2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@meduzka35 meduzka, no ja mam lepkavy, resp tahavy hlien tak 2 dni pred ovu, s tym, ze cim blizsie ovu tym je ho viac. V den ovu je uz len taky lepkavy ale je ho menej a hned po ovu ustupuje. Ako si na tom bola tak 1-2 dni pred ovu? mozno v den ovu uz nemas taky "plodny" hlien, len prebehne ovu...kazda to mame ine, aj ked sa predpoklada, ze by malo byt podobne, nemusi to tak byt.
@alenka_ela aaaale nie,.,.,.nemala som s kyym,.,.,.mm stale v praci,..,.uz nech je doma,.,.,.a spl si urobim vtedy,.,. 😝 😝 😀 😀
@alenka_ela áno, ja sa ospravedlňujem, aj my sme sa s mužom smiali, veď ja som mu tiež tvrdila piatok! potom sme v sobotu pozerali správy a tam to dávali... tak sme sa zasmiali a večer bola romantika 😀
@meduzka35 inak to iste mam presne aj ja 😒 uz dva dni ma boli brucho ako na krami som v case ovu ale hlien ziadny ☹
@solinkarka teraz som si vyhladala na nete, že žena môže ovulovať, ale u každej je to iné 🙂 niekto má viac hlienu a niekto ho ani nespozoruje 😅 ako to je možno u nás 😠 tým sa aspoň chlácholím..dúfam, že to bude tak.. 😉 a inak neskúšala si nahmatať krčok maternice? aj tak sa dá zistiť, či ovulujeme..ak hej, tak je krčok prechodný, mäkký..ak neovulujeme, tak je krčok neprechodný tuhý.. 🙂 a ešte to môžeš zistiť, tak že si zavedieš prst a nahmatáš krčok a pozrieš, akú ma hlien konzistenciu..mne sa tam ten hlien trochu objavil..taký ten veječný bielok 🙂 ale bolo ho veeelmi málo 😢 tak snáď sa to podarí, lebo na tom usilovne dnes pracujeme 🙂 🙂 🙂
@meduzka35 no ale ide o to ze pred kyretom som mala hlien kraasny ale teraz posledne dva mesiace vobec nic 😠 a ten krcok som uz skusala ale akosi to tam nemozem najst 😀 no my tiez nieco poriesime 🙂 uvidime co z toho bude
@marosusu joj, no neva, tvoj spln pride s manzelom 🙂
@solinkarka držím silno palčeky 🙂 🙂 🙂 dnes aj zajtra..kedže máme rovnako ovu..kedy si mala naposledy mrchu? nech viem, či som si to dobre odrátala.. 😀 koľko sa už snažilkujete??
@raza no tak to je super! my sme boli vcera nahodou, lebo mi presne skoncila ms, pocas superstar sme si dali bacardi drink, no a potom..asi 10 dni sme spolu neboli, tak to bolo omnoho vasnivejsie a rano mi segra vola, ze vcera bol superspln, ci sme sa lubili 🙂 tak na ten superspln som zvedava 🙂
@solinkarka ja som si myslela, ze ty uz si znovu tehu....tak sa mi zdalo
@meduzka35 no ja som mala poslednu mrchu 6.3. 😉
@alenka_ela nie nie som zatial 😉
marosusu to ano stale budes nato mysliet, aj ja myslim..ci nie som nahodou v tom opat 😀 ale viem ake su priznaky aj ked zevraj nie kazde tehu u tej istej zeny je rovnake takze tiez mozem byt este prekvapena 😉
Ahoj baby 🙂 Zelam pekny slnecny den 🙂 Ako sa mame? Co je nove? Ja som nervozna z mojho cyklu...este sa nesnazime a som 42DC bez mrchy...:/ Bojim sa, aby neskor neboli problemy so snazilkovanim. Naposledy som mala MS 8.2. :/
@janielik87
A to mas takto stale? A nemohlo sa nahodou stat nieco?🙂 lebo vacsinou kdo sa nesnazi tak skor otehotnie ako ten co sa upenlivo snazi.....
@marosusu ano je kraaasne, pozitivnu naladu mam...keby som nedojcila vedela by som kedy mam ocakavat mrsku a kedy si mozem urobit testik, ale takto budem cakat este dalsie 2 tyzdne jaaaaj ale tak nevadi, ja som sastna ze malu este kojim aj ked nemam uz toho mliecka vela...a tak manezlik pride, mas to uz vyratane a sups 😀 my sme mali sex teraz 3 krat do tyzdna v ktorom by som mala byt plodna tak uvidime....aj hlien bol 🙂
@janielik87 tak mavas dlhy cyklus pravidelne? myslim ze normalny cyklus je v rozmedzi 24-35 dni, ale ak sa este nesnazite tak este nie je co riesit....
@saska697 🙂 No my sa chystame snazit az v novom byvani (co bude dufam uz koncom aprila) 🙂 Stat sa moze vzdy nieco, ved idem testnut zajtra rano, ak mrcha nedojde. A moj cyklus je taky...no nie prave naj ...:-/ Minule dva som mala "pravidelne" na 36-37DC... a predtym som vzdy mala okolo 31-32 dnovy cyklus uz viac rokov. Tak neviem. Ked som mala prvy raz 37 (bola som zhodou okolnosti u lekarky) a povedala, ze som mala preto tak dlhy, ze mi praskla cysticka...ale ze som ok...a uz by sa to nemalo opakovat. Vies, nechcem byt hypochonder...ale zas chcem byt zdrava, kedze planujeme rodinku.
@sarias este sa sice nesnazime, ale uz uz to bude, cize chcem byt v poriadku 🙂 preto papam aj kyselinu listovu a snazim sa pripravovat na snazilkovanie (ktore dufam zacne uz koncom aprila)
@janielik87 Neboj nie si sama kto ma taky cyklus ja mam momentalne posledne mesiace 39DC a este na 16 den dostanem ako keby dalsiu mrsku,ale bola som u doktora a vraj je to moj stred cyklu. Tak to uz bude coskoro ved je pomalicky koniec marca🙂. Takze pomalicky buduca snazilka🙂))
@saska697 No ved uz sa to blizi 🙂 A to, ze vies kedy mas ovulku mas fajn 🙂 Ja ju niekedy akoby aj citim, a niekedy ani neviem ci bola. Uz sa toho snazilkovania neviem dockat 🙂 Mozno aj preto moje telo takto strajkuje.
@janielik87 kyselina listova je dobra vec, ja som ju sice nebrala ked som otehotnela ale neskor ano...a preco sa nesnazite uz teraz ??? 😉 ja mavam takyto cyklus 43 DC kedze kojim , predtym som mavala 32 DC. Takze sme natom rovnako kedze tie plodne dni sa nam nedaju nejak vyratat ale otehotniet sa da aj tak 😀
@janielik87 Dufam,ze je to ovulka🙂). Lebo do teraz som to brala ze mam menstruaciu 2x do mesiaca a nesnazili sme sa vtedy. Takze rok co ideme na plno a nic...:(. Ale doktor nam dal este pol roka casu tak som zvedava🙂). Mne zacala strajkovat po dobrati antiky vrrr:((. Xi a konecne je tu aj taka mladucka buduca snazilka🙂)). Fuuu a kyselinky co som uz pojedla ani nehovorim🙂))

ten magicky spln bol tuto noc 🙂) http://lobonya.wordpress.com/2011/03/18/energet...
Tak co dievcence, mojkali sme sa? 🙂