icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

veronika002
16. mar 2011

@drobik1 Budem na teba mylsieť, nech sa to aspon tebe podari :o)))

drobik1
16. mar 2011

no robila som si test a len jedna / tak neviem ci som ho robila skoro alebo co?? 😒

sarias
16. mar 2011

@drobik1 hmm ak si ho robila v case mrsky a teda lepsie par dni po nej tak si si urcite nerobila skoro.... ☹

drobik1
16. mar 2011

@sarias no prave som zistila od segry ze to mam skoro ze az na 5 den su vsetky väcsinou aktualne.. 😉 tak uvidime do soboty ak nepride mrcha tak testnem znova 🙂

sarias
16. mar 2011

@drobik1 5 dno od skoncenia mrsky...som spominala aj ja, ale ak mas jednu ciarku testik by mal fungovat uz v tej dobe...ale mohla si otehotniet aj koncom mrsky 🙂 co by sa ti ukazalo najskor az za 2 tyzdne....tak drzim palcekyyyyy a daj vediet 🙂

sarias
16. mar 2011

@drobik1 5 dni od skoncenia mrsky...som spominala aj ja, ale ak mas jednu ciarku testik by mal fungovat uz v tej dobe...ale mohla si otehotniet aj koncom mrsky 🙂 co by sa ti ukazalo najskor az za 2 tyzdne....tak drzim palcekyyyyy a daj vediet 🙂

drobik1
16. mar 2011

@sarias no prave ja som mala mat mrchu v sobotu a neprisla este.a ked to ratam tak dnes je vlastne len 4 den..tak neviem no necham to na sobotu a uvidim.. 🙂

chaluha
16. mar 2011

@drobik1 zly test 😠

drobik1
16. mar 2011

@chaluha hm ze dik to som mala mamamtest 😉 mas iny tip?

chaluha
16. mar 2011

@drobik1 nic si stoho nerob,ja som tak testovala,na 5den po meskajucej mrske boli jasne dve ciarky,inak nic len duch,ktoreho som videla ja 🙂 ,nik iny 😠 a otehotnela som pravdepodobne 4dni pred ocakavanou menzes..

chaluha
16. mar 2011

@drobik1 ja som dala pepino obycajny a potom ten reklamovy clear blue

drobik1
16. mar 2011

@chaluha no vidis ale ty si apon mala dve// ale ja len / a to mi je zle no uz dobre tri dni a pobolieva ma v podbrusku.. 😒

drobik1
16. mar 2011

@chaluha hm no uvidim mozno je to vsetko z ocakavajucej mrchy.. ☹ testnem znova v sobotu 🙂

chaluha
16. mar 2011

@drobik1 no alenik tu druhu nevidel ☹ a mne bolo tak ako keby som mala dostat a stale som cikala a ani prsia ma neboleli..mooc drzim palceky,neboj budu tam 🙂 🙂

drobik1
16. mar 2011

@chaluha hm no cikat chodim aj ja a dost casto co u mna nebyva normalne.. 🙂 ani prsia ma nebolia ja som len v sobotu mala bolesti ako pri mrche a stale nic..tak dufam ze to vyjde teda.. 😉 a dakujem za podporu... 🙂

chaluha
16. mar 2011

@chaluha hlavu hore a skus to brat z rezervou,hoci viem ake to je.co sa ma stat,stane sa ..hlavne odpocivaj!!

chaluha
16. mar 2011

@drobik1 nedakuj,neni zaco...pri dcerke som vedela uz pred mrskou ,ze som tehu a teraz to vsetko bolo a je na opak..vsetkym vam drzim palceky a verim ,ze sa dockate //!!!nevolnosti,cikania,priberania ,citlivosti a neskor toho maleho uzasneho pokladika,co vam 9mes.robil zmetok v tele 🙂 a neskor zmeni uplne cely zivot a ine veci.. 🙂 hore hlavu

drobik1
16. mar 2011

@chaluha hm ja viem dakujem..no s odpocivanim sa to velmi neda pri mojom certikovi.. 🙂 ale skusim a dam vediet potom.. 🙂 vdaka

chaluha
16. mar 2011

@drobik1 oki..poznam to ..prave lezie na sedacku a skace dole...

sarias
16. mar 2011

@drobik1 ako sa prejavovali tvoje predosle tehotenstva? nemas nejaky citacik? 😀

drobik1
16. mar 2011

@chaluha no ja som nevedela ani pri jednom ze som tehu..vzdy som robila testy ale az neskor.. 🙂 ale snad to vyjde ak nie tera nabuduce urcite..aj ja drzim vsetkym prsty a tebe nech sa dari a davaj si pozor.. 🙂

drobik1
16. mar 2011

@sarias praveze nijako..to som si robila na zaklade testov..ale az neskor..mozno pri malom mi bolo trosku zle ale potom uz pohoda len unava.. 😉

chaluha
16. mar 2011

@drobik1 dakujem velmi pekne ..davam,snazim sa..v piatok kontrola ..v noci som dobrala antibiotika a mam posledne duphastony..hadam budem vsecko ok..dakujem

drobik1
16. mar 2011

@chaluha no tak a potom ze oddychuj.. 🙂 este k tomu mas aj adrenalin trosku 🙂

chaluha
16. mar 2011

@drobik1 😅 😀 😀 😀

sarias
16. mar 2011

@drobik1 to si mala skvele ze ti nebolo zle, mne bolo dost zle, na vracanie, napinalo ma pri pomysleni na jedlo...to som mala 2 tyzdne po vynechani mrsky...tak som uz nieco tusila 😀 ano mas pravdu, nechaj si to na neskor, na tu sobotu...budes istejsia a vtedy by mal testik byt spolahlivejsi...

drobik1
16. mar 2011

@sarias no a ja mam teraz take stavy ze zo vsetkeho mi je zle tak fakt necham to na sobotu rano a budeme mudrejsie 🙂

raza
16. mar 2011

ženy, vyhlasujem anketu!! koľko tehu testov v priemere robíte mesačne? 🙂

drobik1
16. mar 2011

@raza hm no ja som si robila dnes prvy a v sobotu ak nepride mrcha tak druhy ale pri druhom dietati som si robila asi 4 lebo som neverila ze som tuhu. 🙂

solinkarka
16. mar 2011

@drobik1 ahoj..nejak nechapem tvojmu testovaniu 😀 tebe meska 4 dni mrcha ci?