2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Ahojte snažilky 🙂 tak pridávam sa aj ja k vám k tejto téme 🙂 Moc by som chcela bábenko tak ako asi každá z nás....len sa nedarí ☹ Brala som viac ako rok Duphaston ale nepomohol...tak od pondelka začínam s clostilbegytom tak mooc dúfam že to už vide... 🙂
@majka_3 vyjde to...len hlavne mysli na nieco ine, nie na to, ze chces ostat tehotna..ver mi...mam 2 deti...a vzdy som otehotnela az vtedy, ked som to vypustila z hlavy...viem je to tazke...ale uvidis, ked budes mysliet na nieco ine...uz sa budes moct hlasit k decembrovkam..😀 drzim palce, nech su tam dve palicky...
@sarias @drobik1 ved ano baby, len po tych tankoch, mecoch a pistoloch uz mam chut niekoho naucit uspavat babiku...😀 ale jasne, len nech je to zdrave...a nech vobec to pride...
@dadak ano viem akos a citis a uplne ta chapem...mas dvoch chlapcov, je prirodzene ze tuszis po dievcatku, po neznej polovicke, ktorsa sa inak vychovava a je jemnejsia...ja svoju dceru zboznujem, ked som bola tehu rozmyslala som nad tym co budeme mat, a koli muzovi som velmi chcela syna...a muz zase dcerku ako prvu 😀 Dievcatka su predsa citlivejsie a take nadherne stvorenia...ale aj chlapci su sibali a skvely partaci ....takze drzim moc palce nech je to v prvom rad ezdrave a potom dievcatko 😉
@drobik1 no mne zacalo byt na zvracanie asi tak tyzden po vynechani mrsky,...tak ste tu viacere ktore maju teraz dostat mrsku a cakaju tak dajte vediet ...bojujeme spolu 😵 ja som terat v case kedy by mi mala nabehnut ovulka takze cez vikend uz s muzickom zacenem nieco riesit....doteraz sme nemali vobec sex, unava, vela prace...tak uvidime 😀
@dadak Dakujem 🙂 samozrejme nemyslím na to 🙂 teda aspon sa snažím 😀 len ja mam taky rozhádzaný cyklus že hrúza.... a samozrejme nič somnou nerobia ☹ menštruáciu som mala 22 februára a včera som dostala znovu .. a hroooooozne bolestivú ..no ale to nevadí aspon budem môcť začať brať ten clostil. bolo by super sa hlásiť k decembrovkam 😀 krááásna predstava 🙂
vcera som mala ovul.hlien tak sme to skusali aj vcera aj den predtym a dnes som citila zapichanie pri vajecniku tak sa bojim ze ked budeme do zajtra cakat aby nebolo neskoro,velmi tuzim aby sa to teraz podarilo,chystame sa domov o tri tyzdne a chcela by som it k svojmu dr
@majka_3 No my sa sice este aktivne nesnazime, ale moj cyklus je jedna katastrofa. Ja som mala poslednu menstruaciu 8.2. ( dost davno) a nevyzera to, ze by sa hlasila...no neviem, ci je 37 dnovy cyklus este stale v poriadku...posledne dva razy som mala taky :( Bola som vtedy aj u lekarky a ona, ze mi asi praskla cysticka, ze to preto...ale uz treti mesiac??? No vysetrenia som mala ok...tak neviem.
@majka_3 Majka...aj ja tu mrchu mam hocijako...niekedy aj mesiac mi chyba...a pred mojim prvym otehotnenim, som ju )3 mesiace vobec nemala...aj doktor sa cudoval, ze som otehothnela...
hm
neboj...hlavne hlavu hore a brat vsetko optimisticky...mozno budeme decembrovky uz coskoro a spolu...😀
@janielik87 no presne toto aj ja som mala take problemi..ked som nebrala ziadne lieky menstruacia prisla ako kedy raz za 2 -3 mesiace a ked nie tak sup vyvolavacka.......az sa doktor rozhodol pre duphaston.....tak ten som brala rok tak kazdy mesiac mrcha dosla ...v stredu som mala nasadit duphaston ale uz som ho nemala brat tak asi si myslim ze preto som dostala mrchu tak skoro.no uvidime dufam ze si nerozhadzem cyklus este viac 😀 ako ho mam.... robi si to co chce ale prist by uz nemusela ta mrcha 😀
@janielik87 ja som na tom tusim rovnako ako ty 🙂 a uz som sa aj tesila ze sa nieco podarilo, ale testik ukazal len jednu ciarku, tak neviem ci moc skoro som ho robila alebo co
http://www.rodina.cz/clanek3633.htm
tu je dobre rozpisane o ovulke a o hlienoch, ktory aky je...tak ktora nevie presne kedy ma ovulku, alebo ma nepravidelnu mrchu ako ja, tak skuste pocitat, je tam to dost laicky popisane....ta ked ja som to pochopila, vy to urcite zvladnete...hihi

@dadak podla mna by si sa mala vykaslat nato ci to bude dievcatko alebo chlapec ,hlavne ze budes tehu a ze to bude zdrave...myslim ze sa nad tym vobec nezamyslaj, zatazujes si tym hlavu zbytocne...