icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

sarias
25. mar 2011

@saska697 ano lebo poroitom tiurobi tisic zbytocneych ukonov a zapocita si ich... 😉

jafnka
25. mar 2011

ahojte dievčence. dlhšie som tu nebola, ste toho popísali. my máme ešte stále pauzu v snažilkovaní, ale tabletky zdá sa zaberajú. tak hádam budeme môcť pokračovať čo najskôr. už sa teším 🙂
@elebe gratulujem k šteniatkam, sú krásne, budete mať veselo 🙂
@lianka7 blahoželám k bábätku a prajem krásne a bezproblémové tehulkovanie

elebe
25. mar 2011

@jafnka ahoj moja,ďakujem pekne.....sú to malý hnusáci,majú otočený režim a tak toho veľa nenaspíme,lebo stále pištia.....ale toto je dobrá príprava na bábo 😉 ajkeď si myslím že tento mesiac z toho nič nebude ☹

dadak
25. mar 2011

@chirabell to isto chyba operatora...snad sa ti to cez vikend fakt upravi...mne konci dovolenka, takze od pondelka makam zas...sa mi neceeeeeee....
inac, pocuvaj, ty si pisala, ze si dost casto v poprade...ja , ak prehovorim mm, sa tam stahujeme buduci rok spat...tak drz palce...snad to vyjde a mohli by sme niekedy potom aj dat niekde kafco...hm? to by bolo super
musim ist teraz, bo psa mi treba dat do poriadku...o mesiac ideme na vystavu tak musi byt tip top..😀 hoy a pekny vikend...chata snazilkovanie istiiiii...na toto by som sa dala nahovorit aj ja...

drobik1
25. mar 2011

ahojte baby..dnes mame krasny slnecny den treba si ho uzit.. 🙂 my uz mame navarene,oprate.poupratovane este nie vsetko 😀 idem len nakupit a potom naspät domov..poobede ked maly bude hajat sa ohlasim..paa a peky dnik..inak sa tesim na vikend.. 🙂 budeme s tatom sami jaaj parada si to uzijeme 🙂 🙂

chirabell
25. mar 2011

@dadak co mas za psika? mne to tvoje meno je dake povedome a ked si napisala vystava...no idem skusi ta najst na FB cez mob hadam to pojde,lebo mam takeho tusaka ze mozno mame spolocnu znamu :D inak jasne,ze ak budes v PP dame stretko,ja som asi 15 km od Popradu,takze to je fakt kusok. Len uvidim,ci tu buduci rok este budem,lebo nam sa crta tiez stahovanie,viac na vychod to vyzera,ale vsetko bude jasnejsie neskor,podla toho ako dopadnu iste prac.rokovania draheho 🙂 k rodicom obcas nechodis?

saska697
25. mar 2011

@sarias tak tak su to hajzlicii. atk ale co uz ked zub boli je to hrozne :((( fuuuu na odstrel....

jafnka
25. mar 2011

@elebe a prečo myslíš, že nie? však keď nie tento tak budúci. neboj, určite sa dočkáš drobčeka aj keď viem, že to čakanie je ťažké. my sme chceli tiež aspoň šteniatka, ale tá naša nezbednica je akási prieberčivá. jej je dobrý len náš druhý havino jockey, ale s tým akosi práve vtedy nemohla byť lebo on je v zv a my v ba. takže ani bábo ani šteniatka...

jafnka
25. mar 2011

@dadak akého máš havinka?

dadak
25. mar 2011

@chirabell a mne si povedama ty...😀...mam zlateho retrievera od Evky Smigurovej...tak mozno odtial ma poznas? 😀

dadak
25. mar 2011

@jafnka ahooooooooj...Zlaty retriever...fenka...je fakt kraaaaasna...a uz aj vycesana...ale kolko chlpov po zime jej zmizlo...:.-D

elebe
25. mar 2011

@jafnka no preto si myslím že nič,lebo ovu ešte nebola a pozri aký je dátum....ovu testy pozitívne ale teploty stále nízke ☹ však kukni graf.....uplný des... ☹
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/elebe/grafy....

jafnka
25. mar 2011

@dadak ja vždy hovorím, že takého hava budem mať keď budem veľká, len kedy to bude 🙂 veľmi pekné psy. a s tými chlpmi to poznám aj keď moji majú kratšie a menej

veronika002
25. mar 2011

@sarias Ahoj, tak ja som zatiaľ prečítala prvú knihu a začala čítať druhú, ale včera som videla prvý film k tej prvej knihe... A poviem ti že kniha je asi o 100.000 krát lepšia :o)))) Ja moc nečítam, ale ako nie je v práci, čo robiť, tak som sa k tým knihám dostala fakt náhodou....
Hej hej mrška už odišla... No ale teraz ma bolí hrdlo, mám ho aj zapálené, tak neviem skúsim dnes večer ke´d prídem z práce nejaké recepty starých materí :o))) Alebo ak máš nejaký zaručený domáci recept, tak šup sem s ním,... aby som nemusela papať tabletky, aby sme mohli pracovať na bábätku.... :o)))

sarias
25. mar 2011

@saska697 za vsetko sa plati nielen za zubara 😀

jafnka
25. mar 2011

@elebe o meraní BT veľa neviem, ale tak to máš fakt nejaké čudné. ovu test by mal byť pozitívny tak deň-dva pred ovu tak hádam ti už zajtra teplota stúpne. a mala si tú testovaciu čiarku silnejšiu než kontrolnú? nie si v téme grafy BT? tam sú na to baby odborníčky. idem tam kuk

saska697
25. mar 2011

@sarias to ano ale ti su najvacsi zdieraci🙂)xi

chirabell
25. mar 2011

@dadak no jasneeee Evka,ja som vedela ze som to meno uz niekde videla :D svet je maly :D tak drzim palce,ja uz velmi po vystavach so svojim nebeham,cakame uz na kategoriu veteranov :D ale mozno ho obcas niekam vytiahnem,lebo drahy ma mladucku hanoveracku,tak s tou teraz treba vystavy pobehat. a kamoska z Ke ma taha do madarska,ze mala konkurencia pre nas (mam flat coated retrievera) tak mozno sa necham nahovorit 🙂

sarias
25. mar 2011

@veronika002 myslim ze dobry ja dat si rano na lacno dve lyzicky medu s citronom a cesnakom 😝 malo by ti to pomoct pokial uz nemas velmi zapalene hrdlo potom uz iba lieky alebo ATB ☹ ...

veronika002
25. mar 2011

@sarias to ešte nechcem takto riešiť (ATB), kým ma to viac nedrapne.....Aby som nestrácala čas v pracovaní na mimi..... :o)))) Budem sa zdráhať... :o)) No a vieš, len kvôli zapálenému hrdlu utekať k lekárke, to sa mi nechce.... uvidíme, vyskúšam nejaké domáce vecičky od starkej.... A keď to nezaberie, tak v pondelok pôjdem k lekárke...

jafnka
25. mar 2011

@veronika002 ahoj. moja starká mala na všetko domácu nechtíkovú mastičku. od oškretého kolena až po zápal priedušiek a fakt to zaberalo. mne z domácich receptov pomáha ten cesnak a slepačia polievka.

jutu07
25. mar 2011

@chaluha ahoj jen jsem ti chtěla napsat, že kontrola proběhla v pořádku a máme i srdíčko! 😀 už jsem byla na odběrech,tak do příštího pátku opět čekání a pak bych dostala průkazku, tak se opratruj papa

chaluha
25. mar 2011

@jutu07 jeej ahoj,velmi sa tesim s vami a drzim nadalej palceky,ja tu teraz moc niesom,nestiham...ja idem v utorok na kontrolu a po vysledky..drzkaj te sa

saska697
25. mar 2011

Bezdomovec v USA sedi na ulici a natiera si na chleba hovno. Stretne ho Obama a vravi mu:
- Preboha, to ako mozes takto jest? Ved nie sme krajina, ktora by bola na tom tak zle.

- Pozri, tu mas 500 dolarov a chod sa najest do nejakej dobrej restauracie.

Bezdomovec v Rusku sedi na ulici a natiera si tiez na chleba hovno. Stretne ho Putin a vravi mu:

- Preboha, to snad nie sme na tom tak zle! Pozri, tu mas 100 stravnych listkov, to ti vystaci aj na cely mesiac. Chod a dobre sa najedz!

Bezdomovec na Slovensku sedi na ulici a natiera si rovnako hovno na chleba. Stretne ho Radicova, chvilu na neho pozera a vravi:

- Ale no! Nie tak nahrubo! Aj zajtra je den!

dadak
25. mar 2011

@saska697 😀DD som sa zasmiala...tak vidim, ze my dve sme fakt asi nadpozemske...hihi

saska697
25. mar 2011

Tak treba to trosku odlahcit to nase nekonecne cakanie,snivanie,zelanie🙂))

raza
25. mar 2011

@alenka_ela no,tak som si dnes volala o výsledky, minule mi brala krv, keď som chcela ten horm. profil a sestrička mi len do telefónu povedal: no, nie je to až také hrozné,ale mali by ste sa prísť porozprávať s doktorkou.... ☹
takže teraz budem celý víkend stresovať a čakať, čo mi v pondelok doktorka povie.... ☹ a ešte som aj doma sama, lebo mm včera išiel na služobku o jednej v noci a príde až zajtra, chudáčik, takže snažilkovaním ho asi trápiť tento víkend nebudem. ono totižto išiel až do Prahy a celú tu dobu nebude spať, keďže ešte aj šoféruje...
je to všetko mierne na hovno, ale čo už.. 😠
a ty ako? čakáš/nečakáš mrchu?

raza
25. mar 2011

@saska697 😀 😀

drobik1
25. mar 2011

ahojte..uz som tu zase..zabudla som vam napisat ze baby,ktore vcera slubili ze pridu ma sklamali.. 😒 cakala som vas a vy nikde.. 😀 a kolac uz nie je.. 😀 😀