2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sarias koko mas rokov? no ja som si na posledny mesiac musela volat kamaratku, aby mi chodila so sebim von....bol vsade lad a tu je sami kopec v Marianke. Nevladala som absolutne. Bola som vycerpana hrozne. On lietal a ja za nim...a hrozne mi to brusko uz ku koncu tvrdlo ☹ mala som take vycitky, ked ho tahala ona von a on plakal, ze chce ist somnou, ale ja som nevladala ani chodit a bala som sa, ze na tom lade vonku padnem.
a to este vestkyna krava bola taka super...bola som u nej mimochodom ked som mala 18 rokov 🙂 ta mi povedala, ze budem mat tri tehotenstva a ja jej na to, ze jeeeeeeeeeeeej super, to budem mat tri deticky? a ona ze Ja som nepovedala, ze budete mat tri deti, ja vidim len tri tehotenstva" no krava 😠 odvtedy to mam v hlave ako trn v oku. Co tym asi myslela. rozmyslam ze zajdem za numerologickou nejakou co to malo byt

@ellit dakujem za podporu a prajem aby si sa rychlo vyliecila...s chorobou ide vsteko tazsie...a malo veci cloveka bavi. verim ze tie 3 roky je optimuma tiez som uvazoaval co budem robit ked budem mat brusko a mala sa bude tahat na ruky...uvidime ci sa nam podari v tomto case otehotniet 🙂 aj malicka je velky mazel, je dost ziva ale je velmi dobra, neplace velmi iba ak je hladna tak si viem predstavit to druhe v brusku 😀 kym este vladzem a mam sily.... 😝