icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

tinika
10. mar 2011

@sasena033 ja mam tiez chalana a chdem babu, podla krvi a činskej tabulky vychadza, aj sme snazili pred ovulkou a tak som aj otehu tak uvidime či vyslo 🙂 nad jonasom som len rozmyslala

chirabell
10. mar 2011

@dadak nie si drza v pohode 🙂 vo feb som mala 31 a kolko? no aspon 3 ale ci nam bude dopriate ukaze cas 🙂

chirabell
10. mar 2011

inak...ono je pekne, ze tie vypocty niekomomu vychadzaju, clovek je nachylny tomu verit, ale ked nad tym tak rozmyslam..ako moze niekto, kto ma ani nevidi vypocitat, ze sa mi narodi chlapec alebo dievca? ved to je taka nahoda...ze ktora spermia dobehne vajicko...

dandiela
11. mar 2011

Ahoj Děvčata 🙂 Tak jsem včera byla na preventivce po roce a půl a rovnou doktorce řekla, že se od novýho roku snažíme o mimčo. Její reakce : Tak to je hezký, to se snažte a když to nepůjde do roka tak přijďte, byla opravdu optimistická 😀 čekala jsem nějakou podporu typu, že to bude brzy... Asi jsou ty doktoři moc realisti 🙂 Tak mi dělala ultrazvuk a nechtěla mi věřit, že jsem teprve 10.DC , že s mým 34denním cyklem bych měla mít OVU někdy 18. ,ale že podle velikosti folikulu 18mm (tuším, že takhle to pojmenovala) mi nastane OVU max. do dvou dnů.... takže mám tohle nějaký rozhozený... Ale zase na druhou stranu aspoň vím, kdy vlítnout na snažilkování 😎 už včera jsem to nenechala náhodě 😎 Kéž by člověk mohl každý měsíc jít takhle na ultrazvuk, tam by mu řekli kdy se snažit a bylo by to. To by tolik věcí zjednodužšilo 😀 😀

veronika002
11. mar 2011

@sarias ahojkja, no dneska mám dovolenôčku :o))) mrcha ešte neprišla 😀 , len včera taký hustý biely hlien 😀

drobik1
11. mar 2011

@dadak jasne poziciam ale neviem ci by siel..hihi 🙂 cely den mi bolo vcera zle a od ranan znovu ale zajtra mam dostat mrchu tak uvidime co z toho bude 😀

drobik1
11. mar 2011

@rakovcanka no dakujem len horsie je ze mi je zle aj dnes od rana vcera cely den.. ☹ a zajtra ma prist mrcha no nechame sa prekvapit..a maly dnes ked po mne skakal na bruchu tak ako keby som tam mala kamene.. 🙂

drobik1
11. mar 2011

@katus193 ahoj a o co ide??

veronika002
11. mar 2011

@marosusu Ahoj, zajtra mám dostať mrchu a od včera ma bolia vaječníky.... *No uvidíme, lebo včera ma prestali bolieť, ako som šla domov a keď som prišla tak som objavila hustý biely hlien... A dnes ma zase pobolievajú, takže uvidím čo to bude... Hej, robila som si v stredu ráno, ale to nič, lebo baby mi tu písali, že aj keby som už bola tehu, tak sa mi to tak skoro neukáže :o))) Tak teraz len vydržať, čo sa bude diať... :o))))

drobik1
11. mar 2011

@veronika002 ahoj ja mam tiez zajtra dostat mrchu ale nic ma neboli len mam brucho ako kamen a od vcera mi je zle tak uvidime.. 😉

veronika002
11. mar 2011

@drobik1 tak držím palčeky 🙂 hádam ti to vyjde.... 😉 Ja uvidím, neberiem to nejako tragicky, alebo čo... Uvidím čo bude zajtra a cez víkend.... A ak má prísť, tak nech radšej už aj dnes... Aby som vedela na čom som... toto nekonečné vyčkávanie, čo bude mi lezie hore krkom 😀 ale to asi každej 😝

drobik1
11. mar 2011

@veronika002 no to sme na tom asi rovnako tiez neviem z coho to mam a ci dostanem ci nie 🙂 su to nervy ale tiez to neberiem tragicky ved do knca roka este kopa casu 😅 a dakujem 🙂

dadak
11. mar 2011

@chirabell no, tak to sme skoro rovnako stare..len ja o rok viac...😀...ale to sa strati ten rocik..nie?

dadak
11. mar 2011

@drobik1 oj, zeby tretie? kde to byvas? ze na tych 5 minut dobehnem...hihi

drobik1
11. mar 2011

@dadak hm no neviem ci bude tretie ale tesila by som sa... 🙂 no byvam v Samorine ale nas tato chodi domov az vecer..hihi ale poviem mu a budem ta cakat..hihi 🙂

dadak
11. mar 2011

@drobik1 oooooooooj...tak samorin poznam...tam mam aj kamosov...velmi sa mi tam paci...inac srandovala som...dufam, ze nie prilis drzo...ale na kavu prist niekedy mozem..hihi...

drobik1
11. mar 2011

@dadak jasne ved sranda musi byt...no to je super ze poznas samorin..budem rada ak sa spozname aj osobne a pokecame pri kavicke..hihi 🙂

dadak
11. mar 2011

@drobik1 no nehovor dvakrat...😀
a kedy si ides robit test?
Inac ja byvam momentalne v Budapesti...takze trochu asi dalej...ale nikdy nevies...

drobik1
11. mar 2011

@dadak no co to nie je problem ze si v Budapesti ved nevravim ze hned mas prist... 🙂 tast este uvidim do pondelku a potom hadam skusim 😎 nechcem sa uponahlat aby som nebola sklamana

dadak
11. mar 2011

@drobik1 tak daj potom urcite vediet, ako si dopadla... drzim palce....fest

drobik1
11. mar 2011

@dadak neboj dam jasne..a dakujem 🙂

dadak
11. mar 2011

@drobik1 za co? za to, ze mi uvaris popradsku kavu ked dojdem? hihi
srandujem...uz sa tesim na tvoj vysledok...

drobik1
11. mar 2011

@dadak no ved za to ze mi drzis palce..ja tomu velku sancu nedavam... 😉 ale uvidime

sarias
11. mar 2011

@veronika002 husty biely hlien??? to moze byt priznaky tehu 😀 😀 😀

dadak
11. mar 2011

@drobik1 v pondelok sa neobcikaj...pri traseni ruk...hihi...boze, ja som jak teenegerka...kedy uz dospiem...a to uz mam 32 rokov, ale furt ma napadaju hovadiny...
a vies ze ja tomu davam velku sancu? potom ta budem musiet nejako dobehnut...v pondelok je tu muzicek..len kua, akurat na marec mi podla cinskeho kalendara vychadza chalan...tak nevviem, ci sa riadit podla toho, ci nie...uz mi totalne sibe..

katus193
11. mar 2011

@drobik1 ahoj,chcela by som vediet ak mam teraz ovulku a pokusame sa o baby tak ci mozeme kazdy den ,alebo je lepsie obden???

sarias
11. mar 2011

@drobik1 a coze sa deje, Si tehu???? 🙂

sarias
11. mar 2011

@katus193 myslim ze lepsie je obden....

drobik1
11. mar 2011

@sarias no to sa este uvidi ale skor nie ako hej...uvidime zajtra mam dostat mrchu tak neviem 😉 pockam do pondelka a potom sa uvidi..no a jasne lepsie je obden... 🙂

drobik1
11. mar 2011

@katus193 je lepsie asi obden.. 🙂