2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 Je supr, že máš kolem sebe takový kamarádky... 😉 Mě ta moje vždycky bere na dort...musím jí říct, že příště na panáka jinak budu mít 100kg 😀 😀 Manžel tě určitě podrží a dodá sílu na další měsíc.... né nadarmo se říká, že ve dvou se to lépe táhne... 😉 I když tohle jinak než ve dvou stejně nejde.... 😅
@dandiela aaale ved to je normalne, si myslim teda nie o vsetko zase s babami, ale jednu kamosku mat a stou poriesit ked nieco ta trapi a tak...ja som sa o tom bavila s kamoskou a fakt mi aj vel apomohla..lebo nie vsetko som dokazala riesit s partnerom...v niektorych veciach teda vobec nie s muzom na tieto temy....je to cisto zenska zalezitost a a neni od veci vediet aj o inych zenach ako to funguje...a inych paroch... 😀 😝
@veronika002 Tak nesmíte sexíkovat několikrát denně, to je pak jasný, že to člověka přestane bavit 😝 😎 Mě doktorka říkala, že před OVU, tak 2-3dny nesexovat aby se ten "materiál" zhustil 🙂 To víš, že jo...máš nás ..... 😀 Docela legrační je, že ty nejzásadnější chvíle zažíváme na záchodě, ten jsem do nedávna používala úplně k jiným věcem 😀 😀
@sarias No jako s chlapem řešit některý věci prostě nejde a pořád s ním mluvit o dítěti taky ne... přecijen nemůžu ho vystrašit 😉 Ať přemýšlím,jak přemýšlím tak sem se fakt s kamarádkou o sexu nikdy nebavila , no vlastně jednou...ale potom i následoval, takže to se asi nepočítá. To jsem byla ještě teenager 😎
@drobik1 ved o chvilku sa tu zorientujem 🙂 este nesnazilkujeme, aj ked sme temu babo par krat rozoberali, obaja chceme, ale zacneme az o par mesiacov... aj ked ja mam toho obcas plnu hlavu a dala by som sa na to hned, tak ale do takych veci asi netraba ist zbrklo a este treba poriesit nejake veci a potom, hor sa na to 🙂
@dandiela neni zle sa o tom pobavit len treba najst spravnu osobu...aj ked je pravda ze cim so starsia tym viac si nechavam pre seba, kamratka sa tiez teraz zacina snazit o mimco...ale nehovori mi to tak ze sa uz nsazia povie az ked dokoncia byt 😀 ale ja tusim ze sa uz snazia..len sa chrani (a ja to chapem) od zbytocnych otazok... 😝
@sarias To je pochopitelný... Mě to kdysi řekli dvě kamarádky a já nevědomky sem se ptala snad pokaždý když jsem je viděla, jestli Už ? A do dneška mě to mrzí,protože už vím že to není zrovna nejpříjemnější... Stejnou taktiku jako kamarádka jsem taky zabrala. Když se někdo zeptá, kdy už si konečně pořídíme miminko, tak odvětím že až se na to budeme cítit/ až budu mít našetřený peníze atd. atd... A přitom v reálu, cítím se na to už 4měsíce a peníze mám našetřený na komplet zařízení pokoje, výbavy i s kočárkem, oblečení...a ještě zbyde... ale aspoň se tím vyhnu přiblblím otázkám 🙂
@dandiela No to teda áno :o)) Veď už mi včera večer hneď napísal, že nech sa netrápim... :o))) A dnes ráno mi hneď telefonoval, aby zistil, či som zronená alebo nie.. .o)) Tak uvidíme... Ako a čo.... Ale nemôžeme sexíkovať viac krát do dňa??? Ale keď my máme CHUŤ?? :o)) Niekedy sa stane aj takýto zázrak... No tento mesiac som zahájila takúto taktiku... Žiadne plodné dni, nič nejdem sledovať, ani seba ani pichnutie v podbrušku,... nič.... Idem začať chodiť cvičiť, v robote ak nič nebude čítať knihy a jednoducho nato nemyslieť a užívať si život a lásku, ktorá je medzi nami.... :o)))
@veronika002 tak to je super napad..a hned prides na ine myslienky.. 🙂 my sexikujeme tiez viac krat za den.. 🙂 ked mame chut tak to treba vyuzit.. 🙂
@drobik1 Jasné treba sa pomaznať :o)))
@sarias presne tak,.,.a okolica sa uz pyta,,.,.mi uz s mm 9 rokov spolu a pol roka manzelia,.,.takze to pocuvam od rodiny,,.z prace,.,.od svokry ze kedy bocian pride,.,.no a co mam este im hovorit sak sa snazime ale ta to nejde,.,.este viac mi smutno,,.,.a ked viem ze prva vnucka z jednej aj druhej strany tak vsetci to ocakavaju,,.,.sak aj mi by chceli ale ta sa hovori chciet je pekna vlastnost mat este krajsia,.,.,.taak nic len snazilkovat,.,.drz sa mojaaa :D
@marosusu juj dakujem pekne, ved aj my sme vo faze snazenia, trosku stazene lebo kojim a mam nepravidelnu MS ale tak motyk mozno vystreli 🙂 a tvoja rodinka by uz urcite chcela, ved ste s manzelom tooolko spolu, chceli ste az po svadbe svoje mimi?? ved este je cas, docitala som sa ze je prirozedne pocastie zdravym parom v troch po sebe iducich cykloch, alebo od 3 do 6 mesiacov pocne priblizne 75% parov...do roka 89%parov...tak je to pozitivne, treba tak aj mysliet..musiiiime!!! 😀
@veronika002 To je od něj krásný.... mýho manžu ještě nenapadlo, že by na mě ten nezdar mohl mít taky nějakej vliv... Ale hodně mi pomáhá svým optimismem 🙂 Jsem si zkoušela nový tričko se zabudovanou prsenkou a ty košíčky mi byly trošku větší a on řekl ať si ho koupím, protože se mi stejně brzy ty prsa nalejou a volný prostor doplním 🙂 já jsem taky zastáncem sexu, když je chuť a né když jsou plodný dny (jenom) , tenhle měsíc je toho důkazem. Přesně jsem věděla kdy mám OVU - v sobotu. No a sexíkovali jsme ve čvrtek a v úterý... prostě úplně mimo...ale já to vůbec nehrotím. Až si náš mimčo bude chtít najít, tak si najde 🙂 Ale Calibrum babylan beru - a musela jsem si objednat už nový balení ☹ a ještě jsem uvažovala nad kontryhelem...
@veronika002 no jasne ved obcas to dbre padne asi kazdej z nas.. 🙂 a zvlast vo chvilach ako mas teraz ty..ja som sa rozhodla ze sa dnes testnem tak ked sa maly vyspi pojdem do lekarne..a uvidime co bude 😉
@sarias jooj tak drzim prstiky aj Vaam,.,.,.trosku to mame tazsie este mm chodi na turnusy 2O dnove a 10 dni je doma takze nie vzdy sa trafi do tych dni do ktorych ma 😉 ,.,.,..,no nasim zakladnym cielom je domcek ale uz si myslim ze moje biologicke hodiny zacali tikat po svadbe taak som mm presvecila ze je cas zacat,.,.takze snazime od zaciatku roka,.,.dufam ze do konca roka sa nieco podari,.,., 😀 😀 😀
ahojte kočky....dnes mi je nejako smutno ☹ čakám ovulku a teploty také všelijaké,tak neviem či tento mesiac nebude anovulák....normálne by som plakala 😢 😢
baby dnes sa testnem lebo uz mam z toho nervy 😉 uvidime ako to dopadne..drzte palce.. 🙂

@veronika002 hm no neboj vsetko sa zase zacne odznova..a dakujem ja som z toho na hlavu lebo neviem na com som... 🙂