icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
16. mar 2011

@drobik1 no, to ja som taká koza, že ja robím testy aj pred príchodom mrchy.. 🙂

drobik1
16. mar 2011

@solinkarka ahoj jasne dnes je to 4 den.. 🙂

drobik1
16. mar 2011

@raza hm no neviem ja som vzdy robila az ked meskala.. 🙂

solinkarka
16. mar 2011

@drobik1 no nechcem ta nijak sklamat ale ja si myslim ze dnesne testy su velmi citlive a spolahlive a ukazu uz aj pred mrchou a ked tebe uz 4 den meskania nic neukazal tak s najvacsou pravdepodobnostou tehu nie si 😒

drobik1
16. mar 2011

@solinkarka no neviem lebo vzdy som robila testy az po tyzdni nikdy nie skor..ale tak nevadi..skusime nabuduce.. 🙂 a este nic nie je stratene..

solinkarka
16. mar 2011

@drobik1 jasne na buduce to uz vinde 😉 ved mas doma zdrave deticky tak nemusis smutit 🙂

rakovcanka
16. mar 2011

@drobik1 ahoj budem sa tesit, a inak sa mate ako? vsetko ok?

dadak
16. mar 2011

ahoj @drobik1 a kedy si mala dostat mrchu...? kua, sak urob testik...ja som zvedavsia ako ty...😀 fest ti drzim palce...inac my sme vcera snazilkovali...2 dni za sebou...a mm je uz zase prec...aj ked si myslim, ze maly bambusik z toho asi nebude, bo...nemam svoje dni...ale aspon moja psychika je na tom lepsie....nieco som urobila pre seba..hihi..
ty sa ako mi mas? co nove?

elebe
16. mar 2011

@drobik1 ahoj mne meškala mrcha 6dní a až vtedy mi vyšli dve //....takže pokiaľ nemáš mrchu tak nič nie je stratené a teplotu si nemeriaš?

chirabell
16. mar 2011

@veronika002 no ja viem dobre ako sa citis,presla som si tym istym s tym, ze tehu bolo iste, ale tak statistika nepusti, 70% tehotenstiev sa s konci v prvych 3 tyzdnoch, takze nic prevratne. Ked sa kedysi nerobili tehutesty, zeny ani nevedeli, ze boli tehu a nezazivali taketo nase sklamania. My mame teraz akurat plodne dni v druhom kole, tak uvidime...nejak to ale na tento mesiac nevidim...dost starosti a tak to poznacuje aj snazilkovanie trochu....

No a k tym reciam, ludia niekedy ublizia aj ked nechcu. Svokor cakatel raz zle pocul a namiesto spravneho slova pocul mamicka, tak sa potesil, ze co uz sa nieco podarilo? my s drahym sme sa zasmiali na jeho radosti, ale ze nie. Potom sme to s vtipom povedali svokre cakatelke, teda drahy po telefone a ona sa sice zasmiala, aj si myslim ze by sa potesila vnucatku (drahy ma rocne krstniatko a jej sa velmi tesi a to ani nie je vlastne) ale zahlasila, no ze vsak sa len pekne snazte, ale tak skoro to nebude. Vraj si vykladala karty...ani to nemala vraviet, bolo to 2 dni po tom co sa spustila mrska a prisli sme o nasu fazulku...to zabolelo riadne. A stale ma to mata v hlave aj ked drahy vravi, ze to su len karty a netreba tomu verit. Neverim...ale...obcas ten rozhovor vyskoci ☹

marosusu
16. mar 2011

@elebe eeej ked mus spomenies preco to je treba robit urcite 😉 😉 😉 sa na teba vrhneee 😉 😉 😉

elebe
16. mar 2011

@marosusu no neviem,lebo teraz prerábajú kamarátovi a ten im aj uleje...tak uvidíme....však ho prekotím,vyhupsnem a spravím si dcérku sama a hotovo.... 😀 😝 😀

marosusu
16. mar 2011

@elebe preeeesne tak to maa byt,.,.,. 😉 😉 😉 😝 😝 😝

veronika002
16. mar 2011

@chirabell Áno, bude ďalší pokus.... Ďalší mesiac,... A uvidíme či sa zadarí..... 😉

elebe
16. mar 2011

@marosusu no len aby nezaspal ešte vo dverách 😀 😀 😀

marosusu
16. mar 2011

inak cafte baby dnes super den,.,.doobedu upratovanie a poobede nakupy,,..,tak som si trosku zdvihla naladu,.,,.a minula trosku peniazteky uz ked tu mam totu mrchu hnusnu,,.,.,. 😝 😝 ,.,.a inak poradte co by som mala zacat brat ked ceme mimco,,.,.beriem kyselinu listovu cisto ma 800 mcg,.,.i ked nevim co to znamena,,.xi,.,.,.tak poradte co beriete vy a ci kyselina staci,.,.,.a mm vasi beru nieco??,,.,.drahy sa ma pytal ze sa vas mam opyyytat,.,.,. 😉 😉 😉 ,,.,.,.a baby co testujete naj mate 2 //,,.,.,.,.,.drziim prstiiky 😀 😀

marosusu
16. mar 2011

@elebe sak vies jak ho treba zobudit nieeee 😝 😝 😝

elebe
16. mar 2011

@marosusu haha...moja sestra dala malému meno že Samuel a ja že prečo si mu dala meno že Samo? a ona že to preto že ona pri tom spala a spravilo sa to samo 😀 😀 😀

marosusu
16. mar 2011

@elebe 😀 😀 😀 😀 ,,..,to mne by trebalo ze samo,,.,.furt som sama doma,,., 😀 😀 😀 😉

elebe
16. mar 2011

@marosusu no keď si furt sama doma,tak neviem,jedine že by to bolo nepoškvrnené počatie 😀 😀 a kde ti robí mužíček?

marosusu
16. mar 2011

@elebe taak ten chodi vedla do cz,.,,.3 tyzdne tam a 1 tyzden domaa,.,..akurat teraz to vychadza na ovulku ta by som vela chcela zeby to vyslooooo,.,...a ty co mas m alebo este priatel,,,.,.ciii ?? 😉

elebe
16. mar 2011

@marosusu no tak to musíte byť ako veveričky 😀 😀 ja som sa stihla rozviesť a teraz mám priateľa 🙂 no ja som dnes chytila žrací deň,aj vaječníky ma bolia,aj výtok je,takže uvidíme aká bude zajtrajšia teplota,čo ovulka prebieha,alebo čo to je....asi ho dnes prekotím 😀 😀

marosusu
16. mar 2011

@elebe ta naj sa ti to podariiii,.,..,f spanku,..samo,.,.,abo jak uz len cete,.,,.:DDD 😉 😉 😉

elebe
16. mar 2011

@marosusu no len akurát som dostala také tlaky ako keby mi mala príjsť MS,aj kríže ma chytajú....ale to by bolo veeeelmi skoro na MS,tak čo by to mohlo byť 😒 😒

marosusu
16. mar 2011

@elebe eeej ta s tym ti neporadim ja neviim,,,.,.mne teraz meskala 5 dni ms ta ja uz citila priznaky jak tehotnaa,.,.ale bola to psychika,,hmmm 😖 😖 😖

elebe
16. mar 2011

@marosusu a dostala si ju mrchu mrchavú? ja neviem čo si mám tiež myslieť,ale psychika mi takéto nemôže navodiť 😒

marosusu
16. mar 2011

@elebe heej opica prisla mi fcera,,..,fnuky fnuk,,.,no a nemoze to byt ovulka,,.,kamoska kolegynka mala krvavu ovulku a stavy jak pri ms,.,.,.no a ona neznala,.,.,a kuuk uz cakaju miminooo,,.,: 😀 😀 😀

elebe
16. mar 2011

@marosusu opica jedna hnusná 😠 😠 ale však ide jar a všetko sa prebúdza,tak na bud.mes. sa aj v tebe niečo prebudí 😀 😀 ja si tiež myslím že ovu...aj mne sa pár krát stalo že keď som mala ovulku,tak som pri ťuťu-muťu špinila

marosusu
16. mar 2011

@elebe taaaze seetko f pohodicke,.,,no a dufam ze sa bude prebudzat v naaas jak kvietock,.,,.jooooj,,,.no nic ostava verit a duufat,..,,.tak ty maas teraz sancu ta zdrapni muza za galir a sup na to,,.,. 😀 😀 😀 😝

jutu07
16. mar 2011

@marianna28 ahoj, tak jsem se ráno probudila uděla jsem si poslední test co jsem měla doma jsem 19DPO a čárka už byla sinější než kontrolní. Dnes jsem byla v práci 14h. a od rána mi bylo pěkně zle, tak jsem teda naklusala k šéfovi a vše mu řekla. Pogratuloval mi a ještě se dovolil zda to může říct asistence(ta plánuje směny),tak to ví jen oni 2. šéf mi řekl, ať ty dva dny co mám být v práci prosedím i když to tam moc nejde a navíc mě ze sezení bolely záda, tak jsem furt pochodovala jak blbec(na židlu z židle a tak dále)Podle toho co mi řekne doktor, tak se uvídí,ale mám předběžně domluvenou tu dovolenou do konce měsíce. Navíc mi kašel asi sednul na průdušky,takže hnus.