2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
no robila som si test a len jedna / tak neviem ci som ho robila skoro alebo co?? 😒
@drobik1 nedakuj,neni zaco...pri dcerke som vedela uz pred mrskou ,ze som tehu a teraz to vsetko bolo a je na opak..vsetkym vam drzim palceky a verim ,ze sa dockate //!!!nevolnosti,cikania,priberania ,citlivosti a neskor toho maleho uzasneho pokladika,co vam 9mes.robil zmetok v tele 🙂 a neskor zmeni uplne cely zivot a ine veci.. 🙂 hore hlavu
@drobik1 to si mala skvele ze ti nebolo zle, mne bolo dost zle, na vracanie, napinalo ma pri pomysleni na jedlo...to som mala 2 tyzdne po vynechani mrsky...tak som uz nieco tusila 😀 ano mas pravdu, nechaj si to na neskor, na tu sobotu...budes istejsia a vtedy by mal testik byt spolahlivejsi...
ženy, vyhlasujem anketu!! koľko tehu testov v priemere robíte mesačne? 🙂
@drobik1 ahoj..nejak nechapem tvojmu testovaniu 😀 tebe meska 4 dni mrcha ci?

@drobik1 Budem na teba mylsieť, nech sa to aspon tebe podari :o)))