robila test a vysiel neg??,,.ja ocakavam dneska mrchu a zatial nic dufam ze ani nepride,,.,.len test sa neodvazim urobit,.,..,bojim sa sklamania,.,.jooj,.,.,.tiez mam take haluze ci mam PM bolesti ci to len sa mi zda,,.,.ale nic zatial ani prsia ani brucho a vascinou mam prsia napnute a bolace jak struny,.,.blee,..,a teraz nic.,,.,.hmm,..neviem co,.,..,tak drzim prstiiky tebe nech nechodi 9 mes,.,.:D
@chen Ahoj, ja som skúsila zatiaľ len 5 ovu testov pred mrchou..... a klesala viditeľnosť druhej čiarky až vôbec nebola, takže z toho som vedela, že nič nebude......myslím tehu
apočas očakávanej ovu som netestovala, ja som si ich len na zistenie tehu kúpila, ale keby chcem zistiť aj ovu, určite si kúpim ďalšie, zatiaľ meriam, aj to bol dôvod netestovať ovu, lebo som vedela podľa teploty...kedy je..
baby potrebujem radu

@sarias No tak čo ti poviem, bolo to fakt také nepríjemné, ale teraz super :o))) Keď nič.. :o))) Veď ja sa už sama na sebe smejem, keď "akože" pocítim podbruško... Vždy je to tu v robote.., Lebo nemám čo a tak to tu čítam a omýšľam :o))))