icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

drobik1
17. mar 2011

@dadak hm no tak ja tomuto uz fakt nerozumiem vobec to neriesim nejaku ovu a neviem co..sexujem ked mam chut a hotovo.. 😀 😀 no a co z toho bude uvidime.. 🙂 no ja som este doma s malym na materskej az do decembra.. 🙂 a tie dve// si musis vypytat od niekoh ineho nie od nas..hihi 😀 😀

drobik1
17. mar 2011

@dandiela neboj to mas este casu a casu 🙂 uzivaj si zivot a samotu..hi lebo uz ked bude babo nebude nic.. 🙂 ale nie pekne sa snaz a nemysli nato..drzim palce 🙂 🙂

dandiela
17. mar 2011

@elebe To víš 🙂 ale zase ve 40 už budu mít klid a pořád budu mladá 😝 😝 V mém okolí zná jednu "rekordmanku" té je stejně jako mě a už má 2 děti a tomu staršímu je 6 let 🙂

elebe
17. mar 2011

@dandiela fíha....no tak u nich museli hniezdiť bociany priamo na balkóne 😀 😀 nezáleží od veku,žáleží na tom ako sa na to žena cíti 😉

dandiela
17. mar 2011

@drobik1 Vím, že to myslíš dobře ,ale přesně tyhle poznámky o móóóři času nesnáším 😎 Ale díky za palečky...taky si je držím 😀 😝

meduzka35
17. mar 2011

@dandiela to sa stalo aj mne ☹ vedela som kedy mám dostať ovu a hlien nikde..tak to neviem čomu mám pripísať..keď som sa nejak nekontrolovala, hlien bol vždy..a keď som sa na neho pripravovala, tak neprišiel..to znamená, že neprišlo k ovulácií...

dandiela
17. mar 2011

@elebe Můžu se zeptat ,jak se jmenuješ křestním jménem? Nemám tě jak oslovovat 🙂 Poradila mi cukr za okno a snažit se a prý v březnu počneme. No tak snažíme se a cukr jsem nedala....tak snad to nebude taková překážka 😀 😀 😀 😎 Víš, on člověk hodně rychle dospěje ,když se o sebe a mladší sourozence musí starat ,když je sám ještě dítě a v 15ti odejde z "domova" . Prostě situace mě vykopla do světa hodně brzy, ale jak se říká něco zlí je vždy pro něco dobrý. Kdyby to nebylo , tak jak se stalo, tak bych nepoznala mého (dnes už) manžela a všechno by bylo úplně jinak.

drobik1
17. mar 2011

@dandiela no ja ta chapem ja uz som v tvojom veku mala skoro 2 rocnu dceru.. 🙂 jasne ked chces babo treba sa snazit a bojovat.. 🙂

dandiela
17. mar 2011

@meduzka35 a ty měříš bazální teplotu? nebo si děláš ovu testy? U mě k ovulaci dojít muselo. Folikul se přeci jen tak neztratí a už vůbec né 18mm . A dokonce i břicho mě bolelo. Takže ovu byla, jen prostě výjmečně bez hlenu. U tebe to mohlo být taky tak, nebo doopravdy ovu nepřišla... zkus si na příští měsíc koupit ovu testy, ty ti napovědí více 🙂

dandiela
17. mar 2011

@drobik1 Boje probíhají... aspoň, že tvorba je tak příjemná 😎 Tak vidíš, to jsem proti tobě vlastně žabař 😝

meduzka35
17. mar 2011

@dandiela ja ani si nemeriam a ani si nerobím ovu testy..ja si to odratávam a sledujem hlien..môže prísť k ovu aj bez hlienu?? to si musím naštudovať..

dandiela
17. mar 2011

@meduzka35 To nevím... takhle sběhlá v tom nejsem... ale na internetu určitě najdeš bližší info.

drobik1
17. mar 2011

@dandiela ale no tak neboj vsetko bude... 🙂 no ja som mala prve dieta akoze ani neviem ako..sa pritrafilo a hned na prvy krat.. 🙂 velmi som ani nic nevedela keby som nemala moju mamu tak neviem ako by som to s nou zvladla..a terz si to druhe uplne uzivam a je to o inom uz..som dospela a samostatna 😉 snazis sa 4 ci 5 mesiacov neboj vsetko chce svoj cas a hlavne nato nemysliet.. 🙂

dadak
17. mar 2011

@elebe a kde sa stretavame< myslim na tie bociany.... ideme lietat spolu< hihi

elebe
17. mar 2011

@dandiela volám sa Eleonóra....a všetko zlé je na niečo dobré 😉 ja som môjho priateľa tiež spoznala za divných okolností....bola som úplne na dne,rozvádzala som sa,bez peňazí a tak som prijala podradnú robotu a bum,tam som sa s ním spoznala a vďaka nemu zase začalo svietiť slniečko 😀 😀 sme spolo 3roky a tak sme sa rozhodli pre bábo....on už jedného syna má a tak stráááášne túži po dcérke 😀 😀

elebe
17. mar 2011

@dadak no takže....metlu máš? 😀 😀 tá je dôležitá 😀 😀 moja kamoška najprv bociany naháňala a potom si kúpila na ne vzduchovku,lebo už má 4deti 😀 😀

dandiela
17. mar 2011

@elebe No tak i když za trochu jiných, ale dost podobných okolností jsem se poznala já s mým manžou. Odešla jsem z domova - máma zadlužená alkoholička a já přespala u kamarádky. Večer mě vzala pro rozptýlení na disco... no a tam byl takovej sympaťák.... a bylo 🙂 nastěhovala sem se k němu a už se nepustila. Moc mi pomohl, podporoval mě i když jsem teprve studovala, následně mi platil soukromou školu atd. no a já jsem ta nejšťastnější na světě že ho mám...už 6 let 🙂

dadak
17. mar 2011

@elebe oki, metla pripravena....dve...co potrebujem dalej< myslis ze ked ma bocian alebo mm uvidi, s metlou v ruke, ta daco aj moze byt< hihi

elebe
17. mar 2011

@dandiela no dievča ,mala si to ťažké.... 😲 ale vidíš máš svojho princa a teraz máš krásny život 😉 ja som to nemala až také ako ty,ale tiež si ma priateľ hneď nasťahoval k sebe,dal mi auto,všetko čo potrebujem mám,nepracujem,lebo sa mi nedarí nájsť,tak mi úplne na všetko dáva peniaze,natankuje mi raketku a už fičím 😀 😀 máme to zlatých chlapov 😉

elebe
17. mar 2011

@dadak no drahému ju pre istotu neukazuj,lebo ti zdrhne 😀 😀 ajkeď ja toho môjho občas odháňamod seba z lopatou,on je taký 99kilový macko,lebo ma furt naháňa do postele 😀 😀 ajkeď teraz ho naháňam ja 😝

chaluha
17. mar 2011

@dandiela dobre,dobre mocc drziim palce a budem cakat na info o // 🙂 🙂

drobik1
17. mar 2011

@elebe hihi no to mas dobre ze len 99kg ja mam 110kg macika..a ten ked si na mna lahne no.. 🙂 🙂 koniec.. 😀 😀

elebe
17. mar 2011

@drobik1 😀 😀 😀 aj ty máš takého bucka.....a ja mám že 47kíl,tak sme zemiačik a palička 😀 😀 😀 ale už čoskoro budeme obidvaja zemiačiky 😀 😀

drobik1
17. mar 2011

@elebe no to sme na tom podobne ja mam 49kg tak si to vies predstavit.. 😀 😀 😀

elebe
17. mar 2011

@drobik1 jéj,aj ty si taký cíbik 😀 😀 mne ľudia hovoria,aká si chudá,čo neješ? mi to lezie na nervy 😠 😠 čoby som nejedla,ale som jednoducho chudá....a tak dúfam že keď budem mať mimi nejaké to kilečko na mne zostane 🙂

raza
17. mar 2011

ahojte, konečne doma z práce.... a naspäť až v pondelok 😀 😀
ozaj a čo píšete že DPO, to je deň po sexe?

elebe
17. mar 2011

@raza ahoj moja...tak si aspoň oddýchneš 🙂 ja som akurát vydrhla chladničku a mrazničku,no mám dosť 😖 DPO znamená deň po ovulácii 😉

raza
17. mar 2011

@elebe hi, môj muž má okolo 110 a každý sa ho pri stretnutí pýta, že či zasa pribral.... a ja vždy poviem, že to preto je taký veliký, lebo nak geniálne varím 😀 😀 čo je mimochodom, svätá pravda 😅

raza
17. mar 2011

@elebe aha, no, len škoda, že ja neviem, kedy mám ovu. 😠 normálne rozmýšlam, že zajtra pôjdem za svojou ženskou, nech mi zistí, kedy mám ovu, či už tým hormonálnym profilom, alebo tou folikulometriou, či ako sa to volá

elebe
17. mar 2011

@raza no toho môjho keď sa opýtaju že či pribral,tak furt povie že má zle vyžehlené oblečenie 😀 😀 a teplotu si si neskúšala merať,podľa toho by si mohla vedieť kedy máš ovu.... 😅