icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

katus193
19. mar 2011

tak to ma zaujima preco neni dobry femibion 😒 aj ja ho beriem,tiez mam dr znameho,nas rodinny lekar velmi dobry a on mi povedal ze femibion je dobry ,ze ho mam brat.Baby a neviete aky nazov moze mat ten alchimelkovy caj v nemcine,lebo tiez by som ho chcela,to kupim v lekarni?

tinika
19. mar 2011

@chaluha ja som dnes na radu kamosky skusila kustik koka koly a ver stal sa zazak aspon trosku 🙂
uvidime ako dalej ale vela toho pit nechcem

chaluha
19. mar 2011

@marosusuahoj, ja som nekombinovala,nemerala ziadnu teplotu..a podarilo sa mimo pl.dni,skoro pred ocakavanou mrskou..scim som vobec neratala..nehavali sme to volne plinut..drzim palceky a rychle// 🙂 dakujem drzime sa a dufam,ze bude vsetko ok 🙂 ,papa,ale bola som nedockava kazdy den a dufala,ze to vyslo 🙂

chaluha
19. mar 2011

@tinika to som si ja dala vcera okolo 18,30,lebo som az plakala,ako som chcela spat,ale pri malej sa nedalo ☹ ,tak som supla colu s citronom a vecer o 22h.ked mala zaspala,ja hned zanou..des zaludok poslucha ...a ty?? 🙂 pohar coly neublizi ..to mas ako jednu povolenu kavicku 🙂

tinika
19. mar 2011

@chaluha ja som dala par glgov ale zazrak sa stal 🙂) aj kavičku mozem? v 1 trimestri? ja som pri patovi davala ale uz neviem fakt či nie az neskor .)ale traz nejako ani chut nie je na kafe ) ale sa tesim uz ked bude 🙂 tato mi kupil na vianoce dolce gusto 🙂

chaluha
19. mar 2011

@tinika ahoj,kavicka mi moc nechuti,ale dnes som dala krabickovu ladovu a len sa zaprasilo ponej a ani som neni spava a ani zaludok netancuje ako vcera ..pri malinkej som pila kavicku kazdy den mam dovolenu len jednu,lebo mam vysoky tlak..a dala som si dva tri hlty,lebo som nemohla ist na velku..a tebe ako pomohla coca cola? 🙂 hm dolce gusto 😀 😉 hmmnam od kedy nefajcim,mi kavicka moc neberie,ale myslienka nato vsetko hmmm...musim odolavat dalej 😎 8-ale neva..len nech je vsetko ok..pekny vecer 🙂 a vsetkym snazilkam fajny vecer 🙂

tinika
19. mar 2011

@chaluha tak ja nefajčim tak ten problem nemam a ja mam skor nizky tlak takze kava vp ohode mne nezabera na unavu len ten pozitok 🙂 ak tak na bolest halvy aj to nie vzdy

chaluha
19. mar 2011

ja nefajcim od noveho roka,ale ak fajciar pozna tu chut ranajsej kavy a cigi. 😖 .na to sa zabudnut neda,no teraz je to tabu..v prvom tehu som mala nonstop bolehlavy a brala som lieky na tlak,teraz sa tlak zatial drzi,je az moc nizky,naco ja niesom zvyknuta ☹ ale hadam toto tehu bude oki a bude vsetko tak,ako ma byt..ako to zvladas pri drobcovi?spava niesi? 🙂

alenka_ela
19. mar 2011

@marosusu No presne aj mne to tak teraz vychadza, ze ja mam narodky 17.12. 🙂) a tento cyklus mam od 15.3. 🙂)) drzim palce aj tebe, mozno cez tyzden zajdek k dokimu a spytam sa 🙂)

alenka_ela
19. mar 2011

@katus193 Alchemilla xanthochlora- to je latinsky nazov, takto by ho mali rozpoznat vsetci lekarnici 🙂) u nas ho predavaju v lekarni, normalne za par supov ale dnes som si objedla z netu alchemiku sušenu 50g za 1,40 Eur, tak sa na to tesim, lebo teraz co mam su len sacky, no a to ktovie co je 🙂))

alenka_ela
19. mar 2011

@katus193 inak tie vase ,,stvorcata ´´ su svetove! 🙂

jutu07
20. mar 2011

@chaluha ahoj jak je už jsi zdravá? já dostala včera horečku,tak jsem se ju snažila srazit studenýma obkladama a povedlo se a teď se drží tak kolem 37. Doufám, že bude všechno v pořádku. Pořád ležím a piju čaj ať mě ta nemoc co nejdříve opustí. Já mám zase nízký tlak a to motání hlavy je šílené a celý den.

chirabell
20. mar 2011

@raza no vidis, o tom splne som to veru netusila, ale vyuzili sme aj tak...len co z toho, ked plodne dni boli par dni pred tym :D

meduzka35
20. mar 2011

@gloria9 aj ja sa pripájam, krásne si to užite s partnerom a držím palčeky 🙂

jutu07
20. mar 2011

@chaluha prosím tě ještě jsem se chtěla zeptat. Bolely mě teď prsa, ale nějak to přestává. Je to normální? někde jsem četla, že bolí celou dobu až třeba do konce I.trimestru.

chaluha
20. mar 2011

@jutu07 ahoj aj mna uz pomali prestavaju,to je normalne,telo si zvyka na prival hormonov 😖 😉 ,cize zaludok,prsia a unava by mali co chvila pominut a malo by nam byt dobre..zial niektore maminy to maju cele tehu.. ☹ mne uz pachy zmizmli..drzim palceky 🙂

rakovcanka
20. mar 2011

@drobik1 ahoj, tak ako dopadlo testovanie, ako sa mate? ja som sa testovala vcera ale mrchu mam dostat az v piatok takze asi skoro trosku ...

rakovcanka
20. mar 2011

@drobik1 ahoj, tak ako dopadlo testovanie, ako sa mate? ja som sa testovala vcera ale mrchu mam dostat az v piatok takze asi skoro trosku ...

chaluha
20. mar 2011

@jutu07 jej az teraz som nasla ,ze si mi pisala dve spravy ,uf teplota..mozes aj paralen ale len 500,neublizi ani tebe ,ani babenu..daj si pokar coli,to ti pomoze..aspon mne to zabralo,teraz to uz neni take ako prve tyzdne..drzim palceky a zelam skore uzdravenie..skus tu colu 😀 to by malo zabrat a pi pi pip pi,daj vedet ako ti je drzkajte sa

jutu07
20. mar 2011

@chaluha děkuju, trochu mě to děsí jsem zrovna ve fázi,kdy se má vytvářet srdíčko, tak se trochu bojím. Teplota klesla a mám už jen 36.5 a opět se mi vrátilo motání hlavy(to u mě trvá celý den). Nějak mě dnes bolí břicho, ale trochu jinak, snad je to roztahování dělohy. Prsa mám nafouklé,ale bolet přestávají (možná je to tím duphastonem). Hlavně myslet pozitivně, že vše bude v pořádku. Tak zatím děkuju

marosusu
20. mar 2011

@gloria9 taak to musite byt velmi stastny,.,.drzim vam prstiiky,,,.:D

chaluha
20. mar 2011

@jutu07 nedakuj,neni zaco..tak tak ,musis mysliet pozytivne,idem ulozit malu a hned sa zvezem prinej aj ja ..aspon hodinku 😀 ..neboj bude dobre..a aj ja berem duphaston 3xza den..hore hlavu 😉

bianus
20. mar 2011

Ahojte, som tu nová a chcem vedieť Váš názor... V stredu mám dostať menzes a včera /24 DC/ som mala hnedý výtok + taký ružový, ale len pár hodín a od vtedy nič...myslite, že som tehu? Pri prvom tehu som to takto mala, ale až na 30DC, aku máte skúsenosť?

solinkarka
20. mar 2011

@bianus a nevies kedy si mala asi ovu?

bianus
20. mar 2011

niekedy od 8 DC do 14 DC.

bianus
20. mar 2011

solinarka-ja mám teraz také nevyrazné hlieny....akurát viem kedy mám sucho..🙂

katus193
20. mar 2011

@alenka_ela dakujem za dopoved,inac to niesu stvorcata ale dvoje dvojcata pariky 😉

alenka_ela
20. mar 2011

@katus193 ja viem, preto som ich dala do uvodzoviek 🙂 vyzeraju ako stvorcata 🙂 su milene

gloria9
20. mar 2011

@meduzka35 jeeej dakujeme ano je to uzasne a velky sok ked zbadas 2 ciarky dufam ze vsetko bude v poriadku.

meduzka35
20. mar 2011

dnes by som mala mať ovu, ale žiaden lepkavý hlien ☹ len celý deň bolestí v podbrušku, nafúknuté bruško..tak teraz neviem.. 😕

katus193
20. mar 2011

@alenka_ela jaj prepac,len teraz som si to vsimla,ano su podareni ale aj riadna makacka s nimi 😀