icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

saska697
24. mar 2011

Som strasne zvedava ak sa nam nikedy zadari co vlastne budeme mat ci dievcatko alebo chlapca🙂))

saska697
24. mar 2011

Najnovšia sexuálna poloha je
"NA CIBUĽU".

Postup: Muž sa vyzlečie a žena sa rozplače.

sarias
24. mar 2011

@saska697 je mi jasne ze fajcenie moze v neskorsom veku sposobit problemy, ale kazdy fajciar umrel na rakovinu pluc? a dennodenne tahaju. Aj on fajci polavil samozrejme neprehana to, ale tiezs a toho nevie vzdat a bojvoali sme roznymi sposobmi...takze ta uplne chapem a jeho vlastne tiez lebo poznam svojho manzela. 😅 Uz sme tak premoreni roznymi tabakovymi smradmi, vyfukmi, potravinmi zatazenymi roznymi chemikaliami a stale sa nastastie rodia zdrave deti, a su pripady kedy zdravi ludia pocali chore dieta..je to nevyspitatelne a netreba sa drzat uskostlivo kniziek...vsetci na niecom musime zarabat 😝 a lekari chcu mat veeeela pacientov na umele oplodnenie 😝

dadak
24. mar 2011

@saska697 😀 😀 😀
a kolko by si chcela mat bambusikov malych?

saska697
24. mar 2011

@sarias Ale my sa nedame my chceme normalne oplodnenie nie umele!!!!🙂)))xi

saska697
24. mar 2011

@dadak Tak nazaciatok 1 na rozbeh mamickovskej role a potom druheho🙂

saska697
24. mar 2011

Podla coho sa da asi tak zhruba zistit ci by sme mali dievcatko alebo chlapca?

dadak
24. mar 2011

@saska697 Nech boze da, nech boze da, my na to maaaaaaaaaaaaame....😀 drzim vsetky palceky...aj na nohach...snad nepridu krrrce..😀

dadak
24. mar 2011

@saska697 o tom sa popisalo uz vela...ale podla mna, vsetko je aj tak na prirode...mas nejake prianie, co by si chcela mat ako prve? okrem zdravia, to je mi jasne..

saska697
24. mar 2011

@dadak DDDaaaakujeem🙂)))) aka fajnova nalada tu dnes jeee🙂))

dadak
24. mar 2011

@saska697 bo sa mi nechce pratat...😀 hihi

saska697
24. mar 2011

@dadak S drahym by sme chceli chlapceka, lenze buduca svokra povedala ze vy budete mat prve dievcatko.....

saska697
24. mar 2011

@dadak A mne sa nechce zase pracovat a ucit sa na skusku"(

sarias
24. mar 2011

@saska697 ja vieeeeeem, ja sa len poukazovala na to, ze netreba verit vsetkemu co hovoria lekari 😝 aj ti musia na niecom zarabat

saska697
24. mar 2011

@sarias To ano a aj taak stale stonu,ze nemaju peniaze sa lutuju a najme zubari....

dadak
24. mar 2011

@saska697 tak mne obaja moji chalani vysli podla cinskeho kalendara...ale to je asi tiez len o nahode...neviem...je tu dost vela testov, kde sa da pozriet, co budete mat...ale treba to vsetko brat s rezervou...je tu tema, ako na chlapceka...ja som momentalne ucasnickou temy, ako na dievcatko...hihi...

drobik1
24. mar 2011

hm no vidim ze nemate co robit babenky.. 😀 ja uz som napapana,ulozila som maleho a stihla som spravit aj hrncekovy kolac s cernicami..mnamky 😀 😀 🙂

saska697
24. mar 2011

@dadak Fiha to som ani nevedela,ye je tu taka temicka🙂))

chirabell
24. mar 2011

@dadak mas vyhodu toho,ze ta mm nenahana :D keby moj drahy vedel,ze presedim pol dna na MK tak by si zo mna robil srandu ze som zavislak,ale ked na mna asi jarna unava ide ci co,nic sa mi nechce a citanie MK na mobile zabera taaaak vela casu,vyvalena naposteli,tv pustena. jedine na co som sa dnes zmohla je obed navarit a 1 pracku oprat...musim sa dako zmobilizovat :D

saska697
24. mar 2011

@drobik1 Niekto je sikovny. Ja som akurat stihla seba nakrmit xixi

drobik1
24. mar 2011

@saska697 hm no co uz treba daco aj porobit.. 😀
@dadak aj okna mam umyte este od rana aj upratane.. 🙂 🙂

dadak
24. mar 2011

@saska697 ja to iste co ty...😀. no dobre, aj psa vycesat a deti do skoly poodnasat...ale tot vsjo...no, idem uz...bo kukam ze @drobik1 sa snazi a aj kolac uz navarila...kde sa zenieme my...zavislacky...
@chirabell to mas pravdu, keby ze je mm doma, tu sa to blysne, a tak? musim prekracovat...hihi...ale uz idem, snad to stihnem, a ze si nohu nezlomim...hihi uz sa tesim, ked ti pojde net...

chirabell
24. mar 2011

@drobik1 posli trochu tej energie aj nam 🙂
@dadak joj tak na funkcny net sa aj ja tesim,sa citim ako odrezana od sveta teraz

drobik1
24. mar 2011

@dadak no tak vies tie co sme sikovne porobili a uz oddychuju.. 😀 😀 len ty musis makat zase.. 😅

saska697
24. mar 2011

@drobik1 to ano treba aj ja bz som mala🙂))

drobik1
24. mar 2011

@chirabell hm no ked si nutena a nevies co s casom tak si sama hladam co porobim.. 😀 no a uz mam hotovo tak teraz uz relaxujem pri Pc.. 🙂 najedena som,upratane,napecene,a uz len cakat az jedno dieta pride zo skoly a druhe sa zobudi a ficat dalej.. 😀 😀

drobik1
24. mar 2011

@saska697 hm treba sa do niecoho prinutit ani mne sa velmi nechcelo.. ☹ ale ked viem ze mam po mrche a urobim daco snad sa nas tato potesi a pochvali ma a snad aj daco bude vecer nie?? 😀 hadam si zasluzim.. 🙂

dadak
24. mar 2011

@drobik1 no idem, aby som mohla odfukovat s vami...😀
@saska697 pocuvaj, my dve sme asi niekde mimo zeme...vsak? aj tebe s zdaaaa? hihi

drobik1
24. mar 2011

@dadak a co ides nebodaj upratat??ale neprepracuj sa... 🙂 a preco si mimo zeme?? 😀

veronika002
24. mar 2011

@drobik1 Ahoj, nie nie to sú len vitamínky na planované materstvo, tak doteraz som mala len kyselinu listovú a tak som teraz spravila zmenu, lebo sa cítim trošku nachladnutá, tak aspoň povzbudím imunitu, ak už nič iné nie :o))))