icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

drobik1
23. mar 2011

@elebe ahoj havkovia su krasny a ked ich videl maly tak ten len krical havo havo..sa tesil.. 🙂 🙂

alenka_ela
23. mar 2011

@maly_vrabcak Fiha, tak to vyzera nadejne 🙂) uz sa neviem za teba dockat rana, tak potom napis hned 🙂)) drzim palce!

elebe
24. mar 2011

@drobik1 ano? jéééj zlatý.... 🙂 ja som už včera mala aj prvých návštevníkov 🙂 teda nie ja,ale naša fifinka 🙂

maly_vrabcak
24. mar 2011

@alenka_ela
No, tak ani náznak té druhé čárky.. Ale už jsem tady někde četla, že se třeba ta sviňa čárka neobjeví ani v 6. týdnu. Dokonce ani podle krve to doktorka nezjistila. Tak vyčkám. Vždyť o nic nejde. Od večera mě bolí záda. 🙂

veronika002
24. mar 2011

Dobré ránko kočky moje... Mrška úspešne skončila tak šup šup do ďalšieho kola... :o)))) Včera som si kúpila aj Calibrum Baby plan, tak hádam niečo pomôže... :o)))

alenka_ela
24. mar 2011

@maly_vrabcak no teda, tak tieto dni ti vobec nezavidim.. chodis do prace, ci si doma?

dadak
24. mar 2011

Cafte baby...a zo mna zase zacalo tiect...hm...tak zase neuspesny mesiac za nami...ale zbrane neskladam, dufam, ze ani ten moj nezlozi, ked sa na mna pozrie...hihi
vsetky vas pozdravujem a prajem uspesne, pomale, krasne a romanticke snazilkovanie s uspechom na konci...😀

drobik1
24. mar 2011

@veronika002 ahoj a to je naco??to mas na predpis?my tiez uz sme skoncili s mrchou sup na dalsie kola.. 😀 😀

drobik1
24. mar 2011

@dadak hm tak teraz si na tom ako ja. 😒 ja uz som skoncila s mrchou konecne a mozme zacat snazilkovat dalej.. 🙂 🙂 sa tesiim.. 😀 😀

drobik1
24. mar 2011

caute dievcata.. 😀 😀 mame uspesne za sebou mrchu a sups na dalsie snazilkovanie.. 🙂 🙂 dufam ze uspesne.. 😅

saska697
24. mar 2011

Caute snazilocky🙂) Tak ako pozeram koncime skoro vsetky s mrskou🙂) a hor sa do noveho snazenia🙂))

dadak
24. mar 2011

@drobik1 bude uspesne...uvidis...verime tomu...a nase nove babatka bude vianocne...:.-D, tak boju zdar a uzite si to...

dadak
24. mar 2011

@saska697 kde niektore koncia, ine len zacinajuuuuu...😀

drobik1
24. mar 2011

@saska697 ahoj no veru tak je nas tu viac takych co koncia teraz.. 🙂

saska697
24. mar 2011

@dadak Tak to ano🙂) ale sup sup nech mame po mrske a snazime sa🙂) a snad konecne s uuuuuspechom🙂)) je tu predsa jaaaar a krasne pocasie🙂

drobik1
24. mar 2011

@dadak hm ze vdaka no uvidime ci budu vianocne.. 😀 o boze to uz by som mala tretie dieta v zime a na konci roka.. 🙂 🙂 no a ty to pekne vydrz a potom sup do toho tiez.. 🙂

dadak
24. mar 2011

@saska697 skoda, ze sa to neda povytahovat hadickou, ako vino z demizonu...😀 bolo by to rychlejsie...hihi

saska697
24. mar 2011

@drobik1 Marec pomalicky konci. Takze april vyhlasujem za mesiac pozitivnych testiiiiikov!!!!!!!🙂)))

saska697
24. mar 2011

@dadak Juj ani nehovor niekedy to snad nema konca,ten hore to mohool aj lepsie zariadit....

dadak
24. mar 2011

@drobik1 inac, prislo to prave vcas, ked skonci, tak par dni a je tu mm, takze mozno sa vydari...ja mam mojich chlapcov oboch aprilovych...takze december by mi bodol, aj ja som decembrovka...velmi dobri ludia su to, a aki krasni...a sarmantni a ...😀DD

drobik1
24. mar 2011

@saska697 hm no verim ze budes mat pravdu a bude nas co najviac..drzim palce vsetkym maminkam buducim.. 🙂

dadak
24. mar 2011

ozaj, baby, ktora z vas je na FB...😀

drobik1
24. mar 2011

@dadak hm no ani mi nevrav my sme vsetci zimny okrem nasho tatina ten je letny a o tej krase viem svoje tiez.. 😀 😀 a vidno to aj u nas doma na detoch pekne su po mame.. 😀

saska697
24. mar 2011

@drobik1 Musime mysliet pozitiiivne🙂)) Nech sa vsetky konecne tesiiiime")) ved co moze byt krajsie ako taky malinky uzlicek")

drobik1
24. mar 2011

@dadak jaaaaa 🙂

saska697
24. mar 2011

@dadak Ja som aj na FB")

drobik1
24. mar 2011

@saska697 hm no ved prave takze veselo do toho.. 😀 😀

saska697
24. mar 2011

@dadak Ja som letna a aj moj drahy obaja sme raci🙂...

dadak
24. mar 2011

@drobik1
@saska697
tak este kus popiseme a rozsirime okruh svojich priatelov...hm? co poviete?

drobik1
24. mar 2011

@dadak hm moze byt.. 😀 😀