2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@janielik87 aha chapem, bytova situacia, manzelik je mozno az moc zodpovedny, aj ked niekde jej neni dost 🙂 s mojimanzelikom sme pouzivali kondom len obcas, ked chcel dhsie vydrzat 😀 inak si ho pekne vzdy vytiahol...ale ked to zacal davat do mna uz sme cakali ale skor sme to neriesili, boli sme na lyzovacke, tam sa pilo, bavilo, lyzovalo....na silviho taktiez takze sme si to patricne uzivalia vobec som neplanovala plodne a neplodne dni a zadarilo sa hned 😀
@sarias No tak ten moj je vzor zodpovednosti 🙂 Niekedy ma to dokaze aj nastvat, ked mu poviem, ze ved ani plodne dni nemam a ty stale tak riesis ten kondom...aaaaaa....niekedy strasne na nervy. 🙂 Ja mam rada taky nahodily zivot...a teraz uz fakt nie je co riesit...sme svoji, chceme byt navzdy spolu, chceme rodinku, mame vybraty byt...ale on je asi pesimista (aj ked tvrdi opak), lebo stale len na to mysli, co by sa mohlo dokaslat :-/ vrrr 🙂
Ahoj holky, můžu se přidat? Sem nová. Myslela jsem si, že výroba druhého miminka bude snadnější, ale asi sem se šíleně mýlila!!! Ach jo. Už mám zase zpoždění, na testu nic, břicho bolí jako bych to měla každou vteřinu dostat, chvílema je mi zle od žaludku a už víc jak týden sem hrozně ospalá ( vstáváme v šest ráno a už v poledne lezu po čtyřech, jak se mi chce šíleně spát. A to spíme celou noc). Tak já fakt nevím. To je tak akorát na odstřel.
@janielik87 preco co by sa mohlo dokaslat?? hmm...to ti verim ze ta to niekedy stve, ste manzelia, sex bez kondomu by mal byt tak normalny pre vas..ale ked sa tak bojiiii....je to na druhej strane dost zodpovedne, poznam par kde spolu spali po mesiaci a bol z toho krasny chlacek, potom sa rozisli a teraz aju krasnu dcerku... 😝 niekedy nie je co riesit 😀 😀 😀
@hanysek.hanysek ahoj a ake velke mas prve dietatko? aj ja sa snazim o druhe tak sme v tom rovako 😅 ako dlho sa uz snazite??? my sme sa zacali tento mesiac tak uvidim ale kedze kojim tak mam posuuty cyklus o dva tyzden neskor...takze trosku som nervozna kedy vobec mam plodne dni, ale nejak extrra sa na ne nesustredim...pri prvom babu sa mi osvedcilo nemysliet nato a uzivat si 😀
@sarias O prvního syna jsme se snažili dva roky. Syn měl minulý týden 1rok. A o další mimi se snažíme od doby, co jsem mohla "mít sex" takže jsme sexovali bez ochrany snad od třech měsíců co byl syn na světě.
@sarias nuz to len ja som si myslela, ze prestane byt taky ustrachany z toho celeho, ked budeme svoji 🙂 potom som zistila, ze to, ked mu poviem, ze babo sa nenarodi zo dna na den mu nepomoze...🙂 tak som cakala, ze bytom to vyjde...ale on, ze sa moze stat vselico, ze este tam nebyvame...(i ked moj vlastny oco nam ohodnocoval byt...videl ludi, co nam ho predavaju...su fakt seriozni...atd...) ale tak chlapovi nerozkazes!!! 🙂 A najviac ma dojima jeho vyrok : "Ked budeme byvat vo vlastnom, mozeme sa zacat snazit. Teda ak TY budes chciet!!!!" 😀 No nezabi ho potom!
@sarias Ahoj sestrička, ako sa máš?? Aký bol víkendík???? Moc sa tu nehlásim, lebo mrška ešte stále trvá....
@hanysek.hanysek fiha tak budeme sa snazit spolu, nam to vyslo rychlo a le kedze kojim tak neviem...este maleho kojis?
@sarias kojit, když má malý rok? Co prosím? Tak to ani náhodou. Nedokážu si to ani představit, že bych malého kojila, když je mu rok. Kojila sem 3týdny a opravdu si to nedokážu představit.
@janielik87 no vyzera to ze jemu sa do toho nejak extra nechce...kolko ma rokov??? Si jeho manzelka, mala by to byt samozrejmost chciet rodinku avsetkoa niekedy naozaj taka spontannost vo vztahu je mnohokrat uspechom 😀 ..ale tak viem ze ty s tym zatial neurobis nic a chlapis a vseobecne neradi nutia do cohokolvek, takze do dietata uz vobec nie...mozno by bolo vhodne s nejakym casovym odstupom o tom spolu hovorit... 😀
@veronika002 ahoj sestricka, ale ved mozes sem prispievat chybas mi tu 😉 mrska odidem ...a potom to bude veselsie 🙂 vikendik bol velmi fajn, este sme si dali jeden pekny sexik tak uvidime co bude dalej...ale ked mam malicku tak ta mi zabera tolko casu ze nemam cas moc premyslat kedy nastupuju priznaky a tak takze uvidime.... 😝
@hanysek.hanysek niektore zeny koja aj 2 roky... 😀 😀 😀
@sarias Tak to bych tady nedala. Hrozná představa.
@hanysek.hanysek 😀 ked zena ma je dobre ked koji,ale ja uz mam menej mlieka tak neviem kolko to vydrzi.... 😝
@sarias Je to každého věc, já si to nedokážu představit. A kdybych i kojit mohla, tak bych stejně tak dlouho nekojila. Nedokážu si představit, že by mělo dítě zuby a já kojila. Ale každý má jiný názor.
@sarias Ale on babo chce, v tom nie je problem...teda nemyslim, ze by nechcel. On uz po pol roku chodenia s tym nemal problem. Ma 25. Viem, ze ho chce...ale mas pravdu, zneistuje ma tento jeho postoj. :( Sme spolu skoro 5 rokov, pol roka manzelia, cize tam by problem nebol...Jeho sestra (v mojom veku) ma deti uz 2 a on je krstny otec...a to vidim, ako ich ma rad. Najhorsie je, ze ja jej potom svojim sposobom (nie v zlom) tie deti aj zavidim.
baby dakujem vam vsetkym,ktore ste mi drzali palce..aj tak nam to nevyslo a viete si predstavit aku mam naladu?? 😠 dnes prisla rano mrcha.. ☹ ale nevzdavam sa a budem bojovat dalej.. 🙂 este raz vam dakujem 🙂
@janielik87 To dufam aj ja🙂) a ze sa nam podari vymienat si skusenosti s tehulkovania🙂)
@hanysek.hanysek podla mna je kojenie jeden z najkrajsich zazitkov, nechapem ako niekto moze mat na to nervy, co by ine zeny dali za to, keby mali mlieko pre svoje deticky....
Myslím, že kojení není nejkrásnější zážitek- někdo nemá mléko, proto nemůže kojit, někdo má špatné bradavky, proto je problém v kojení. Já kojila 3týdny, neměla jsem mléko, měla jsem špatné bradavky. Proto říkám, nyní, když má syn jeden rok a má už zoubky, že si nedokážu představit, že bych ho ještě teď kojila. To je jen můj názor z mého pohledu.
@alenka_ela tiez mam taky nazor ze mamicka by mala kojit pokial to ide,.,.mam kamosku ktorej sa po porode neurobilo mliecko hned pri prvom babatku kolko sa vyplakala ze nemoze kojit,.,.,.a pri druhom mliecko mala bolla strasne stastne a meleho bubina kojila dva rocky,.,,.:D
@marosusu moja sestra tiež kojila svoje druhé dieťa vyše dvoch rokov.. kojiť čo najdlhšie je podla mňa fajn, je aj vela štúdií o tom, ako si deti vytvoria špecifický vzťah k matke, keď ich kojí a určit je to pravda. ale samozrejme, že keď to nejde z rôznych príčin, tak žena nekojí.. no určite sa podla mňa treba snažiť tak dlho, ako sa dá. 😉
7 dní, to už nejako vydržíš, neboj 😉
@hanysek.hanysek preco hrozna ved to robis pre zdravie svojho dietata ked mas mliecko a da sa to ze babo neni moc hyperaktivne tak robi zena len dobre...myslim ze 2 roky je max.strop a potom uz by trebalo odstavit..

@sarias @sarias 🙂 Lebo este nie sme prestahovani a to je hlavna podmienka mojho manzilka...Zatial si dava "prsiplast" a je az prizodpovedny... 😝 Aj ma tym dakedy stve...ale co narobim 🙂 No bytik uz mame vybraty, rezervovany a hypo nam schvalili...tak uz len vsetko poriesit a stahovat 🙂 No 31-32 dnovy cyklus mi vyhovoval 🙂 To som mala lahke vediet, ze kedy dojde...cca v ten isty datum som kazdy mesiac vedela, ze davaj pozor na nehody 🙂
@saska697 🙂 no ved prave preto sa bojim, ze citam, ze s tym otehotnenim to nie je take jednoduche :( Aj ked vyrok mojej vtipnej mamy nikdy nezabudnem : "Ak si po mne, tak bude stacit, ked popri tebe preletia trenirky😀 😀 " No neviem neviem... Ved uvidime. Dufam, ze sa obe budeme tesit babu uz coskoro 🙂 Aj ked sa najprv asi musim zacat snazit 😝