icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

sarias
24. mar 2011

@saska697 jaaaj tak to sa nemas coho baaaaaaaaaat to mas cervsteho zrebca 😀 😀 😀

ellit
24. mar 2011

@sarias jj dobre ho poznas 🙂 Crngaca 😀

sarias
24. mar 2011

@ellit dobur mam pamat s detickami robil...

saska697
24. mar 2011

@sarias Dakujem, len ked som si kuk faktori,ktore vplivaju na uspesne otehotnenie tak on ich vsetky ma pribral,vela stresu ma, fajci :( a jedine co bz sa dalo upravit je vaha,fajcenia sa nevzda:(....

saska697
24. mar 2011

@ellit :o)

ellit
24. mar 2011

noooooooooooooo s detickami, boli to skor pubertaci 🙂))

ellit
24. mar 2011

@saska697 aspon na teraz by sa toho vzdat mal...ved on dava babatku 50%, co je sisi?

dadak
24. mar 2011

@ellit aj mne sa zdal...ze crngaaaaaac...hihi..si ma rozosmiala...
neboj, uz tretie budeme mat dievcatko...viem to...
obe...
sak aka inac by som bola vestica...sak by som stratila zivnostensky list...hihi

saska697
24. mar 2011

@ellit hmm to mu hovorim aj ja jediny argument na to ma ze by pribral este viac....

dadak
24. mar 2011

Baby, vykopnite ma tu uz dnes...bo nic nepoprataaaam.... 😀

saska697
24. mar 2011

@dadak Nevykopneme🙂)))

ellit
24. mar 2011

@dadak no snad mas pravdu, lebo chlapcenske mena uz mame vybrane 😀

@saska697 chlapi maju vzdy obycajne vyhovorky. Mu povedz, ze moze malemu dat super predispozicie na rakovinu pluc, ved nech neblbne. Ten nikotin a to vsetko ide do spermii 😠

dadak
24. mar 2011

@saska697 😀
do kelu...sak aj zajtra je den...
len si to uz hovorim tyzden...uz sa pomaly potkynam....hihi a cez okno nevidim, ci je slnko, ci zamraceneee...

ellit
24. mar 2011

@dadak nevykopneme ta....Samko haja a Sebi strasi vo svojej izbe, lebo tu mam nacistene jablcko pre neho 🙂)

dadak
24. mar 2011

O tretej ráno búcha spitý muž na dvere svojho bytu. Otvorí mu rozčúlená manželka: Teraz sa chodí domov ty ožran?
Ti je*e ? Som sa zastavil pre gitaru:D

sorry, za vyrazy, ale bez nich by to nebolo onoooo...😀

dadak
24. mar 2011

@ellit take nacistene jablcko by som si dala aj ja...😀
Inac moj mm tiez fajci...a priznam sa, ze aj ja si dam obcas...hmmm...ale vzdy ked som otehotnela, prestala som v ten den az pokym som neprestala kojit...tak aspon v to sa ukludnujem...😀

dadak
24. mar 2011

Mäsiar má kúsok pred fajrontom a ostalo mu jedno kura,a rád by sa ho zbavil. Dobehne chlapík,a akoby zázrakom sa pýta: Máte kura? Mäsiar: Áno. A vytiahne z chladničky ,hodí na váhu: kilo 20. Môže byť? Chlapík: A väčšie nemáte? Mäsiar vráti kura do chladničky,vytiahne to isté,troška ho otočí,nenápadne pritlačí na váhu,a vraví: Kilo 70.... Môže byť? Chlapík: Super! Prosím si obe!
:DD

dadak
24. mar 2011

sorry, este jeden...mamickovskyyyyyyyyy...😀

Mamička na pieskovisku synčekovi: "Nebi toho chlapčeka lopatkou po hlave... Spotíš sa a prechladneš.

ellit
24. mar 2011

@dadak tak ten s tym syncekom nemaaaaaaaaaaa chybu 🙂

sarias
24. mar 2011

@saska697 ja mam tiez muza fajciara a dost silneho, a byvalu priatelku tiez "olpodnil" na prvy sup ako mna....takze nie vzdy plati pravdilo je fajciar ma malo spermii...vela veci sa nahovori an ie je to rpavda keby sme vsetci zili zdravo ako doktori hovoria,mozno by sme mali viac chorob ako mame teraz... 😀

dadak
24. mar 2011

Co ste vsetky zdrhli...dufam, ze som vas vtipmi nejako neurazila...
to bolo len pre zlepsenie nalady a lepsie snazilkovanie...

sarias
24. mar 2011

@ellit rakovinu pluc z toho nebude mat ziadne dieta 😀 😀 😀

sarias
24. mar 2011

@dadak dakujeme krasne 😉

dadak
24. mar 2011

@sarias 😅 aj nabuduce...😀

sarias
24. mar 2011

@dadak podla mna ty budes mat dievcatko ty si ju privolas normalne lebo tolko ked o nej v pozitivnom rozpravas, ze vies ze to bude baba, musi to proste prist, to je recept na uspesnu plodnost 😀

dadak
24. mar 2011

@sarias a po tvojom prispevku som si uz 100% ista, ze to bude baba...😀 dik, nalada zlepsena...

saska697
24. mar 2011

@ellit To je nadarmo "( tvrdohlavy je...

saska697
24. mar 2011

@dadak No pekne aspon nemusis stahovat zaluzie🙂)xixi

sarias
24. mar 2011

@dadak perfect 😀

saska697
24. mar 2011

@sarias To si veeelmi dobre napisala. Aj kamaratov co mame fajcia a uz maju deticky. Tak asi na kaźdeho ine plati🙂