icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

veronika002
22. mar 2011

@sarias No veď takto som to robila aj mesiac predtým... len som kukala na hliena v podstate som spoznávala svoje telo, lebo doteraz som ho tak nepozorovala.... Nebol dôvod....

dandiela
22. mar 2011

@elebe Takže pěkný romantický večer....svíčky...vínečko 😝 To bude krásný večer 🙂 Taky jsem si koupila testíky na příští měsíc, tak uvidím jak fungujou 🙂 ale já mam teda né čárkový ,ale smajlíkový... od rapid clear

elebe
22. mar 2011

@dandiela no drahý je dnes do večera na fuške,robia kamarátovi dom a tak budem musieť na neho skočiť,keď príjde 😀 😀 lebo dnes určite romantika nehrozí 😀 😀 vždy mu zavolám že ho čakám v postielke a tak sa vždy ponáhľa domov 😝

sarias
22. mar 2011

@veronika002 mate este dost casu moja, malokomu sa zadari na prvy sup 😀

veronika002
22. mar 2011

@sarias hej, veď už z toho nerobím tragédiu... :o))) Uvidíme čo sa bude diať ďalej.... :o)) Dnes som taká plná optimiznu... Včera na moje slová dal aj môj manželík, takže tento týždeň ho mám domka... :o)) Som šťastná, že bude so mnou celý týždeň, lebo už to nejako nezvládam byť sama..... Tak som taká pokojná...

raza
22. mar 2011

@marosusu no, mne práve dnes začala mrcha. takže som si dnes aj zmerala ráno teplotu, keď už mi to tá moja gynda tolko doporučovala... ale ja si meriam pod jazykom, gynda povedala, že to je fuk, hlavne to nestriedať. ale nemám ani žiadnu tabuľku, nemám to ani kedz hladať, doma mám internet len 2 gb na mesiac a v robote by som počítač takto vôbec využívať nemala.. aj keď, hádaj, odkiaľ práve teraz píšem? 😀 😀 😀

@dandiela ahoj, nemám čas moc študovať, čo ste popísali, len som pochopila, že máš problémy s moč. cestami. tak som ti chcela poradiť URINAL AKUT. mne aj všetkým, čo poznám, veĽMI POMOHOL A MôžE SA AJ V TEHU.

socina
22. mar 2011

ahoj děvčata, tak se k vám přidávem. Doberu poslední 2 prášky antikoncepce a pak končím, dám si cca půl roku pauzu abych si srovnala ciklus a očistila tělo. A pak začnem "pracovat" na miminku. Ale určitě nebudeme nějak spěchat

elebe
22. mar 2011

@socina ahoj a načo si chceš dať pol roka pauzu? 😕 😕

chaluha
22. mar 2011

@drobik1 🙂 zelam vsecicko len to dobre 🙂 a rychle// 😉

alenka_ela
22. mar 2011

@socina vitaj! no ja by som na tvojom miesete pauzovala pol roka, ale len psychicky 🙂 ochranu nepouzivajte!!! 🙂) uvidis, to bude krasne prekvapko potom...nechci prezivat to, co tu niektore zazivame ☹ to potom tomu totalne podlahnes a nebude to dobre....

sarias
22. mar 2011

@veronika002 si urcite citliva holka, takze pritomnost muza ti prospieva, mozno by nebolo zle vybehnut s kamoskami von, zabavit sa...odreagovat, ja som iank v obdobi cakaniaaaa som zvedava ko to dopadne 😀

socina
22. mar 2011

hlavně abych si srovnala ciklus, přece jenom antikoncepci beru 7 let, lékaři to doporučují. A chci si očistit tělo, udělat takový detox. Navíc mi je 25 takže nějak zvlášť nespěchám.
Bydlíme u tchýně a tchána a chci si užívat těhotenství v našem domku, tady bych se asi zbláznila 😀 Domek bude hotovej na jaře 2012 takže když to začneme zkoušet v říjnu či listopadu tak to bude tak akorát.

drobik1
22. mar 2011

@elebe ahoj a tak ako si dopadla??ja netusim co to znamena..nevyznam sa v tomto a nesledujem si ani sama ovu takze neviem 😉

drobik1
22. mar 2011

@chaluha hm ze vdaka si zlata.. 🙂 🙂

elebe
22. mar 2011

@socina jaj tak ty to máš takto pekne vypočítané.... 😀 😀 však jasné tak máte ešte čas a je fakt skvelé bývať zvlášť a vo svojom 😉 my máme svoj byt a ja mám 30rokov,tak máme najvyšší čas..... 😎

elebe
22. mar 2011

@drobik1 no tak ja teda dnes ovu test silne pozitývny,hlien totálne veľa,aj intimku som si dala....a tak ideme na to 😀 😀 aj keby traktory z neba padali 😀 😀 a podľa toho jak sledujem tú moju malú bosorku,aj tá už ide na to,asi začína rodiť 😎

drobik1
22. mar 2011

@elebe hm tak ti drzim palce..aby vam vyslo vsetko tak ako si prajes 🙂 🙂 a to som na konci vety asi nepochopila ☹

elebe
22. mar 2011

@drobik1 ja mám čivavku a je tehotná a už každým dňom má rodiť a asi začína....tak musím sedieť doma a sledovať ju....a tak by som išla trošku von,ale nemôžem

drobik1
22. mar 2011

@elebe jeej no to je super..aj ja by som chcela takeho havinka 🙂 🙂 tak budete mat aspon veselo 😀 ja mam od vcera take bolesti ze nemozem pomaly ani chodit.. 😢

elebe
22. mar 2011

@drobik1 no tak to teda budeme 😀 😀 tak len sedím doma a čakáme....a z čoho máš bolestí,z MS?

drobik1
22. mar 2011

@elebe hm tak to ti nezavidim aeste ked je tak krasne vonku..ale my sme boli rano vonku a poobede uz pride svokra 😠 tak sa tesiim 😉 😖 no hej bolesti mam z mrchy ale take ze nechapem..boli ma strasne vsetko cely spodok 😲

elebe
22. mar 2011

@drobik1 moja ja som také bolesti tiež mala keď mi meškala mrcha....ona si to vynahradí mrcha jedna hnusná 😠 😠

drobik1
22. mar 2011

@elebe no ved prave ale je to hrozne..ale snad prezijem a vydrzim 🙂 🙂 a potom sups na babo huraaaa 😀 😀

sarias
22. mar 2011

@drobik1 preco mas bolesti???

drobik1
22. mar 2011

@sarias no co myslis preco asi?,kvoli mrche nie ved mi meskala a teraz sa neviem pomalyy ani postavit 😒 a to este o chvilu pride svokra 😠 😠

veronika002
22. mar 2011

@sarias moooja, tak veľmi silno držím palčeky.... S babami som už bola, takže to mám vysporiadané... teraz keď je domka sa radšej budem venovať len a len jemu :o)))

jutu07
22. mar 2011

@chaluha ahoj, můžu se tě zeptat ty jsi doma nebo chodíš do práce? A už jsi úplně zdravá? a kdy jste to oznámili rodině? Já jsem dnes konečně od pátku byla venku,ale už zase ležím. Bolí mě břicho a trochu v kříži ještě nejsem úplně fit, tak to nechci přehánět to namáhání. V práci už se pomalu začínají vyptávat co mi je a pomalu se to tam začíná šířit, tak jen doufám, že bude v pátek vše v pořádku 😀

dandiela
22. mar 2011

@raza Děkuju za zprávičku. Urinal akut mám, už jsem ho jednou totiž brala 😒 Jinak na radu @elebe jsem si koupila ten nurofen. Už jsem si dala...ten je tak dobrej 🙂 jahůdkovej 🙂 Už jsem doma z práce a pracuju v posteli, odpočívám a popíjím heřmánkový čaj...ten mi docela ulevuje... Tak snad budu co nejdřív fit 😉

elebe
22. mar 2011

@drobik1 no moja viem čo prežívaš... 😖 snáď zajtra bude už lepšie....

nera123
22. mar 2011

Ahojte, dievčence 🙂 Som tu nová..mám prečítané asi všetky fóra na internete, čo sa týka tehotenstva, príznakov a pod. Posledný rok nemyslím na nič iné, len na to, ako strašne túžim po bábätku. Som ešte len v poslednom ročníku na výške, mám 25 a priateľ už 3. rok pracuje. Sme spolu 6 rokov a mne začali tak biť bio hodinky, že sa idem zblázniť ☹. Koncom roka plánujeme bytík zobrať na úver, ktorý nám dajú až keď budem robiť také 4 mesiace...Viem, že by to malo ísť postupne, ale ja už som v štádiu, že nie som schopná nad kariérou ani uvažovať. CHCEM BÁBO!! 😀 Už som sa o tom aj s priateľom rozprávala a aj ten by sa na to dal, len to nešťastné zázemie nám chýba...Len všelijaké veci sa stávajú a ja cítim, že by sme na tom mali začať pracovať už teraz...Moje telo a duša kričia 🙂 ..Je na tom niektorá podobne?...Neužívam žiadne tabletky, nepoužívame kondóm, len prerušovaný sex...akoby sme obaja čakali, že veď hádam🙂...Juj, tak by som chcela 😉