icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jutu07
16. mar 2011

@chaluha mě ten kašel asi sedl na průdušky, tak hnusně kašlu,ale kašel by mimi ublížit neměl, ne?

raza
16. mar 2011

@jutu07 tak, aspoň že máš takého fajného šéfa 😉

nóó, ja som dnes plánovala nejaké to čoro-moro, ale nakoniec to všetko vypálilo inak. nejako sme obaja dostali s mm depku a ja som si riadne porevala za naším chrústikom... ☹ ☹ ☹

v poslednom čase mám pocit, že to už proste nevíde... no, zajtra bude možno lepšie 😒
v piatok nejdem do roboty, vybavila som si volno, tak si možno urobíme nejaký výlet a prídeme na iné myšlienky..

jutu07
16. mar 2011

@raza nebuď smutná, určitě to vyjde a mysli pozitivně 😉 no a výletek vás třeba naladí

chirabell
16. mar 2011

@bona26 vitaj medzi nami 🙂 urcite na snazilkovanie treba rozhodnutie oboch, ale ak je to co i len trochu mozne, velmi neodkladat, ze zacneme potom a potom...niekomu sa zadari hned, no je velmi vela parov, ktori cakaju niekolko mesiacov az rokov. Nechcem strasit, len si tuto realitu treba uvedomit...ze aby si potom clovek nevycital, ze mohli sme skusit aj skor...ale samozrejme, ak to podmienky nedovolia,tak sa inak ako cakat neda 🙂 drzim palce, aby ked to rozhodnutie urobite, sa podarilo co najskor 🙂

chirabell
16. mar 2011

@jutu07 tak to su dobre spravy, ako v pohode to sef zobral. Teraz uz len ho posluchat a co najviac sediet, resp. nenamahat sa 🙂

chaluha
17. mar 2011

@jutu07 jej da to ma mrzi,ja som sa konecne tuto noc vyspala a nedusila..rano som vstala a zacala som vykasliavat...a to som dobrala antibiotika a sama som si dala stodal a sinupret-na rozpustanie hlienov...bezkaj k dr. a nezahravaj sa !!!! ☹ 😠 🙂

bona26
17. mar 2011

@chirabell dakujem 🙂 tak, obaja chceme, len tie podmienky este nie su take, ake by mali byt... Takze este nejaky ten mesiac musime pockat, ale este tento rok sa do toho urcite pustime 🙂 a viem, ze niekomu to vyjde hned, niekto si na to stastie musi pockat dlhsiu dobru...a ty ako s detickami? mate, pracujete na tom, planujete?

chirabell
17. mar 2011

@bona26 no ja mam teraz taku telenovelu. Mala som zazemie aj podmienky na rodinku, ale byvaly partner nechcel...po 8 rokoch sme to skoncili, teraz mam noveho skveleho partnera, odisla som z BA na vychod slovenska, tu sme zatial v podnajme, som tu 4 mesiace a tak pracuje na plno len drahy, nastastie sa celkom dari, ja len tak po troske na zivnost a on ani nechce aby som si pracu hladala, lebo chceme deticky. Takze ano, pracujeme na detickach...ale tak zatial to nechavame na prirodu...druhy mesiac. Prvy pokus vysiel, ale neudrzalo sa...tak teraz mame druhy pokus a uvidime o 2 tyzdne...ale nejak to tento mesiac neriesim, mam ine starosti a tak myslim na ine veci a skor si myslim, ze tento mesiac nevyjde...takze tak 🙂 Nezvyknem o sebe tolko pisat, ale chcela som ti len ukazat, ze v urcitom veku a po urcitych skusenostiach clovek prehodnoti priority a hoc podmienky na dieta vobec nie su u nas idealne, rozhodli sme sa ze ho chceme, lebo ono robi rodinku kompletnou, nie to ci mame majetky a idealne podmienky. Tie som mala a boli mi na nic 🙂

bona26
17. mar 2011

@chirabell ja viem, to ti vsetko verim a u mna to nie je o idealnych podmienkach, majetkoch, financiach.. ale su rozne veci, ktore vsak verim, ze sa o chvilku vyriesia a potom nam uz nic nebude branit v tom, aby sme sa na to dali. Neskutocne po tom tuzim, po rodinke, ale tiez nechcem spravit unahleny krok. Ale coskoro to vsetko bude ok, verim tomu 🙂 A inac, ja zase pochadzam z vychodu a teraz som v BA 🙂

yvetta
17. mar 2011

ahoj holky Vas citam, ale nestiham prispievat 😀
@chirabell - drzim palce v dalsich mesiacoch
@bona26 - aj my mame iste zalezitosti nie financne, ktore nam v tom brania teraz, ale tak od leta by sme uz chceli urcite zacat, kolko mas rokov 26? Ja budem o mesiac mat 28 tak by sme chceli do 30 aspon jedno stihnut 😀

bona26
17. mar 2011

@yvetta asi kazdy ma v zivote nejake "veci", ktore riesi.. nie, to cislo pri nicku neznamena vek, len den mojho narodenia 🙂 v lete budem mat 30 ... takze ja do 30-tky nestiham.. ale do 31 este ano 😉
@chirabell - aj ja velmi drzim palce

dandiela
17. mar 2011

Dobré ránko ženy mé 🙂 Dneska mám takovou dobrou náladu, takže jí posílám všem co smutní ať je vám líp 🙂 Já už si připadam jako blázen. Byla jsem až do včera přesvědčená , že tenhle měsíc nebudu těhu, prostě jsme ve dnu OVU se nesnažili, takže jsem to vyloučila a nepozorovala se. No a včera jsem celý den v práci seděla v kanceláři a neustále cítila takový hospodský pach,ale nenašla odkud by to mohlo být a hlavně nikdo jinej to necítil, pak jsem přijela domů a čuchala ryby - zase to nikdo jinej necítil a dneska jsem dávala konzervu kočce a úplně se mi udělalo z toho pachu zle,ale přitom mi to nikdy nevadilo. Tak si říkám, že by se i přes to zadařilo? ale podle mě je na nějaký příznaky hrozně brzy 5-6DPO. A do toho při každym kroku cítím prsa.... Opravdu jsem se nepozorovala a tohle prostě vyplynulo... Nemůže to být třeba změnou tlaku nebo tak? 🙂 Prosím vyvraťte mi možnost těhotenství, jinak se do tý doby než má přijít MS zblázním... 🙂

dandiela
17. mar 2011

Asi už blbnu nebo co 🙂

elebe
17. mar 2011

@dandiela ahoj no je to možné....pretože mne doky vysvetloval že spermie prežijú v ženskom tele aj tri dni a čakajú na vajíčko 😉 také dokážu byť vytrvalé 😀 a tieto pachy to poznám,aj ja som to mala a tiež nejaký týždeň po ovu,takže.....ajtak musíš čakať a takto ťa bude hriať pri srdiečku,že čo ak je to tam 😀 😉 😀

dandiela
17. mar 2011

@elebe No my jsme se snažilkovali 2dny před ovu... Ale spíš bych to viděla , že je to jen náhoda a kdybychom se nesnažili o mimčo, tak by mě nenapadlo to hned přikládat možnému těhotenství. Jelikož ty jsi to měla taky a pokud vím dítko ještě nemáš, tak to opravdu bude spíš psychika 🙂

elebe
17. mar 2011

@dandiela no ja som bola tehotná,ale bohužial sa slabo uchytilo a meškajúca mrcha mi miminko vyplavila ☹ tak som išla k dokymu,ale povedal že mám silný organizmus a všetko sa vyplavilo,takže nebol potrebný kyret....a ináč nevšimla si si žeby sa tvoja mačka správala ináč?

dandiela
17. mar 2011

@elebe Aha...promiň...to je mi moc líto... asi jsem si to měla nejdřív najít, než jsem se zeptala.... 😕 Kočka se chová stejně akorát se semnou odmítala dneska pomazlit. Ale to přikládám tomu, že jsem včera do ní rvala prášky od doktora. Ovšem marně.... mrcha ho vždycky vyplivla a utekla 😎

meduzka35
17. mar 2011

@dandiela ahoj 🙂 ja by som sa na tvojom mieste otestovala, nech vieš na čom si 😉 my všetky, čo sa tu snažilkujeme sa na tehotenstvo pripravujeme podvedome a v tom prípade nás ovplyvňuje dosť psychika..určite si urob testík 😉 a možno tam bude baby 🙂

elebe
17. mar 2011

@dandiela ale už je to v poho,poplakala som si a ideme ďalej a dúfam že tento mesiac 😉 pýtala som sa preto,lebo ja mám doma sučku čivavy /inak aj tá je tehotná 😀 / a bola strašne prítulná a stále by mi len na bruchu ležala a cítil to aj sestrin synček,3rôčky,stále mi bol pri zadku 😀 však uvidíš moja,ale to že ste sa neťuťu-muťu akurát v sobotu,neznamená že si nemohla otehotnieť 😉 😀

dandiela
17. mar 2011

@meduzka35 Na to je ještě moc brzy... proto jsem říkala, že i na příznaky se mi zdá ještě hodně brzy... přecijen 5-6DPO je ještě málo na to aby se něco ukázalo nebo byly příznaky ne?

dandiela
17. mar 2011

@elebe Tak podle mých zvířátek bych toho teda moc nepoznala. Pejsek se chce mazlit pořád a kočka příjde jen když má hlad 😀 😀 No tak jestli tam ty spermijky 2dny počkaly, tak to jsou hodně vytrvalý 😀 Tak počkám dokud nebudu aspoň 11-14DPO a pak zkusím testík... teď to ještě nemá smysl hrotit... Jestli tam je, tak to dřív stejně nezjistím a jestli tam mimčo není, tak bych zbytečně plašila 😉

chaluha
17. mar 2011

@jutu07 nene babo je malinke a chranene,neboj

elebe
17. mar 2011

@dandiela jasné,ako hovorím mne ukázal až týždeň po meškaní mrchy....a ja by som tiež nejako nespozorovala príznaky,len každý mi vravel že mám krásne vlasy a mala som strašné kruhy pod očami a ozaj schudla som. mama ma aj hrešila,lebo ja som taký cíbik 😀 ,ale mne fakt nechutilo nič a smrdelo....tak ti držím palčeky....je jar,všetko sa prebudza a tak snáť aj v tebe sa niečo prebudilo 😉 😉

tinika
17. mar 2011

ahojte nejaka nova tehulka?

chaluha
17. mar 2011

@dandiela mne tiez bolo po par dnoch divne a vsetci namna pozerali,ze si to nahovaram a jasny dokoza bol,ked sa susedkina mala pokakala(varovala som ju) a pri ociste ,som sa skoro do vrackala!!!! 🙂

dandiela
17. mar 2011

@elebe ani nevíš jak bych si přála aby to tenhle měsíc vyšlo... přecije je to poslední možný termín aby mimčo mělo rok narození 2011 a to se mi líbí 🙂 No nechám se překvapit.... Nejhorší je ta doba čekání.... 😒

dandiela
17. mar 2011

@chaluha Mě právě už 2 lidi nezávisle na sobě řekli jestli náhodou nejsem těhotná. První byla kolegyně v kanceláři včera , po tom co jsem neustále větrala protože jsem cítila smrad (ta neví, že se snažíme) a pak dneska manžel, když jsem říakala že je asi blbej tlak protože se cítím jako bych měla takový lehký závratě. Ale to přeci není příznak těhu... to je spíš příznak toho, že je změna počasí 🙂

meduzka35
17. mar 2011

@dandiela neviem či to je skoro..aj ja som raz mala také príznaky, stále som sa len pozorovala..aj priateľ si všimol zmeny..ako napríklad, narástli mi prsia, bruško, mala som zmeny nálad, hlad ako vlk 🙂 ale baby žiadne..ja som to pripisovala psychike, že človek keď si niečo moc želá, tak si s nami telo a psychika takto zahráva ☹ tak teda ešte počkaj.. 😉 ja mam mať teraz ovu, ak mi vôbec príde..ale s priateľom celý vik. nebudem 😢 ja budem v práci a on bude na chalupe makať na domčeku..keď si na to spomeniem, chytá ma depka ☹ podľa čínskeho by tento mesiac vyšlo dievčatko, po ktorom tááák véééľmi túúúúžime a takto sa to pokazilo..žienky celý mesiac sa teším na vik a takto to dopadlo 😢 raz nepríde ovu, raz sme od seba ďaleko..ja sa z toho zbláznim...

elebe
17. mar 2011

@dandiela no ja by som tiež strašne chcela bábo ešte tento rok.... 😅 my sa tento mesiac tak snažilkujeme,lebo doky mi povedal že tento mesiac máme pohnojené,keďže min.mes. som bola tehotná....predpísal mi aj clostil,ale prešvihla som termín a tak ho môžem začať brať až na bud.mes. a možno ho nebude preba 😀 uvidíme a dúfame a tebe držím palčeky....budeme mať vianočné bábätká 😀 😀

dandiela
17. mar 2011

@meduzka35 To je právě to čeho se bojím... abych si teď nezačla dělat naděje a pak byla akorát zklamaná... Takže proto tohle všechno přikládám spíš počasí nebo nějakým celkovým změnám a né těhotenství... Nebuď tak smutná a skeptická. Určitě ty příznaky budou příště pravý a né vsugerovaný 😉 Na čínský kalendář nemysli, ten není 100% takže to může být holčička i kterýkoliv jiný měsíc...třeba ten příští.... Nic si z toho nedělej, já si právě taky říkám, že se nám nezadařilo protože jsme sexovali 2dny před OVU ,ale už mi holky říkali že možný to je, takže neboj příroda si poradí a ví co dělá 🙂

dandiela
17. mar 2011

@elebe To jo, to jsem slyšela , že je to tělo pak jak pohnojená zahrádka a stačí trochu a miminko je zasetý 🙂 Ani nevíš, jak bych si takový Vánoční dáreček přála. By to byly ty nejhezčí Vánoce v životě... Do týhle doby vedou první Vánoce s (dnes už) manželem , tak bych změnila pořadí 🙂