2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@drobik1 No ja som sa vratila do toho co som mala pred uzivanim antikoncepcie Yadine. Mavala som 2x do mesiaca mrchu aspon to tak vyzeralo, po dobrati som mavala 39 dnove cykly a raz som mesiac len spinila. No a pred mesiacom som bola u dr. a povedal ze sa mame snazit na zaciatku ,,tej druhej mrsky" alebo aspon 3dni pred ze to je moj stred cyklu tak som zvedava, lebo sme to brali ako mrsku tak sme sa nesnazili v tedy. Povedal ze to mame este pol roka skusat ak bez vysledku mam sa dojst ukazat. No som faaakt zvedava,lebo uz vyse roka ideme na ostro a nic:((.......
Pocuvajte, mam jeden dotaz...dnes mi zacala mrcha a uplne zo mna vysli take kusky...ale dost velke, kua, ako pecienka...:-/ to je co? to som este nezazila...:-/ mate s tym niekto skusenosti?
inak v dobrom vam zavidim,ze koncite mrsku a mozete snazilkovat. ja cakam mrsku presne o tyzden,takze som v neprijemnej faze cakania ...ach jo...meriam 1.mesiac BT,tak testovat budem az ked bude mrcha meskat,ale vela si od tohoto mesiaca neslubujem,snazilkovali sme v spravnom case,ale na rozdiel od minuleho pokusu sa citim uplne normalne a aj svokra zahlasila pred mesaiacom,ze si karty vykladala a vraj sa mame snazit ale tak skoro to nebude...ja kartam neverim,drahy tiez nie,ale zabolelo to lebo to povedala akurat pocas poslednej mrchy s ktorou odisla nasa sosovica ale ona o tom nevedela. ale mohla si to radsej nechat pre seba, tento mesiac mi to obcas napadne a okrem merania bt to dako neriesim,take polovzdanie snazenia.
@dadak potvrdzujem mienku o decembrovych 🙂 aj ja som 🙂
@alenka_ela vsak??? 😀..ked to hovoris, tak jednoducho to pravda musi byt...co si budeme nahovarat...😀
@dadak ahoj zlaticko moje 🙂 ja som na tej poste stale nebola, je mi tak mizerne. Chlap ked ochorie tak to pekne vylezi, ale ja asi nemam sancu pri tychto dvoch stoplikoch. Vcera som sa po dvoch dnoch dostala do sprchy, co som nevladala tam ani stat poriadne. Otras 😠
a co stale nic? 🙂 ty asi cakas namna co?
@ellit no, uz som sa o teba bala, som ti aj pisala...ale je ti aspon kus lepsie?
Jasne ze cakam...poctivo...som kolegialna...😀
kua, vidis, ake sme my zeny silne... verim, ze ti je uz lepsie...a ze sa davas pomaly dokopy
mne akurat prisla mrcha, ale taka kuskova...ty kokso...jak keby som vyplavila kus pecene...
no co, budem musiet menej pit...😨DDD
Facebookove snazilky🙂)xi
Kolko nas tu vlastne dnes je?🙂
@dadak no ja som take mala pred dvoma rokmi v aprili, pri velkych bolestiach to zo mna vyslo a potom uz ma skoro mrcha ani nebolela, bolo to take velke podlhovaste asi 6cm velke a malo to aj póry ako taky zivocich verzus kuracie maso...no hrozne, nasi sa hned naplasili, tak sme stym isli do nemocnice, lekar co mal sluzbu povedal, ze to da na rozbor, ale ze si mysli, ze to bolo neuhniezdenne puzdro z plodu, tak ze mi da injekciu na precistenie. Vtedy sme sa vobec nesnazi, mali sme rok pred svadbou a davali sme si pozor, ale velmi som z toho bola smutna, ze ako je mozne, ze som nevedela, ze vo mne niekto uhniezdnuje ☹ no a potom o 3 tyzdne boli vysledky a tie uz mi rozpravala ina lekarka, a povedala, ze je to hovorovo povedane kusy z menstruacie, ktore raz za cas takto velke sa odlupia a vypadnu..ze to imituje len puzdro z plodu´, ale neni to plod, niekedy to byva aj take malinke a viac, vtedy tam ani pory neni vidno. No a povedala, ze to bolo preto, leb pra tyzdnou pred tym som vysadila HA a to telo sa zo vsetkeho spamätava a ze sa takymto sposobom rozhodlo cistit...No ale pocula som, ze sa to stava aj inym zenam a ze to nic neni, tak nemaj boja 🙂
my aj ked zaciname az v lete....tak ten august, september...tak ja mam pocit, ze sa uz psychycky aj tak snazime 🙂))
a tesim sa, ako vas tu bude pekne pribudat a ja sa k vam snad veeelmi skoro pridam 😀

@drobik1 Tak tak🙂) uuuf dam tento krat na radu dr. a vyskusam co mi poradil🙂 koli mojmu cyklu