2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka ahoj no viem ze mam dve deti a zdrve ale chceli by sme este tretie..tak uvidime 🙂
@dadak ahoj no mam sa fajn az na tie nervy..z mrchy.stale nic test som robila vcera ale bolo to skoro vraj..tak skusim v sobotu 🙂 ale inak vsetko je super..
@elebe no nemeram si teplotu lebo ja tomuto fakt nerozumiem a nikdy som to ani nerobila..len testy..tak uvidime v sobotu.. 🙂
@rakovcanka ahojky..no inak samame fajn len som nervozna trosku z tej mrchy stale neprisla..uvidime v sobotu 🙂 inak je vsetko v pohode a super len z deti uz som trosku pif 😎 ale inak sa da..a co ty ako?co nove?
@meduzka35 Neměřím, ale byla jsem tenhle měsíc na preventivce u doktorky a ta mi dělala ultrazvuk a řekla mi, že podle velikosti folikulu budu mít ovu do 2 dnů a já tam byla ve čtvrtek, takže ovu byla (i podle bolestí) v sobotu. Jinak pozoruju ovulaci podle bolesti v podbřišku a průhledného hlenu... A jsem právě docela zmatená, protože tenhle měsíc jsem měla akorát v sobotu bolest v podbřišku,ale hlen nebyl vůbec.... 😨
@drobik1 to fakt< este stale nic< sak to je parada...ta to si vypijem na teba....kua, tak do soboty vydrzim...neboj, vyjde to...tak by som chcela s tebou tehulkovat...len mne mm pride az v polovici aprila...tak si pockam..inac tu bol uz teraz v pondelok, aj sme sa snazili...ale podla mna z toho nic nebude, bo nevidela som ziaden hlien...takze asi ani ziadna ovulka...hm...nevadi...ale aj praca slachti a bola fajn...hihi drz sa zatial a napis dalsie novinky...
@drobik1 ja ťa chápem,nedá sa tomu rozkázať,nemysli na to,jednoducho to nejde 😖 ty už doma aaspoň máš nejakú radosť,ale ja 😒 mám len psíka a drahého a tak len dúfam že je u mňa všetko v poriadku a som zdravá 😒 máme všetko,dokonca aj trošku viac,len to mimčo nám chýba,teda chceli by sme copatú princeznu,tak mi to stále drahý hovorí 🙂
@elebe no ja mam tiez a preto ta chapem..viem ako ti je ja som to zazivala pri druhom ☹ a nie a nie otehotniet..az ked som to najmenej cakala a uz pomaly vzdavala vtedy sa to podarilo 🙂 neboj hlavne nato nemysli a vsetko bude priroda rozda kazdemu co si zasluzi..neboj drzim palce a hlavu hore 🙂 nadej umiera posledna 😉
@elebe Taky je obdivuju.... znám holčinu co byla už 5x na umělym po tom co jim to 3roky nešlo... a jelikož jí už bylo 40 tak si to platí sami. Už v tom utopili moc moc peněz,ale pořád doufají v to, že se jim to povede... a to opravdu smekám klobouk. To jsou pak mé 4měsíce úplně malichernost... je mi 21let. Vdávala jsem se v 18ti 🙂
babyyyyyyyyyyyyyyyy....uz chcem dve ciarkyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....vypocuje ma niekto< 😉

@dandiela no my máme v rodine posledné dve bábätká vianočné,tak možno sa pripojíme aj my k tradícií 😀 😀 to by bolo radosti doma 😀 😀