icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

alenka_ela
20. mar 2011

ten magicky spln bol tuto noc 🙂) http://lobonya.wordpress.com/2011/03/18/energet...
Tak co dievcence, mojkali sme sa? 🙂

chirabell
20. mar 2011

@meduzka35 meduzka, no ja mam lepkavy, resp tahavy hlien tak 2 dni pred ovu, s tym, ze cim blizsie ovu tym je ho viac. V den ovu je uz len taky lepkavy ale je ho menej a hned po ovu ustupuje. Ako si na tom bola tak 1-2 dni pred ovu? mozno v den ovu uz nemas taky "plodny" hlien, len prebehne ovu...kazda to mame ine, aj ked sa predpoklada, ze by malo byt podobne, nemusi to tak byt.

meduzka35
20. mar 2011

@chirabell veď to je divné, že ani minulý mesiac som ho nespozorovala ☹ podľa poslednej mrchy 7.03. by som mala mať dnes ovu..bolí ma brucho ako pri mrche 😅 1-2 dni pred tiež žiaden hlien..možno slabý pocit mokra..ja už fakt neviem ☹

marosusu
20. mar 2011

@alenka_ela aaaale nie,.,.,.nemala som s kyym,.,.,.mm stale v praci,..,.uz nech je doma,.,.,.a spl si urobim vtedy,.,. 😝 😝 😀 😀

raza
20. mar 2011

@alenka_ela áno, ja sa ospravedlňujem, aj my sme sa s mužom smiali, veď ja som mu tiež tvrdila piatok! potom sme v sobotu pozerali správy a tam to dávali... tak sme sa zasmiali a večer bola romantika 😀

solinkarka
20. mar 2011

@meduzka35 inak to iste mam presne aj ja 😒 uz dva dni ma boli brucho ako na krami som v case ovu ale hlien ziadny ☹

raza
20. mar 2011

@chirabell to, že neboli zrovna plodné dni, vôbec nevadí, ani u mňa, ale hlavne, že sme si to užili 😉
okrem toho, čo ty vieš, už viac krát sa stalo, že žena otehotnela aj mimo plodných dní 🙂

meduzka35
20. mar 2011

@solinkarka teraz som si vyhladala na nete, že žena môže ovulovať, ale u každej je to iné 🙂 niekto má viac hlienu a niekto ho ani nespozoruje 😅 ako to je možno u nás 😠 tým sa aspoň chlácholím..dúfam, že to bude tak.. 😉 a inak neskúšala si nahmatať krčok maternice? aj tak sa dá zistiť, či ovulujeme..ak hej, tak je krčok prechodný, mäkký..ak neovulujeme, tak je krčok neprechodný tuhý.. 🙂 a ešte to môžeš zistiť, tak že si zavedieš prst a nahmatáš krčok a pozrieš, akú ma hlien konzistenciu..mne sa tam ten hlien trochu objavil..taký ten veječný bielok 🙂 ale bolo ho veeelmi málo 😢 tak snáď sa to podarí, lebo na tom usilovne dnes pracujeme 🙂 🙂 🙂

solinkarka
20. mar 2011

@meduzka35 no ale ide o to ze pred kyretom som mala hlien kraasny ale teraz posledne dva mesiace vobec nic 😠 a ten krcok som uz skusala ale akosi to tam nemozem najst 😀 no my tiez nieco poriesime 🙂 uvidime co z toho bude

alenka_ela
20. mar 2011

@marosusu joj, no neva, tvoj spln pride s manzelom 🙂

meduzka35
20. mar 2011

@solinkarka držím silno palčeky 🙂 🙂 🙂 dnes aj zajtra..kedže máme rovnako ovu..kedy si mala naposledy mrchu? nech viem, či som si to dobre odrátala.. 😀 koľko sa už snažilkujete??

alenka_ela
20. mar 2011

@raza no tak to je super! my sme boli vcera nahodou, lebo mi presne skoncila ms, pocas superstar sme si dali bacardi drink, no a potom..asi 10 dni sme spolu neboli, tak to bolo omnoho vasnivejsie a rano mi segra vola, ze vcera bol superspln, ci sme sa lubili 🙂 tak na ten superspln som zvedava 🙂

alenka_ela
20. mar 2011

@solinkarka ja som si myslela, ze ty uz si znovu tehu....tak sa mi zdalo

solinkarka
20. mar 2011

@meduzka35 no ja som mala poslednu mrchu 6.3. 😉

solinkarka
20. mar 2011

@alenka_ela nie nie som zatial 😉

sarias
21. mar 2011

marosusu to ano stale budes nato mysliet, aj ja myslim..ci nie som nahodou v tom opat 😀 ale viem ake su priznaky aj ked zevraj nie kazde tehu u tej istej zeny je rovnake takze tiez mozem byt este prekvapena 😉

sarias
21. mar 2011

@marosusu mne meskala mrska minule 2 tyzdne, ale kedze kojim je to v norme...ale teraz budem zase nervozna ze co a ako.... 😝

sarias
21. mar 2011

@drobik1 haaalo ako sme tehu???? 😀

marosusu
21. mar 2011

@sarias jooj tak neznervooznuj saa,.,.,.,.tes sa vonku tak kraasne,.,.,.ja si pockam na manzelika este 7 dni,.,.akurat vychadza 14 DC tak dufam ze teraz to uz daame,.,.,.:D 😀 😀 😀 😝

janielik87
21. mar 2011

Ahoj baby 🙂 Zelam pekny slnecny den 🙂 Ako sa mame? Co je nove? Ja som nervozna z mojho cyklu...este sa nesnazime a som 42DC bez mrchy...:/ Bojim sa, aby neskor neboli problemy so snazilkovanim. Naposledy som mala MS 8.2. :/

saska697
21. mar 2011

@janielik87
A to mas takto stale? A nemohlo sa nahodou stat nieco?🙂 lebo vacsinou kdo sa nesnazi tak skor otehotnie ako ten co sa upenlivo snazi.....

sarias
21. mar 2011

@marosusu ano je kraaasne, pozitivnu naladu mam...keby som nedojcila vedela by som kedy mam ocakavat mrsku a kedy si mozem urobit testik, ale takto budem cakat este dalsie 2 tyzdne jaaaaj ale tak nevadi, ja som sastna ze malu este kojim aj ked nemam uz toho mliecka vela...a tak manezlik pride, mas to uz vyratane a sups 😀 my sme mali sex teraz 3 krat do tyzdna v ktorom by som mala byt plodna tak uvidime....aj hlien bol 🙂

sarias
21. mar 2011

@janielik87 tak mavas dlhy cyklus pravidelne? myslim ze normalny cyklus je v rozmedzi 24-35 dni, ale ak sa este nesnazite tak este nie je co riesit....

janielik87
21. mar 2011

@saska697 🙂 No my sa chystame snazit az v novom byvani (co bude dufam uz koncom aprila) 🙂 Stat sa moze vzdy nieco, ved idem testnut zajtra rano, ak mrcha nedojde. A moj cyklus je taky...no nie prave naj ...:-/ Minule dva som mala "pravidelne" na 36-37DC... a predtym som vzdy mala okolo 31-32 dnovy cyklus uz viac rokov. Tak neviem. Ked som mala prvy raz 37 (bola som zhodou okolnosti u lekarky) a povedala, ze som mala preto tak dlhy, ze mi praskla cysticka...ale ze som ok...a uz by sa to nemalo opakovat. Vies, nechcem byt hypochonder...ale zas chcem byt zdrava, kedze planujeme rodinku.

janielik87
21. mar 2011

@sarias este sa sice nesnazime, ale uz uz to bude, cize chcem byt v poriadku 🙂 preto papam aj kyselinu listovu a snazim sa pripravovat na snazilkovanie (ktore dufam zacne uz koncom aprila)

saska697
21. mar 2011

@janielik87 Neboj nie si sama kto ma taky cyklus ja mam momentalne posledne mesiace 39DC a este na 16 den dostanem ako keby dalsiu mrsku,ale bola som u doktora a vraj je to moj stred cyklu. Tak to uz bude coskoro ved je pomalicky koniec marca🙂. Takze pomalicky buduca snazilka🙂))

janielik87
21. mar 2011

@saska697 No ved uz sa to blizi 🙂 A to, ze vies kedy mas ovulku mas fajn 🙂 Ja ju niekedy akoby aj citim, a niekedy ani neviem ci bola. Uz sa toho snazilkovania neviem dockat 🙂 Mozno aj preto moje telo takto strajkuje.

sarias
21. mar 2011

@janielik87 kyselina listova je dobra vec, ja som ju sice nebrala ked som otehotnela ale neskor ano...a preco sa nesnazite uz teraz ??? 😉 ja mavam takyto cyklus 43 DC kedze kojim , predtym som mavala 32 DC. Takze sme natom rovnako kedze tie plodne dni sa nam nedaju nejak vyratat ale otehotniet sa da aj tak 😀

saska697
21. mar 2011

@janielik87 Dufam,ze je to ovulka🙂). Lebo do teraz som to brala ze mam menstruaciu 2x do mesiaca a nesnazili sme sa vtedy. Takze rok co ideme na plno a nic...:(. Ale doktor nam dal este pol roka casu tak som zvedava🙂). Mne zacala strajkovat po dobrati antiky vrrr:((. Xi a konecne je tu aj taka mladucka buduca snazilka🙂)). Fuuu a kyselinky co som uz pojedla ani nehovorim🙂))

marosusu
21. mar 2011

@sarias joooj ta som rada ze si pozitivne naladenaaaa,.,.,.,.a cakat sa musi vzdy takze ti do toho aspon svieti slniecko jak vonku tak aj doma,.,.,.ktore kojis,.,.,. 😀 😀 😀 😉