icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

chaluha
22. mar 2011

@marosusu dakujem si velmi milaaa,my ti zelame rychly navrat muzika a nezne snazilkovanie ,s velkym uspechom..// 😉

marosusu
22. mar 2011

@chaluha joooj zlataaaa 😀 😀 😀 ..,.,.dufam ze tentoraz to vyjde,.,.,. 😉

sarias
22. mar 2011

@drobik1 tak dufam ze nasvteva prebehla ok, aspon ti v niecom pomohla??? 😀 😀 😀

jutu07
22. mar 2011

@marosusu děkujem

jutu07
22. mar 2011

@marosusu vyjde uvidíš 😉

jutu07
22. mar 2011

@chaluha moc ti děkuju za podporu a dobrou i tvojí malé princezně 😉

maly_vrabcak
22. mar 2011

Moc vás zdravím, děvčata. Mám na vás prosbu, a to zda byste mi napsaly váš názor na moji situaci.

Je mi 21 let a od ledna se snažíme o miminko. První měsíc to neklaplo, protože 9.2. jsem dostala mrchu (až do 13.2.). Pak jsem šla na gyndu 4.3. a když mě prohlížela na křesle, říkala, že mám prosáklou dělohu, že podle toho bych těhotná mohla být. Na ultrazvuku ale nic neviděla. Vzala mi tedy i krev a 8.3. mi oznámila negativní výsledek na krev. Tak jsem čekala na mrchu 9.3. a nic. Někdy jsem měla zpoždění den nebo dva. Ale dnes to je 13 dní a mrcha nikde. K tomu mám bolesti břicha, které nestojí za řeč. Začala jsem plašit i s testy, ale jsou negativní. GS Mamatest a Intima test. HA neberu už 2 roky. Zaráží mě ta prosáklá děloha, že na krevní testy mohlo být brzy. Jinak prosáklá děloha bývá i před mrchou, ale skoro 3 týdny před ní? To je divné. Děkuji za vaše názory a postřehy. Vrabčák 🙂

miss_stanya
22. mar 2011

@maly_vrabcak kolko to mrcha meska? zbehni znovu na gyndu, nech ti daju vyvolavacku....to vacsinou zabera...a ak by si bola tehu, tak neublizi, len sa to vyjasni.....

elebe
23. mar 2011

dobré ránko kočka....tak ja som včera večer bola hlavný pôrodník....priateľ to nestihol 😀 tak som behala jak fredka 😀
máme 5 krásnych malilinkých šteniatok 😀 ani som toho veľa nenaspala,lebo v kuse pišťali.... 🙂

drobik1
23. mar 2011

@marosusu si zlata dakujem a drzim aj tebe palce..neboj vsetko sa podari teda dufam 😝

drobik1
23. mar 2011

@sarias ahoj no navsteva dopadla celkom fajn.. 😝 prezili sme len maly sa bal a nechcel k nej ist..tak bolo veselo ale inak sadalo a nastastie nas tato prisiel o 17 uz domov tak bol s detmi a ja som lezala..dnes uz je to fajn.. 😀 😀

drobik1
23. mar 2011

@elebe jeej no super tak gratulujeme musia byt krasne.. 🙂 uz sa tesim na fotky.. 🙂 🙂 idem o chvilu kamoske s malym ale na obed som tu ako na koni nebojte sa.. 😀 😀 😀

elebe
23. mar 2011

@drobik1 určite dám foto....a už ti je lepšie? u nás včera nič nebolo,sme behali okolo fifinky a malých....ale dnes ráno si to vynahradíme 😀 😝

drobik1
23. mar 2011

@elebe no tesim sa na havinkov.. 🙂 🙂 aj maly bude pozerat ma rad zvieratka.. 🙂 🙂 no dakujem uz mi je celkom fajn..urcite lepsie ako vcera ovela.. 🙂 tak vam drzim palce nech to vyjde ja vam 🙂 🙂

maly_vrabcak
23. mar 2011

@miss_stanya Ahoj, mešká tak 12-14 dní právě dnes.. Jenže nejsem ve svém bydlišti a dlouho nebudu. Píchli by mi tu vyvolávačku i někde mimo mou doktorku?

obedwix
23. mar 2011

ahojte snažilky...včera sme trošku s manželikom sexovali a po styku som zašpinila jasnou červenou. som 23dc... to akože už mrcha? ta to čo mam za cyklus sakra ☹

veonka
23. mar 2011

@obedwix ak to bolo nejak po tom styku tak skôr myslím, že nejaké poranenie, trhlinka, prasknutá žilka alebo tak...

alenka_ela
23. mar 2011

@obedwix ahoj a nebolo to sexikovanie nahodou moc vasnive? 🙂) ja to mavam dost casto hoci kedy, no teda vtedy ked je to take blaznive 🙂) ,,zive,, 🙂) vies co myslim, ja som s tym najprv isla normalne k dokimu a ten sa len smial 🙂) Malo by ti to prejst..

obedwix
23. mar 2011

@alenka_ela no......tak k moc vašnivemu by som to včera neprirovnavala ale tak zrejme ma len trošku viac toto ono potiskal.nie žeby som občas nemala vášnivy a živy sexik no stalo sa mi to po prvy krat že som zašpinila tak len som bola zvedava na nazor. dakujem
@veonka vdaka za odpoved....pekný dník

marosusu
23. mar 2011

@elebe jeeej gratulujem psej maminke,,.,..,nech sa dari steniatockaam,,,.,.milujem hafiny,.,.,.oco moj pracuje so psikmi niekedy ich mame doma aj 20,.,.,.ale domaci mazlicek je len jeden sucka jack russel terier,.,..hrozne drzim prsteky steniatkan nech raastu len do krasy,..,.a kolko mate sucky a psikov,.,.?,..,a nech sa vam zuuroci ranne tulkanie,.,.:D 😉 😉 😉

chaluha
23. mar 2011

@marosusu neboj vyjde 😀 😀 😀

chaluha
23. mar 2011

@elebe jeej gratulujeme 🙂

pajinka29
23. mar 2011

Ahoj holky, patřím taky mezi snažilky, sice už o druhé mimi, ale připadám si, jako bych nic nevěděla☹ Nevíte náhodou některá, jak je to s užíváním kontryhelového čaje? V které fázi cyklu, kolik atd? Díky

sarias
23. mar 2011

@drobik1 tak skvele.... 😀

nera123
23. mar 2011

@drobik1 ďakujem pekne za privítanie..no hej, ja viem, aj chcem byť trpezlivá..práve sa ešte trápim s diplomovkou, ale nejak ma to nenapĺňa a popri tom mám otvorené tieto stránky..Videla som fotky a máš nádherné detičky, ani sa nečudujem, prečo túžiš po treťom 🙂 Ja som práve uprostred mršky a keď skončí, možno skúsime ísť naostro...teda ja by som chcela a aj priateľ by možno súhlasil..veď aj tak sa to málokedy podarí na prvýkrát 😒 no a keby predsa,...neviem si predstaviť väčšiu radosť 😅...a tebe držím palce strašne moc..mám kamarátku po 30ke a majú dvoch maličkých synátorov, jedného 4ročného a ďalšieho 2ročného...tí išli ako po masle a veľmi by chceli dievčatko,...no na tom už pracujú oveľa dlhšie, tak to je už aj také prirodzené, že to možno troška trvá..ale treba veľmi chcieť, veriť a všetko vyjde 😉

drobik1
23. mar 2011

@sarias hm no hej super uz je to fajn 🙂 dnes som bola u kamosky tu nedaleko nas v dedine a super sme pokecali a deti sa zahrali a ja som sa mala komu konecne vyzalovat a niekto ma pochopil 🙂 🙂

drobik1
23. mar 2011

@nera123 ahoj no jasne ja viem ze netreba to vzdavat a treba pracovat..len keby bolo vsetko take jednoduche 😉 a dakujem za deti.. 😀 😀 su zlate ale tolko starosti hlavne stou velkou ze niekedy na porazenie.. 😒 ale snad to prejde.. 🙂 no my by sme chceli tiez divca este keby sa dalo ale hlavne nech sa to vobec podari a nech je zdrave.. 🙂 🙂 no ja mam tiez treti den mrchu a uz sa tesim ked bude po nej a budeme pokracovat na babätku.. 🙂 a vam nech to vyjde vsetko ako chcete.. 🙂 drzim palce 😎 😎

raza
23. mar 2011

ahojte babule..už zase chcem od vás radu 🙂 Doktorka mi kázala začať užívať duphaston od 16 dňa cyklu. takže pochopiteľne na 16 deň od začatia mrchy. no ja teraz neviem, ako to mám rátať, pretože mrcha mi síce začala v pondelok, ale už v nedelu večer som slabo špinila 😒 . takže teraz neviem, či to mám rátať od nedele, alebo až od pondelka 😠 logicky by som dala pondelok, veď až vtedy sa mi spustila, len som sa chcela spýtať, či s tým nemáte podobnú skúsenosť 😉

bianus
23. mar 2011

Ahoj, ja tiež stále takto začínam...špinenie. Myslím si, že začni rátať od pondelka. držím palce.

raza
23. mar 2011

@bianus ďakujem 🙂