2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 aj tak sa da... 😀 ale na moj vkus priiilis velaaa....ale mozno to vyslo, clovek nikdy nevie a aj stre sa trafili ked tolko krat ste to robili....len aby spermie bolo dozrete akurat v tom case ovu 🙂
@sarias neviem prečo sa mi chce plakať... je mi jednoducho smutno za tým mojím miláčikom... lebo teraz keď bol doma tak som ako prílepka... :o))) Stále sa chcem maznať a pusinkovať.... 🙂 Som si spravila popcorn a natrela obočko.. aspoň trošku sa zabavím.... 😀
@sarias vieš čo no podľa výpočtov bola ovu vo štvrtok, tak sme vtedy a podľa hlienu asi v sobotu tak tam preistotu 2x... 😀 ale v piatok nič, takže dozreli... neboj a pred tým v stredu tiež nič :o))) Ale ten týždeň to bolo pernééé 😎
@veronika002 jaaaj moja chapem ta, ja mam zas posledne dva dni strasnu chut na sex "prekotila" by som ho hned...ked si pomyslim aky sme mali vydareny sex posledny krat pod lhej dobe uz chcem dalsi....aj pre babo aj pre ten uzasny pocit vyvrcholenia....asi mame rovnaku myslienkovu hladinu kedze sa chceme stale milovat a sexikovat ...mozno ja som fakt v tej mojej plodnej faze lebo badam ze chut na sex ma o dost vyssiu ako inokedy... 😀
@veronika002 sexikovaci tyzden 😀 😀 😀
@sarias noo presne, sme sa potom smiali a celý čas teraz oddychovali od sexíku 😀 😀 😀
@veronika002 ok moja idem spinkat, prajem krasny vecer, pusti si nejaky dobry film 🙂 som utahana,malicka ma dnes unavila, tak ale bude spinkat az do rana...tak sa vyspim. Papa a vidime sa zajtraaa (uz je utorok) 😉
@sarias Nooo tak to ma celkom upokojilo, že je už utorok 😀 Dobre moja, dobrú nôcku.... A malinkej posielam pusinku.. No ja si práve mlskám monte 😀
veronika002 dakujem za pusinku malej ona je labuznicka a ma rada bozteky , stale sa usmieva a usmieva dzavoce si, pozdravuje ta 🙂 dobruuuu
@sarias tak mi ju odfoť... veď som si ani nevidela svoju neterku 😀
@jutu07 😉 lekar urcite bude tvoju situaciu plne chapat - isto ta podla uvazenia necha doma, pokial bude treba - pojde na istotu, neboj, vsetko bude dobre - ak mozes, tak si vezmi do piatku dovcu. Kde presnejsie v Cechach byvas? Ja tam mam vo Valticiach vyborneho lekara. Prajem takisto vsetucko dobre a dakujem 😉
Dobré ránko moje milé snažilky... :o))) Ako sa dnes máte?? Dnes ráno som bola na záchode a zbadala jemnulinko hnedkastý hlien.... Takže teraz už len počkať, ale nemám pocit, že by sa mi spúšťala mrška.... :o)) Uvidíme, ešte sa nechcem teškať.... A zajtra teda urobím test ako mi nakázala moja sestra :o))) Tak držte palčeky....
@veronika002 ahojky..no sme na tom asi podobmne..od soboty mrcha nikde a je mi zle..som unavena a vytok vcera som mala este husty dnes uz ziadny skoro..tak neviem co z toho bude..a drzim palce 🙂
@marianna28 děkuju za podporu a útěchu. Já jsem přesně ze Zlína. A teď mě ještě k tomu bolí v krku a pořád kašlu. Zítra a pozítří mám 2 dvanáctky jsem tam sama nemá tam kdo za mě být tak ve středu budu posedávat a ve čtvrtek to ještě zvládnu. V práci jsem zatím nic neřekla a uvidím co mi řekne doktor. už mě i napadlo, že bych se pak domluvila se šéfem, že bych si do konce měsíce dala dovolenou a pak bych šla na nemocenskou. Ještě nikdy jsem na nemocenské nebyla a to už pracuji 10let 😀 Jdu v pátek k novému doktorovi(měnila jsem) a chodí k ní i kolegyně a té říkal, že když otěhotní, tak ji tam nechá max. 1měsíc(a to by ještě muselo být všechno v pořádku), ale já tam mám o něco horší práci, takže uvidíme. 😀 Drž mi palečky 😉
@drobik1 aj ja tebe držím palčeky... však uvidíme čo a ako.... mne testy neukazujú tehu, ale baby mi tu radia, že to ukáže najlepšie az 5 dni po meškaní, takže zajtra by sme si už teoreticky mohli spraviť :o))))
@veronika002 ooo moja,daj mi svoj email ok? poslem ti ju...
@veronika002 hmm...jemnulinko hnedkasty hlien? Moze to byt zacinajuca mrska aj hormonalne zmeny po vysadeni HAK...aj tehu (niektore zeny maju hnedkasty vytok namiesto mrsky ked uz su tehu) 🙂 tak zajtra
@veronika002 no jasne uvidime zajtra teda dufam,alebo pockam este do konca tyzdna.uvidim..a daj potom vediet ako si dopadla..drzim moc moc palceky 🙂
@drobik1 jasne, ved ja tu stale pisem... :o)) zavislacka...
@sarias no to si mi teda pomohla :o))) moze to byt aj aj.... no mrška zatiela nikde takze a ani uz ten vytok to bol len ranny pro prvom cikaní :o)))
@veronika002 takze uz nemas teh hnedkasty vytok? A ten biely husty mas??? supni mi ten tvoj email...sestricka
@jutu07 no len prave tieto prve tyzdne by si to silit nemala - v kolkom tt si? ...prosim.
Cawte baby 😉
@cammeronka ahoj..jasne december to isti a TP my vychadza presne na moje meniny 13.12. 😀 😵
@veronika002 hm no ja som tiez zavisla neboj takych nas je asi viac.. 🙂 tesim sa paa 🙂
@marianna28 to já netuším,ale doktoři to počítají od prvního dne poslední ms a ta byla 1.2. takže tento týden to asi bude 6týden jestli dobře počítám. Ještě jsem u dr. nebyla a nevím jestli to mám říct šéfovi(pak by na mě bral ohled a nedával mi těžkou práci) to bych nějak tam vydržela horší je když mu to neřeknu, tak budu muset tahat vozíky se zbožím a vystavovat ho. Jenže nevím co mi řekne doktor jak to semnou vypadá.

@maruska22 aj ja by som chcela byt tehu 🙂 opat ten krasny pocit rastuceho bruskaaaa 🙂 nadhera...ale ved nas cas este len pride verme tomu...k druhemu babetku 😅