icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
15. mar 2011

@alenka_ela ďakujem 😉

jutu07
15. mar 2011

@chaluha děkuju tobě taky rychlé uzdravení. A pobolívalo tě při kašli břicho? a 18tého dej taky vědět 😉

jutu07
15. mar 2011

@alenka_ela jo přesně ten čajíček myslím. Je na zvětšení sliznice 😀

alenka_ela
15. mar 2011

@jutu07 a tebe pomohol?

chaluha
16. mar 2011

@jutu07 ahoj,vies ze uz ani nie,prave ze dva dni sa citim az moc dobre..sice ma bolia veli prsia,ale inak aj zaludok sa ukludnil,az mi to je podozrive..ale prve dni,ma bolelo..dam dam uz sa neviem dockat a idem rychlo kuk ,ako dopadli baby co dnes testovali 😕 🙂

chaluha
16. mar 2011

@karkulka_17 dakujem

veronika002
16. mar 2011

@sarias Ahoj, no hej bolo mi dobre s babami a potom som si len poupratovala a šla spinkať... A dnes v noci sa mi už vráti miláčik, tak už nebudem sama.... Už aj jemu som to písala, tak bol smutný, ale že sa teší na snažilkovanie ....

chaluha
16. mar 2011

dobre ranko kde ste vsetci??cakala som same dobre spravy a nikde nikoho ☹ ☹ ☹ asi sa toklo vsetci vytesujete,ze??tak ja pockam este... 😀

veronika002
16. mar 2011

@marosusu Ďakujem,,... No neviem,, Ja sa tiež teším kedy príde môj manželík domkov a schúlim sa do jeho pevného objatia a nič viac ma trápiť nebude...

sarias
16. mar 2011

@veronika002 jasneeee idete do dalsieho nszailkovania...bol to iba prvy pokus, zo vychazda statisticky velmi male percento zien otehotnie, asi 5%...sestricka 🙂

marosusu
16. mar 2011

kraasne dobre ranko baby,.,..tak je dneska f praci off a hor na do jarneho umyvania okien a setkeho,.,.,.aspon mi prejdu myslienky,.,.a zbehne cas,.,.,. 😝

monyseq
16. mar 2011

Ahoj, jsem tady nová a ráda bych se od vás něco dozvěděla. Pokoušíme se s přítelem o první miminko, po vysazení HA jsem začala brát Elasti-Q je to víc jak 14dní, včera jsem dosatal bolesti v podbříšku dnes už je to lepší, ale pořád cítím slabý tlak a pobolívá mě v krku, kamarádka mě straší jestli to není cysta nebo že to můžu mít z vysazení HA. Nemáte někdo takovou zkušenost??

sarias
16. mar 2011

drobik1 tak ako?? 😀

sarias
16. mar 2011

@marosusu pekne pises, ze s nikym sa nedokazes o tom bavit...ved aj ako ze? ze budes stale hovorit chcem byt tehu tehu tehu...keby sa to tak dalo privolat ako kamosku na telefone 😀 ano ja som to nikomu nevesala na nos, ked sme sa rozhodli tak sme to zacali riesit...bez info druhym...naco ved potoms a budu stale pytat a uz uz uz to je???? 😝

dandiela
16. mar 2011

@sarias Myslím, že to má takhle víc holek... Taky jsem to nikomu nechtěla říkat,ale prostě si to nějak tchýně vydedukovala sama, tak tý jsme to řekli ,ale nikomu jinýmu ne. Protože neustále snášet otázky : tak co,už? nebo : Ještě nic? . To bych vraždila... Teda ještě to ví moje nej kamarádka,ale i toho občas lituju, že jsem jí to řekla. Protože stačí při telefonátu zmínit, že mi není dobře a ona hned: a nejsi těhotná? A z toho neustálího odpovídání na cokoliv - ne ,nejsem. už jsem taky unavená.... Od toho jsem ráda, že je takováhle diskuse kde se všechny snažíme o totéž a neklademe si takovýhle přiblbí otázky 🙂

jafnka
16. mar 2011

ahojte babulky. tak dnes o jednej si idem po výsledky z komplexnej prehliadky. som zvedavá čo mi povedia. mrcha bola tentokrát "len" 7 dní namiesto 8-9 tak už sa to hádam postupne upraví a aj ten hnedý výtok na začiatku som mala iba 1 deň namiesto 3. a tabletky čo beriem na ten môj úžasný mechúr asi začali trochu zaberať, ale ešte ich budem musieť brať min ďalší mesiac takže snaženie sa zas odkladá ☹

sarias
16. mar 2011

@dandiela juuuj usmiala som sa veru co si pisala...je to pravda, tu sme vsteky na jednej lodi, chceme to iste vieme si poradit a slovami sa podporit, je pravda ze my sme to nehovorili vobec n nikomu ani naj kamoske,kamosovi nikomu....bolo to len medzi nami a tak sme boli pekne v klude bez zbytocnych otazok...a takto to riesime aj teraz ked chceme druhe babo 🙂 niekedy je mozno dobra aj dobra kamoska na vyspovedanie, ta ktora sa snazi o to iste tak si skecnete rovnako na kavicke a budete sa bavit len o tom 😀 je vela pod - tem na ktore sa baby vedia bavit ked chcu babo...napriklad , akupolohu ste mali, kedy ste mali sex, boli ta brusko atd... 😀 😀 😀

dandiela
16. mar 2011

@sarias No právě, tady všechny víme jaký otázky jsou nevhodný nebo co není úplně na místě, takže se vzájemně snad jedna druhé nedotkneme ,ale lidi dokážou být kolikrát aniž by chtěli, dost necitelný.... Tchýně mi dvakrát do týdne volá ,že někde viděla nějaký krásný miminkovský věci a já jí nemůžu říct ať o to nemluví nebo ať to nechá být... ona se prostě moc těší a tak jí tu radost nemůžu zkazit. Takže se vždycky zakousnu a přejdu to,ale vnitřně mě to mrzí protože bych chtěla ty věcičky už nakupovat,ale ještě pořád není pro koho... Kamarádka je moc hodná, mluví se mnou o tomhle,protože ona sama by chtěla miminko - jen jí chybí chlap 🙂 ale zase pak se pořád ptá a to mě už unavuje... Ale můžu si za to sama, kdybych to neřekla ,tak mám klid 😎 Tak to jsi mě pobavila : kdy jste měli sex, jaká byla poloha 😀 😀 😀 to neříkám ani kamarádce 😀 😀 Ale jestli to chceš vědět, tak včera 😎 😀 😀

veronika002
16. mar 2011

@sarias Jasné, veď som si toho vedomá.... Nie som nejaká smutná.... Trápi ma to ale to tu asi každá pozná, sklamanie.... Aspoň začnem chodiť cvičiť.... :o))) SOm chcela počkať, že čo a ako.... Tak teraz môžem začať.. Chcem skúsiť ten pilates a aj baby by sa pridali... tak uvidíme :o))) A ja som to tušila, že mne sa nič nepodarí na prvýkrát.... :o))

bona26
16. mar 2011

ahojte baby, som tu nova, len vcera som sa zaregistrovala. Este celkom neviem, ako to tu vsetko funguje... Mozem sa k vam pridat a obcas pokecat? 🙂

dandiela
16. mar 2011

@veronika002 Věř, že vím jak ses cítila... minulý měsíc mě téměř 14dní předem bolely prsa tak, že se na ně nedslo sáhnout, 3dny jsem špinila - což se mi nikdy nestalo a pak najednou šup a mřišla mrcha... v první chvíli se mi po tvářích skoulelo pár slz a zbytek dne jsem byla špatná,ale pak se oklepeš a začneš se těšit na další měsíc... Nejdůležitější je v tu chvíli opora a když není po ruce chlap, tak máš nás 😎 😎

drobik1
16. mar 2011

@bona26 ahoj no jasne ze sa mozes pridat a pokecat.. 🙂 vitaj medzi nami.. 🙂

sarias
16. mar 2011

@dandiela fakt so si s kamaratkou nepreberate? kedysis sme to mali na dennom poriadku,ale cim som starsia tym menej o tom kecam 😀 😀 😀

veronika002
16. mar 2011

@sarias @dandiela No o našom plánovanom tehu vedia všetci a teraz uvidíme ako sa budem cítiť, keď teraz budemmusieť povedať každému že tento mesiac nič... Ale všetci sú ku mne aspoň ohľaduplní... Aj baby včera... som si myslela, že to budeme fest rozpivávať, ale nie... Boli zlaté, bavili sme sa o tom vtedy keď som chcela ja a podporili ma.... Jednoducho ma prišli rozveseliť, ale nakoniec skonštatovali, že iste som z toho sklamaná, ale že si mysleli, že ma nájdu v depkách a že som natom omnoho lepšie ako naša ďalšia kamoška, čo rieši úplné hlúposti a je stále v depkách :o))) Tak som bola rada, že tak na vonok pôsobím na ľudí... Ale viem, kedy možno na sekundu príde plač, keď príde mm domkov... Je to len naše sklamanie a len on to môže pochopiť... tak sa teším na jeho náruč...

drobik1
16. mar 2011

@veronika002 ahoj ako si na tom uz lepsie?ja som stale mrchu nedostala a vecer mi bolo zle a rano znova..tak uvidime..nechcem este testnut. 😉

dandiela
16. mar 2011

@sarias No očividně se mám ještě co učit 😀 😀 Na tohle jsem asi moc stydlivá 😅 😅

veronika002
16. mar 2011

@dandiela Ďakujem.... Hej, mám vás.. Ste tu vždy pre mňa... A to je super, hlavne to, že každá z nás to zažila ten pocit na záchode.... :o) Tak to vieme najlepšie pochopiť... Ale už som sa oklepala a tak sa musím, len pozbierať a ísť ďalšj do ďalšieho kola... Ale ani sa mi nejako nechcee... Asi sme to predchádzajúci mesiac prehnali :o)))

veronika002
16. mar 2011

@drobik1 Ahoj, áno je mi lepšie... Ešte to príde keď príde mm domov, ale teším sa tú jeho náruč, kde všetky problémy zmiznú... :o))) Uvidíš... Veľmi ti držím palčeky....

bona26
16. mar 2011

@drobik1 dakujem za privitanie 🙂 citam, ze uz mate rozbehnute temy, ale tak snad sa "chytim" 🙂 obcas dobre padne takto troska pokecat, mozno sa poradit...

sarias
16. mar 2011

@veronika002 neni to sklamanie, je to radost zo sexu v prvom rade a potom radost z toho ze babo pride ked bude chciet...takze neplakat len sa usmievat 😵 taktooo 😀