icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

ellit
24. mar 2011

@sarias klobuk dole ze sa snazilkujete a mate tak maleho drobceka 🙂

sarias
24. mar 2011

@ellit ahoj tak idete do tretieho baba? 😎 ako zvladas dve male deticky hned po sebe? 😀 😀 😀

sarias
24. mar 2011

@saska697 ano byva to tak u niektorych zien takze aj vies kedy mas stred 😀

dadak
24. mar 2011

@alenka_ela dakujem...take vnutorne ukludnenie....tak aspon kus schudnem..😀
idem daco porobit, aj ked sa mi taaak velmi nechce...tak citame sa neskor..😀

dadak
24. mar 2011

@ellit ziadost odoslanaaaa...😀

sarias
24. mar 2011

@ellit no...velmi chceme druhe babo, ona je velmi dobre dieta, od 3 mesiacov mi spinka 10 az 11 hodin v noci vkuse...takze som oddychnuta cez noc a cez den to zvladam aj ked nemam pomoc rodicov kedze byvaju obaja velmi daleko... aj svokrovci ☹

ellit
24. mar 2011

@sarias ja mam rozdiel 19 mesiacov a je to na jednej strane strasna sibenica, ale nenahraditelna skusenost 🙂 Zvladam to tak, ze som od rana do vecera sama na deti, ale tak zvladat sa to zvlada..... 🙂
Hej chceme strasne tretie dietatko, ale povedala som, ze druhy drobcek musi mat aspon dva roky pri narodeni tretieho....lebo to strasne citit ten rozdiel. Ked sa narodil Samko a Sebi mal len 19 mesiacov....a akonahle prevrsil dva rocky, uplny rozdiel. Uz by som do takeho maleho rozdielu nesla, ale dakujem ze ich mam 🙂)) su to zlaticka.
A momentalne ich zvladam s 38 teplotami a kaslom, ze mi ide pluca rozdrapit 🙂

saska697
24. mar 2011

@sarias aspon nieco🙂xi len mi to troska vadi lebo nikedy si fakt myslim ze mam dalsiu mrchu lebo je toho fakt niekedy vela....

saska697
24. mar 2011

Ako tak pozeram tak som tu dnes najmladsia🙂))xixi

drobik1
24. mar 2011

@ellit hm tak to teda nezavidim a hlavne teraz ked ste chory..juuj musi to byt hrozne..tak skore vyliecenie.. 🙂

dadak
24. mar 2011

@saska697 ani nehovoro...bo ja som asi tvoj uplny opak...sak ja uz nestarnem...nechapem...hihi

drobik1
24. mar 2011

@saska697 to vobec nevadi..vek predsa nie je podstatny.. 😀

sarias
24. mar 2011

@ellit fuha tak klobuk dole naozaj, ak si na ne este sama...mam kamosku co ma 3 dievcatka, po sebe a ide sa zblaznit uz uvazuju nad nejakou opatrovatelkou...ak sa nam podari druhe babo v najblizsej dobe tak to tretie uz s vacsim rozdielom, lebo predsa dve male deti asi vyzaduju pozornost a to tretie benjaminok to by som si chcela potom uzit, zevraj to tretie je uplne ine, aj tvoj vek je vyssi aj sa to tretie dokaze zahrat uz s dvoma vacsimi detmi a je obkolesene veselostou a tak akoby "pomalsie rastlo" a ty si to uzivas... 🙂

dadak
24. mar 2011

@drobik1 fuuuuuuuu...vydychla som si...😀

saska697
24. mar 2011

@dadak Ale neprehanaj zase mas krasny vek a vyzeras mladsia a si moc fajn"))).

sarias
24. mar 2011

@saska697 hmm ako to mas, kolko ti to trva a nosis aj intimky vtedy? a snazilkujete sa prave vtedy?

dadak
24. mar 2011

@sarias no, tak ja som na tych mojich sama odmalicka...bo muz je na lodi kapitanom, tak chodi domov, len obcas...som prekvapena ze vobec mame dve deti uz...😨D
este k´tomu zijeme v Budapesti, kde rozumiem tak tesik, igen a koszonom...svokru som nevidela od vianoc...
cely cas sami...preto aj rozmyslam, ci sa neprestahujeme spat do Popradu...tak velmi by som chcela...

dadak
24. mar 2011

@saska697 😵

ellit
24. mar 2011

@sarias a je ine ked mas prveho chlapca podla mna a prve dievcatko. Chlapci viac potrebuju tu "mamu". Akurat teraz bola super relacia v telke o tom, ze dietatko potrebuje z psychyckeho hladiska maminu naruc do 3 rokov. Tak si vyber 🙂) ja to vidim na Sebinkovi, ze urcite by potreboval ma mat len pre seba este. No neviem...kto ti povie, co je lepsie. vraj podla mamiciek je naj rozdiel 3 rocky. Ale ty mas dievcatko a to moze byt uplne ine. Ale musis mysliet aj na to, ze budes mat brusko, ona ti zacne behat, bude sa chciet este nosit....do toho druhe male miminko 🙂 ale zase ako to robia maminy dvojiciek, no nie? 🙂 🙂 🙂 ty to zvladnes aj ked si sama na to.

drobik1
24. mar 2011

@dadak 😀 😀 😀 no a ty ved vyzeras super fakt ako by si mala mozno 25..fakt 🙂

ellit
24. mar 2011

@saska697 provokujes? 🙂

saska697
24. mar 2011

@drobik1 Tak to som si vydichla aj ja. Mam kamaratku co je o 2r.mladsia a uz ma dve deticky🙂). A mam tetu co ma po 40 a stale nic az teraz sa zacali rozhodovat pre mimi

drobik1
24. mar 2011

no a ja som na dve deti tiez sama kazdy den od rana od tej 6 do vecera do 6..tata mame len na vikend.takze super ale zatial sa da.. 🙂 aj ked niekedy uz fakt ma to nebavi 😉

ellit
24. mar 2011

@sarias no my by sme chceli 4 deti....ale to stvrte si necham tak po 35 🙂 ale vraj nebude ☹

dadak
24. mar 2011

@drobik1 juj, dakujem...😀 fotky asi robia zazraky...
@ellit inac fest mas pravdu v tom, ci je prve dievcatko alebo chlapec, ci este k tomu, ked mas dvoch chlapcov...
kym su chlapci mali, je to tazsie, pretoze su zivsi a predstavu o klude si predstavuju uplne inac, ako baby...
teda aspon ked to vidim okolo seba...
Sme proste super, ze to tak sami zvladame a este k tomu chalanov..😨D nie?

sarias
24. mar 2011

@dadak veeeelky obdiv...si natom podobne ako ja, zijeme tiez mimo SK, ten kto nezije nepochopi co vsetko musi spravit aby si vobec pochopila co od teba predavac v obchode chce, my zijeme vo francuzku, taaaakze ja vobec neviem a manzel uz hovori plynule...tak sa niekedy citim ako kol v plote, tiez cele dni sama s babom, vsetko je na mne, svokru vidim raz za pol roka....tiez by som sa rada vratila domov, ale z niecoho clovek musi aj zit aby mohol mat tolko deti 😀 😀 😀

drobik1
24. mar 2011

@saska697 no to je rozne a na kazdom ako sa rozhodne..my mame prve neplanovane a hned na prvy krat vyslo a druhe sme velmi chceli a nedarilo sa nam rok.. 😉 potom prisli do toho tazke veci a strata rodiny a kamosky a po 2 mesiacoch po tom vsetkom som otehotnela kes som to najmenej cakala.. 🙂 ale tiez som bola sokovana 😀 a teraz chceme a snazime sa este malo ale uvidime ci sa podari.. 🙂

sarias
24. mar 2011

@ellit akoze nebude????

saska697
24. mar 2011

@sarias no maavam to aj 5 dni a niekedz ani intimka nestaci....

drobik1
24. mar 2011

@dadak no ja to vem ake to je kedze mam aj dievca aj chlapca..je to uplne ine dievca je samostatnejsie a nie je take na mamu naviazane skor lipne viac na tatovi 🙂 ale maly tak ten zo mna nespusti oci nikde.. 🙂 ale je to fajn a som rada ze ich mam.. 😀 😀