2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@alenka_ela dakujem...take vnutorne ukludnenie....tak aspon kus schudnem..😀
idem daco porobit, aj ked sa mi taaak velmi nechce...tak citame sa neskor..😀
@sarias ja mam rozdiel 19 mesiacov a je to na jednej strane strasna sibenica, ale nenahraditelna skusenost 🙂 Zvladam to tak, ze som od rana do vecera sama na deti, ale tak zvladat sa to zvlada..... 🙂
Hej chceme strasne tretie dietatko, ale povedala som, ze druhy drobcek musi mat aspon dva roky pri narodeni tretieho....lebo to strasne citit ten rozdiel. Ked sa narodil Samko a Sebi mal len 19 mesiacov....a akonahle prevrsil dva rocky, uplny rozdiel. Uz by som do takeho maleho rozdielu nesla, ale dakujem ze ich mam 🙂)) su to zlaticka.
A momentalne ich zvladam s 38 teplotami a kaslom, ze mi ide pluca rozdrapit 🙂
Ako tak pozeram tak som tu dnes najmladsia🙂))xixi
@ellit fuha tak klobuk dole naozaj, ak si na ne este sama...mam kamosku co ma 3 dievcatka, po sebe a ide sa zblaznit uz uvazuju nad nejakou opatrovatelkou...ak sa nam podari druhe babo v najblizsej dobe tak to tretie uz s vacsim rozdielom, lebo predsa dve male deti asi vyzaduju pozornost a to tretie benjaminok to by som si chcela potom uzit, zevraj to tretie je uplne ine, aj tvoj vek je vyssi aj sa to tretie dokaze zahrat uz s dvoma vacsimi detmi a je obkolesene veselostou a tak akoby "pomalsie rastlo" a ty si to uzivas... 🙂
@sarias no, tak ja som na tych mojich sama odmalicka...bo muz je na lodi kapitanom, tak chodi domov, len obcas...som prekvapena ze vobec mame dve deti uz...😨D
este k´tomu zijeme v Budapesti, kde rozumiem tak tesik, igen a koszonom...svokru som nevidela od vianoc...
cely cas sami...preto aj rozmyslam, ci sa neprestahujeme spat do Popradu...tak velmi by som chcela...
@sarias a je ine ked mas prveho chlapca podla mna a prve dievcatko. Chlapci viac potrebuju tu "mamu". Akurat teraz bola super relacia v telke o tom, ze dietatko potrebuje z psychyckeho hladiska maminu naruc do 3 rokov. Tak si vyber 🙂) ja to vidim na Sebinkovi, ze urcite by potreboval ma mat len pre seba este. No neviem...kto ti povie, co je lepsie. vraj podla mamiciek je naj rozdiel 3 rocky. Ale ty mas dievcatko a to moze byt uplne ine. Ale musis mysliet aj na to, ze budes mat brusko, ona ti zacne behat, bude sa chciet este nosit....do toho druhe male miminko 🙂 ale zase ako to robia maminy dvojiciek, no nie? 🙂 🙂 🙂 ty to zvladnes aj ked si sama na to.
no a ja som na dve deti tiez sama kazdy den od rana od tej 6 do vecera do 6..tata mame len na vikend.takze super ale zatial sa da.. 🙂 aj ked niekedy uz fakt ma to nebavi 😉
@drobik1 juj, dakujem...😀 fotky asi robia zazraky...
@ellit inac fest mas pravdu v tom, ci je prve dievcatko alebo chlapec, ci este k tomu, ked mas dvoch chlapcov...
kym su chlapci mali, je to tazsie, pretoze su zivsi a predstavu o klude si predstavuju uplne inac, ako baby...
teda aspon ked to vidim okolo seba...
Sme proste super, ze to tak sami zvladame a este k tomu chalanov..😨D nie?
@dadak veeeelky obdiv...si natom podobne ako ja, zijeme tiez mimo SK, ten kto nezije nepochopi co vsetko musi spravit aby si vobec pochopila co od teba predavac v obchode chce, my zijeme vo francuzku, taaaakze ja vobec neviem a manzel uz hovori plynule...tak sa niekedy citim ako kol v plote, tiez cele dni sama s babom, vsetko je na mne, svokru vidim raz za pol roka....tiez by som sa rada vratila domov, ale z niecoho clovek musi aj zit aby mohol mat tolko deti 😀 😀 😀
@saska697 no to je rozne a na kazdom ako sa rozhodne..my mame prve neplanovane a hned na prvy krat vyslo a druhe sme velmi chceli a nedarilo sa nam rok.. 😉 potom prisli do toho tazke veci a strata rodiny a kamosky a po 2 mesiacoch po tom vsetkom som otehotnela kes som to najmenej cakala.. 🙂 ale tiez som bola sokovana 😀 a teraz chceme a snazime sa este malo ale uvidime ci sa podari.. 🙂

@sarias klobuk dole ze sa snazilkujete a mate tak maleho drobceka 🙂