2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
noooooooooooooo s detickami, boli to skor pubertaci 🙂))
Baby, vykopnite ma tu uz dnes...bo nic nepoprataaaam.... 😀
O tretej ráno búcha spitý muž na dvere svojho bytu. Otvorí mu rozčúlená manželka: Teraz sa chodí domov ty ožran?
Ti je*e ? Som sa zastavil pre gitaru:D
sorry, za vyrazy, ale bez nich by to nebolo onoooo...😀
Mäsiar má kúsok pred fajrontom a ostalo mu jedno kura,a rád by sa ho zbavil. Dobehne chlapík,a akoby zázrakom sa pýta: Máte kura? Mäsiar: Áno. A vytiahne z chladničky ,hodí na váhu: kilo 20. Môže byť? Chlapík: A väčšie nemáte? Mäsiar vráti kura do chladničky,vytiahne to isté,troška ho otočí,nenápadne pritlačí na váhu,a vraví: Kilo 70.... Môže byť? Chlapík: Super! Prosím si obe!
:DD
sorry, este jeden...mamickovskyyyyyyyyy...😀
Mamička na pieskovisku synčekovi: "Nebi toho chlapčeka lopatkou po hlave... Spotíš sa a prechladneš.
@saska697 ja mam tiez muza fajciara a dost silneho, a byvalu priatelku tiez "olpodnil" na prvy sup ako mna....takze nie vzdy plati pravdilo je fajciar ma malo spermii...vela veci sa nahovori an ie je to rpavda keby sme vsetci zili zdravo ako doktori hovoria,mozno by sme mali viac chorob ako mame teraz... 😀
Co ste vsetky zdrhli...dufam, ze som vas vtipmi nejako neurazila...
to bolo len pre zlepsenie nalady a lepsie snazilkovanie...

@saska697 jaaaj tak to sa nemas coho baaaaaaaaaat to mas cervsteho zrebca 😀 😀 😀