icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jutu07
15. mar 2011

@marianna28 no měla jsem i 37DC a většinou tak nějak a doktorka mi řekla, že je to malou sliznicí,ale na její zvětšení mi nic nedala, tak jsem si sama našla, že mi pomůže kontryhelový čaj a změnila doktorku. čajík asi zabral i při měření teploty jsem viděla zlepšení. a toho 12DPO jsem měla pěknou čárku na těhu testu a teď je stejně silná jako kontrolní

karkulka_17
15. mar 2011

@marianna28 nechci to moc s tou chemií přehánět, tak snad femib. bude stačit 🙂 moc se na snažení a vůbec všechno okolo příprav na mrňouse těším, doufám, že se brzy zadaří. Chceme začít v červnu nebo v červenci...A manželovi asi koupím tu maternu - je teď v tomhle směru nějak líný 😀 K zubaři se chystám stejnak, tak mu řeknu, ať mě prohlídne důkladněji 🙂 Moc děkuju za tipy.

karkulka_17
15. mar 2011

@chaluha ok, děkuju za tipy. Tak ať je ti brzy líp a s mimčem vše v pořádku 😉

veronika002
15. mar 2011

@marianna28 @drobik1 Ďakujem za podporu, dnes to bude bolieť a zajtra bude lepšie... :o(((

drobik1
15. mar 2011

@veronika002 hm to verim..neboj ak aj u mna bude mrcha bude to rovnake..tiez budem sklamana.. 😉 ale neboj bude lepsie a urcite sa podari na buduce.. 🙂

marianna28
15. mar 2011

@jutu07 tak tak - mudro si spravila - dobreho dokiho treba hladat v tejto dobe... tak je to jasne ako facka - zajtra naklusaj k sefovi, ozvi sa potom jednoznacne co a jako - chran vas ihned od zaciatku 😉
@karkulka_17 praveze listovka a tehu vitaminy su neni chemia - v porovnani s hak ti to len pomoct moze... No vies - u chlapov je ti to tak: oni pri myslienke stat sa otcom maju strach - opravneny: pri dietatku to uz nebude on, kto bude tebou obletovany, a ty po porode tiez nebudes ta chuducka nevesticka... na jeho pleciach bude, vas uzivit a starat sa o vas, delit vsetko na tri, nie na dve... dvojnasobny strach... to je vsetko pre chlapov tazko spracovatelne - hoci na miminko sa tesia nekonecne... ale ako aj kazda zena, ktora je zrazu tehotna, je jej zle, je neista, ci bude dobrou mamickou, ci robi pre fazulku vsetko, co potrebuje, tak je to proste normalne - u nas toto prekonala materna... 😀

marianna28
15. mar 2011

@veronika002 ja som volakedy od zufalstva uz pri mrche plakavala ako male decko... ☹ a odtedy si hovorim: radsej byt prekvapeny, ako sklamany ----> mrchu som cakala a ona nedosla.... a ked som ju necakala, tak sa u mna zdrziavala preukrutne dlho... 😉

drobik1
15. mar 2011

@dadak ahoj ako sa mas?co nove,my nic stale mrcha nikde a neviem ci som ci nie a test este nechcem robit.. 😉

sarias
15. mar 2011

@veronika002 fuuu sestricka ☹ tak nech rychlo prejde a budete uspesni v druhom kole, uz sa spustila mrska??

veronika002
15. mar 2011

@sarias hej hej už sa spustila.... :o((( Si veľmi pekná... Teraz mám hneedé vlasky, tak sa aj trošku podobáme...

veronika002
15. mar 2011

@sarias teším sa na dnešný večer, dám si inak do nosa..... vínko....s kamoškou...

sarias
15. mar 2011

@veronika002 tiez si myslim....dakuje za kompliment, aj ty si velmi pekna ...sestricka

sarias
15. mar 2011

@veronika002 jaaj dala by som si vinko mala som ho vcera ale je to super vec...jemne s ammi tocila hlava a mala som chut na sexik 😀

raza
15. mar 2011

babule poraďte mi... rozmýšlam, čo mám povedať svojej ženskej.. sedem mesiacov a nič.. aké testy mám žiadať, keď ona mi len tvrdí, že ešte je čas? povedala, že problém je, až keď sa nedarí rok.. ale keby som jej povedala niečo konkrétne, možno by ma nejak extra vyšetrila, poraďte... alebo mám ešte vyčkať?? ☹ len mi je zas trápne, že tam furt chodím 😒 ale samozrejme, kvôli bábu kludne budem!

veronika002
15. mar 2011

@sarias Zmena plánu, fernet citrus s tonicom, baby sú už na ceste a tak sa teším.... 😎 Sama sa čudujem, ale som relatívne v pohode... Nejako som to vstrebala.. Alebo sa o to len snažím... veď uvidíme ako čo.. Len som taká sama, som to tušila, že to takto bude... Že mrchu dostanem práve keď bude manželík preč a budem nato sama... ☹

raza
15. mar 2011

@veronika002 neboj, my sme s tebou 😉

veronika002
15. mar 2011

@raza 🙂 Ďakujem 🙂

marosusu
15. mar 2011

@veronika002 oooch moja,.,.mne dneska rano tiez,.,.,.po 5 dnoch,.,.,.joooj,.,.,.drz sa,.,..,snaad to tento mesiac vyjde,.,,.a presne to co si prezivala ty som mala aj ja,.,.a nechapem,.,hmm..........................:((,..,.este raz,.,.drzim prsty do dalsieho snazenia,,.:D

sarias
15. mar 2011

@veronika002 nebj sestricka, to prejde a baby ta rozveselia uvidis a fernet citrus zboznujem 😀 je ot moj najoblubenejsi alko drink 😉 ale ved ste len zacali, tes sa na buduce snazilkovanie...my sme mali sexik neplanovany taky rychly a spontanny supeeeeer 😉 pekny vecer uzi si to a zabav sa....

marosusu
15. mar 2011

@veronika002 a pipina ja tiez sama ,.,.tyzden,,.a este dva tyzdne kym pride mm,.,.,.jedine s s kym o tom fsetkom mozem hovorit ste vy tuna na MK,.,..lebo svokre to vesat na nos nebudem,,.mamca ma dost trapenia po setkych chemo a radio terapiach,.,.a sestra dvojca konci vysoku nema cas ani na coffe so mnou,.,.hmm,.,:(,.,.ale hlavu hore,..,dojde manzel tak dufam ze sa zadari a budeme mat doma kraasny vianocny darcek,,a prajem aj tebe taky jeden,.,.:D

alenka_ela
15. mar 2011

@jutu07 Ahojcek, to pises o alchemikovom caji? ja som si ho dnes kupila...

marosusu
15. mar 2011

@alenka_ela na co je dobry ten alchemikovy cajik?

chaluha
15. mar 2011

@karkulka_17 dakujem,zelam vseeetko dobreee a rychle tehu 🙂 🙂

chaluha
15. mar 2011

@jutu07 jeej tak drzim palce..ja som zacala dakym homeopatikom na cumlanie,na dalsi den bolo horsie,dala som si bioparox a cajiky,ktore mi nesmrdeli(ne teraz vsecko smrdi) 😠 a dalsi den som bola slaba ,mic mi nechutilo ..blizil sa vikend,tak som isla k dr.,lebo mi nic nezaberalo a skoncila som zapal priedusiek,silny zapal v krvi,hned mi robili crp-cko,kym som dosla domov,som bola s teplotou a bez hlasu...drzim palce a rychle uzdravenie..a 18huraaa kuk na babo 🙂 🙂

chaluha
15. mar 2011

@marianna28 dakujem si zlata..ja sa musim aj stale smiat ..mam doma pomali 2r.dcerku a ta ked ma vidi plakat(citliva),tak zacne aj ona a to nehovorim,ked daco povie a dako to dokomoli.. 😀 😀 😀 😀 zuby su unas BEBE ,tak co vam poviem..pekny vecer

alenka_ela
15. mar 2011

@marosusu No zevraj sa ma pit od prveho dna ms az po ovulku, potom nie a kazdy den aj dva caje. No a malo by to pomoct na silnejsiu ovulku, pravidelnu ms a mensie bolesti pri nej, ale nemali by to pit tehotne, tak preto po ovulke uz nepit ... ci je to pravda, no uvidim, mam doma, tak skusim 🙂)

marosusu
15. mar 2011

@alenka_ela a kde si kupovala,.,..mne dneska akurat prisla mrcha takze uz tento mesiac nestiham,,.a pevne verim ze od buduce mesiaca mi to uz nebude trebalo 😉 😉 😉 😉 ,.,,.ale keby nahodou?? :D

raza
15. mar 2011

babulky šak mi poraďte 😒

alenka_ela
15. mar 2011

@marosusu normalne v lekarni, stal 1euro a volaco 🙂) su to bylinky a zevraj je to horke, ja mam dnes akoze prvy den cyklusu, tak od zajtra ho zacne pit 2x za den 🙂) verim, ze to zabere, chcem decembrove babo, tak teraz je najväcsia sanca 🙂)

alenka_ela
15. mar 2011

@raza Skus si vypytat najprv hormonalny profil 🙂) to sa par krat zobere krv a zistia kedy mas ovulku 🙂)