icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

drobik1
22. mar 2011

@elebe no to dufam aj ja..len horsie je to o to ze nemozem lezat aj ked tak mi je najlepsie len pri mojich certoch a este svokra ked sa o chvilku dovali 😠 😠

elebe
22. mar 2011

@dandiela no tak ako moja....zabral ti ten nurofen? mne zabral hneď sa mi ulavilo.....ozaj moja čivinka už má kontrakcie,tak trčím doma a čakám kedy pustí vodu 😀 😀

elebe
22. mar 2011

@drobik1 a dala si si nejakú tabletku?

drobik1
22. mar 2011

@nera123 ahoj vitaj na modrom koniku..som rada ze si tu zavitala.. 🙂 🙂 no podobny osud ako ty tu ma asi kazda druha ak niekazda z nas co sa tyka babätka 🙂 ja som na tom asi podobne az nato ze uz ma dve deti aj byt vsetko co chceme mame len nam chyba este jedno velke prianie a to je babo tretie..a vcera prisla mrcha takze musime zabojovat neskor.. 🙂 a co sa tyka teby neboj vsetko bude len treba byz trpezliva a vydrzat.. 🙂 🙂

drobik1
22. mar 2011

@elebe no hej aj dnes aj vcera panadol a dnes ibalgin.. ☹ a aj tak nic nezabralo 😉

elebe
22. mar 2011

@drobik1 však popros svokru nech ti postráži čertíkov a zabal sa do deky,daj si bylinkový čajík a seď....alebo sa schúl do klbka

drobik1
22. mar 2011

@elebe hahaha.. 😀 😀 to by som pd nej chcela vela prosim ta ona ich mat nebude a navyse maly sa jej boji a je lakoma tak on ju nemusi ako ja 😀 😀 😀

dandiela
22. mar 2011

@elebe Na chvilku mi ulevil... ani nečekám ,že by to zabralo hned... dám si ještě než půjdu spát a pak zase ráno... mezitím cucám pastylky a jim ovoce... já tu nemoc přeperu 🙂 🙂
Ty máš čivavku? ty jsou krásný.... na to, že malý plemena moc nemusím, tak čivavy jo... jakou máš? nepošleš fotečku? 😉 Já bych asi u toho nemohla být...by to se mnou seklo 😎

elebe
22. mar 2011

@drobik1 no moja nič si z toho nerob,mama môjho priateľa je tiež ako počasie....a tiež ju nemusím 😝 a mužíka máš v robotke?

drobik1
22. mar 2011

@elebe tak veru to sme asi podobne na tom..hm ale nejako tie dve hodky vydrzime 🙂 🙂 no nas tatinko pride az o 18 vecer.. 😒

dandiela
22. mar 2011

@drobik1 Tak koukám, že to máš stejný jako já... každý měsíc trpím první dva dny MS, takovým způsobem, že jsem úplně nepoužitelná a prášky nezabírají, jen tehce tu bolest utlumí... Jediný co mi aspoň trošku pomáhá jsou Algifen kapky, ale ty jsou na předpis... Ibagin atd. jsou úplně na prd.... Jestli jsi doma, tak si vlez do vany a sprchuj si bříško horkou vodou, to mi moc pomáhá a pak jestli máš takovýto nahřívadlo, tak si ho přilož a odpočívej.... Vždycky mám pocit, že mi spodek nekdo rve a břicho, že mi chce utýct z těla...a jediný co mi na to doktorka řekla bylo, že mi napsala kapky a řekla, že to má spousta žen a většině to přejde po prvním porodu.... to jsem na to zvědavá 😎 😀

elebe
22. mar 2011

@dandiela jasné,za chvílku ti bude lepšie 😉 no my to máme rozdelené tak že priateľ je pôrodník a ja asistent a v prípade války sanitka....a toto je moja herečka 😀 😀

elebe
22. mar 2011

@drobik1 no tak už budete asi musieť počkať na taťka a potom si trošku oddýchneš.... 😖

sarias
22. mar 2011

@drobik1 to mavas az take bolesti??? to si mavala vzdy? tak sa drz a so svokrou len v dobrom 😀 😀 😀

sarias
22. mar 2011

@veronika002 dakujem krasne sestricka, budem ta informovat urcite idem este s malickou von a laskajte sa mojkajte sa ...je to pekne ked sa lubite 🙂

drobik1
22. mar 2011

@elebe no vydrzim neboj a drz palce so svokrou.. 🙂 🙂

elebe
22. mar 2011

@drobik1 😀 😀 😀 😀 ja mávam tiež také pocity keď sa mám stretnúť zo svokrou.....tak držííííím 😝

drobik1
22. mar 2011

@sarias ahoj nemavam len prvy den ked dostanem tak vzdy ale potom uz pohoda len teraz neviem asi ze mi meskali tak dlho.. 😒 so svokrou dufam ze prezijem uz sa vali 😀 😀 drz palce paa

drobik1
22. mar 2011

@dandiela hm no neveim ci po pvom porode to prejde kedze ja uz ma dva za sebou ale neva mozno je to u kazdeho ine.. 🙂 no a dakujem za rady..ta vana to funguje a je super len teraz pride svokra a nemozem tam byt tak pockam az pride drahy a bude s detmi 🙂 🙂 ale inak take bolesti nemavam len teraz nikdy mi mrcha nemeskala tak dlho ako teraz a uz som robila tri testy a nic.. ☹ ☹ tak som na nic ale skusime nabuduce 🙂 🙂 a ty sa skoro vyliec..idem sa venovat svokre aj ked nerada 😀 😀

drobik1
22. mar 2011

@elebe hm ze by boli tie bolesti z nej??? 😀 😀 😀 ale nie srandujem hm vravim mame podobny osud sranda nie?a ked bude babo teda havko daj vediet drzime palce..paa 🙂 🙂

dandiela
22. mar 2011

@elebe tak to máte pěkně rozdělený 🙂 Pesinka je moc hezká... 😵
Tak držím palce ať to máte bez komplikací a narodí se krásná zdravá štěňátka 🙂

elebe
22. mar 2011

@drobik1 jasné že to z nej... 😀 😀 ale nie... 😝 keď budú šteniatka,pošlem fotečku,oni sú tak krásne,len také malé myšky 😀

elebe
22. mar 2011

@dandiela no je to naše dieťa 😀 😀 ale priateľ j e dosť skúsený,tak je to v poho a už sme doma 2krát rodili a všetko bolo ok...však potom dám foto 😉

marosusu
22. mar 2011

@drobik1 som raada ze uz lepsie,.,.a ideme dalej ja verim ze aj do leta sa podaariii,.,.chcela by som velmi.,,,.a veriim ze aj tebe sa podari vidiet uz coskoro 2 //,.,,.drzziim prsty znova,.,. 😀

chaluha
22. mar 2011

@jutu07 ahoj ,som rada ,ze ti je trolinka lepsie,ja som na m.d.mam skoro 2r.dcerku,cize prinej moc nenaoddychujem,lebo stale daco treba,ja som uz zdrava..cakamna vysledky co mi robili odbery a budem vedet az 29.3...pri prvom tehu som robila asi tri dni a hned som isla na rizikove..zacala som krvacat a mala som vysoky tlak ..bola som doma cele tehu a tak by to bolo aj teraz ..sice som nekrvacala,ale spinenie uz mam za sebou..a dpadnutie tiez..co sa tyka rodiny,uz vedia a kto je vsimavejsi si vsimne sam,ze som ina a inak zatlkam ,ale asi zvysok tusi..som ina a nefajcim..ty pekne lezkaj a setri sa aby bolo vsetko ok.. 🙂

jutu07
22. mar 2011

@chaluha aha tak to jo. Tak to máš s dcerkou asi veselo,ale i tak co to půjde, tak taky odpočívej hlavně když jsi měla takové problémy v prvním těhu. To je pořád nějaké čekání, že? Na ultrazvuk, na výsledky a já jsem taková nedočkavá, tak se to asi budu muset pěkně naučit. Pro změnu mi bývá zle od žaludku a závratě opět celý den, takže odhaduju, že se asi v bříšku něco děje(i to pobolívání mívám). Jsem zvědavá na pátek,ale do té doby budu pořádně odpočívat. U nás v rodině se pořád každý vyptává při každé příležitosti, když se mnou mluví. Dokud nebude srdíčko nechci nikomu nic říkat.

marosusu
22. mar 2011

@raza noo co seeetky tu mrchujeme hrozneeee,.,.kedy sa uz zacnu mnozit 2 //,.,. 😝 😝 ,.,.ja meriam teplotu dole,.,.pretoze u nas rano zima zimicka ked stavam,.,.,.stavam o 5.30 ta tak aj meriam a som citala ze aj ked clovek spi s ustami otvorenymi a u nas zimicka rano tak to moze mat dajaky vplyv,,.,..tak meriam dole,.,.a pisem si do notesika,.,.a vecer ked uz som doma tak zapisujem do grafu na fertility,.,.,.dala som si prekladac do slovenciny a hned je stranka zaujimavejsiaa,.,.xi xi,.,.v praci mam net ale ta malokedy mam cas kuknut,.,.,.skor ked robim poobednajsiu tak potom mam aj casu,.,.viacej na net,.,. 😉 😉 😉 ,no ta dufajme ze teraz sa to padari

marosusu
22. mar 2011

@elebe jeeeeej budete mat steniatka,.,.alebo uz mate??.ja mam tiez lasonku,.,.,.tiez som bola pri dvoch porodoch dokonca sa mi podarilo zachranit jedno steniatko,.,.,.duuufam ze budu v poriadku setky,.,.,.tesim sa s tebou a samoska chceme vidiet footooo 😀 😀 😀 ,.,..drzim prsteeeeky,,.,.,.

chaluha
22. mar 2011

@jutu07 jasne to je na tebe ,kedy komu co povies...a nik sa hnevat nemoze!!!aj ja som nedockava,nie len ty ..hihi co sa tyka nevolnosti,ani nevrav..zaludok mam jak na vode,nic mi nechuti a hlavne nic nema chut ,tak ako ma mat 😖 ble,zvracat nezvraciam ,ale unava a pachy ,to je hruza..jedine co momentalne robim,odratavm dni kedy to uz prejde 🙂 ☹ drzim palceky a tesim sa stebou na piatok 🙂 hlavu hore,bude dobre 🙂

marosusu
22. mar 2011

@jutu07
@chaluha baaabyy len si daaaavajte pozooor na sebaaa,..,.kindeerkaaa.,:DDDDD 😉 😉 😉