icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

marosusu
21. mar 2011

@raza saak musim nejak,..xi,.,.,.co neurobim,,som sa rozhodla zacat merat aj BT taak mmt studujem tieto veci,.,.dost zaujimave to je,,.aspon si trosku zamestam hlavu xi,.,. 😀 ,.,.a ty co ako..,,.v akom si stadiu cakania,.,. 😝

sarias
21. mar 2011

@hanysek.hanysek ano s tym s tebou suhlaim, tiez by som uvazovala apokial by ma kusala tak by som prestala...zase si nedam rozhryst bradavky, ale ked je dieta kludne taks a to da....kedy mas ovulku?

sarias
21. mar 2011

@janielik87 uplne ta chapem, ja som to iste citila ked som chodila s manzelom a jeho sestra uz dve deticky...taaaak som velmi chcela aj ja tak sme sa poponahlali...a ty si od neho starsia ked pises ze sestra v tvojom veku uz ma deti..neboj, malo by vsetko prist,moj manzel mal 31 ked som otehotnela...a citil sa uplne zrely, este mi hovoril stale ze keby sme boli spolu skor tak by sme mali uz 4 😀 😀 😀

hanysek.hanysek
21. mar 2011

@sarias Já mluvím jen ze skutečnosti, že já sem kojila 3týdny, neměla mléko a navíc nám kojení nějak nešlo a trápila sem se já i malý, že neuměl pít a já neměla mléko, navíc špatné bradavky. Tak říkám, že si nedokážu představit, když vidím svého ročního syna, že bych ho měla kojit. Když už papá chleba, párky, knedlík a tak :o)

chaluha
21. mar 2011

@drobik1 fnuk tak rychlo domrskuj asup dalej ..nebud smutna,tento mesiac to vide!!!!

janielik87
21. mar 2011

@sarias nie, ja som mladsia 🙂 Mam 23 🙂 Ved mala by som to mat v profile. Ale svagrina nesla na VS. 🙂 Cize stiha. A deti ma malinke. Jedno rocne a druhe 3 mesacne.

sarias
21. mar 2011

@hanysek.hanysek 😀 😀 😀

sarias
21. mar 2011

@janielik87 ja mam tiez VS potom som este nieco porobila takze ten vek sa predlzuje....mas este cas tak v klude postupne sa do toho pustite, ste mladi nemal by byt ziaden problem... 🙂

drobik1
22. mar 2011

@chaluha ahoj noo ze dakujem je to uz lepsie,aj ked boli to stale ☹ jasne ze sa pokusime to sa neboj a budeme bojovat 🙂 🙂

drobik1
22. mar 2011

@marosusu hm dakujem uz sa mam lepsie..aj ked este to nie je to prave,ale nevzdavam sa a budem bojovat dalej 🙂 dufam ze do konca roka to vyjde 😀 😀

elebe
22. mar 2011

@drobik1 ahoj moja,čítam,čítam....že si dostala mrchu ☹ ☹ no ja som na tom blbo,ovu nikde a tak tento mesiac asi nič nebude ☹ ☹ ale dnes som zbadala že mám bledohnedý ťahavý výtok,žeby už prišla? 😲 som z toho na nervy 😖 😖

drobik1
22. mar 2011

@elebe ahoj no hej vcera po 2 tyzdnoch som uz bola na hlavu z toho 😒 😒 ale nevadi prejde a skusime uvidime 🙂 no to ti teda nezavidim..ale tak uvidis co bude 🙂

dandiela
22. mar 2011

ahoj a dobré ráno, tak už si chřipajzna našla i mě.... ☹ K tomu mi nastydl močák, takže pokaždý když jdu na hajzlík tak trpím. Takže myslím, že tenhle měsíc z toho nic nebude, pochybuju že i kdybych byla těhu, tak že tenhle stav by to ustálo... No nic, takže jdu dneska z práce dřív abych se vyležela a snad se mě to brzy pustí...

elebe
22. mar 2011

@drobik1 hold dievča,sme čudné 😖 😖 ja si dnes spravím ovu test a uvidím čo sa tam vyčaruje....a skúšala som si nahmateť krčok a mám ho dosť nízko a taký mäkký,čo to znamená? 😕 😕

veronika002
22. mar 2011

@sarias veď môžem, ale nemám sa ako zapojiť do debaty :o)) Keď som teraz ešte ô mimo provoz" :o)))) No ja už by som tiež chcela aby mi moje malinké vytúžené dieťa zaberalo celý dník :o))) Ja to tento mesiac idem brať len tak športovo... Žiadne kontrolovanie a ani nič podobné...

elebe
22. mar 2011

@dandiela moja kamoška bola presne tak isto ako ty....prechladla a mala chrípku a aj močovod ju chytil a bábo sa už v dnešnej dobe hýbe v mamčinom brušku 😀 😀 takže pozor na lieky,aké si dáš... 😉

dandiela
22. mar 2011

@elebe No právě, že se snažím trošku kontrolovat co beru za prášky , takže akorát cucám pastilky a jím brusinky na ten močák... ale že by to moc pomáhalo říct nemůžu....

elebe
22. mar 2011

@dandiela skoč do lekárne a vypýtaj si NUROFEN pre deti.....má jahodovú príchuť a dávkuje sa striekačkou....je to také ako sirup.....to mi poradila tá kamoška,že keď náhodou budem chorá tak to mám brať. a už to mám odskúšané a zaberá to.... 😉 😉

dandiela
22. mar 2011

@elebe Tak to se určitě zeptám.... na druhou stranu si říkám, že jestli těhu nejsem, tak zbytečně plaším.... Víš?

elebe
22. mar 2011

@dandiela ale nikdy nevieš....a nurofen pre deti je fakt dobrý a zaberá okamžite....teda mne zabral. a potom ak náhodou budeš tehu,tak sa nemusíš stresovať,že si sa napchávala liekmi 😀 😀 ja to tak riešim 😀 😀

dandiela
22. mar 2011

@elebe Máš pravdu...lepší to řešit zbytečně než pak něco pokazit... Do lékárny vyrážím až půjdu z práce , tak si to tam určitě koupím. A pak jsem si vzala na dva dny volno v práci abych mohla aspoň to nejhorší vyležet. Protože je mi fakt hrozně... hlava bolí, krk bolí, mám afty v celý puse...do toho ten močák.... Jsem minulý týden říkala, že nechápu že jsou všichni nemocný a já se tomu úspěšně vyhýbám ..no a očividně jsem to zakřikla....

sarias
22. mar 2011

@veronika002 len tak spontanne to ber, aj ked pojdes na wc tak sa kukni na hlien ale nijax extra sa seba nevsimaj a budes kludnejsia, usmievavejsia, prijemnejsia....budes sice nato mysliet ale tak "light" co ti moze velmi pomoct 🙂

sarias
22. mar 2011

@drobik1 kolko sa vlastne snazite ani neviem ☹

elebe
22. mar 2011

@dandiela presne tak,nokdy nevieš či sa zadarilo a ja to riešim vždy takýmto spôsobom a som kludná že nežerem ťažké lieky 😀

dandiela
22. mar 2011

@elebe Tak moc děkuju za radu.... 🙂

elebe
22. mar 2011

@dandiela neni zač....nato sme tu aby sme si pomáhali 😉 mne sa potvrdila ovulka,tak ide sa na to 😀 😝

dandiela
22. mar 2011

@elebe Tak důkldně snažilkujte 😉 Já jsem dneska 10DPO a ms čekám za 9dní, takže už pouze vyčkávám jestli přijde nebo ne... to je taková doba.... 😨

elebe
22. mar 2011

@dandiela mne tento mesiac prišla ovulka dosť neskoro,však ja som dnes 23DC.....tak uvidíme....som sa načakala a dúfam že sa aj dočkám tých dvoch //

dandiela
22. mar 2011

@elebe Tak to máš takhle pozdějš... sis dělala OVU testy nebo to na sobě poznáš? Já měla ovulku už 12DC.

elebe
22. mar 2011

@dandiela ano robila som dnes ovu test a paličky sú obidve uplne tmavé.... 😉 inak doky mi aj hovoril že pravdepodobne mávam ovulku dosť neskoro,keďže mávam cykly viac ako 30 dní a asi teda mal aj pravdu.... 🙂