2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sarias Ahooj moja drahá sestrička, ako sa mi dnes máš??? Ja sa cítim trošku prechladnutá a stále ma hnevá očko... furt sa zapaľuje.. Ale neviem, či je to vitamínkami alebo je to tým slniečkom, ale dobíja ma energiou a cítim sa silná a zdravá a neuveríš, ale aj sa tu usmievam,ako mi plynú vmylsi myšlienky, čo ti napíšem a ako sa teším zas na tvoje riadky :o))) V robote zase nie je do čoho pichnúť, tak tu čítam knihy.... Teraz mi kolegynka požičala ságu twilight, tak čítam je to písané super za 3 dni som prečítala prvú sériu čo mala 480 strán :o))))))
ahoj evulik 🙂 presne takto uvazujem aj ... strasne tuzim po babatku, ale... ale preto ze mam dva mesiace do statnic, este dva tzydne do skusobnej doby... s priatelom chceme bejbo velmi, ale chceme aby sme babatko mali do coho priniest... myslim do svojho lebo zijeme si myslim vo velmi dobrych podmienkach ale nie je to to co si predstavujeme, ale na druhej strane tiez ma stale mata to ze potom moze byt neskoro... trosku mam tiez zmiesane vselijake pocity... ale tak uprimne tajne dufam ze zachvilku tu dam dve ciarky 🙂)) a drzim aj tebe prsteky...
no akde ste sa vsetky poschovavali?? 😀
@veronika002 jeeej sestricka no kdeze si?Chodis tu malo, nenechavaj ma tu casto samu, je mi smutno. Si zlata ze sa tesis na moje riadky, ja na tvoje tiez. Ako sa citis, to je dobre ze si usmiata a mas dobru naladu, ved uz aj mrska odisla nie??? 🙂 ja sa mam dobre, malicku sme bolid at zaockovat, nemala ziadne vedlajsie ucinky, spokojne spinkala tak som stastna. Dnes bolo nadherne tak sme sa prechadzali po vonku. Twilight je dobry filma kniha moze byt velmi zaujimava...ty tak rada citas? ja sa pamatam ako som citala skripta, odvtedy si precitam iba nenarocny casopis pre zeny 😝
@dadak tak s pripojenim to bude horsie,modem je v servise,nahradny doma,ale problem trva. dalsi hodinovy telefonat s helpdeskom a vysledok,ze name vyskusat v inej lokalite aby sa vylucila chyba karty v modeme a ze chlapik do da preverit sietarom,mozno vypadla cast vykryvaca. no na porazenie,robota mi stoji a tu som cez mobil ale FB mi z mobilu blbne. este ze zajtra na vecer cestujeme na chalupu,tak dufam,ze tam to pojde a potvrdi sa chyba operatora.
tak ja idem spat,dobru nocku alebo pekne ranko (kto kedy cita) vsetkym prajem 🙂
@alenka_ela ahoj, prepáč, že odpovedám až teraz, tak ten duphaston - vraj mi to upraví cyklus... aj keď ja ho nejak moc rozhádzaný nemám - 25 až 26 dňový, sem tam 27-28. ale väčšinou 26. no a keď otehotniem, pomáha udržať plod. Aj keď som bola tehotná, tak som ho brala na udržanie plodu. ale vtedy to nepomohlo ☹
inak dúfam že mi skôr ten duphaston upraví priebeh cyklu. už zas som mala prvé 2 dni strášne silnú mrchu, kusy zo mňa išli, ako vždy, no a od tretieho dňa už zase len sem tam- stačí mi intimka..
@raza no tak to ti takyto cyklus teda nezavidi, ja ho mam tak 28-32 dnovy, ale väcsinou normalna MS, len ojedinele nieco nezvycajne 🙂) Tak potom ja budem len pri tom alchemikovom cajiku 🙂) Tak vela stastia, nech ti ten Duphaston zabere 🙂) neboj, vsetko dobre dopadne!!!
zdravim predem se omlouvam za odkaz.mozno se domluvit na cene.http://aukro.cz/0-1rok-chlapecek-i1523417991.html

@drobik1 Uuuurcite si zasluzis a nie len dnes ale staaale🙂)