2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@maly_vrabcak Fiha, tak to vyzera nadejne 🙂) uz sa neviem za teba dockat rana, tak potom napis hned 🙂)) drzim palce!
@alenka_ela
No, tak ani náznak té druhé čárky.. Ale už jsem tady někde četla, že se třeba ta sviňa čárka neobjeví ani v 6. týdnu. Dokonce ani podle krve to doktorka nezjistila. Tak vyčkám. Vždyť o nic nejde. Od večera mě bolí záda. 🙂
Dobré ránko kočky moje... Mrška úspešne skončila tak šup šup do ďalšieho kola... :o)))) Včera som si kúpila aj Calibrum Baby plan, tak hádam niečo pomôže... :o)))
@maly_vrabcak no teda, tak tieto dni ti vobec nezavidim.. chodis do prace, ci si doma?
Cafte baby...a zo mna zase zacalo tiect...hm...tak zase neuspesny mesiac za nami...ale zbrane neskladam, dufam, ze ani ten moj nezlozi, ked sa na mna pozrie...hihi
vsetky vas pozdravujem a prajem uspesne, pomale, krasne a romanticke snazilkovanie s uspechom na konci...😀
@veronika002 ahoj a to je naco??to mas na predpis?my tiez uz sme skoncili s mrchou sup na dalsie kola.. 😀 😀
caute dievcata.. 😀 😀 mame uspesne za sebou mrchu a sups na dalsie snazilkovanie.. 🙂 🙂 dufam ze uspesne.. 😅
Caute snazilocky🙂) Tak ako pozeram koncime skoro vsetky s mrskou🙂) a hor sa do noveho snazenia🙂))
ozaj, baby, ktora z vas je na FB...😀

@elebe ahoj havkovia su krasny a ked ich videl maly tak ten len krical havo havo..sa tesil.. 🙂 🙂