2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@hanysek.hanysek ano s tym s tebou suhlaim, tiez by som uvazovala apokial by ma kusala tak by som prestala...zase si nedam rozhryst bradavky, ale ked je dieta kludne taks a to da....kedy mas ovulku?
@janielik87 uplne ta chapem, ja som to iste citila ked som chodila s manzelom a jeho sestra uz dve deticky...taaaak som velmi chcela aj ja tak sme sa poponahlali...a ty si od neho starsia ked pises ze sestra v tvojom veku uz ma deti..neboj, malo by vsetko prist,moj manzel mal 31 ked som otehotnela...a citil sa uplne zrely, este mi hovoril stale ze keby sme boli spolu skor tak by sme mali uz 4 😀 😀 😀
@sarias Já mluvím jen ze skutečnosti, že já sem kojila 3týdny, neměla mléko a navíc nám kojení nějak nešlo a trápila sem se já i malý, že neuměl pít a já neměla mléko, navíc špatné bradavky. Tak říkám, že si nedokážu představit, když vidím svého ročního syna, že bych ho měla kojit. Když už papá chleba, párky, knedlík a tak :o)
@sarias nie, ja som mladsia 🙂 Mam 23 🙂 Ved mala by som to mat v profile. Ale svagrina nesla na VS. 🙂 Cize stiha. A deti ma malinke. Jedno rocne a druhe 3 mesacne.
@hanysek.hanysek 😀 😀 😀
@janielik87 ja mam tiez VS potom som este nieco porobila takze ten vek sa predlzuje....mas este cas tak v klude postupne sa do toho pustite, ste mladi nemal by byt ziaden problem... 🙂
ahoj a dobré ráno, tak už si chřipajzna našla i mě.... ☹ K tomu mi nastydl močák, takže pokaždý když jdu na hajzlík tak trpím. Takže myslím, že tenhle měsíc z toho nic nebude, pochybuju že i kdybych byla těhu, tak že tenhle stav by to ustálo... No nic, takže jdu dneska z práce dřív abych se vyležela a snad se mě to brzy pustí...
@sarias veď môžem, ale nemám sa ako zapojiť do debaty :o)) Keď som teraz ešte ô mimo provoz" :o)))) No ja už by som tiež chcela aby mi moje malinké vytúžené dieťa zaberalo celý dník :o))) Ja to tento mesiac idem brať len tak športovo... Žiadne kontrolovanie a ani nič podobné...
@elebe Máš pravdu...lepší to řešit zbytečně než pak něco pokazit... Do lékárny vyrážím až půjdu z práce , tak si to tam určitě koupím. A pak jsem si vzala na dva dny volno v práci abych mohla aspoň to nejhorší vyležet. Protože je mi fakt hrozně... hlava bolí, krk bolí, mám afty v celý puse...do toho ten močák.... Jsem minulý týden říkala, že nechápu že jsou všichni nemocný a já se tomu úspěšně vyhýbám ..no a očividně jsem to zakřikla....
@veronika002 len tak spontanne to ber, aj ked pojdes na wc tak sa kukni na hlien ale nijax extra sa seba nevsimaj a budes kludnejsia, usmievavejsia, prijemnejsia....budes sice nato mysliet ale tak "light" co ti moze velmi pomoct 🙂

@raza saak musim nejak,..xi,.,.,.co neurobim,,som sa rozhodla zacat merat aj BT taak mmt studujem tieto veci,.,.dost zaujimave to je,,.aspon si trosku zamestam hlavu xi,.,. 😀 ,.,.a ty co ako..,,.v akom si stadiu cakania,.,. 😝