icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
17. mar 2011

@dandiela no my máme v rodine posledné dve bábätká vianočné,tak možno sa pripojíme aj my k tradícií 😀 😀 to by bolo radosti doma 😀 😀

dandiela
17. mar 2011

@elebe To je moc hezká tradice 🙂 Já mám narozeniny 28.12. takže by mimčucho bylo jen pár dní ode mě... Ale nechci si dělat planý naděje...určitě z toho nic nebude...

elebe
17. mar 2011

@dandiela moja nádej zomiera posledná 😉 😉 kým nie je mrcha,je to pohoda,klídek,tabáček 😀 😀

dandiela
17. mar 2011

@elebe Ty jsi optimista... To já jsem taky,ale nerada bych byla za 14dní zklamaná že to nevyšlo.Takže raději to budu brát, že se prostě nic neděje a příznaky budu připisovat něčemu jinýmu. Kdyby byly vsugerovaný, tak by přece měly odejít když jim nebudu věřit, ne? 🙂

elebe
17. mar 2011

@dandiela ono je to ťažké,svojmu mozgu nerozkážeš....a hlavne ke´d človek chce to mimi....ale aj na nás príjde rad 😉 už som si kúpila novú metlu,budem naháňať bocianov 😀 😀

meduzka35
17. mar 2011

@dandiela a meriaš si ovu? alebo si odratávaš..alebo sleduješ hlien?..

chaluha
17. mar 2011

@dandiela ja som to tiez vravela,ze pocasie je na vine 🙂 🙂 🙂 a vidis...mylila som sa a to nehovorim otom,ze vsetci sa ma pytaju ci som tiez neni tehu,lebo ze som ina 😀 😀 😀 😀 a ja ze nee,to sa im zda 😉 drzim palce

drobik1
17. mar 2011

@solinkarka ahoj no viem ze mam dve deti a zdrve ale chceli by sme este tretie..tak uvidime 🙂
@dadak ahoj no mam sa fajn az na tie nervy..z mrchy.stale nic test som robila vcera ale bolo to skoro vraj..tak skusim v sobotu 🙂 ale inak vsetko je super..
@elebe no nemeram si teplotu lebo ja tomuto fakt nerozumiem a nikdy som to ani nerobila..len testy..tak uvidime v sobotu.. 🙂

dandiela
17. mar 2011

@elebe Mě známá řekla ať si dam za okno cukr, že na to prý čápi letí ,ale já mám obavy, že by to přilákalo maximálně mravence 😀 😀 😀 já vim no, že přesto, že se přesvědčuju, že to nic není , tak mozek neoblafnu ... on ví, jak bych si přála aby to nebyl planej poplach....

elebe
17. mar 2011

@drobik1 moja pohoda.... 😉 nenervač...daj si tučký zákusok s kopou šlahačky...mrcha neni,tak veget 😀 😀

drobik1
17. mar 2011

@rakovcanka ahojky..no inak samame fajn len som nervozna trosku z tej mrchy stale neprisla..uvidime v sobotu 🙂 inak je vsetko v pohode a super len z deti uz som trosku pif 😎 ale inak sa da..a co ty ako?co nove?

dandiela
17. mar 2011

@meduzka35 Neměřím, ale byla jsem tenhle měsíc na preventivce u doktorky a ta mi dělala ultrazvuk a řekla mi, že podle velikosti folikulu budu mít ovu do 2 dnů a já tam byla ve čtvrtek, takže ovu byla (i podle bolestí) v sobotu. Jinak pozoruju ovulaci podle bolesti v podbřišku a průhledného hlenu... A jsem právě docela zmatená, protože tenhle měsíc jsem měla akorát v sobotu bolest v podbřišku,ale hlen nebyl vůbec.... 😨

elebe
17. mar 2011

@dandiela a koľko sa snažíte? u nás je toto piaty mesiac a už som z toho zúfalá že tak dlho. viem že niektorý by sa na mne zasmiali že to nič nie je,ale pre mňa to je 😒

drobik1
17. mar 2011

@elebe hm ze vdaka..no neviem uvidim vzdy ked som robila testy tak az po viac ako tyzdni tak testnem sobotu.. 😉 a uvidime 🙂 a neboj pojdem sa napapat a to sa neda nebyt v strese..chapes?? 🙂 ale nejako vydrzime 🙂

drobik1
17. mar 2011

@elebe no vidis a ty nebud zufala.. 🙂 mysli pozitivne a vsetko bude 🙂 ja som pri druhom snazilkovala skoro 2 roky a potom to vyslo.. 🙂

dandiela
17. mar 2011

@chaluha Ani nevíš, jak bych byla ráda aby jsi měla pravdu a opravdu to bylo tak jak píšeš... no uvidí se za 13-14 dní, to mi má přijít ms. To je 20DPO . Mám ovu hodně brzy v poměru k délce cyklu - 32-34dní. Ale asi to tak dlouho nevydržím a budu testovat už tak za týden 🙂

dandiela
17. mar 2011

@elebe No my se snažíme 4 měsíc... takže jsme skoro nastejno... Taky si myslím, že o proti holkám co se snažejí rok a víc, je to krátká doba ,ale mě to už příjde jako věčnost...

dadak
17. mar 2011

@drobik1 to fakt< este stale nic< sak to je parada...ta to si vypijem na teba....kua, tak do soboty vydrzim...neboj, vyjde to...tak by som chcela s tebou tehulkovat...len mne mm pride az v polovici aprila...tak si pockam..inac tu bol uz teraz v pondelok, aj sme sa snazili...ale podla mna z toho nic nebude, bo nevidela som ziaden hlien...takze asi ani ziadna ovulka...hm...nevadi...ale aj praca slachti a bola fajn...hihi drz sa zatial a napis dalsie novinky...

drobik1
17. mar 2011

@dadak hm no vidis mi sme to skusili pocas plodnych dni asi 2x a neviem c to teda vyslo..no a tebe no treba len verit a ked nevyslo teraz tak neboj ked sa ti vrati manzel tak vsetko bude 🙂 no ja som si tiez neni uplne ista ci som.. 😉

elebe
17. mar 2011

@drobik1 ja ťa chápem,nedá sa tomu rozkázať,nemysli na to,jednoducho to nejde 😖 ty už doma aaspoň máš nejakú radosť,ale ja 😒 mám len psíka a drahého a tak len dúfam že je u mňa všetko v poriadku a som zdravá 😒 máme všetko,dokonca aj trošku viac,len to mimčo nám chýba,teda chceli by sme copatú princeznu,tak mi to stále drahý hovorí 🙂

elebe
17. mar 2011

@dandiela však to ,veľa ľudí mi povie: ale to je ešte krátko....no ale nech sa skúsia do mňa vžiť 😒 a fakt dávam klobúk dolu pred babami čo sa snažia roky a sú taaak optimistické,majú môj veľký obdiv 😲

elebe
17. mar 2011

@dandiela a keď sa ešte môžem opýtať,koľko máš rokov?

drobik1
17. mar 2011

@elebe no neboj ja viem ze mam uz dve deti ale chceme este tretie to bude asi take najvyziadanejsie.. 🙂 no a ty sa neboj setko bude vravim ja som pri druhom snazilkovala 2 roky a ked to najmenej chces vtedy to pridde 🙂

elebe
17. mar 2011

@drobik1 to mi hovorí každý,ale keď ja mám 30rokov a niekedy si myslím že som na prvé mimi stará a že mi uteká vlak 😒

drobik1
17. mar 2011

@elebe no ja mam tiez a preto ta chapem..viem ako ti je ja som to zazivala pri druhom ☹ a nie a nie otehotniet..az ked som to najmenej cakala a uz pomaly vzdavala vtedy sa to podarilo 🙂 neboj hlavne nato nemysli a vsetko bude priroda rozda kazdemu co si zasluzi..neboj drzim palce a hlavu hore 🙂 nadej umiera posledna 😉

dandiela
17. mar 2011

@elebe Taky je obdivuju.... znám holčinu co byla už 5x na umělym po tom co jim to 3roky nešlo... a jelikož jí už bylo 40 tak si to platí sami. Už v tom utopili moc moc peněz,ale pořád doufají v to, že se jim to povede... a to opravdu smekám klobouk. To jsou pak mé 4měsíce úplně malichernost... je mi 21let. Vdávala jsem se v 18ti 🙂

dadak
17. mar 2011

@drobik1 len u mna je problem s ovulkou, bo akosi necitim alebo nevidim ziadne hlieny...hm...a teplotu sa mi fakt merat nechce...no co, kym nie som tehotna, popratam si aspon cely dom...hihi...inac teraz pracujes< ci si doma...

dadak
17. mar 2011

babyyyyyyyyyyyyyyyy....uz chcem dve ciarkyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....vypocuje ma niekto< 😉

elebe
17. mar 2011

@dandiela jéééj,ty si len také kurátenko 😀 😀 😀 ja už mám 30,ale ja som v mladosti veľa cestovala a na bábo som ani nepomyslela,až teraz 😀 😀

elebe
17. mar 2011

@dadak sprav to ako ja....kúp si metlu,ide jar....budeme naháňať bociany 😀 😀 😀 😀 😀