icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

sarias
24. mar 2011

@ellit dakujem za podporu a prajem aby si sa rychlo vyliecila...s chorobou ide vsteko tazsie...a malo veci cloveka bavi. verim ze tie 3 roky je optimuma tiez som uvazoaval co budem robit ked budem mat brusko a mala sa bude tahat na ruky...uvidime ci sa nam podari v tomto case otehotniet 🙂 aj malicka je velky mazel, je dost ziva ale je velmi dobra, neplace velmi iba ak je hladna tak si viem predstavit to druhe v brusku 😀 kym este vladzem a mam sily.... 😝

saska697
24. mar 2011

@ellit Nie preco?🙂

ellit
24. mar 2011

@dadak nobelova cena je malo pre nas 😀

@sarias takze najblizsia stretavka snaziliek 2011 je na francuzkej riviere? no doooobre, ja sa nebranim 😀
no podla vestieb, prstena a dadak budu len 3, ale tak aj adoptovat si mozem nie? 😀

saska697
24. mar 2011

@drobik1 Drziiim velmi palceky vsetky co am aj nemam"🙂

sarias
24. mar 2011

@saska697 doktor povedal ze je to ok?? Rozmyslam ,ako potom mate sex prave vtedy...viem ze niektorym muzom sa to paci...a niektorym to dost vadi...

saska697
24. mar 2011

@dadak :o)

sarias
24. mar 2011

@ellit jaaaaj dobre by to padlo dovolenkaaa pri moriii 😉 nato sa tesim s malu a manzelom. jaj no vestenie hmm..myslis ze je to na 100pero? 😕

ellit
24. mar 2011

@sarias koko mas rokov? no ja som si na posledny mesiac musela volat kamaratku, aby mi chodila so sebim von....bol vsade lad a tu je sami kopec v Marianke. Nevladala som absolutne. Bola som vycerpana hrozne. On lietal a ja za nim...a hrozne mi to brusko uz ku koncu tvrdlo ☹ mala som take vycitky, ked ho tahala ona von a on plakal, ze chce ist somnou, ale ja som nevladala ani chodit a bala som sa, ze na tom lade vonku padnem.

saska697
24. mar 2011

@sarias Vraj ano porobil vysetrenia a je to ok. nO prave ze sme nemali vzdy velmi pred alebo potom barali sme to ako menzes. Ale vraj to mame skusit prvy den toho alebo 3dni pred.

ellit
24. mar 2011

@sarias nic nieje na sto percent, ale neda ti to. Ked ti to traja nezavysli od seba povedia a uplne na chlp presne. Ale tak uvidime 🙂

ellit
24. mar 2011

a to este vestkyna krava bola taka super...bola som u nej mimochodom ked som mala 18 rokov 🙂 ta mi povedala, ze budem mat tri tehotenstva a ja jej na to, ze jeeeeeeeeeeeej super, to budem mat tri deticky? a ona ze Ja som nepovedala, ze budete mat tri deti, ja vidim len tri tehotenstva" no krava 😠 odvtedy to mam v hlave ako trn v oku. Co tym asi myslela. rozmyslam ze zajdem za numerologickou nejakou co to malo byt

sarias
24. mar 2011

@ellit mam 30 a ty?to ti verim, ze ti pomahala kamoska ved uz s bruskom je vsetko tazsie anemozes robit to co bezne a s malym dietatom je to dost narocne, teda uvazujem ako to zvladneme my samy ....ak by som otehotnela

sarias
24. mar 2011

@saska697 a uz ste skusali???

dadak
24. mar 2011

@ellit fakt krava...

sarias
24. mar 2011

@ellit aaale vsetko ukaze cas...babo zvacsa pride ked to najmenej cakaaaas 😎

saska697
24. mar 2011

@sarias Este nie teraz sa chystame ked to pride🙂) som strasne na to zvedava🙂)

ellit
24. mar 2011

@sarias ja mam 29, moj manzel veeelmi rad hovori ze mam 30, ale to az v septembri 🙂

drobik1
24. mar 2011

@saska697 dakujeme a aj tebe drzime 🙂

sarias
24. mar 2011

@saska697 mas obrovske pozitivum ze vies kedy mas ovulku...ved to je rozhodujue pre pocatie 😀

ellit
24. mar 2011

@dadak vies ze mi aj napadlo, ci nemyslela tym potrat? a pri Samkovi som mala zle NT hodnoty a hrozil mi davn :( som plakala jak chora :(

saska697
24. mar 2011

@drobik1 Nemate za co🙂)

sarias
24. mar 2011

@ellit no tak mas este casu na tretie a preco az po 35tke?

saska697
24. mar 2011

@sarias Len dufam,ze sa dr. nemili.... a źe moj drahy je v poriadku a ma zubrienky v poriadku🙂))

ellit
24. mar 2011

@sarias teraz 3 a 4 az po 35...sme sa z manzelom dohodli ze dievcatko skusame do cisla 4 a ak sa naaaaahodou podari uz tretie dievcatko, tak sa nebudeme branit do mojej 40 este babatku ak by sa stalo 🙂)) Moj brat sa narodil, ked mama mala 40 🙂

sarias
24. mar 2011

@saska697 kolko ma rokov tvoj priatel? zvacsa su chlapi plodni 😀 😀 😀

ellit
24. mar 2011

@sarias moja mamina povedala, ze pre zenu je najhorsie poznanie, ze uz nebude mat dietatko...takze mi chceme 3, ale nechavame to cele potom otvorene a ked si zmyslim, ze tuzim po 4, tak je manzel za 🙂 . On ma v aprili uz 40 rokov, tak preto mame deticky teraz 🙂)

saska697
24. mar 2011

@sarias v lete bude mat 25r

ellit
24. mar 2011

@saska697 juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj akí mladasi su tu 🙂

sarias
24. mar 2011

@ellit tak potom to je super orzdelene do 35 mas este kopu casu a aj po nej na to 4 babo keby sa nepodarilo dievcatko, mat princeznu je uzasna vec, my zase chceme chlapceka...teda najma moj mnazel 😎

sarias
24. mar 2011

@ellit ano to je pravda, jama pre zenu ktora nema ziadne dieta....tak to ano snazte sa, ale ak sa vam takto dobre dari tak mozno tvoj muz je druhy Karel Gott 😀 inak je mi dooost povedomy...niekde som ho videla, nebol on v TV?