2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe Můžu se zeptat ,jak se jmenuješ křestním jménem? Nemám tě jak oslovovat 🙂 Poradila mi cukr za okno a snažit se a prý v březnu počneme. No tak snažíme se a cukr jsem nedala....tak snad to nebude taková překážka 😀 😀 😀 😎 Víš, on člověk hodně rychle dospěje ,když se o sebe a mladší sourozence musí starat ,když je sám ještě dítě a v 15ti odejde z "domova" . Prostě situace mě vykopla do světa hodně brzy, ale jak se říká něco zlí je vždy pro něco dobrý. Kdyby to nebylo , tak jak se stalo, tak bych nepoznala mého (dnes už) manžela a všechno by bylo úplně jinak.
@meduzka35 a ty měříš bazální teplotu? nebo si děláš ovu testy? U mě k ovulaci dojít muselo. Folikul se přeci jen tak neztratí a už vůbec né 18mm . A dokonce i břicho mě bolelo. Takže ovu byla, jen prostě výjmečně bez hlenu. U tebe to mohlo být taky tak, nebo doopravdy ovu nepřišla... zkus si na příští měsíc koupit ovu testy, ty ti napovědí více 🙂
@dandiela ale no tak neboj vsetko bude... 🙂 no ja som mala prve dieta akoze ani neviem ako..sa pritrafilo a hned na prvy krat.. 🙂 velmi som ani nic nevedela keby som nemala moju mamu tak neviem ako by som to s nou zvladla..a terz si to druhe uplne uzivam a je to o inom uz..som dospela a samostatna 😉 snazis sa 4 ci 5 mesiacov neboj vsetko chce svoj cas a hlavne nato nemysliet.. 🙂
@dandiela volám sa Eleonóra....a všetko zlé je na niečo dobré 😉 ja som môjho priateľa tiež spoznala za divných okolností....bola som úplne na dne,rozvádzala som sa,bez peňazí a tak som prijala podradnú robotu a bum,tam som sa s ním spoznala a vďaka nemu zase začalo svietiť slniečko 😀 😀 sme spolo 3roky a tak sme sa rozhodli pre bábo....on už jedného syna má a tak stráááášne túži po dcérke 😀 😀
@elebe No tak i když za trochu jiných, ale dost podobných okolností jsem se poznala já s mým manžou. Odešla jsem z domova - máma zadlužená alkoholička a já přespala u kamarádky. Večer mě vzala pro rozptýlení na disco... no a tam byl takovej sympaťák.... a bylo 🙂 nastěhovala sem se k němu a už se nepustila. Moc mi pomohl, podporoval mě i když jsem teprve studovala, následně mi platil soukromou školu atd. no a já jsem ta nejšťastnější na světě že ho mám...už 6 let 🙂
@dandiela no dievča ,mala si to ťažké.... 😲 ale vidíš máš svojho princa a teraz máš krásny život 😉 ja som to nemala až také ako ty,ale tiež si ma priateľ hneď nasťahoval k sebe,dal mi auto,všetko čo potrebujem mám,nepracujem,lebo sa mi nedarí nájsť,tak mi úplne na všetko dáva peniaze,natankuje mi raketku a už fičím 😀 😀 máme to zlatých chlapov 😉
ahojte, konečne doma z práce.... a naspäť až v pondelok 😀 😀
ozaj a čo píšete že DPO, to je deň po sexe?

@dadak hm no tak ja tomuto uz fakt nerozumiem vobec to neriesim nejaku ovu a neviem co..sexujem ked mam chut a hotovo.. 😀 😀 no a co z toho bude uvidime.. 🙂 no ja som este doma s malym na materskej az do decembra.. 🙂 a tie dve// si musis vypytat od niekoh ineho nie od nas..hihi 😀 😀