2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka ahoj jasne dnes je to 4 den.. 🙂
@drobik1 no nechcem ta nijak sklamat ale ja si myslim ze dnesne testy su velmi citlive a spolahlive a ukazu uz aj pred mrchou a ked tebe uz 4 den meskania nic neukazal tak s najvacsou pravdepodobnostou tehu nie si 😒
@solinkarka no neviem lebo vzdy som robila testy az po tyzdni nikdy nie skor..ale tak nevadi..skusime nabuduce.. 🙂 a este nic nie je stratene..
@drobik1 jasne na buduce to uz vinde 😉 ved mas doma zdrave deticky tak nemusis smutit 🙂
@drobik1 ahoj budem sa tesit, a inak sa mate ako? vsetko ok?
ahoj @drobik1 a kedy si mala dostat mrchu...? kua, sak urob testik...ja som zvedavsia ako ty...😀 fest ti drzim palce...inac my sme vcera snazilkovali...2 dni za sebou...a mm je uz zase prec...aj ked si myslim, ze maly bambusik z toho asi nebude, bo...nemam svoje dni...ale aspon moja psychika je na tom lepsie....nieco som urobila pre seba..hihi..
ty sa ako mi mas? co nove?
@veronika002 no ja viem dobre ako sa citis,presla som si tym istym s tym, ze tehu bolo iste, ale tak statistika nepusti, 70% tehotenstiev sa s konci v prvych 3 tyzdnoch, takze nic prevratne. Ked sa kedysi nerobili tehutesty, zeny ani nevedeli, ze boli tehu a nezazivali taketo nase sklamania. My mame teraz akurat plodne dni v druhom kole, tak uvidime...nejak to ale na tento mesiac nevidim...dost starosti a tak to poznacuje aj snazilkovanie trochu....
No a k tym reciam, ludia niekedy ublizia aj ked nechcu. Svokor cakatel raz zle pocul a namiesto spravneho slova pocul mamicka, tak sa potesil, ze co uz sa nieco podarilo? my s drahym sme sa zasmiali na jeho radosti, ale ze nie. Potom sme to s vtipom povedali svokre cakatelke, teda drahy po telefone a ona sa sice zasmiala, aj si myslim ze by sa potesila vnucatku (drahy ma rocne krstniatko a jej sa velmi tesi a to ani nie je vlastne) ale zahlasila, no ze vsak sa len pekne snazte, ale tak skoro to nebude. Vraj si vykladala karty...ani to nemala vraviet, bolo to 2 dni po tom co sa spustila mrska a prisli sme o nasu fazulku...to zabolelo riadne. A stale ma to mata v hlave aj ked drahy vravi, ze to su len karty a netreba tomu verit. Neverim...ale...obcas ten rozhovor vyskoci ☹
@chirabell Áno, bude ďalší pokus.... Ďalší mesiac,... A uvidíme či sa zadarí..... 😉
inak cafte baby dnes super den,.,.doobedu upratovanie a poobede nakupy,,..,tak som si trosku zdvihla naladu,.,,.a minula trosku peniazteky uz ked tu mam totu mrchu hnusnu,,.,.,. 😝 😝 ,.,.a inak poradte co by som mala zacat brat ked ceme mimco,,.,.beriem kyselinu listovu cisto ma 800 mcg,.,.i ked nevim co to znamena,,.xi,.,.,.tak poradte co beriete vy a ci kyselina staci,.,.,.a mm vasi beru nieco??,,.,.drahy sa ma pytal ze sa vas mam opyyytat,.,.,. 😉 😉 😉 ,,.,.,.a baby co testujete naj mate 2 //,,.,.,.,.,.drziim prstiiky 😀 😀
@marianna28 ahoj, tak jsem se ráno probudila uděla jsem si poslední test co jsem měla doma jsem 19DPO a čárka už byla sinější než kontrolní. Dnes jsem byla v práci 14h. a od rána mi bylo pěkně zle, tak jsem teda naklusala k šéfovi a vše mu řekla. Pogratuloval mi a ještě se dovolil zda to může říct asistence(ta plánuje směny),tak to ví jen oni 2. šéf mi řekl, ať ty dva dny co mám být v práci prosedím i když to tam moc nejde a navíc mě ze sezení bolely záda, tak jsem furt pochodovala jak blbec(na židlu z židle a tak dále)Podle toho co mi řekne doktor, tak se uvídí,ale mám předběžně domluvenou tu dovolenou do konce měsíce. Navíc mi kašel asi sednul na průdušky,takže hnus.

@drobik1 no, to ja som taká koza, že ja robím testy aj pred príchodom mrchy.. 🙂